Naisen orgasmi

Info | Tarinat | Fetisismi  |  Tumblr | Aarreaitta |

 

 

 

  Naisen orgasmit
Kirjoittanut: Finnish legs and feet. Sivua päivitetty viimeksi 14.8.2020

Google Search työkalun mukaan sivua luetaan suomessa yli 600 kertaa kuukaudessa!
Naisen orgasmi on siis yhä monille suomalaisille miehille ja naisillekin tärkeä ja kiinnostava mysteeri!

Kummallista on, että moni sivusto joutuu estettyjen listalle tai sivua ei saa näyttää alaikäisille ja juuri he tarvitsivat eniten asiallista tietoa naisen sukupuolielimistä, orgasmista, klitoriksesta. Pornosta ei kannata ottaa mallia mutta voi sen avulla masturboida.

Joitain käytettyjä lähteitä:
Seksiguru Kari Heusalan nettikirjoitukset
Iltalehden seksologin kirjoitukset, Rakkaus & seksi
Iltasanomat - Lifestyle - Rakkaus & parisuhde
Väestöliitto
Suomi24 orgasmi keskustelut
MTV3/Nainen/Orgasmi/Arkisto
Wikipedia
HS.fi/tiede
Kaikkia sivulla käytettyjä lähteitä on mahdotonta muistaa,
mutta kiitos ja kumarrus kaikille tasapuolisesti.

Sisältö

Anna palautetta, ota yhteyttä sähköpostin välityksellä.
Erityisesti naisilta kaivataan kommentteja tekstistä, omakohtaisia kokemuksia ja palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com
Nimi ja yhteystiedot ovat tietysti luottamuksellista tietoa ja pidetään salassa!

 

Netissä on ollut paljon puhetta naisten orgasmivaikeuksista, ja siitä sain idean kirjoittaa aiheesta muutaman lauseen myös tänne Finnish legs and feet sivuille. Suurin osa tekstistä on lainattu netistä löytyvistä orgasmikeskusteluista ja teksteistä ja pieni osa esimerkeistä perustuu kirjoittajan omiin kokemuksiin.

VIHREÄT tekstit ovat suora lainaus jostain kirjoituksesta ja lähde löytyy tekstin lopusta
PINKKI teksti on lainaus keskustelupalstojen teksteistä tai jonkun toisen suullisesti kertomaa

Sivun lopusta löydät ohjeet, mistä voit ladata muutamia orgasmivideoita, joissa nainen saa aidosti orgasmin, ilman valtavia teeskentelyjä, ja ejakuloi aidosti, ehkä??? Niinpä, kuinka vaikeaa onkaan tietää milloin nainen feikkaa orgasminsa?

 

Mies: Mikset koskaan kerro minulle, kun saat orgasmin?
Nainen: Et ole koskaan silloin paikalla....

 

Sitten asiaan...

   

 

"Tutkimuksen mukaan suomalainen mies pitää naisen orgasmia tärkeänä osatekijänä hyvässä seksissä.
Erityisesti tätä mieltä ovat alle 35-vuotiaat suomalaismiehet"
MTV3/STT

 

Orgasmi ja masturbointi

Miehen orgasmi ja samanaikainen siemensyöksy ovat noin 10 sekunnin paukku (lopussa video). Pidemmällä harjoittelulla mieskin voi oppia saamaan useampia orgasmeja ilman siemensyöksyä. Orgasmi ja siemensyöksy eivät ole miehelläkään sama asia, vaikka tavallisesti samaan aikaan tulevatkin.

Naisen orgasmi voi kestää viidestä sekunnista pariin minuuttiin. Lisäksi nainen voi saada useita eri kokoisia orgasmeja peräkkäin, tai orgasmin unessa ilman fyysistä kosketusta. Ja naisen orgasmi voi olla klitorisorgasmi, emätinorgasmi, tai niiden yhdistelmä ja jokainen nainen saattaa kokea ja tuntea orgasmin eri tavalla. Joillekin se on kuin hyttysen aivastus, toiselle tulivuorenpurkaus. Ei ole mitään yhtä oikeaa tapaa saada orgasmia.

Naisilla ei ole miesten lailla orgasmin ja siemensyöksyn jälkeen seisokin katoamisesta johtuvaa taukoa, joten monien orgasmien perätysten saaminen on mahdollista. Eikä tässä vielä kaikki, sillä naisilla voi esiintyä myös pidempikestoisia orgastisia tiloja. Orgasmin kokeminen voi olla naiselle lähes transsinomainen tila. Sanonta siitä, että naidaan aivot pellolle, ei siis ole aivan puutaheinää. Joillain naisilla vain laukeamisen jälkeen klitoris menee niin kosketusaraksi, tai fiilis katoaa hetkeksi, että pieni tauko on paikallaan.

Naisen täytyy olla herkkä, rakastunut, tai hyvä näyttelijä lauetakseen ilman kunnon esileikkiä. Poikkeuksiakin tietysti on. Myös nainen voi laueta liian nopeasti ja sen jälkeen fiilis katoaa tai paikat menee lukkoon ennen kuin mies saavuttaa orgasmin.

Orgasmi unessa

" Unen aikana aivojen fysiologia on erilainen kuin valvetilassa. Unen aikana myöskään estot ja moraalisäännöt eivät ole vaikuttamassa kuten valveilla ollessa. Kontrolli on heltynyt. Unessa alitajuntamme tulee esille ja muuttuu esitietoiseksi. Tämän unessa tapahtuneen nautinnollisen kokemuksen myötä olet nyt tietoisempi omista seksuaalisen nautintosi mahdollisuuksista.

Unessa laukeaminen on osoitus siitä, että aivot ovat itse asiassa tärkein sukupuolielimemme. Tästä syystä esimerkiksi orgasmivaikeuksien hoidossa ei ole tarkoituksenmukaista keskittyä vain lisäämään fyysisen kiihotuksen määrää esimerkiksi hieromasauvalla, vaan tutkia ja tulla tietoisemmaksi, mitkä ovat omat esteet, mistä ne juontavat juurensa ja voisiko niistä luopua jo "

Iltalehti Seksologi

Orgasmi

"Seksiakti alkaa kiinnostuksen heräämisellä ja jatkuu kiihottumisena. Riittävän voimakasta kiihottumista seuraa spontaanisti orgasmi,
ellei ilmaannu häiriötekijöitä. Kiihottumisvaiheen huipulla lihasjännitys lisääntyy koko elimistössä, hengitystaajuus kasvaa samoin kuin
sydämen syketaajuus. Orgasmin aikana pulssi hidastuu, jännittyneisyys laukeaa, tuntemukset sukupuolielimien alueelta leviävät jalkoihin,
vatsaan ja selkään. Verenvirtaus sukupuolielimien alueella kasvaa huippuunsa ja lantionpohjan lihaksistossa tapahtuu rytmisiä supistuksia.
 Voi esiintyä tajunnan muutoksia." Iltalehti/Sofian sohva

Asiansa osaava mies tietää, että yleensä naisen laukeaminen kestää pidempään kuin miehen. Silloin taitava rakastaja käyttää paljon aikaa esileikkiin ja lämmittää naisen esimerkiksi suullaan ennen varsinaista yhdyntää varmistaakseen sen, että molemmat nauttivat seksistä oikeasti. Ja yhdynnän aikana hyvä rakastaja muistaa, että naisen laukeaminen kestää pidempään, joten hän hoitaa ensin naisen orgasmiin asti, ennen kuin laukeaa itse.

Kaikki vastuu naisen orgasmista ei kuitenkaan ole miehellä. Orgasmin saamiseen vaikuttaa paljon naisen oma aktiivisuus! Naisen pitää ottaa itse vastuu omasta saamisestaan ja kertoa miehelle mikä kiihottaa ja mikä tuntuu hyvältä. Myös lantionpohjan lihasten hyvä kunto ja niiden käyttö on tärkeää kun orgasmia opetellaan.

Nainen, opeta miehelle, että orgasmiin ei pyritä heti alussa vaan se kesää oman aikansa. Ensin on esileikit, että päästään tunnelmaan. Tärkeätä on kosketella joka puolelle vartaloa aina niskasta varpaisiin. Naisen erogeeniset alueet ovat ympäri vartaloa, ei yksin rinnat tai pimppi. Mies hyväilee naista suulla tai käsin ja nainen osallistuu liikehtimällä ja ohjaamalla vartalollaan miestä. Ja puhe on sallittua, melkeinpä ainakin uuden suhteen alussa välttämätöntä.

-Kulta, pidän tuosta, mutta se tuntuisi varmaan vielä paremmalta jos hieroisit hieman hellemmin, hitaammin, nyt nopeammin...

Masturboida - Itsetyydytys - Nainen - Orgasmi

Ihmisen tärkein sukupuolielin on aivot. Seksuaalinen halu, mielihyvä ja tyydytys lähtee aivoista. Orgasmin saaminen on yleensä sitä helpompaa myös miehelle, mitä kiihottuneempi on. Joskus kun herää yöllä kesken seksiunen, pystyy saamaan orgasmin hyvin nopeasti kun on jo valmiiksi niin virittäytyneessä tilassa. Useat naiset saavat myös ns. uniorgasmeja, jotka ovat verrattavissa murrosikäisten poikien "märkiin uniin".

 

 

Masturboida - Itsetyydytys - Nainen - Orgasmi Masturboida - Itsetyydytys - Nainen - Orgasmi - Ejakulaatio

Masturbointi ja orgasmi pienellä ejakulaatiolla

Orgasmia on vaikeampi saada jos on huolia tai pelkoja, jännittää liikaa, liian väsynyt tai stressaantunut, tai ei ole ollenkaan kiihottunut. Riittävä kiihottuminen ja oikea tunnelma on tärkeätä. Käytä mielikuvitusta, fantasioi rohkeasti. Jos sinulla ei ole valmiiksi mielessä mitään fantasioita, niin joskus kun saat olla rauhassa, mene kylpyyn, saunaan tai sänkyyn yksin ja ala miettimään asioita mitkä kiihottavat sinua. Fantasioissa voit turvallisesti tehdä mitä vain ja ylittää kaikki rajat. Useat naiset fantasioivat omasta puolisosta ja hellästä seksistä. Toiset taas pitävät rajummista fantasioista; joku vieras mies, toinen nainen, ryhmäseksi, raiskaus, lesbofantasiat, kolmaspyörä sängyssä, kaksi miestä, ulkomaalainen tuntematon mies. Myös kaikki fetissit ovat sallittuja, nahka, kumi, piiskaaminen, alistaminen jne. Finnish legs and feet sivuilla on paljon eroottisia tarinoita, jotka ovat pääasiassa suunnattuja miehille, mutta palautteesta päätellen, kyllä naisetkin niistä kiihoketta saavat. Naisille suunnattuja tai naisten kirjoittamia eroottisia tarinoita otetaan mielihyvin vastaan Finnish legs and feet tarinat sivuilla.


Naisten fantasiat


" Naisten fantasiat ovat kuten heidän seksuaaliset reaktionsa – hidas kehittyminen, korkea tasannevaihe sekä hidas laukeamisvaihe. Naisten seksifantasiat kestävät pidempään kuin miesten. Positiiviseksi koettu fantasia kestää sukupuolesta riippumatta keskimäärin 4,5 minuuttia. Naiset fantasioivat pääasiassa romanttisista tai tunteellisista hetkistä kumppaninsa kanssa. Naisten fantasioissa tunteet ja intiimisyys näyttelevät tärkeää osaa, toisin kuin miehillä. Naiset ovat fantasioissaan myös passiivisia eli kuvittelevat mitä heille tehdään. Miehet vastaavasti kuvittelevat useimmiten mitä he tekevät kumppanilleen "

Miehen seksuaalisuus, Heusala Kari, Kustantaja: LIKE

Onko orgasmeja erityyppisiä?

" Jokainen orgasmi on omanlaisensa eli sama ihminen voi saada hyvin erilaisia orgasmeja. Useimmiten naisen orgasmi syntyy klitoriksen ja/tai vaginan stimulaatiosta, mutta sen voi saada myös unissaan tai pelkistä mielikuvista. Niin kestossa kuin voimakkuudessa voi olla isoja eroja. Orgasmi on reaktio, jonka kokemisen voi oppia.

Miehen orgasmi ei ole yhtä monisyinen asia, mutta myös miehillä laukeamiskokemus voi olla erilainen. Välillä voi niin sanotusti tulla ja toisella kertaa TULLA. Siemensyöksy voi tapahtua ilman orgasmia, mikä on monelle miehelle yllätys. Mies voi myös saada orgasmin, vaikkei siemensyöksyä tapahtuisikaan. Useimmiten ne kuitenkin tapahtuvat samaan tai lähes samaan aikaan. " Lähde: Rakkaudeksi.fi

naisen itsetyydytys - female orgasm

Tuntuuko orgasmi naisesta ja miehestä samalta?

" Orgasmin mittaamiseen ei ole yksikköä; ei naisilla, eikä miehillä. Niiden tutkiminen perustuu lähinnä kertojien kokemuksiin. Sekä naisten että miesten kuvauksissa ovat varsin samankaltaisia. Jokaisen orgasmi on kuitenkin yksilöllinen kokemus, oli sitten mies tai nainen, koska jokainen ihminen on omanlaisensa kokonaisuus. Meillä jokaisella on erilainen lantio ja lantionpohjan lihaksisto hermotuksineen. Tämä kaikki vaikuttaa siihen, miltä orgasmi tuntuu. " Lähde:
Rakkaudeksi.fi

miehen orgasmi sykkii sperma

Linkit:

 

 

Klitoris eli häpykieli - Nautintonappula

"Klitoris on ainoa ihmisen anatominen osa, jonka tehtävä on yksinomaan mielihyvän tuottaminen"

Vain harvat naiset, t o d e l l a harvat naiset saavat orgasmin yhdynnässä ilman fyysistä ärsykettä klitorikseen. Naisella orgasmin saamiseksi ei tavallisesti riitä se, että penis työnnetään sisään ja rynkytetään kovalla vauhdilla muutama minuutti. Jopa nettipornossa naiset harvoin teeskentelevät orgasmia panon lopuksi. Pelkkä yhdyntäorgasmi on harvojen onnekkaiden etuoikeus ja lahja. Tarvitaan muutakin kuin penis sisään vaginaan.

Netissä on monia "tutkimuksia" ja prosenttilukuja siitä kuinka moni nainen saa orgasmin jokaisessa yhdynnässä ja luku vaihtelee tutkimuksesta ja sivustosta riippuen niin paljon, että ei ole järkeä uskoa niihin edes suuntaa-antavasti. Muistan myös lukeneeni tutkimuksen asiasta; kuinka moni nainen valehtelee saavansa aina orgasmin yhdynnässä ja itsetyydytyksellä ja luku oli siinäkin niin iso, että ei ole kyselytutkimuksiin luottamista koska kukapa nainen haluaa kysyttäessä myöntää olevansa ns "viallinen" ettei saa orgasmia tai että seksielämässä on "vikaa" koska ei saa orgasmia yhdynnässä tai edes masturboimalla.

Muistan katsoneeni yhden Naisen orgasmi tieto-ohjelman missä kerrottiin, että saako nainen orgasmin yhdynnässä riippuu siitä mikä on emättimen ja klitoriksen välinen etäisyys. Jos se väli on suurempi kuin, olikohan se oikea luku nyt 2,5 cm vai 3 cm niin orgasmia on vaikeaa saada koska klitoris ei saa riittävää kiihotusta yhdynnässä. Jos taas emätin ja klitoris ovat mahdollisimman lähellä toisiaan, klitoriksen sisäiset paisuvaiskudokset kulkevat juuri sopivasti emättimen aukon molemmin puolin toivomusluun mallisesti ja jos myös ulkoinen nautintonappula, klitoriksen huippu saa kiihotusta ja se mahdollistaa yhdyntäorgasmin.

Onhan sitten tietty olemassa myös emätinorgasmi mikä ei ehkä tule ehkä klitoriskiihotuksesta vaan emättimen paineesta ja/tai g-pisteen saamasta kiihotuksesta peniksen osuessa siihen. Mutta siitä ollaan suurin piirtein yhtä mieltä että ainakin itsetyydytyksen, suuseksin tai klitoris kiihotuksen + seksilelujen avulla laukeaa jo noin 80% naisista ja noin 20% naisista (virhemarginaali + - 10%) ei valitettavasti saa koskaan orgasmia millään konstilla mutta saattavat kyllä oppia saamaan sen myöhemmin.

Vai onko se 80% edes todellisuutta? Kuinka moni nainen saa oikeasti orgasmin, eikä vaan luule saavansa kun vartaloa tärisyttää tai jotain muuta kuumotusta tuntuu pimpassa tai feikataan orkku siksi, että seksikumppani ei pettyisi ettei saanut ns annettua sinulle orgasmia. Paljon naiset kyselee parisuhde-, seksipalstoilla; tunsin sitä tai tätä, olikohan se nyt se orgasmi ja miltä orgasmin pitäisi tuntua?
Uskoisin, että sitten kun orgasmin saa oikeasti, ei tarvitse enää sen jälkeen kysyä miltä sen pitäisi tuntua!

 

Klitorisorgasmi

Suurin osa naisten orgasmeista syntyy klitorista kiihottamalla. Klitoris löytyy virtsaputken aukon yläpuolelta pienten häpyhuulten yhtymäkohdasta. Klitoris on suojassa pienen ihopoimun alla, mutta naisen kiihottuessa klitoris kovettuu ja tuntuu selvemmin.

Masturbointi naisen klitorisorgasmi

Klitoriksen koko vaihtelee eri naisilla samaan tapaan kuin miehillä peniksen koko. Se on eri naisilla eri kokoinen, ja toisilla se tuntuu paremmin, toisilla heikommin. Naisen klitoris voi jäykistyessään olla pienen riisijyvän kokoinen, tai jopa herneen kokoinen pallo. Naisen kiihottuessa klitoris voi myös tulla näkyville ihopoimun alta. Klitoriksen jäykistyessä voisi sanoa, että naisella seisoo. Nykytutkimuksen valossa tiedetään, että 90% klitoriksesta on piilossa lantion sisällä, vain siis 10% (häpykieli) on näkyvissä. Joillakin naisilla voi käydä niin, että klitoris tuntuu paremmin kiihotuksen alkuvaiheessa, mutta naisen kiihottuessa lisää, klitoris "katoaa", johtuen siitä, että häpyhuulet turpoavat ja piilottavat klitoriksen. Häpykielen jäykistyminen voi tapahtua myös yöllä unen aikana itsestään, samaan tapaan kuin miehillä unierektiot.

Klitoris on kaikkein tuntoherkin osa naisen sukupuolielimissä. Siinä on noin 8000 hermopäätettä (miehen peniksessä vain 4000). Klitoris on todella herkkä ja joskus suora kosketus sattuu. Voi olla, että jos pelkästään klitorista hinkuttaa liian pitkään, se turtuu tai tulee kosketusaraksi. Joskus se paras kohta hieroa löytyy vain kokeilemalla ja etsimällä. Parhaita tuntemuksia antava kohta saattaa olla vaikka siinä klitoriksen sivulla tai vieressä, ei suoraan klitoriksessa.

Masturbointi naisen klitorisorgasmi

Osa naisista pitää siitä, että klitorista kosketaan vain hellästi kielellä, tai sormia ja kieltä yhdistämällä. Mies voi myös käsin pingottaa ihoa klitoriksen ympäriltä tai paljastaa häpykielen esiin hupun alta ja nuolla sitten paljasta klittaa. Jotkut naiset saavat siitä hurjia säväreitä. Klitorista voi myös pyöritellä huulten välissä tai imeä hellästi mutta unohda kuitenkin pornoelokuvista tutuksi tullut armoton, nopea klitoriksen lipittäminen kielenkärjellä, se ei tunnu niin hyvältä kuin pornossa annetaan ymmärtää. Parempi on leveä, märkä, lämmin kieli joka osuu muuhunkin kuin pelkkään klitorikseen.

Pussy licking prompts

Kun kuuntelee naisen elekieltä, niin selviää mistä kukin pitää eniten. Usein mitä laajemmin ja monipuolisemmin pimppiä ja klitorista käsittelee, sen paremmalta se tuntuu. Voi nuolla, sormettaa, pyöritellä, hivellä, painella, sivellä tai imeä. Naisen tehtävä on sitten aluksi kertoa ja ohjata miestä siitä mikä tuntuu parhaimmalta.

Emätinorgasmi

Tavallisin orgasmi naisella on siis klitorisorgasmi, joka saadaan klitorista kiihottamalla. Kaikki naiset eivät kuitenkaan pidä siitä, että klitorikseen kosketaan. Syy voi olla että suora kosketus klitorikseen sattuu tai se ei vain tunnu oikein miltään. Nainen voi kuitenkin saada myös emätinorgasmin. Emättimen tuntoherkät alueet ovat suuaukon seutu, emättimessä on eniten tuntohermoja ensimmäisten 2-2,5 cm päässä aukosta ja etuseinässä muutama sentti syvemmällä on g-piste. Nämä alueet nauttivat venytyksestä, painelusta ja kaikenlaisesta sivelystä. Muut emättimen alueet ovat melko tunnottomia. Osa naisista pitää klitoriksen hinkutuksen sijaan sukupuolielinten laaja-alaisesta koskettamisesta. Naisen kiihottuessa, klitoriksen jäykistymisen lisäksi painetta kerääntyy myös emättimen ja virtsaputken ympärillä oleviin paisuvaiskudoksiin, sekä lantionpohjan alueelle. Siten pimpin laaja-alainen, joskus hyvinkin kova kiihottaminen tuntuu parhaalta, ja laukeaminen voi tapahtua ilman klitoris ärsytystä.

Emätinorgasmi perustuu siihen, että vaikka emättimessä ei varsinaisesti ole ns. tuntoa muuten kuin emättimen suulla ja hieman sen sisäpuolella, emätin reagoi kuitenkin peniksen kosketukseen ja paineeseen, ja orgasmissa emätin usein sykkii ja supistelee (ei kaikilla). Vaikka penistä ei tuntisi yhdynnän aikana syvällä emättimessä, naisen kiihottuessa emättimen paisuvaiskudos ja klitoris täyttyy verellä ja emätin ja koko lantionseutu paineistuu/jännittyy. Siten paineen purkautuminen eli laukeaminen on mahdollinen. Ruotsissa ja parissa muussakin maassa naisille tehdyn tutkimuksen mukaan emätinorgasmi on naisten mukaan tyydyttävämpi orgasmi kuin klitorisorgasmi.

Anaaliorgasmi

Tähän paineen tuntemukseen perustuen orgasmi on mahdollinen myös anaaliyhdynnässä. Vaikka anaali on sisältä lähes tunnoton, tunto on kuitenkin varsin hyvä sulkijalihasten alueella ja välilihan alueella. Kun siten peräaukkoa kiihotetaan, sen alueen lihakset "paineistuvat", varsinkin jos niitä tietoisesti lataa itse supistelemalla. Lisäksi kun klitoriksen haarat ulottuvat syvälle lantioon, on myös peräaukon avulla laukeaminen mahdollinen. Orgasmissa jopa koko anaali voi sykkiä ihan silminnähden lihassupistusten tahdissa. Laukeamista saattaa helpottaa kun samaan aikaan kiihotetaan käsin myös muita vartalon erogeenisiä alueita.

"Sain todella hyvän orgasmin. Mieheni hieroi klittaani liukuvoiteella ja yhtäkkiä alkoi työntää sormea anaaliini. Tuntui hyvältä ja samalla hän työnsi sormensa emättimeen ja hieroi klittaani. Nämä kaikki kolme yhdistettynä antaa mahtavan ja rajun orgasmin" Suomi24 > Keskustelu > Seksi > Orgasmi

Tytön/naisen sukupuolielimet - klitoris - pienet häpyhuulet - virtsaputken aukko - peräaukko
 

KUVA 1 - Paljaaksi ajeltu pimppi

Pimppejä on niin paljon erilaisia kuin on naisiakin. Samaan tapaan kuin miesten penikset ovat eri kokoisia ja näköisiä, myös naisten pimpit poikkeavat ulkonäön perusteella toisistaan. Joskus pimppi on vain "tumma viiva" jalkojen välissä, kuten viereisessä kuvassa, ja klitoris ei erotu tai tunnu niin selvästi edes kiihottuessa.

Toisinaan klitoris ja karvattomat pienet häpyhuulet tulevat isojen karvaisten häpyhuulien lomasta selkeästi esille ja ovat runsaat, ulkonevat tai rosoiset, kuten alemmassa kuvassa. Mitään "oikeaa" mallia pimpin ulkonäön suhteen ei ole.

 

KUVA 2 - Ulkonevat rosoiset häpyhuulet

Naisen sukupuolielimet

" Tutkimusten valossa naisten sukupuolielimistä löytyy seuraavanlaisia mittoja: ulompien häpyhuulten pituus on 7-12 senttimetriä ja sisempien häpyhuulten pituus 2-10 cm ja leveys 0,7-5 cm. Emättimen pituus vaihtelee 6,5 ja 12,5 senttimetrin välillä. Klitoriksen eli häpykielen etäisyys virtsaputken aukosta on 1,5-4,5 cm ja emättimen etäisyys peräaukosta 1,5-5,5 cm. Synnyttäminen ei välttämättä muuta emättimen kokoa lainkaan, eli ei voida puhua synnyttämättömien ja synnyttäneiden naisten emättimien kokoeroista. "

Iltalehti Seksologi

 

 

 

Emätinorgasmi

"Prolaktiini on aivolisäkkeen etulohkon erittämä hormoni, joka on koostumukseltaan hyvin samankaltainen kuin kasvuhormoni. Prolaktiinilla on tärkeä roolinsa myös orgasmin kokemisessa. Orgasmin jälkeen prolaktiinia erittyy elimistöön runsaasti. Mitä enemmän prolaktiinia erittyy, sitä täyteläisemmältä seksuaalinen nautinto tuntuu. Emätinyhdynnässä saatu orgasmi nostaa naisen prolaktiinitasoja peräti 400 prosenttia enemmän kuin klitoriksen stimulaatiolla saatu orgasmi! Emätinorgasmi on siis tyydyttävämpi kuin klitorisorgasmi."

Kari Heusala / MTV3 / Helmi

 

Myytit nurin - nainen tarvitsee orgasminsa!

"Uudet tutkimukset kumoavat jälleen joukon seksiin liittyviä myyttejä. Ensinnäkin naisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että myös nainen saa orgasmin. Jatkuva toitotus siitä, että naisille riittää pelkkä läheisyys ja hyväily, saisi jo loppua. Toiseksi orgasmeilla on eroja. Kolmanneksi peniksen koolla on väliä emätinorgasmin saamisessa. Lyhyt penis ei saavuta yhdynnän aikana emättimen pohjukkaa, jonka kautta naisen emätinorgasmi on helposti saatavilla. Peniksen lyhyys voidaan toki osittain kompensoida yhdyntäasennoilla, mutta aina sekään ei riitä. Toki naisen emättimen etureuna on erogeeninen, mutta siellä olevat hermopäätteet ovat hyvin syvällä kudoksissa ja vaativat erittäin voimakasta stimulaatiota, jotta orgasmirefleksi laukeaa.
"

Kari Heusala / MTV3 / Helmi´

 

Miten peniksen koko vaikuttaa naisen orgasmiin

Emättimen seinämiin kohdistuva venytys on siis naisille mielihyvää tuottavaa ja voi tuoda orgasmin. Eli vaikka aina sanotaan ettei peniksen koolla ole väliä, vaan sillä miten sitä käyttää, niin on kuitenkin mahdollista, että isompi penis aiheuttaa suuremman paineen emättimen suulle ja sen sisäosiin, ja siten mahdollistaa helpommin orgasmin. Eli siten suuri penis tai iso dildo voi tuottaa myös enemmän mielihyvää kuin pienikokoinen.
Mutta sanotaan, että vakka kantensa valitsee, eli ehkä sillä koolla ei ole niin väliä, kunhan se on sopivan kokoinen juuri sinulle, eli pimppi ja penis sopivat juuri oikein sopivasti yhteen. Tuskin se on naisesta kamalan nautinnollista jos miehellä on ISO, ja nainen on tavallista tiukempi. Mutta joillekin naisille iso penis voi olla fetissi, samaan tapaan kuin missä miehelle esimerkiksi naisen rintojen koko.

Jos miehellä on iso muna ja naisella tiukka pimppa, on vagina ensin saatava esileikillä hyvinkin liukkaaksi tai käytettävä liukkaria koska myös miestä sattuu munaan yrittäessä tunkeutua tiukan naisen sisään ja varsinkin jos nainen on päällä ja yrittää pakolla ottaa munan sisään, se sattuu!

 

Klikkaa kuvat:

 

Naisen orgasmi

 

Linkit:

 

G-piste

Mahdollinen G-piste (jos sitä on, asiasta ollaan yhä montaa mieltä) sijaitsee noin 1- 5 cm syvyydessä, navan puolella emättimen etuseinämässä. Kumppani pääsee sitä hyväilemään emättimen aukon sisäpuolelta kun työntää kaksi sormea sisään ja koukistaa niitä hieman. G-piste voi tuntua hieman karheampana kohtana emättimen sisällä.

Naisen ejakulaatio - Naisen märkä orgasmi

Nainen ei sitä aluksi itse tunne, mutta kun g-pistettä hierotaan jonkin aikaa, se alkaa turvota ja naisen ollessa riittävän kiihottunut, g-pisteen hyväily alkaa tuntua varsin miellyttävänä. G-pisteen pitkäaikainen kiihottaminen voi johtaa orgasmiin ja ejakulaatioon.

G-piste - Wikipedia

"G-pisteeksi (Gräfenberg-spot) kutsutaan herkkää aluetta naisen emättimen etuseinämässä.[1] Sen olemassaolosta ei kuitenkaan olla yksimielisiä. Joidenkin naisten mukaan heillä ei ole G-pistettä, eikä lääketiede ole kyennyt varmistamaan G-pisteen olemassaoloa. Tätä teoriaa tukee myös se, että identtisiltä kaksosilta ei välttämättä molemmilta löydy G-pistettä, vaikka he muuten olisivat samanlaisia monella eri tapaa.

Väitetysti G-piste sijaitsee yleensä noin neljän sentin syvyydessä emättimen etuseinämän keskivaiheilla. G-pisteen nimesivät 1980-luvulla Beverly Whipple ja John Perry gynekologi Ernest Gräfenbergin mukaan.

Merkitys naisen seksuaalisuudessa

Monet naiset kokevat G-pisteen hyväilyn miellyttävänä vasta ollessaan jo valmiiksi seksuaalisesti kiihottuneita. G-pistettä voidaan stimuloida hankaamalla tai painelemalla esimerkiksi käsin. Jotkin yhdyntäasennot edesauttavat miehen siittimen osumista G-pisteen alueelle emättimessä. G-pisteen stimulointi aiheuttaa erilaisen, joidenkin mukaan voimakkaamman orgasmin kuin klitoriksen stimulaatio, ja saattaa aiheuttaa ejakulaation." Wikipedia


Seksitohtori: G-pisteen voi todeta ultraäänellä

"Naisen vaginan g-pisteen voi löytää ultraäänellä, väittää italialainen lääkäri ja seksologi. G-piste nimettiin ja "löydettiin" 1980-luvulla. Sen avulla jotkut seksuaalitutkijat saattoivat selittää, miksi jotkut naiset saivat orgasmin vaginaa kiihottamalla, jotkut eivät. Ongelma on se, että g-pistettä ei ole osattu paikantaa tarkkaan. Jotkut tutkijat pitävät siksi naisten- ja miestenlehtien jatkuvaa höpötystä g-pisteestä liioitteluna. Paisuttelu on huolestuttanut naisia, jotka eivät saa orgasmia tällä tapaa. Huoli heijastuu myös partnereihin.

Tohtori Emmanuele Jannini L'Aguilan yliopistosta kuitenkin väittää, että hän löysi g-pisteen paikan kun selvitti 20 naisen vaginoiden muotoja. Ultraääni mittasi vaginoiden kudosten kokoa ja muotoa paikoista, joissa g-pisteen on väitetty yleensä sijainneen. Janninin mukaan yhdeksällä naisella kudos oli paksumpi. Juuri he väittivät saavansa g-pisteorgasmin. Lopuilla 11 naisella kudos ei ollut niin paksu, eivätkä he tunteneetkaan saavansa g-pisteen avulla orgasmia, kirjoittaa Jannini tiedelehti Journal of Sexual Medicinessä. Epäilijöiden mukaan löydetty alue on ehkä osa klitorista ja siis luonnostaan herkkä.

Seksiterapeutti Petra Boynton University Collegesta Lontoosta muistuttaa New Scientist -lehdelle, että "g-pisteen ympärille on syntynyt myyttejä ja kirjallisuus, joka voi leimata naisia.". "Olemme erilaisia. Joillakin naisilla jotkut vaginan alueet ovat hyvin herkkiä, joillakin toiset – eivätkä ne alueet ole välttämättä mitään g-pisteitä."

Helsingin sanomat, julkaistu: 25.2.2008
 

Rakel Liekki, Kadotettu g-piste

"G-pisteen löytää helpoiten itse sormin.
Laita yksi tai kaksi sormea vaginan sisälle.
Hiero ja paina niitä vaginan etuseinämää vasten.
Jos löydät hiukan karhean pinnan olet osunut oikeaan kohtaan.
Jatka pisteen stimuloimista.
G-piste on lähellä virtsaputkea, joten aluksi voi tuntua siltä kuin sinua pissattaisi.
Tunne kuitenkin muuttuu nautinnoksi.
Nautinnon lisäämiseksi voi myös hieroa klitorista samaan aikaan.
Saattaa olla että g-pisteorgasmin lähestyessä ejakuloit, eli emättimestä erittyy läpinäkyvää, hajutonta nestettä.
Se on normaalia."

 

 
Naisen ejakulaatio

Naisen ejakulaatio on joillakin naisilla orgasmin yhteydessä esiintyvä "siemensyöksy", jossa naisen virtsarakon ympärillä olevasta 'Skenen rauhasesta' purkautuu nestettä orgasmin tai voimakkaan kiihottumisen aikana. Naisella, kuten miehelläkin ejakuaaltio ja orgasmi ovat erillisiä tapahtumia. Joskus nainen ejakuloi ilman orgasmia, mutta usein ejakulaationestettä tulee noin 5 sekuntia ennen varsinaista laukeamista tai vasta orgasmin yhteydessä. Joka kerta nainen ei kuitenkaan ejakuloi vaikka saa orgasmin.

Lauetessa ejakulaationeste erittyy ulos virtsaputken kautta ja se on virtsarakon sisäisten Skenen rauhasten erittämää nestettä. Se ei ole pissaa ja se voi tulla kerralla tai sykäyksittäin kuten oikealla olevassa kuvassa ja seurauksena siitä on märkä lakana.

Neste on usein kirkasta, väritöntä tai joskus vaaleaa maitomaista, joskus hajutonta ja joskus tuoksuu miedosti jollekin kookosmaidolle tms. Ejakulaationesteen koostumus vaihtelee kerroista riippuen kuten spermankin koostumus. Joskus sperma on paksua valkoista, joskus kirkkaampaa nestettä ja ejakulaationesteen koostumus vaihtelee samaan tapaan kerroittain.

Ejakulaationeste ei ole virtsaa vaikka monet naiset ovat säikähtäneet sitä virtsankarkailuksi. Ejakulaationesteestä ei kuivuessaan jää lakanaan läikkiä kuten jää spermasta tai virtsasta.

Nestettä voi joskus tulla paljonkin, jopa suihkuksi asti kuten yllä olevassa g-piste mv-kuvassa esitetään, tai sitten neste voi tulla häpyhuulia pitkin valumalla ja lakana vain kastuu takapuolen alta.

Olen ymmärtänyt nettikeskustelujen perusteella, että joillakin naisilla ejakulaatiota edeltää tunne, että tulee pissat sänkyyn, mutta sitä ei saa säikähtää, koska niin ei tapahdu vaikka siltä tuntuu. Kun g-pisteen kiihotusta siitä huolimatta yhä jatketaan, voi saada märän orgasmin. Aina ejakulaatioon ei kuitenkaan tarvita g-pisteen kiihotusta. Märän orgasmin voi saada yhtä hyvin myös itsetyydytyksellä pelkkää klitorista kiihottamalla vaikka seksilelulla. Tasaisesti värisevä Pikkukarhu tai Europe Magic Wand - Hieromalaite on siihen hyvä väline.

Sivun lopussa 20s amatöörivideo, missä nainen ejakuloi itsetyydytyksen aikana. Aidosti vai ei?

Ejakulaatio orgasmissa lakanalle

 

Linkit:

 


 

Asentoja

Seksiasennot ja esimerkkikuvat on nyt siirretty omalle sivulle. Löydät ne tarinat etusivulta ja linkistä; Asentoja / Seksiasentoja, Kirjoittanut: Finnish legs and feet

Suosituin rakasteluasento, perinteinen lähetyssaarnaaja ei ole naisen orgasmin kannalta ollenkaan paras vaihtoehto. Tässä asennossa naisen klitoris ei saa juuri lainkaan kiihotusta. Yksi rakasteluasennoista joissa nainen voi yhdynnän aikana saada helpoiten orgasmin on ratsastus (woman on top). Ratsastaessaan miehen päällä, nainen voi itse hyvin kontrolloida vauhtia ja kohtaa minne penis sisällä koskettaa, ja sitä kuinka syvällä se on emättimessä. Istuessaan miehen päällä, nainen voi myös hyväillä rintoja tai kiihottaa klitorista. Päällä oleva, itseään hyväilevä nainen on myös miehen mielestä seksikäs, ja myös mies voi vaivattomasti osallistua naisen vartalon hyväilyyn molemmin käsin. Yksi hyväksi kehuttu asento on takaapäin, missä mies tulee naisen sisälle naisen ollessa kontallaan. Tässä asennossa nainen voi myös itse hyväillä klitorista sormilla yhdynnän aikana, vaikka laskiessaan pään tyynylle, tai nainen voi olla myös kokonaan vatsallaan tyyny lantion alla. Jotkut sanovat, että takaapäin (doggy style) asennon pitäisi myös mahdollistaa naiselle helpommin emätinorgasmi.

Feikkiorgasmi

Milloin sitten naisesta näkyy, onko hän oikeasti saanut orgasmin vai feikannut? Monet sanovat, että sen tietää siitä, kun posket punoittavat, silmät sädehtivät ja hymy on herkässä. Pitänee paikkansa! Yksi hyvä merkki on puna, joka leviää tasaisena tai laikukkaana värityksenä pitkin kaulaa ja rintoja. Lähellä orgasmia olevilla naisilla punaa voi näkyä myös reisien sisäpinnalla ja pakaroilla, sekä koko alueella rinnuksesta olkapäihin asti. Tämä koskee tietysti vain niitä naisia, joilla puna ilmaantuu.
Osa naisista sanoo, että mies ei voi koskaan tietää varmasti, onko nainen saanut oikeasti orgasmin vai feikannut. Ja tutkimusten mukaan joka kolmas nainen näyttelee aina joskus orgasminsa, syystä tai toisesta.

Hyvä seksi on yksi osa hyvinvointia. Kun suhde on muuten kunnossa, seksikin sujuu. Jos suhde alkaa tökkimään, se heijastuu nopeasti myös seksiin. Hohdokkuus katoaa ja tulee naitua pelkästä velvollisuuden tunnosta toista kohtaan.

 

Linkit:

 

Anna

Seurustelin vastikään erään naisen, "Annan" kanssa, joka sai usein uskomattoman voimakkaita orgasmeja. Puhuimme paljon hänen orgasmista ja hän kertoi miten oli oppinut saamaan sen,

- Pitää osata rauhoittua ja keskittyä. Koskettelen vartaloani ja kuulostelen mikä tuntuu milloinkin hyvältä. Oikeanlaisen fiiliksen löytyminen vie joskus aikaa, mutta se on orgasmin saamisessa tärkeintä. Jos mielessä pyörivät vain ongelmat, on turha alkaa edes yrittämään. Koskettelen itseäni ja yritän päästä tunnelmaan kuvittelemalla jotain fantasiaa. Niitä on monia ja ne vaihtuvat aina aika-ajoin. Alan kosketella ja hieroa klitorista, ja kun nautinto lisääntyy ja laukeaminen tuntuu lähestyvän, alan tarkoituksella kerätä orkkua kokoon jännittämällä alavatsaa, vatsalihaksia, reisiä ja pakaroita. Alan hengittää raskaammin, huohotan ääneen ja vaivun entistä syvemmälle fantasiaan. Annan kiihotuksen kasvaa hitaasti itsestään. Jännitän ja supistelen vaginaa ja reisien ja pakaroiden lihaksia ja "pumppaan" itseeni lisää mielihyvän tunnetta ja kiihottumista. Jossain vaiheessa kun tunnen, että olen ihan lähellä, alan usein hieman teeskentelemään orgasmia, ja niin kohta huomaan että saan sen oikeasti.

Kun tyydytin Annaa vaikka kädelläni maaten kyljellään hänen vierellään. Aluksi suutelimme ja aloitimme hitaasti molempien tyydyttämisen. Kun hänen orgasminsa lähestyi, hän löysäsi peniksestäni ja saattoi roikkua kädet niskani ympäri, ilmassa ja vatsalihakset, pakarat ja reidet tiukasti jännittyneenä, pidätellen hengitystään monia sekunteja, ja sitten yhtäkkiä näki kuinka hänen sisällään räjähti ja hän pudotti itsensä alas, veti henkeä ja - aaaaaahhhhh! hyvin nautinnollisen näköinen värinä ja rytmikäs aaltoilu käynnistyi keskeltä vartaloa ja levisi ylös ja alas joka paikkaan, päästä varpaisiin. Sitä kesti aikansa, joskus pitkäänkin kunnes klitorikseen ja pimppiin ei enää kestänyt koskea, ja pimpero supistui ihan tiukaksi emättimen sulkijalihasten ollessa hetken krampissa.

Hän oli lauettuaan usein kirjaimellisesti pyörryksissä tai hetken ihan muissa maailmoissa. Mihinkään, ei klitorikseen, reisien sisäpintaan, rintoihin, kaulaan ym. herkkiin alueisiin ei kestänyt koskea seuraavaan pariin minuuttiin tai hän hyppäsi kattoon. Jos hän laukesi minun ollessa sisällä, olimme hetken aikaa ihan liikkumatta ja hän saattoi alkaa nauraa tai itkeä. Kun liikutin penistä ihan hitaasti tiukassa pimperossa, ettei seisokki katoaisi, hän värähteli koko vartalon alueelta ja myös pimpero supisteli entistä enemmän penikseni ympärillä. Kun kerran kysyin supistelusta, että oliko se emätinorgasmi, hän kertoi, että emätin supisteli tahdosta riippumattomasti, mutta pitkäaikaisen lantionpohja lihasten harjoittelun jälkeen hän pystyi myös tietoisesti supistelemaan emätintä, ja tekikin sitä usein miehen ja oman nautinnon lisäämiseksi. Hetken toivuttuaan hän oli jälleen valmis uuteen sessioon.

 

Esileikki - se paljon puhuttu esileikki!

"Kun mies saa naisen tuntemaan itsensä kauniiksi ja haluttavaksi, hän on jo antanut tälle puolet orgasmista"

Alla oleva teksti on ehkä hieman liioiteltu, mutta kuitenkin...

Mikseivät naiset räpyttele silmiään esileikin aikana?
- Heillä ei ole siihen aikaa...

MIES, ennen kuin olet lämmittänyt naisesi siihen pisteeseen, että hän on valmis saamaan orgasmin, sitä ennenhän on tehty valtava työ! Mies on aamulla herättyään antanut hellän aamupusun rakkaalleen, käyttänyt koiran ulkona, lähettänyt töistä pari romanttista tekstiviestiä. Töiden jälkeen mies käy kotimatkalla ostamassa rakkaalleen kukkasia ja ulkoiluttaa koiran. Sitten mies imuroi, tiskaa ja osallistuu lastenhoitoon ja ruuan laittoon. Illalla mies ulkoiluttaa jälleen koiran, nukuttaa lapset ja rakas rentoutuu sillä välin kylvyssä virittäytyen iltaa varten, tai vielä hetken sohvalla teeveetä katsellen. Näin on esileikin ensimmäinen osa suoritettu. On aika siirtyä osaan kaksi...

Mies tulee lastenhuoneesta jääkaapin kautta ja tuo rakkaalleen lasin valkoviiniä, sammuttaa teeveen ja sytyttää kynttilät. Rakkaimman silmistä näkee, että hän alkaa lämmetä, ja vielä hetken päästä kun viini siirtyy naisen verenkiertoon lämmittämään ja rentouttamaan, mies voi siirtyä jo kosketusetäisyydelle rakkaastaan ilman, että tulee varmasti torjutuksi. Nyt olisi oikea aika sanoa pari kaunista sanaa, kulta olet niin kaunis, rakastan sinua tai muuta miehen mielestä imelää, mutta ne kannattaa sanoa, koska lopussa kiitos seisoo.

Viinilasit ovat tyhjät ja rakas on romanttisesti ihan vieressä. Tässä vaiheessa on aika siirtyä järeämpiin aseisiin, mutta ei kuitenkaan liian hätäisesti. Pientä hellää koskettelua vaatteiden päältä (edellyttäen, että nainen ei ole jo hämmästyksestä, odotuksesta ja viinin vaikutuksesta niin sekaisin tai kuumana, että on riisuuntunut jo itse). Eli siis pientä koskettelua, suutelua, huokailua, ja vielä voisi ainakin muutamaan kertaan kertoa rakkaalle kuinka ihana hän on, ja kuinka paljon häntä rakastat. Tätä jatketaan jonkin aikaa kunnes...

Kaikkien fysiikan lakien mukaisesti naisen pitäisi olla nyt ihan sulaa vahaa miehen käsissä. Se kannattaa tarkistaa silmistä! Jos ne ovat auki, pitäisi katseen olla sumea, mutta haluava (ota mut). Myös jos silmät ovat kiinni, mutta hengitys on huokaileva tai kiihtynyt, niin nainen on lämmennyt. Nyt voit alkaa riisua naista viemällä käden ensin iholle, ja yrittää huomaamatta riisua pusero pois. Jos se onnistuu, sitten kallistat naista taaksepäin sohvalle ja avaat housut ja riisut ne hitaasti jalasta samalla suudellen suulle. Jos nainen auttaa riisumista nostamalla takamusta ja potkimalla itsekin housuja alaspäin, olet jo aika pitkällä, esileikki on onnistunut ainakin osittain täydellisesti. Fiinimmän asusteen, hameen ja sukkahousujen kanssa toimitaan samoin kuin housujen kanssa, ne riisutaan vaivihkaa pois päältä, mutta ei sorkita vielä jalkoväliin.

 

Loppulämmittelyt... Nainen on nyt alusvaatteisillaan ja ehkä jo valmis seksiin, mutta malta hetki. Äläkä nyt ainakaan enää tee mitään typerää mikä pilaisi tunnelman tai joudut aloittamaan alusta. Riisu tässä vaiheessa pikaisesti, huomaamatta omat vaatteet ja sukat pois, kuitenkin koko ajan naista huomioiden, ettei hyvä fiilis katoa. Penis on tässä vaiheessa jo todennäköisesti epätoivoinen ja melkein räjähtämispisteessä, mutta älä anna periksi. Hiljaa hyvä tulee, tarkoitus on auttaa rakasta saamaan ensimmäinen iso-O.

Suutele ja hivele naista kaikkialta muualta paitsi rinnoista tai jalkovälistä, ja sata kertaa kauemmin kuin mitä olit ensin itse ajatellut. Laske vaikka mielessäsi hiljaa tuhanteen... 998, 999, 1000... Nyt voit riisua rintsikat jos ne on vielä päällä ja siirtyä rintoihin. Koskettele niitä hellästi, suutele niitä, nuole nännejä, leivo joka puolelta, mutta hyvin hellästi. Kun käytät suutasi rintoihin, hivele samaan aikaan käsillä kaikkialta muualta, ja vastaavasti kun leivot rintoja käsillä, suutele samaan aikaan naista suulle, korvan taakse ja kaulalle, minne vain yletät. Mutta vaikka kiusaus olisi kuinka suuri, älä koske vielä jalkoväliin. Niin kuin tiedät, pikkuhousut ovat vielä naisen jalassa ja vaikka nainen riisuisi itse pikkuhousut jalastaan, tai levittelisi jalkojaan ja yrittäisi viedä kättäsi jalkoväliinsä, niin älä koske. Anna naisen vielä odottaa ihan pieni hetki ja nauttia kaikesta muusta kosketuksesta.

No nyt nainen on kaikkien sääntöjen mukaan hyvin lämmitetty ja haluaa sinua. Voit lunastaa palkintosi hetken päästä, mutta ensin puhalla kynttilät sammuksiin, poimi nainen syliisi ja kanna hänet makuuhuoneen sänkyyn. Jos matka on pitkä, nainen saattoi matkalla hieman viiletä, joten aloita lämmitys uudelleen kohdasta: aika siirtyä rintoihin. Koskettele niitä hellästi, suutele niitä, nuole nännejä....

"STT:n ulkomaisille tiedotusvälineille välittämän uutisen mukaan suurin osa suomalaismiehistä pitää naisen orgasmia tärkeänä, mutta yksi kymmenestä ei edes tiedä, mikä orgasmi on" MTV3/STT

Nainen on nyt siis kuumana sängyssä, ellei ole tällä kertaa jo ärsyyntynyt mielestään liian pitkästä esileikistä. Makuuhuoneessa hyväilit uudestaan rinnat, hivelit joka kohdan läpi korvan takaa varpaisiin, samalla kun riisuit naiselta sukat pois (jos ne oli jalassa). On aika siirtyä pimperon pariin. Hilaa hitaasti naisen pikkuhousut pois jalasta, tunne se tuoksu ja rakkaus, mikä naisesta hehkuu. Laskeudu käsiesi varaan, pää naisen reisien väliin ja ala suutelemaan naisen sisäreisiä. Sitä mukaa kun nainen levittää jalkojaan, etenet kohti pimperoa. Tuoksu voimistuu ja tunnet kasvoillasi jalkovälin sykkivän lämmön. Muista, älä pilaa kaikkea kun olet jo nyt päässyt näin pitkälle. Älä koske vielä klitorikseen! Toivottavasti edes tiedät missä se on, jos et, olet pulassa! (palaa sivulla kohtaan klitoris)

Pujauta vaivihkaa tyyny rakkaasi pakaroiden alle niin saat hänet paremmin esille. Suutele häpyhuulten ympäriltä, hivele käsin rintoja, pakaroita, reisiä, kuuntele naisen ääntelyä ja lue ruumiinkieltä kun koskettelet eri paikkoihin. Nainen ehkä, korostan sanaa ehkä! kertoo ääntelyllään mikä hänestä tuntuu hyvältä. Vie kieltä häpyhuulten väliin ja tunne sen maku ja kosteus. Jos kaikki on mennyt oikein, naisesi avautuu kielesi kosketuksesta kuin ruusun kukka, ja rakkauden neste valuu kielellesi. Nauti siitä, se on harvinaista herkkua, paina maku ja tuoksu mieleesi niin on jotain mitä lapsenlapsille sitten kertoa.

Jos pimperon väri on tummanpunainen, ja se on kostea / häpyhuulet ovat hieman turvoksissa ja emätin (vagina) on laajentunut, niin NYT voit lähestyä klitorista. Nouse kielellä ylöspäin ja tee pientä liikettä klitoriksen ympärillä, kunnes siirryt pehmeästi nuolemaan klittan reunoja tai suoraan klittan päältä. NYT, kuuntele tarkkaan naisen ääntelyjä ja lue vartalon liikkeitä. Nainen ehkä, korostan jälleen sanaa ehkä! osoittaa ääntelyllään mikä hänestä tuntuu hyvältä ja kuinka kovaa tai hiljaa hän haluaisi että häntä kosketat ja nuolet. Voit ottaa myös sormet käyttöön ja viedä ensin yksi, sitten kaksi tai kolme sormea naisen sisään ja yrittää löytää G-piste, tai vain sormettaa rytmikkäästi liukasta pimperoa.

Seuraavaksi alat mielessäsi laskea hitaasti tuhannesta alaspäin, samalla kun nuolet naista, sormetat reikää, kuuntelet ääntelyjä, seuraat vartalon liikkeitä, ja sen mukaan muutat rytmiä, kosket hellemmin tai kovemmin. Nuole ja joissain tapauksessa ime klitorista. Yritä löytää tasainen, mutta ei puuduttava rytmi. Aluksi rauhallisesti, mutta loppua kohti kiihdytät hieman vauhtia rakkaasi lantion ja hengityksen tahdissa, mutta yhäkin hellästi.

Jossain vaiheessa naisesi toivottavasti saa sen ISON O:n ja TULEE hiljaa, raskaasti huohottaen, huutaen tai kiljuen!. Jos niin käy niin voit olla hyvin, hyvin tyytyväinen itseesi, teit kaiken oikein!!!

Joskus voi tietysti käydä myös niin, että kun tyydytät naistasi, niin nainen pyytää kesken kaiken sinut jalkojensa väliin peniksesi kanssa (joka on toivottavasti pysynyt kovana, eikä ole lauennut itsestään). Koska nainen itse kadotti ison O:n metsästyksen hyvän fiiliksen ja tietää, ettei hän sitä ainakaan enää hetkeen varmasti saa, ei nuolemalla, eikä käsin, vaan hän haluaa sinut nyt sisään. Nyt voit hyvällä omallatunnolla työntyä naiseesi ja ottaa myös oma nautinto, monessa eri asennossa seuraavan 3 minuutin - parin tunnin aikana. Laukeat tietysti vasta sitten lopuksi, kun naisesi on orgasmin puutteesta huolimatta saanut riittävästi läheisyyttä, hellyyttä ja nautintoa ja-tai rukoilee sinua jo lopettamaan.

Onnistuneen rakastelun jälkeen pariskunta on usein silmiä hivelevä näky. Molempien suupielet kiiltävät nesteistä, kuolasta. Vartalossa, iholla on punertavia läikkiä, raapimia. Penis ja häpyhuulet ovat hieman turvonneena, mutta rentoina. Väri on tummanpunainen. Jalkovälit ja karvoitus kiiltelee jo tahmeaksi muuttuvista kiimanesteistä ja valuneesta spermasta. Lakanat ovat laikulliset ja rytyssä sängyn laidalla tai lattialla. Tuoksu huoneessa on nenää hivelevä, pimpero, sperma, hiki. Mutta olo on onnellinen, hymyilyttää, melkein naurattaa.

Mies! Sinä olet nyt oman osuutesi ison O:n metsästyksessä tehnyt!
Kukaan ei voi vaatia sinulta enempää. Jos nainen ei saanut, vika ei ehkä ole sinussa! tai sitten on?!?
Voitte kuitenkin yrittää jo seuraavana päivänä uudestaan.

 

Linkit:

 

Orgasmiongelmat ja feikkaaminen

Orgasmin saaminen ei ole helppoa kaikille naisille. Harvoin syy orgasmittomuuteen löytyy fyysiseltä puolelta, tunnetason ongelmat ovat suurempi syy. Yksi tunnetason ongelma on haluttomuus, joko kumppania kohtaan tai seksiä yleensä. Jos ei ole haluja, ei kiihotu tarpeeksi ja silloin orgasmi jää tulematta. Myös stressi on yksi suuri häiriötekijä orgasmille. Mitä enemmän on stressiä, sitä vaikeampaa on rentoutua riittävästi saadakseen orgasmin. Nainen on myös miestä paljon herkempi sille, jos parisuhteessa on ongelmia. Nainen pohtii niitä mielessään, ja ne saattavat jarruttaa kiihottumista ja orgasmin saamista. Joskus nainen saa itsetyydytyksellä helposti orgasmin, mutta miehen kanssa ei sitten millään, ja rakastelun jälkeen saattaa jäädä tyhjä olo.

Orgasmiongelmat voivat johtua myös muista eri asioista, kuten lapsuuden traumoista, liiasta itsekontrollista, ujostelusta, suorituspaineista, ulkonäköpaineista. Negatiivinen käsitys omasta kehosta on erittäin haitallista orgasmia tavoiteltaessa. Yksi huvittavalta tuntuva ongelma on 'jos seksin aikana pääsee pieru' pelko, joka voi estää riittävän kiihottumisen saavuttamisen. Kaikenlaiset litinät, lotinat, ääntelyt ja töräytykset kuuluvat asiaan, ja niitä kuuluu kaikilta, joten niistä ei kannattaisi ottaa isosti stressiä. Onhan se varma, ettei seksistä voi nauttia, jos koko ajan pelkää jotain tai kontrolloi liikaa omia ruumiintoimintoja. Joskus asioihin suhtautuminen pienellä huumorilla vapauttaa tunnelmaa. Ja jos mies ei kestä pillusta kuuluvia ilmanpurkauksia tai törähdyksiä, vaihda miestä!

Lapsuus

"Nautinnon esteet saattavat juontaa juurensa jopa pitkälle naisen lapsuuteen. Esimerkiksi orgasmivaikeuksista kärsivillä naisilla on Rannan mukaan usein ollut torjuva tai hylkäävä, alkoholiriippuvainen isä, jolta tyttö ei ole saanut turvallisen ja rakastavan miehen mallia eikä toisaalta hyväksyntää omalle naiseudelleen"

Teija-Liisa Ranta:
Naisen nautinto
(Minerva Kustannus)

Esiorgastisuus

"Esiorgastisuus eli tilanne, jossa nainen ei ole ikäänkuin löytänyt omaa orgasmiaan on aika yleinen. Usein sen syynä on tiukka, seksuaalikielteinen kasvatus, jossa ei ole annettu tilaa naisen oikeudelle nauttia, vaan seksi on leimattu likaiseksi. Naisella ei ole lupaa orgasmiin. Insesti ja seksuaalinen väkivalta ovat rajuimpia syitä. Vaikea parisuhde ja naisen tarpeet huomioonottamaton kumppani löytyvät myös syylistalta."

Leena Rosenberg, seksologi

Joskus siis jos nainen ei saa orgasmia, vika on todella miehessä. Naiset kertovat, että miehet ovat liian hätäisiä tai käyttävät ihan liian paljon voimaa koskettaessaan heitä. Tämä koskee varsinkin naisia jotka saavat helposti orgasmin. Usein sopivin kosketus on se, kun se juuri ja juuri tuntuu. Hellästi hivellen, pyöritellen ja johdatellen kohti loppuhuipentumaa.

Joidenkin naisten mukaan useat miehet tekevät sen virheen, että kun näyttää siltä, että nainen ei heti saa, tai siinä vaiheessa kun nainen alkaa lähestyä orgasmia, niin mies koventaa otteita, lisää vauhtia ja voimankäyttöä. Tämä aiheuttaa sen että orgasmi jää saamatta. Vaikka mies itseään runkatessa lisää kovuutta ja vauhtia loppua kohti, kuuluisi naisen pimpin hyväilyä jatkaa orgasmiin asti lähes samalla rytmikkäällä voimakkuudella ja nopeudella. Tietysti välillä vauhtia voi hidastaa ja taas nopeuttaa. Naisen vartalon liikkeitä seuraamalla saa tietoa siitä, mitä milloinkin kannattaa tehdä. Ja tietysti voi joskus kysyä, että tuntuuko nyt hyvältä, mutta jatkuva kysely alkaa vain pidemmän päälle ärsyttämään. Joidenkin naisten fantasia ja toive on, että seksin aikana mies tekee ja ottaa, ei kysele! Siinä tapauksessa alustava tiedustelu naisen toiveista kannattaa suorittaa jo edellisenä päivänä.

Jotta asia ei olisi liian helppo ja yksinkertainen, löytyy myös niitä naisia, joilla on ongelmia laueta liian hellän kosketuksen avulla. He siis vaativat lauetakseen kovempaa kosketusta ja enemmän aikaa. Silloin saattaa olla tarpeellista, pimperon tasaisen ja rytmikkään kiihottamisen sijaan, koventaa vauhtia ja otteita loppua kohti. Pornoelokuvissa näkee joskus todella hurjia loppukiihdytyksiä. Näitäkin asioita on kyllä mahdotonta etukäteen tietää, koska jokainen nainen on niin erilainen, ja ajatuksia miehet eivät yleensä osaa lukea, joten ainoa tie on naisen oma aktiivisuus, ja naisen pitää itse kertoa miehelle mikä tuntuu hyvältä, ja miten mies voisi parantaa omia otteitaan. Joskus orgasmin saaminen vaati aikaa 45 minuuttia, jopa tunnin, ja se pitää sitten miehelle kertoa.

Loputtomiin seksiä ei tietenkään voi jatkaa. Jos klitorista - pimppiä hinkuttaa liikaa, paikat puutuu ja samalla herkkyys vähenee, ja kyllä ne miehenkin voimat loppuvat jossain vaiheessa. Suuri virhe minkä nainen silloin voi tehdä on se, että teeskentelee orgasmia, tai sanoo, että joku tuntui hyvältä, vaikka ei tuntunutkaan. Miten siinä tapauksessa miten mies voisi oppia tuottamaan naiselle nautintoa ja orgasmin, jos nainen teeskentelee miehen tekevän kaiken oikein, vaikka mies tekeekin kaiken aivan väärin? Totta kai mies sitten jatkaa vanhalla tavalla luullen, että kaikki on hyvin.

Totuus on, että kaikki naiset eivät kuitenkaan saa koskaan orgasmia, mutta eivät tee siitä isoa ongelmaa ja toivovat ettei mieskään niin tekisi. He nauttivat silti seksistä ihan siinä missä muutkin naiset. Monille riittää pelkkä läheisyys ja hellyys. Niissä tapauksissa orgasmittomuutta suuremmaksi ongelmaksi voi joskus muodostua mies, joka alkaa epäilemään miehisyyttään kun ei saa naistaan laukeamaan.

Pahimmassa tapauksessa tästä tulee sellainen kierre, että nainen alkaa miehen mieliksi teeskennellä orgasmin, ettei mies loukkaantuisi tai nainen kuvittelee, että hän on jotenkin viallinen koska ei laukea yhdynnässä vaikka tosiasia on, että hyvin harva nainen saa orgasmin yhdynnässä ilman kunnollista klitoriskiihotusta.

Iso syy tähän 'naisen pitää saada orgasmi yhdynnässä' on media joka jatkuvasti jauhaa jos minkälaista ohjetta ja tutkimusta siitä kuinka moni nainen saa orgasmin yhdynnässä vaikka tosiasia on, että tutkimukset eivät lainkaan pidä paikkaansa. Tutkimuksiin osallistuvat naiset haluavat olla "normaaleja" ja valehtelevat orgasmista.

Tutkimukset kertovat, että joka kolmas nainen teeskentelee joskus orgasmin syystä tai toisesta. Jotkut naiset sanovat, että teeskentelevät usein yhdenyön suhteissa. Seksitohtori Tracey Coxin mukaan naiset eivät halua, että kumppani pitää itseään huonona rakastajana tai sitten he eivät halua vaikuttaa itse ”huonoilta” sängyssä ja siksi teeskentelevät orgasmin. Pieni feikki on paikallaan jos tuntuu siltä, että seksi vain pitkittyy ja haluttaisi jo nukkumaan tai kotiin. Silloin on parempi näytellä orgasmi, eikä kumppanin tunteita tarvitse loukata.

Haluan olla normaali

Salatut seksiongelmat - Frii

Linkit:

 

Miehen orgasmi- ja siemensyöksyongelmat

Kun MIES ei laukea:

Myös miehet harrastavat yhdenyön suhteissa feikkiä:

"Joskus kun en jaksa enää jyystää jotain yhden illan leidiä ja haluan jo nukahtaa raskaan baari-illan jälkeen, ähkäisen ja teeskentelen tulleeni. Vedän kortsun pois ja käyn viemässä sen vessanpönttöön” kertoo 29-vuotias mies City.fi > Keskustelut > Erotiikka > Heterot sivuilla.

Nimimerkki Leonhart kirjoittaa City.fi sivuilla: Keskustelut|Erotiikka|Heterot|Miehen orgasmi
kun palstalla käydään keskustelua aiheesta: Onko miehen orgasmi ja siemensyöksy sama asia?

Siemensyöksy ei todellakaan ole sama asia kuin miehen orgasmi. Itse voin saada siemensyöksyn ja todeta, että näin pääsi käymään - ilman että nauttisin tilanteesta yhtään. Siemensyöksy kun on puhtaasti fyysinen toiminto. Miehen kalu on eräänlainen pumppu, joka riittävän stimuloinnin jälkeen purkautuu pelkästään fysiikan lakien voimasta. Orgasmi puolestaan kehittyy pään sisällä. En tiedä mitä siinä tarkalleen ottaen tapahtuu, mutta nautinto on joka tapauksessa helvetin suuri. Yleensä orgasmiin pääseekin vasta toisella tai jopa kolmannella yhdyntäkerralla per päivä, jolloin ne suurimmat fyysiset paineet on jo purettu. Käsitöillä orgasmin saavuttaa yhdyntää helpommin, sillä silloin voi itse kontrolloida omaa kiihotustilaansa ja nostaa sitä hitaasti kohti kliimaksia.

Tällä perusteella seuraavanlaiset keskustelut ovatkin aika ironisia:

Mies: "Mä laukesin..."
Nainen: "Hmph, mä en saanu vielä mitään."
Mies: "Niin no, en mäkään..."
Nainen: "Jaa et vai? Justhan sä laukesit. Toisin kuin minä."
Mies: "Joo mutta ei se ole ihan noinkaan..."
Nainen: "Aina sä ajattelet vain omaa nautintoasi, etkä anna mulle mitään!"

Nimimerkki Empivä kysyy Iltalehden
sivuilla miehen laukeamisesta:

" Nyt sinkkuna eläessäni olen törmännyt jo kolmesti eri miehen kanssa tilanteeseen, ettei mies laukea harrastaessamme seksiä... "

Vastaus: " Kysymyksestäsi kuultaa myytti, joka on vallalla miehen seksuaalisuudesta: "Mies saa aina ja helposti orgasmin." On aivan luonnollista, ettei mies, kuten ei nainenkaan, laukea ihan millaisissa olosuhteissa tai tunnetiloissa tahansa. Myös mies on tunteva ihminen, ei vain spermaa ruikkiva kone "

Iltalehti Seksologi

 

Kysy seksistä: Mistä johtuu mieheni kyvyttömyys ejakulaatioon?

Kuusikymppinen nainen murehtii, koska mies ei enää ejakuloi yhdynnässä.
Mistä johtuu mieheni kyvyttömyys ejakulaatioon? Mieheni erektio on hyvä ja kestävä, mutta lopullista kliimaksia eli laukeamista siemennesteen kera ei tule kuin todella harvoin.

RFSU: n seksuaaliterapeutin vastaus:

Miehen orgasmi ja ejakulaatio ovat kaksi eri asiaa, vaikka usein tapahtuvatkin yhtä aikaa. Hyvä asia on se, että ne tapahtuvat miehelläsi silloin tällöin. Miehen orgasmi- ja ejakulaatio-ongelmia on hyvin erityyppisiä. Suurimalla osalla miehistä on silloin tällöin vaikeaa saada orgasmia. Silloin kun miehellä on jatkuva tai toistuva vaikeus laueta tai saada orgasmi, voidaan puhua häiriöstä. Orgasmin saanti voi joko pitkittyä tai jäädä kokonaan puuttumaan. Hyvin tavallinen tilanne on sellainen, että mies ei kykene laukeamaan yhdynnässä, mutta kykenee sen jälkeen saamaan siemensyöksyn käsin tai suuseksin avulla. Jotkut saavat orgasmin yhdynnässä, mutta vasta hyvin pitkän käsin tai muilla keinoin tehdyn stimulaation jälkeen. Joskus orgasmi saavutetaan ainoastaan itsetyydytyksen avulla.

Orgasmihäiriö ja siemensyöksyongelmat voivat olla itsekseen syntyneitä, liittyä sairauteen tai ne voivat liittyä tiettyyn tilanteeseen. Lääkkeet voivat vaikuttaa niin orgasmiin kuin siemensyöksyynkin (masennuslääkkeet, jotkin verenpainelääkkeet ja jotkut kipulääkkeet). Myös päihteiden käyttö voi estää tai viivästyttää orgasmia.

Miehen iän karttuessa penis kaipaa voimakkaampaa kosketusta ja mieli voimakkaampia mielikuvia ja kokemuksia. Erilaisten virikkeiden antaminen (esim. seksikkäät alusasut, yhteiset suihkut, kiihottavat puheet), kumppanin seksuaalisen aktiivisuuden lisääntyminen sekä kokeilunhalu seksissä lisäävät yleensä kiihottumista. Tällöin on mahdollista, että mies laukeaa paremmin.

Iltasanomat

Linkit:

 

Onko orgasmiin asti sitten aina pakko päästä?

Ei kai orgasmi saisi olla rakastelun pääasia? Molemmat voivat nauttia täysin rinnoin seksistä myös ilman orgasmia? Vai onko joka kerta pakko saada? Yllättävän moni nainen ja jopa joskus mieskin syyllistyy sängyssä näyttelemään orgasmin. Miksi? Orgasmista on tullut yksi seksielämän ykköspuheenaiheista ja itseisarvoista. Orgasmiin täytyy päästä, vaikka sitten teeskentelemällä.

Kannattaisiko naiselta (tahi jopa mieheltä) suhteen alussa tiedustella vaivihkaa, saatko orgasmin? Kysyttäessä asia olisi molemmille heti alusta asti selvä ja mahdolliseen ongelmaan voitaisiin yhdessä paneutua.

Ikä ja lasten saaminen vaikuttavat

Naisen kyky saada orgasmi lisääntyy iän karttuessa. Monet, siis monet naiset kertovat, että alkoivat saada orgasmeja vasta 30 ikävuoden jälkeen, tai orgasmi löytyi vasta lasten saamisen jälkeen. Niinhän sitä sanotaan, että ikä tuo mukanaan itsetuntemusta ja nainen puhkeaa seksuaalisesti kukkaan saavuttaessaan 35 ikävuoden. Osasyynä voi olla se, että nainen tulee sinuiksi oman kehonsa kanssa vasta kypsemmässä iässä. Orgasmitta jääminen on yleisintä nuorilla alle 25 vuotiailla naisilla.

Joidenkin tutkimusten mukaan naiset, jotka ovat alkaneet masturboida jo teininä, ja joilla on muutenkin myönteinen suhtautuminen omaan kehoon, seksiin ja seksuaalisuuteen, saavat helpommin orgasmin. Orgasmin saamisessa voi myös vuosien varrella kehittyä. Uusia tapoja voi oppia, ja koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa oppimista ja harjoitus tekee mestarin.

Naisen vinkki

"Esileikki on tärkeää ja siitä on helppo aloittaa. Kun mies hyväilee vartaloasi, rintojasi, kasvoja, takamustasi tai etumustasi, keskity siihen miltä tämä hyväily tuntuu. Kun klitoristasi hyväillään, keskity miettimään kuinka hyvältä se tuntuukaan äläkä häpeile näyttää sitä. Tunne kuinka kostut ja vaginasi valmistautuu ihanaan yhdyntään. Älä odota sitä väkisin äläkä hoputa itseäsi vaan kuuntele kehoasi ja nauti joka minuutista. Rakastele kaikilla aisteilla, opettele nauttimaan toisen ihmisen lämmöstä ja kosketuksesta, tuoksusta, äänestä, siitä miltä hänen suudelmansa maistuvat ajattele kuinka eroottista olisi seurata rakasteluanne "kuin kärpäsenä katossa". Naisen orgasmi ei ole suoritus, se on oman nautinnon huipentuma."

25.4.07 11:59
wauwauwau (vierailija)
Keskustelut: Ellit > Ihmissuhteet > Erotiikka > Naisen orgasmi

Tulevaisuus / Lääkevalmisteet

Toistaiseksi epäviralliset huhut kertovat, että tulevaisuudessa naisillekin on luvassa miesten Viagran kaltaisia lääkevalmisteita, jotka eivät sinänsä lisää seksuaalista halukkuutta, mutta muuttavat kehon toimintaa hetkellisesti niin, että orgasmin saanti helpottuu. Ja samaan tapaan kuin erektiolääkkeet mahdollistavat melkein joka miehelle erektion, naisten vastaava lääke mahdollistaa melkein jokaiselle naiselle orgasmin. Vielä kun joku keksisi lääkkeen joka lisää parisuhteessa väsähtänyttä seksuaalista halukkuutta niin kohta kaikki makuuhuoneen ongelmat olisi voitettu.

Ulkomailla naiset ovat jo pitkään järjestäneet itsetyydytys- ja orgasmikouluja. Olisiko siinä jollekin suomalaiselle naiskouluttajalle hyvä markkinarako?

Linkit:

 

Harjoituksia ja vinkkejä

naisen orgasmi pikkukarhulla

 

Faktoja naisen orgasmista

- orgasmi on sarja tahdosta riippumattomia lihassupistuksia vartalossa, jotka tuottavat sekä fyysistä, että henkistä mielihyvää
- orgasmin saamiseksi riittävän pitkä esileikki ja seksuaalinen kiihottuminen on välttämätöntä
- naisen orgasmi on myös hänen omalla vastuullaan
- nainen saa orgasmin helpommin kuukautiskierron hedelmällisinä jaksoina 18. päivän paikkeilla
- kuukautiskierron keskivaiheilla nainen on halukkaimillaan
- usein naiset pitävät seksiä hyvinkin nautinnollisena, josta jää hyvä olo, vaikka itse ruumiillista laukeamista ei aina tapahtuisikaan
- joskus nainen saa seksuaalisen nautintonsa ja mielihyvän läheisyydestä, hellyydestä ja siitä, että tuottaa miehelle nautintoa
- joka kolmas nainen näyttelee joskus orgasmin
- on tutkittu, että orgasmi onnistuu parhaiten sukat jalassa? (Gert Holstege, Hollannin Groningenin yliopisto)
- naisen orgasmi voi kestää jopa kaksi minuuttia
- orgasmittomuus johtuu äärimmäisen harvoin fyysisistä syistä
- orgasmin kynnyksellä pienikin häiriötekijä voi aiheuttaa orgasmin katoamisen
- osa naisista erittää nestettä orgasmin aikana (ejakuloi). Neste on kirkasta, väritöntä, joskus maitomaista
- höyhenen kevyt kosketus on naisista ihana, voimakas hankaus ei, (riippuu tietysti naisesta)
-
moni nainen kokee heti sormipelillä tai suuseksillä saadun orgasmin jälkeen voimakasta halua saada kumppanin sisälleen
- nainen ei saa nautintoa pelkästä miehen siemensyöksystä
-
voimakkaan kiihottumisen jälkeinen tila, ilman orgasmia lopussa, voi tuntua naisesta hyvin epämiellyttävältä, jopa kivuliaalta
- toiselle ihmiselle ja omalle nautinnolle antautuminen edellyttää, että on antanut itselleen luvan nauttia, uskaltaa heittäytyä hyvään oloon ja luottaa kumppaniinsa. Jos tästä ei itse ota vastuuta, ei toinenkaan voi orgasmia tehdä (
Iltalehti Seksologi)
- jos nainen ei itse ole vielä valmis saamaan orgasmia, ei kumppanikaan voi sitä tuottaa
- jos orgasmi on seksin ainoa tavoite, tulee siitä helposti pelkkää suorittamista, ei rakastelua

 

Orgasmi videot

Käy imuroimassa alla olevat orgasmivideot Finnish legs and feet ryhmän Files osaltolta.

Orgasmivideot: https://groups.yahoo.com/neo/groups/finnish-legs-n-feet/files

Itsetyydytys

Sormettaa orgasmi Ejakuloida Miehen siemensyöksy - orgasmi
orkku1.wmv
nainen masturboi orkun
1.92Mt, kesto 45s
lähde: amateur-blogs.com/
(free amateur site)
orkku2.wmv
tytsy sormettaa ystävälleen orkun
1.06Mt, kesto 39s
lähde: abbywinters.com
(pay site)
ejak.wmv
nainen ejakuloi masturboidessa, aidosti vai ei, kommentoi!
728Kt, kesto 20s
lähde: amateur-blogs.com/
(free amateur site)
siemensy.wmv
tasapuolisuuden vuoksi, miehen 7sekunnin siemensyöksy
348kt, kesto 7s
lähde: amateur-blogs.com/
(free amateur site)

 

Naisen_ejakulaatio.avi

3.94Mt, kesto 1.34min

Naisen ejakulaatio on joillakin naisilla esiintyvä ilmiö, jossa naiselta purkautuu ulkoisista sukupuolielimistään nestettä orgasmin yhteydessä
lähde: xhamster.com

multiorgasmi1.wmv
multiorgasmi2.wmv

yht. 8.7Mt, kesto 2.56min

Monta orgasmia peräjälkeen ejakuloiden
lähde: xhamster.com

 

Beautiful agony - beautifulagony.com (pay site)

Yksi hauska paikka mistä löytyy videoita naisista ja miehistä, jotka masturboivat orgasmiin asti kameran edessä on Beautiful agony.
Videoissa kuvataan vain henkilön kasvoja, ei pimppiä tai penistä, mutta ääni kuuluu ja ilmeet kertovat paljon.

beautiful_agony_esim.wmv
1.52Mt, kesto 32s
lähde: beautifulagony.com (pay site)

Netistä löytyy tietty valtavasti enemmän ja vähemmän aitoja orgasmivideoita kun kirjoitat hakukoneen Search kohtaan seuraavia hakusanoja: "orgasm", "female orgasm", "ejaculating", "orgasm movies", "beautiful agony".

 

Lopuksi:

NAISET! Hätätilanteita varten, (mies on onneton tunari) kannattaa kuitenkin valmiiksi etsiä opetusvideo: "How to Fake an Orgasm"
The most famous faked orgasm in history - Meg Ryan in When Harry Met Sally
/ Youtube

 

Yahoo videohaku: http://video.yahoo.com/
Google videohaku: http://video.google.com/
Youtube: http://www.youtube.com/
Krazytube: http://www.krazytube.com
Pornotube: http://www.pornotube.com/
Veoh: http://www.veoh.com/browse/videos.html
Megavideo:
http://www.megavideo.com

 

Anna palautetta, ota yhteyttä sähköpostin välityksellä: finnlegsnfeet@yahoo.com

 

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET