Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Numeron korotusta
Kirjoittanut: LegLover
Kategoria: Eroottinen tarina / Säärifetissi

 Olin taannoin 90 - luvun puolessa välissä kauppaoppilaitoksessa opettajana iltaisin. Tein sitä kakkosduunina kun oli hieman ylimääräistä velkaa. Olin silloin pikkasen yli kolmekymppinen, ja melkein kaikki oppilaat olivat minua vanhempia. Monet heistä opiskelivat työnsä ohella.

Eräs oppilaista oli Tuula. Hän oli n. 45-vuotias, kahden lapsen äiti ja naimisissa. Kun lapset olivat kasvaneet isoiksi, hän oli ajatellut hieman opiskella, kun ei ollut juurikaan nuorena opiskellut.

Hän pärjäsi muuten ihan hyvin, mutta ATK, jota minä opetin tuotti hänelle ylitsepääsemättömiä vaikeuksia, ja se uhkasi romuttaa hänen koko koulunkäyntinsä. Olin koettanut usein antaa hänelle erikoisopetusta, mutta mikään ei tuntunut auttavan.

Kerran illalla hän kysyi voisinko jäädä muiden mentyä antamaan hänelle lisäopetusta, johon vastasin myöntävästi. Tuula istui pöytänsä ääressä ja menin hänen luoksensa, ja kysyin "mitäs haluaisit tänään kerrata?" Tuula sanoi:"kuule minusta tuntuu etten millään pysty läpäisemään tätä kurssia. Olisiko joku toinen tapa millä voisit päästää minut kurssista läpi?" Yllätyin aika rankasti, ja arvasin kyllä mitä Tuula tarkoitti, mutta kysyin kuitenkin "mitäs sinä nyt oikein tarkoitat?"

Samalla katsoin Tuulaa kun hän istui tuolillaan. Hän oli siis noin neljävitonen, vaaleat permanentatut pitkähköt hiukset. Hänellä oli hieman ylimääräistä kyllä takapuolessa, mutta hänellä oli kuitenkin hoikka vyötärö, joten se näytti oikeastaan vaan hyvältä. Rinnat hänellä olivat melko isot, hieman riippuvat, mutta vaikuttivat aika kiihoittavilta. Nyt hänellä oli päällään valkoinen korkeakauluksinen tiukka poolopaita, musta polvipituinen hame, mustat sukkahousut ja mustat korkokengät.

Tuula vastasi:"kyllä varmaan arvaat. tämä ei ole minun tapaistani, mutta minun on pakko päästä tästä kurssista läpi". Ensin ajattelin että enhän voi käyttää häntä hyväkseni, mutta sitten piru iski! Sanoin:"no okei, otas vähän paitaa pois" Tuula nousi seisomaan, veti poolopaidan päänsä yli, ja pudotti sen lattialle. Hänellä oli valkoiset rintaliivit, ja tissit pursuivat mukavasti sieltä yli. Tunsin kuinka minulla jysähti samantien seisomaan! Otin molemmista rinnoista kiinni, ja aloin hitaasti puristelemaan. Huomasin kuinka Tuula värähti...en tiedä mistä...todennäköisesti hän tunsi itsensä huonoksi naiseksi. Laitoin käteni hänen selkänsä taakse ja avasin rintsikat, ja heitin ne pöydälle. Rinnat todella olivat melko roikkuvat, mutta kiihoittavan isot...otin niistä nyt paljaana kiinni, ja puristin aika kovaa...Tuula hieman voihkaisi ja sanoi:"pyydän ole hellä" - vastasin:"ota hame pois!"

Tuula avasi hameensa, antoi sen pudota lattialle, ja potkaisi sen sivummalle. Hänellä oli mustat kiiltävät sukkahousut, ja niiden alla mustat stringit...hän oli selvästi valmistautunut tähän hommaan! Käskin hänen nojata pöytään ja menin hänen taaksensa. Päätin riisua itseni kokonaan alasti, ja menin Tuulan taakse seisomaan. Asetin kaluni hänen sukkahousujen verhoamaan peppuaan vasten ja hankasin sitä pakaroiden väliin...taivas että tuntui hyvältä...molemmilla käsillä hivelin Tuulan reisiä...sukkahousut tuntuivat aivan ihanilta....tunsin että laukean jo kohta...tunsin kuinka tulee! Kullini sykki valkeaa spermaa Tuulan mustien sukkahousujen peittämille pakaroille...Tuula katsoi minua hieman kysyvästi....käskin hänen ottaa loputkin vaatteet pois...Tuula heitti sukkikset roskikseen ja pisti pikkarit pöydälle....

Käskin "no niin, mene polvillesi" Tuula polvistui, ja menin häneen eteensä ja asetin puolivelton kaluni hänen huulilleen ja sanoin:"ime sitä" Tuula otti kaluni hieman vastentahtoisesti suuhunsa ja alkoi imemään...annoin koko ajan vauhtia takaraivosta kiinni pitäen...tuntuipa hyvältä...Parin minuutin jälkeen minulla seisoi jälleen mahtavasti, ja nostin Tuulan istumaan pöydän reunalle. Painoin hänet selälleen ja nostin hänen säärensä olkapäilleni ja painoin kaluni sisään. Tuula ei ollut juurikaan kostunut, joten pillu tuntui tiukalta. En välittänyt siitä vaan aloin painamaan. Tuula oli pöydällä selällään joten aina kun työnsin, hänen isot rintansa heilahtivat edestakaisin...se näytti aivan upealta!

Tuulasta ei tullut mitään ääntä koko aikana...hänen pillustaan tosin alkoi kuulua pientä litinää kun nain...koska olin juuri lauennut sain naitua häntä varmaan 20 minuuttia...vedin koko ajan siinä samassa asennossa...vihdoin tunsin kuinka minulta oli tulossa...vedin kaluni ulos ja laukesin Tuulan vatsalle huutaen!

Sitten sanoin: kurssi on läpäisty, voit lähteä kotiin! Hieman kyllä hävetti, mutta molemmat saivat mitä halusivat.....

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri