Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Naapurin ukolle vuorostaan kunnon kyydit
Kirjoittanut: Naapurin tyttö
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Olin poikakaverini kotona odottamassa kun hän pääsi armeijasta siviiliin. Olin laittanut päälleni sellaisen tosi tiukan ja lyhythelmaisen mekon, sellaisen pikkumustan. Ja kauneimmat alusasuni, tosi pienet vaaleanpunaiset pitsi stringit joista vähän näkyi läpi ja ihanat push-up rintaliivit. Kun poikakaverini lopulta tuli kotiinsa hän oli jo melko humalassa. Se saatanan paska oli alkanut jo matkalla juomaan kavereidensa kanssa. Meillä oli tarkoitus lähteä baariin juhlimaan hänen siviiliin pääsyään. Samalla kun otimme pohjia, niin juttelimme sekä hiukan suudeltiin ja hyväiltiin toisiamme. Minä lämpenin siinä käsittelyssä tosi halukkaaksi. Mutta hän joi sellaisella tahdilla pohjia, että sammui puoliltaöin. Minua alkoi vituttaa aivan saatanasti. Tuosta jätkästä ei ollut enää mihinkään.

Olin tosi kuumana ja minua halutti aivan vitusti. Alavatsaani poltteli kuin tulessa ja pilluni oli tosi märkänä. Silloin keksin, että naapurin ukon, Matin, vaimo oli mennyt heidän lastensa luokse ja Matti oli yksin kotona. Silloin päätin, että nyt otetaan se keväinen pano uusiksi. Lähdin sinne. Koputin takaoveen ja astuin sisälle odottamatta, että Matti tulisi avaamaan ovea. Matti istui alushoususillaan olohuoneessa ja katsoi televisiota. Menin hänen viereensä ja kerroin, että piti lähteä baariin mutta kaveri sammui kesken kaiken. Matti haki meille oluet ja joimme niitä siinä jutellessa. Kun olimme oluet juoneet, menin istumaan Matin syliin. Aloin hellästi suudella Mattia poskille ja suulle. Hän nosti mekkoni helman vyötärölleni ja alkoi hyväillä takapuoltani. Tunsin kuinka Matin muna alkoi jäykistymään minua vasten. Riisuimme mekon ja rintaliivit päältäni ja jatkoimme toistemme hyväilyä. Matti puristeli rintojani ja suuteli niitä vuorotellen. Hieroin stringejäni Matin alushousuissa seisovaa munaa vasten. Lopulta Matti nousi ylös ja nosti samalla minut syliinsä. Hän kantoi minut makuuhuoneeseen ja laski siellä sängylle.

Riisuin stringit jalastani ja Matti riisui samalla omat housunsa. Matti tuli selälleen sängylle ja minä menin hänen viereensä kontalleen. Matti alkoi hyväillä kädellään pyllyäni. Minä kiedoin sormeni hänen munansa ympärille ja suutelin hellästi terskaa. Matin muna oli tosi paksu, en saanut peukaloa ja sormiani yhteen kun kiedoin ne sen ympärille. Runkkasin varovasti munaa sen juuresta. Matin muna seisoi ja sykki jo tosi kovana. Sen suonikkaan ja tumman punaisen varren päässä oli loppujen lopuksi melko komea terska. Nuolin terskaa hiukan kielelläni ja otin sen sitten hellästi suuhuni. Puristin huuleni terskan ympärille ja samalla nuolin kielellä sen päätä. Matti voihki hiljaa. Puristin huuleni tiukasti terskan ympärille ja painoin suutani vähän syvemmälle munan ympärille. Sitten vedin suuni lähes kokonaan pois, että vain terskan pää oli hiukan huulieni välissä. Aloin naimaan häntä suullani. Joka työnnöllä otin munaa hiukan enemmän suuhuni. Kunnes se oli niin syvällä suussani kuin vain sain. Matti voihki hiljaa ja hyväili sormellaan klittaani ja pillu vakoani. Nain Mattia suullani koko ajan nopeammin ja nopeammin. Samalla hän hyväili sormellaan pilluani kokoajan kiihtyvällä tahdilla. Lopulta en kestänyt enää vaan nousin hänen päälleen ratsastamaan. Ohjasin kädelläni hänen munansa vittuni huulille. Painoin sitä vähän sisään ja vedin sen taas ulos. Jatkoin tätä painamalla munaa pikkuhiljaa kokoajan syvemmälle ja syvemmälle pilluuni ja vetämällä sen taas ulos, että vain vähän terskaa oli sisälläni. Lopulta painoin sen ihan juurta myöten sisään vittuuni. Aloin hiljaa ratsastamaan Mattia. Nostelin itseäni niin, että muna tuli melkein kokonaan ulos ja sitten painoin sen taas juurta myöten sisääni. Matti antoi samalla tahtia ratsastukselleni nostellen minua käsillään pyllystäni. Huohotimme molemmat jo vähän äänekkäämmin. Lisäsin kokoajan vauhtia ratsastukseeni. Lopulta ratsastin häntä kuin olisin laukkaavan hevosen selässä. Ratsastettuani häntä vähän aikaa kovalla tahdilla Matti painoi toisella kädellään minua selästä itseään vasten. Rauhoitin ratsastukseni taas hitaaksi ja kumarruin eteenpäin jolloin Matti sai nännini huuliensa väliin. Hän alkoi imeä ja nuoleskelemaan nänniäni, jatkaen edelleen pyllyni puristelua. Se tuntui vitun ihanalta. Voihkin äänekkäästi ja nain samalla rauhallisesti Mattia. Vähän ajan kuluttua hän nosti minut päältään kontalleen viereensä. Matti nousi ylös ja tuli taakseni. Hän painoi munansa takaapäin vittuuni ja otti lujan otteen lantiostani. Matti alkoi naida minua rajulla voimalla. Hän pani minua pitkillä työnnöillä, survoen rajusti munaansa vittuuni, vedellen samalla käsillä minua itseään vasten. Perseeni alkoi tahattomasti tekemään pientä pyörivää liikettä Matin panon tahdissa. Painoin pääni sängylle ja rytistin ja raastoin lakanaa käsilläni. Voihkin ja huusin kovalla äänellä, että:

- Nai minua, nai! Pane saatana minua, pane, pane saatana, pane,…!

Vähän ajan kuluttua Matti käänsi minut selälleni sängylle ja tuli päälleni. Hän painoi munansa vittuuni ja minä kiedoin jalkani hänen lantionsa ympärille. Matin muna upposi helposti juuriaan myöten sisääni, aivan pohjaan asti. Hän aloitti heti raivokkaan panemisen. Kuului hiljainen läiske kun Matin pallit hakkasivat pyllyäni. Se teki niin saatanan ihanaa, että en voinut muuta kuin huutaa suoraa huutoa. Olin ihan ekstaasissa. Matti pani minua kuin viimeistä päivää. Hän survoi ja jyysti munaansa vittuuni sen minkä ennätti. Lopulta tunsin kuinka orkku lähestyi. Jännityin ihan kovaksi ja puristin Mattia käsillä ja jaloilla lujaa itseäni vasten. Haukoin henkeä kuin kala kuivalla maalla. Suustani ei enää tullut pihahdustakaan. Samassa kaikki pimeni. Virkosin kun Matti oli lauennut ja makasi liikkumatta päälläni huohottaen voimakkaasti korvaani.

- Vittu. Multa tais lähteä taju. Sanoin hiljaa.
- Älä saatana. Matti totesi.
- Olet sinä kyllä aika ukko panemaan. En ole ennen saanut tämmöistä orkkua, että taju lähtee.

Matti nousi päältäni, mutta minä jäin makaamaan ihan velttona siihen sängylle. Minulle tuli täysin rento ja raukea olo. Makasin siinä sängyllä jalat levällään aivan alastomana. Halusin kyllä nousta ylös mutta en jaksanut, vaan nukahdin melko nopeasti siihen sängylle.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri