Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Naapurin ukolta kunnon kyydit
Kirjoittanut: Naapurin tyttö
Kategoria: Eroottinen tarina

 


Olin poikakaverini kotona hoitamassa taloa kun hänen vanhemmat olivat lomamatkalla ja poikakaverini oli viikonlopun kiinni armeijassa. Olin käynyt saunassa ja join olohuoneessa muutaman siiderin pelkkä pyyhe päälläni. Samalla lueskelin Iltalehdestä juttua jossa minun ikäinen opiskelija teki huoran hommia saadakseen rahaa. Mietin siinä samalla miltä tuntuis huorata. Antaa vieraitten äijien naida itseään. Päästin mielikuvitukseni täyteen vauhtiin. Kuvitellessani näitä juttuja minua alkoi haluttaan. Kosketin itseäni ja tunsin kuinka olin pikkuisen märkänä. Yhtäkkiä jostain tuli ihan flashbackinä muistikuva, että en ollut vienyt koiralle ilta ruokaa.

Poikakaverini vanhemmilla oli Karjalankarhukoira hirvikoirana ja minun piti ruokkia sitä kaverini vanhempien lomamatkan ajan. Kiedoin äkkiä pyyhkeen paremmin ympärilleni ja lähdin viemään Pojulle ruokaa ulos. Poju juoksi heti minua vastaan, häntä heiluen. Hän vähän haisteli minua ja työnsi kuononsa jalkojenväliini. Työnsin Pojun pään pois jalkovälistä. Mutta sieltä taisi tulla vastustamaton tuoksu, koska se työnsi päänsä väkisin takaisin sinne. Samalla kun työnsin Pojua pois sieltä, kielsin häntä lujasti:

- Poju! Pois sieltä! Ei saa! Irti!

Poju ei oikein totellut minua. Ja minulta alkoi pyyhe valua alas. Jouduin toisella kädellä pitämään pyyhettä ja toisessa kädessä oli ruokakippo. Joten Poju pääsi melko vapaasti puskemaan kuonoaan minun jalkoväliin. Yhtäkkiä se nuolaisi minun vittua. Sen karhea kieli kulki pitkin vakoani. Vavahdin ihan oikeasti ja kylmät väreet kulkivat pitkin kehoani. Ruokakippo ja pyyhe putosivat siihen maahan ja minulta pääsi voimakas voihkaisu. Se nuolaisi minua uudestaan. Sen kieli pyyhkäisi reikääni ja klittaani. Tuntui, että saan välittömästi orkun.

- Aa..h, vittu! Voi saatana lopeta se heti! Huusin ja kirosin Pojua.

Peräännyin vähän ja minusta tuntui, että jalkani eivät kanna minua ja putoan polvilleni maahan. Se teki niin vitun hyvää. Onneksi ruoka houkutteli sitä enemmän kuin minun vittu. Sieppasin nopeasti pyyhkeen käteeni ja lähdin poispäin. Juoksin melkein suoraan naapurin ukon syliin, joka oli jostain tullut seisomaan siihen pihalle.

Hän on tosi pieni ja laiha ukkeli. Hän on jo ihan kalju ja näyttää kuivalta Lapin ukolta. Muistan, että se täytti vuosi sitten talvella 60-vuotta ja jäi kuulemma jollekin osa-aika eläkkeelle.

Säikähdin vitusti sitä ukkoa ja pysähdyin siihen hänen eteensä. Se katseli hymyillen minun alastonta vartaloa. Hänen katseensa viipyi pitkään rinnoillani ja vittussani. Ja sanoi sitten.

- Olisit antanut Pojun astua. Se ei ole saanut pillua pitkään aikaan.
- Noh, ei saatana. Ei nyt koiralle. Sinähän olet ihan sairas. Vastasin.
- Olisit vain. Se panee sellaisella tahdilla, että et ole sitä ennen kokenut. Tekee varmasti tosi hyvää. Hän jatkoi.
- Tykkäisitkö katsella jos Poju panisi minua? Kysyin.
- Se vois olla mukavaa!? Olen joskus katsonut kun se astuu toista koiraa. Poju kyllä tikkas sitä kuin ompelukone. Se varmasti tikkais mielellään sinuakin. Hän vastasi.
- Sinulla on tosi kaunis kroppa. Sitä kyllä kaikki panis tosi mielellään. Hän jatkoi.
- Niin varmasti, uskoako nyt sinua!? Vastasin.
- Usko pois. Sinä olet tosi hyvännäköinen. Voisit pärjätä vaikka missikisoissa.
- Sinulla on nätit pystyt tissit ja söpö pikku karvakolmio jalkovälissä. Sinulle antaisi mielellään kunnon kyydit. Hän jatkoi.

Hymähdin hänelle ja aloin lähteä siitä sisälle. Samassa se tarttui minua kädestä ja veti minut selkä edellä syliinsä. Yritin lähteä pois hänen otteestaan. Mutta hän laittoi kätensä rinnoilleni ja painoi minut itseään vasten.

- Vittu, päästä irti. Vitun pervo. Sanoin ja yritin samalla irti hänen otteestaan.

Hän ei välittänyt minun sanomisesta vaan alkoi puristella ja hieroa rintojani varovasti. Välillä hän otti nännini sormiensa väliin ja hieroi sitä varovasti. Nännini kovettuivat ja vittuni alkoi kuumeta. Pieniä kylmiä väreitä alkoi kulkea pitkin kehoani. Vähän aikaa puristeltuaan rintojani hän laski toisen kätensä vittuuni ja alkoi hieroa vakoani sormellaan. Hän löysi heti halusta paisuneen klittani ja alkoi hyväillä sitä sormellaan. Minä hengitin ja huokailin jo melko raskaasti. Tunsin kuinka hänen kulli kovettui ja painoi minun pyllyä. Se tuntui vitun isolta pyllyäni vasten.

Sitten hän painoi minut polvilleni eteensä ja kaivoi kullinsa esiin housuistaan. Se oli ihan tumman punainen ja tosi iso, suonikas vanha kyrpä. Hän painoi kyrpänsä suuhuni. Ja otti käsillään pääni sivuilta kiinni ja alkoi naimaan minua suuhun. Samalla hän liikutti käsillään päätäni työntöjään vastaan. Puristin huuleni täysillä hänen kyrvän ympärille hänen vedellessä minua pitkillä työnnöillä poskeen. Sen kyrpä sykki ja tykytti suussani. Samalla se koveni ja koveni. Lopulta se oli kova kuin kivi. Aloin käydä tosi kuumana. Vittuni oli ihan litimärkä kiimasta. Puristelin ja raavin käsilläni lujaa hänen persettä, sinne jäi varmasti jäljet minun kynsistä. Lopulta hän veti kyrpänsä pois suustani ja työnsi minut selälleen nurmikolle.

Hän tuli päälleni ja painoi kovalla vauhdilla ja voimalla kyrpänsä sisääni. Minulta pääsi vitun kova parkaisu hänen survaistessa kyrpänsä sisääni. Hän piti sitä vähän aikaa syvällä sisälläni. Veti sen sitten rauhallisesti melkein kokonaan ulos, että vain terska oli ihan vitun huulilla, ja työnsi sen sitten taas vitun kovalla voimalla sisään. Minulta pääsi joka kerta voimakas parkaisu kun hän survaisi kalunsa sisääni. Minä hytkyin hänen työntöjen voimasta. Tuntui, että liikun joka kerta vähän ylemmäksi hänen työntäessään kyrpäänsä voimalla sisääni. Välillä hänen kyrpänsä luiskahti pois sisältäni. Mutta löysi heti tiensä kuumaan reikääni. Kiedoin jalkani hänen lantionsa ympärille ja puristin häntä lujaa itseäni vasten. Vittuni nousi suoraan häntä vasten ja kyrpä pysyi paremmin sisälläni. Hänen iso kivi kova kyrpänsä upposi, joka työnnöllä, aivan vittuni pohjaan asti. Hän pumppasi minua koko ajan nopeammin ja nopeammin. Minä ulisin ja voihkin hänen pannessa minua. Olin aivan ekstaasissa, minulla ei ollut mitään tajua siitä mitä ympärillä tapahtui.

Lopulta sain valtavan orkun. Puristin häntä käsilläni ja jaloillani vitun lujaa itseäni vasten ja purin täysillä hänen paitaansa, etten huutaisi suoraa huutoa. Minusta tuntui, että minulta lähtee taju. Niin voimakkaan orkun sain. Hän lykki minua vähän aikaa. Sitten hän työnsi kyrpänsä vittuni pohjaan ja päästi kovan parkaisun lauetessaan. Hän laski kaiken lastinsa niin syvälle kuin sai. Hän heilutti ja nytkytti vähän lantiotansa, että saisi viimeisetkin sperma tipatkin palleistaan vittuuni.

Makasimme siinä nurmikolla toisiimme kietoutuneina kunnes hengityksemme olivat tasaantuneet ja hänen kyrpänsä veltostunut sen verran, että se luiskahti pois sisältäni. Sitten sovimme, että tästä ei sitten koskaan missään tilanteessa kerrota muille.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri