Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Näytin heille penaalini!
Kirjoittanut: Henna
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

Tässä tosi tarina viime heinäkuulta. Olen kehitellyt tästä itselleni mahtavia fantasioita, joita ajattelen silloin kun kutina jalkovälissä tulee liian kovaksi.

Pääsin lukion jälkeen töihin yhteen kioskiin. Suljin kiskan kymmenen maissa ja lähdin kotia kohti. Oli ollut taas vitun kuuma päivä ja siellä kioskissa oli melko huono ilmanvaihto. Joten päätin käydä kotimatkalla uimassa yhdellä rannalla. Se oli sen verran syrjässä, että siellä oli hyvä käydä illalla tai yöllä naku-uinnilla. Sinne ei nähnyt mistään kauempaa ja oli oma jännityksensä siitä, että tuleeko sinne muita. Sen ajattelu lisäsi aina vähän kutinaa jalkovälissä.

Riisuin vaatteeni pyörän viereen ja menin uimaan. Olin jo lähdössä pois kun sinne rannalle tuli neljä juoppoa. He olivat melko vanhoja ukkoja. Tunsin yhden niistä ukoista. Se oli yks’ Matti. Se on ihan mukava 64-vuotias pappa. Se on semmoinen osa-aika spuge. Se ottaa muutaman ryyppyputken vuodessa. Muuten se on ihan kuin kukatahansa vaari. Tunsin Matin ihan hyvin. Se on ihan mukava ukko. Vaikka vaati minulta muutaman kerran yhtä palvelusta juotavia vastaan silloin kuin itsellä ei vielä ikä riittänyt ostamaan niitä. Niitä kolmea muuta ukkelia en tuntenut. Tiesin vain, että ne olivat ihan täysiä spurguja.

Odottelin vedessä, että he lähtisivät pois sieltä. Mutta eihän niillä ollut mihinkään kiire. Minulle alkoi tulla vähän kylmä joten lopulta minun ei auttanut muu kuin kerätä rohkeutta ja nousta ylös vedestä. Kävelin rauhallisesti, yhtään itseäni peittelemättä, vaatteideni luokse jotka olivat vain muutaman metrin päässä heistä. Minua pelotti ihan hirveästi, että he raiskaavat ja tappavat minut. Mutta samalla se alastomana heidän edessään oleminen kiihotti minua. He tuijottivat minua ja kysäisivät, että:
”Oliko lämmin vesi?”
”Joo.” Vastasin.
”Se on mukava käydä vilvoittelemassa näin kuuman päivän jälkeen.” He totesivat.
”Niin on.”
”Viilenikö paikat yhtään kun kävit uimassa?” Matti kysyi ja hymyili leveästi.
”Ei kaikki paikat. Osa käy vieläkin kuumana!” Tajusin heti mitä hän tarkoitti ja yritin olla vitsissä mukana.
”Ai ai! Sitä pitäis’ jäähdyttää.” Matti sanoi.
Matti pyysi minua istumaan siihen heidän luoksensa. Kieltäydyin kohteliaasti hänen tarjouksesta. Kun muistin mitä oli Matin kanssa aikaisemmin tehty, niin se sai minut melko halukkaaksi. Otin vielä pari askelta lähemmäksi heitä ja totesin, että taidatte pitää näköalasta.
”Tosi upeat ovat. Olet kyllä tosi herkkupala.” He sanoivat.
”Noin tiukan näköistä pimatsua ei ole ennen nähty”
”Harvalla tytöllä on noin kauniit, pyöreät ja pystyt, rinnat. Ne ovat juuri sopivan kokoiset ja sinulla on tosi kaunis karvakolmio jalkojen välissä.”
”Eikö nykyisin ole muotia ajella karvat pois?” He kysyivät.
”Nykyisin tehdään pikini-rajauksia. Ei ajella kaikkea pois. Mutta minulla on kyllä ihan naturelli.” Vastasin.
”Näin vanhempia äijien mielestä kyllä tuo luonnollisuus on paras.” He sanoivat.
”Sulla on kyllä tosi hyvän näköinen mirri.
”Tuo tussu on paljon nätimpi kuin jokin sheivaus.” Poskiani kuumotti jo aivan vitusti.

Jutustelu jatkui samaa rataa. Se oli tosi kaksimielisenä ja härskinä. Välillä he sanoivat ihan suoraan ja tekivät suoria ehdotuksia. Ne jutut vapauttivat minut jännityksestä ja minua alkoi haluttamaan kokoajan enemmän ja enemmän. Kun he ehdottivat, että hoidettais toisiamme niin minulta lipsahti, että Matti on hoidellut minua. Onneksi he eivät tajunneet mitä sanoin. Päätin lähteä ennen kuin halu voittaa järjen. Käänsin selkäni heille ja astuin vaatteitani kohti.
”Onpa sulla upean näköinen perse! Tosi pyöreä ja kiinteä!” Kuului takaani.
Vilkaisin olan yli ja sanoin:
”Kiitos! Eipä ole turhaa tullut saleilla käytyä.”
Olin jo ihan kiimassa. Joten päätin näyttää heille mahdollisimman paljon. Otin tahallani hiukan leveämmän asennon ja kumarruin rauhallisesti ottamaan vaatteitani maasta. Kiusallanikin kumarruin mahdollisimman syvään ja olin pitkään kumarruksissa jotta he saisivat katsella rauhassa pilluani ja persettäni takaa päin. Toivoin salaa, että he tekisivät aloitteen. Silloin joku huusi melko kovaa, että:
”Ei helvetti! Tuota vittua ko sais nussia.”
Tämä huudahdus sai minut tulemaan järkiini. Puin nopeasti vaatteet päälleni ja lähdin polkemaan kotia kohti, etten vain vahingossakaan antaisi niiden panna itseäni.

Koko kotimatkan ajattelin mitä kaikkea olisi voinut tapahtua. Ja se sai minut vitun kiimaiseksi. Kun tulin kotiin niin vanhempani olivat jo nukkumassa. Menin omaan huoneeseen ja riisuuduin itsekin nukkumaan. Työnsin käteni pikkuhousuihini ja päästin mielikuvitukseni valloilleen. Olin vieläkin kosteana ja aloin varovasti hieroa klittaani. Ajattelin, että olisipa joku niistä ukoista tullut silloin minun viereen kun pyllistin heille. Kuinka hän olisi ottanut tiukasti kiinni pillustani ja hieronut kovakouraisesti klittaani takaapäin. Voihkisin kiimasta niin kuin nytkin hieroessani itseäni. Vedin pikkarit kokonaan aloistani ja jatkoin itseni hyväilyä. Lantioni teki väkisin pientä pyörivää liikettä sormeni tahtiin. Se olisi varmasti tehnyt saamaa jos joku niistä olisi hieronut minua sormellaan.

Toivoin, että Matti olisi tullut siihen taakseni ja ottanut minua tiukasti lantiostani kiinni ja työntänyt paksun seipäänsä voimalla minuun. Niin kuin hän teki silloin kun pani minua keittiönsä pöydällä. Hän pani minua pitkillä työnnöillä niin, että muna kävi melkein kokonaan ulkona ja survaisi sen sitten voimalla niin syvälle kuin sai. Hän nai minua mahdollisimman rajusti ja kovaa survoen munaansa hullunlailla minuun. Huusin silloin himosta kuin mielipuoli. Nyt minun piti vain hieroa klittaani vitun lujaa ja voimakkaasti. Perseeni heiluu kuin mieletön ja yritän hillitä voihkintaani, että vanhempani eivät kuulisi sitä. Lopulta sain yhden mahtavimmista orkuistani mitä olen sormettamalla saanut. Jouduin tosissaan puremaan hammasta yhteen, etten olisi huutanut täyttä huutoa.

Rauhoituttuani ajattelin, että olisikohan siltikin pitänyt panna niiden ukkojen kanssa? Miltähän se olisi tuntunut kun neljä ukkoa olis pannu minua jokaiseen reikään? Tällaisia ne minun fantasia ovat tämän jälkeen olleet :P

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri