Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Oli synkkä ja myrskyinen yö..
Kirjoittanut: Riku Komsi
Kategoria: Eroottinen tarina / Raiskausfantasia

 

Oli kuuton alkuyö, katuvalojen punertavissa valokeiloissa näkyivät pienen pienet tihkupisarat, jotakin sateen ja sumun väliltä. Ne kieppuivat tuulessa tuon lyhyen hetken jonka ne olivat nähtävissä ja katosivat taas pimeyteen valaistun kaistaleen toisella reunalla. Lopulta ne tarttuivat puiden lehtiin, autojen pelteihin ja laseihin ja asfalttiin saaden ne kiiltelemään kadun pimeydessä.

Syyssade oli tehnyt lätäkön asfalttiin revenneeseen kuoppaan juuri pihatien eteen ja minun oli hypättävä sen yli päästäkseni kuivin jaloin jalkakäytävälle. Kuopan reunasta oli rapautunut hiekkaa, joka sai lenkkitossun ikävästi luiskahtamaan ja horjahdin. Painava, musta taskulamppu mustan popliinitakkini sivutaskussa iski kipeästi ulkoreiteen. Kipu ei läheskään voittanut vatsanpohjan ja kurkun välillä vellonutta, kiihottavaa vaaran tunnetta. Se oli se tunne joka tulee aina juuri kun aikoo tehdä jotakin luvatonta, vaarallista, laitonta tai paheksuttavaa. Jotakin jota ohjaa jokin alkukantainen pimeä vietti, jokin sellainen teko, joka ei kuulu keskiluokkaiseen rooliin.

Kuljin valoja vältellen kohti tiettyä puistikkoa, sen tiettyä pensaikkoa. Pensaikkoa, jonka keskellä oli pieni aukko, jossa mies mahtui juuri ja juuri seisomaan näkymättömissä ja tarkkailemaan aivan viereistä kulkevaa lenkkipolkua ja sen varustuksena olevaa kuntoilutelinettä. Teline oli suunnilleen juoksuradan puolivälissä ja kuntoilijat usein pysähtyivät sille venyttelemään pohkeitaan, reisiään, pakaroitaan ja lanteitaan.

Tunnistin tutun pensaan mustan hahmon ja sen takana voimistelutelineen, jota juoksuradan lamput hädin tuskin valaisivat. Aivan telineen kohdallakin oli lamppu, mutta sen olin jo alkusyksystä kivittänyt rikki. Hiipiessäni lähemmäs, hamusin takin povitaskusta mustan pipon, johon olin leikannut silmiä ja suuta varten aukot ja tummentanut tussilla Osuuspankin logon. Vedin pipon kasvoilleni, hansikkaat takaisin käsiin, kuulostelin hetken hiljaisuutta ja sukelsin kostean pensaikon sisään.

Olin täsmälleen aikataulussa, sillä heti asetuttuani tutulle paikalle kuulin pehmeät juoksuaskeleet. Ne kuuluivat takaani, paikasta, jossa rata mutkittelee jo lähelle pensastani kääntyäkseen vielä alas lammen rantaan, josta alkaa raskas nousu puolimatkan voimistelutelineelle. Minulla oli siis suunnilleen minuutti aikaa. Tunnustelin takin taskuja. Taskulamppu ja köydet olivat paikoillaan omissa taskuissaan, samoin veitsi.

Adrenaliini syöksyi vereeni, sydän hakkasi ja yritin hengittää hiljaisemmin. Mäestä kuului jo vaimeat ähkäisyt kun juoksija ponnisteli ylös juurakkoista rinnettä. Vasta aivan läheltä kuuluivat askeleet.

Se oli hän. Hän oli se hoikka nainen neonvihreissä lenkkitossuissaan ja valkeissa nilkkasukissaan. Hänen paljaat säärensä olivat huolella ajellut. Mustat pyöräilyshortsit kiinnittivät katseen reisiin ja lanteisiin, tyköistuva vaaleanpunainen Hellokitty t-paita oli kostunut hiestä ja tihkusateesta ja paljasti kangasta vasten työntyvät nännit selvästi. Nainen oli hengästynyt pingottuaan juuri reitin jyrkimmän mäen ylös täysillä pysähtyäkseen hetkeksi lepäämään ja venyttelemään telineelle. Hän antoi juoksun rullata viimeiset askeleet ja pysähtyi aivan piilopaikkani eteen, selin minusta katsoen. Hän kumartui nojaamaan käsin polviinsa ja sain ihailla hyvän muotoista takapuolta.

Odottaessani hänen hengityksensä tasaantumista tiedostin erektioni. Kyrpäni oli ollut kai odotuksesta puolittain pystyssä koko retkeni ajan, mutta nyt se sykki kovana kuin kivi. Kouraisin sitä verryttelyhousujeni läpi ja nautin puristuksesta, kun tahtomattani kalu nytkähteli kädessäni. Olisin, kuten monena iltana aikaisemmin, voinut saman tien pudottaa housuni ja tyydyttää itse kiihkoni naista katsellen, mutta tällä kertaa halusin enemmän.

Nainen ryhtyi venyttelemään. Tiesin sen vievän useita minuutteja ja katselin rauhassa tuota voimistelua joka oli minulle kuin eroottista tanssia. Tykyttävästä kyrvästäni valuva liukas mahla kasteli housujani sisäpuolelta, kun ihailin noita uskomattoman kauniita naisen muotoja. Hänen tuskin kuuluvat ähkäisynsä aina silloin tällöin täydensivät mielikuvaa seksuaalisesta esityksestä. Olin huomaavinani hänen välillä salaa hieraisevan rintaansa tai häpykumpuaan puolihuolimattomasti aivan kuin osoittaen mihin haluaisi itseään kosketeltavan.

Venyttelysessionsa lopuksi hän hypähti rekkitankoon roikkumaan. Tuo suora riipunta paljasti pätkän vatsaa ja sai rinnat piirtymään selvästi märkään paitaan. Pian hän jatkaisi matkaa. Oli aika iskeä.

Otin taskulampun ja sytytin sen samalla kun ryntäsin pimeästä naista kohti. Suuntasin valon suoraan hänen silmiinsä ja hän jähmettyi siihen kohtaan, johon oli rekiltä juuri pudottautunut, riittävän pitkäksi aikaa, että ehdin saada kourallani otteen hänen kaulastaan.
– Hiljaa, et huuda! sähisin kymmenen sentin päässä hänen kasvoistaan. Se tuntui tehoavan, sillä hän vaikutti siltä kuin ei olisi uskaltanut hengittääkään ennen kuin saa luvan.
– Haluatko nussia, hä? Haluatko kyrpää, mitä?

Nainen ynisi jotakin, jonka saattoi tulkita kieltäväksikin vastaukseksi, mutta en välittänyt siitä. Halusin vain upottaa kullini tuohon houkuttelevan seksikkääseen olentoon. Sammutin lampun ja pistin sen takaisin takin taskuun. Tartuin lujalla otteella hänen ranteeseensa, hän ei rimpuillut vaan koukisti polviaan, ikään kuin ne olisivat äkkiä pettäneet hänen altaan. Näin, että teki kipeää, kun jouduin roikottamaan hänen koko painoaan ranteesta.
– Seiso, saatana! sihahdin, ja hän sai kerättyä panonsa vähitellen vapiseville jaloilleen.

Otin taskusta köydenpätkän ja sidoin sen hänen ranteeseensa. Nappasin kiinni toisestakin kädestä ja sidoin sen samaan solmuun toisen käden kanssa. Retuutin naisen rekin sivupaalun luo ja kiinnitin kädet siihen, hänen päänsä yläpuolelle. Sain painautua aivan kiinni hänen vartaloaan sitoessani. Hän oli niin pehmeä, niin elävä, niin kuuma. Tarkistin vielä solmut ja kaivoin taskusta kaksi satiiniliinaa, joista toisen tungin myttynä naisen suuhun ja toisella sidoin sen suukapulaksi. Otin jälleen taskulampun ja suuntasin sen hänen silmiinsä. Olin näkevinäni epätoivoisessa katseessa vivahteen kiimasta. Hän oli nyt valmis nautittavaksi.

Siirsin valon kaulalle, se kimmelsi hiestä ja sen sivulla tykytti valtimo. Kaula-aukossa näkyi kultainen ketju ja solisluiden yhtymäkohdassa ketjussa roikkuva risti. Paita oli liimautunut rintoihin, jotka kohoilivat kiivaasti hengityksen tahtiin. Vatsa oli paljas, sen iholla näkyi kirkkaassa lampun valossa pientä, untuvaista karvaa. Kireät pyöräilyshortsit eivät kätkeneet vatsanpohjan ja häpykummun muotoja. Pudotin popliinitakin yltäni maahan ja siirsin verryttelyhousujen vyötärönauhan alas paljastaen seisovan kullini. Otin siitä kiinni ja käänsin sitä kaukaisen lyhdyn valoon. – Tätä saat kohta!

Naisen hengitys taukosi hetkeksi pelon tai himon vuoksi. Hänen katseensa pysyi kuin naulittuna puolelta toiselle heilahtelevassa mulkussani kun siirryin lähemmäs häntä. Naisen takaraivo kolahti puupaaluun, kun suutelin häntä ja työnsin kieleni syvälle hänen suuhunsa. Kiskoin samalla paidanhelman hänen kainaloihinsa, kourin rintoja ja nipistelin nännejä. Puraisin, vinkaisusta päätellen ilmeisen kivuliaasti häntä olkavarteen siirtyessäni imemään noita ihania, käteen ja suuhun sopivia rintoja.

Pidin poskea hänen rinnallaan, painoin kyrpäni naisen kuvetta vasten ja kiskoin kädelläni pyöräilyshortsit alas polviin. Ylös palatessaan käteni siveli reisiä, kävi välillä pakaroilla, puristeli niitä vaativasti ja hankasi hikistä pyllyvakoa edestakaisin. Siirsin käden etupuolelle ja hyväilin hetken, kuin rakastaja, vatsaa ja häpykumpua kunnes annoin käden sukeltaa reisien väliin.

Kaivoin keskisormeni vakoon, enkä yllättynyt lainkaan, että se oli märkä ja liukas. Olihan hän vallassani ja minä halusin nussia, siispä hänen oli paras haluta. Löysin paisuneen klitoriksen ja hangatessani sitä tunsinkin naisen vavahtelevan.
– Ihana, märkä vittu, huohotin naisen korvaan ja työnsi kaksi sormea sisälle. Hän nousi varpailleen ja rimpuili köysissään työntäen lannettaan eteen.
– Haluatko jo kyrpää? kysyin käheästi.
– Mmmh, hän mumisi ja päättelin siitä, että nainen ei juuri nyt halua mitään enemmän kuin sitä, että tungen mulkkuni sisään ja ruiskutan lastini häneen.

Polvistuin ja riisuin naisen shortsit kokonaan. Katselin vittua alhaalta päin, ojensin käteni ylös ja tungin peukaloni sisään. Hieroin reiän etuseinämässä karheaa kohtaa ja nainen nosti kantapäänsä maasta ja retkahti köysien varaan. Olin huomaavinani, miten lantio eli käteni mukana ja vittu puristeli peukaloani. Klitoris tuntui peukalohangassa.

Nousin ylös ja menin seisomaan hänen reisiensä väliin. Koukistin polviani ja ohjasin toisella kädelläni terskan hänen raolleen ja liikuttelin sitä ylös – alas. Hän sätki jaloillaan ja puristi minua reisillään. En malttanut enää pidentää esileikkiäni, vaan asettelin kyrvän reiälle ja työnsin ensin varovasti pari senttiä, sitten survaisin kerralla perille asti.
– Hyvä vittu, hyvä vittu, sain hoettua ja nautin liukkaasta, tiukasta ja kuumasta reiästä koko varren mitalla. Työntelin kuin rakkikoira hartiat kyyryssä ja puristelin käsin pyllyä koettaen samalla hamuta nänniä hampaisiini.

Samalla hetkellä kun huuleni koskettivat naisen rintaa, pallini räjähtivät. Räjähdys syöksi kahvikupillisen spermaa ahtaaseen putkeen josta se syöksyi melkein kipeää tehden suoraan naisen ahnaaseen pilluun. Neljä, viisi, kuusi kouristusta, sitten värinää, kellojen soittoa, äänetön patarummun kumahdus ja olin tyhjä.

Maistelin jälkivärinöitä silmät kiinni, kyrpä yhä naisessa ja annoin hengitykseni hiljalleen rauhoittua. Suoristin jalkani ja mulkku luiskahti ulos. Viileä tuulenvire ja tihkusade tuntui vilvoittavalta paljaalla terskalla. Nainen katseli minua tyyni ilme silmissään.

Etsin maasta takin ja sen taskusta veitsen. Lähestyin naista ja kohotin käteni kuin valmistautuen viiltämään. En nähnyt pelkoa hänen silmissään, vaikka olisi voinut luulla hänen olevan kauhuissaan. Leikkasin hänen käteensä vapaaksi ja poistin suukapulan.

– No niin, eiköhän se ollut siinä, sanoin. – Oliko kivaa?
– Juu, nainen vastasi. – Ihanaa!

Keräilimme vaatteemme ja pukeuduimme. Tartuin häntä kädestä ja kävelimme pururataa pois.

– Ensi kerralla sä voisit olla marsilainen joka kaappaa minut alukseensa, sanoin.
– Okei, mutta sä joudut kyllä rakentamaan mulle sen aluksen, vaimoni vastasi nauraen.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri