Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Nahassa...
Kirjoittanut: Nahkiainen

Kategoria: Homo / Transvestiitti / Nahkavaatefetissi

 


Olin ollut jo muutamaan otteeseen salaisessa yhteydessä keskustelupalstalta löytämääni kaveriin. Meitä molempia naimisissa olevia yhdistää, pukeutuminen naisten nahka-asuihin. Onnekseni vaimoni on samaa kokoa, niinpä pujahdan aina salaa hänen vaatekaapilleen ja pukeudun tiukkoihin housuihin, saappaisiin ja hanskoihin. Harrastamme nahkaseksiä myös vaimoni kanssa.

Aina nahkaan pukeuduttuani tulen todella kiihottuneeksi ja haaveilen poikien välisestä sessiosta. Nyt oli tullut aika toteuttaa tuo haave. Oli aikainen aamu, venytin töihin lähtöä sen verran, että vaimo ehti lähteä ensin ja pystyin näin pakkaamaan ihanat nahkavaatteet salkkuuni.

Tänään oli se päivä jolloin kohtaan \"salarakkaani\" hotellissa. Kämmeniäni kuumotti, enkä saanut aamupäivällä töissä aikaan mitään. Jalkovälissä tuntui outoa painetta ja kaluni oli puolikovassa tilassa kokoajan. Ajoin hieman sivuun hotellilta ja päätin varovaisena miehenä kävellä loppumatkan. Koputin sovitun huoneen ovelle ja kaveri, jonka näin nyt ensimmäisen kerran tuli avaamaan. Tunsin kuinka puna nousi poskilleni. Sanoin

-Moi, missä mä voin vaihtaa vaatteet-
-Mene tuonne veskiin-, vastasit.

Olit pukeutunut ihanaan punaiseen nahkajakkuun ja tiukkoihin nahkahousuihin, nahkanilkkureihin ja mustiin hanskoihin, päässäsi sinulla oli vaalea kihara peruukki. Kaluni alkoi koveta pukeutuessani ja oli hankalaa saada sitä mahtumaan tiukkoihin vaimon housuihin. Laitoin saappaat ja hansikkaat, jotka tuoksuivat kiihottavasti vaimon hajuvedeltä ja astuin huoneeseen. Odotit sängyllä ihanassa asussasi.

Kaluni oli jo valmiiksi lähes laukeamistilassa. Nahka narisi ja tuoksui ihanasti. Tulin viereesi ja kosketin ihanan tiukkaa nahkapeppuasi, inahdit tyytyväisyydestä. Aloimme hyväillä toisiamme. Käännyin 69-asentoon ja hyväilimme toistemme pullottavia etumuksia. Tunsin kuinka avasit housuni vetoketjun ja kätesi kosketti kuumaa kaluani. Humalluin totaalisesti nahkan tuoksusta ja sen tuomasta mielihyvästä. Pyysin sinua ottamaan kaluni hellästi suuhusi. Aaa...hhh! Otin kalusi esiin ja aloin runkata sitä nahkahansikkaallani. Tunsin kuinka olin lähellä laukeamista, käännyin pois päältäsi ja käskin sinut kontallesi, läpsin kevyesti ihanaa nahkapeppuasi ja tunsin kuinka kaluni nytkähteli laukeamisen voimasta. Käännyit ja otit kaluni suuhusi ja nielit lastini samalla ihanasti voihkien...

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri