Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Nuorta nyloneissa
Kirjoittanut: A K
Kategoria: Bi / Gay / Naiseksi pukeutuminen

 

 

Olen saanut naapurilta pyynnön pitää silmällä heidän nuoriaan kun he itse ovat matkoilla viikonlopun. Lupaan tietysti huolehtia asiasta. Menen lämpimänä kesäiltana ensimmäiselle tarkastusmatkalle takaoven kautta, joka on auki. Asunnossa on hiljaista, päätän kuitenkin mennä suoraan naapurin 16v pojan huoneeseen. Ovella kuulen, että siellä tapahtuu jotain. Kurkkaan ovelta ja huomaan, että naapurin ujo, hoikka ja nuori poika istuu tietokoneen ääressä ja hän on pukeutunut mustiin sukkanauhaliiveihin, sukkiin ja korkokenkiin. Lisäksi hänellä on mustat rintaliivit. Pieni n. 13 cm kalu on kovana ja hän runkkaa sitä kivaasti eikä huomaa läsnäoloani. Hän katselee netissä aikuisten naisten kuvia, joissa he ovat pukeutuneet korsetteihin, sukkiin, korkokenkiin muihin seksikkäisiin asuihin - samoja sivuja joilla itse vierailen - alan kiihottua ja 19cm kyrpäni seisoo jo kovaa.

Äkkiä poika huomaa, että olen paikalla. Hän säikähtää ja yrittää peitellä itseään. Menen hänen luokseen ja rauhoittelen tilannetta. Kysyn häneltä kuinka kauan hän on pukeutunut ja mistä on saanut asunsa. Hän kertoo olleensa kiinnostunut jo kauan pukeutumisesta. Kerron, että asia kiinnostaa myös minua ja että olen itsekin kokeillut asuja. Kysyn myös olisiko hän kiinnostunut kokeilemaan sitä minun kanssani - hän hymyilee ja nyökkää. Sitten otan hänen pienen kalunsa käteeni ja runkkaan sitä hitaasti ja kysyn haluaisiko hän kokeilla imemistä. Hän vastaa myöntävästi. Seison hänen edessään ja lasken housuja ja työnnän kivi kovan kyrpäni hänen suuhunsa ja alan työntelemään hitaasti. Samalla hän runkkaa nopeasti pientä kulliaan. Alan tuntea, että kohta tulee ja pian spermalasti lentää pojan kasvoille ja rintaliiveille. Lähden paikalta ja sovimme, että pidämme asian omana tietona ja juttelemme asiasta myöhemmin.

Palaan kotiin. Naisystäväni joka rakastaa nyloneita ja tuhmia fantasioita saa pian tietää asiasta. Hän kiihottuu kuullessaan tapauksesta ja hakee hieromasauvan ja pyytää, että kerron kaiken samalla kun hän runkkaa kiimaisena kuulemastaan tapahtumasta naapurissa. Hän laukeaa muutamassa minuutissa. Sitten hän ehsottä, että otetaanko poika meille kylään. Hän ehdottaa, että vien hänet ostoksille jossa hommataan kaikki asut, meikit ja peruukki pojalle tehdään hänestä meidän oma "tyttö". Ehdotan myös, että minulle hommataan samat asut sillä haluan tyttöillä pojan kanssa ja kokeilla kolmestaan...

Jatkuu seuraavalla kerralla jos lukijoita kiinnostaa.. karza64@gmail.com

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri