Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Naapurin poika <3
Kirjoittanut: Haaveilija
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Istun kotini sohvalla. Vasta muutettuamme avomieheni kanssa mukavaan kolmioon rauhalliselle seudulle, herään jälleen miettimästä miksi olen hänen kanssaan. Hän tekee minut surulliseksi ja seksiäkään parisuhteessa on hyvin harvoin, noin kerran kuussa. Rakastan häntä syvästi, mutta olen kovin onneton.

Mieheni on jälleen töissä myöhään. Minulla on koko ilta aikaa itselleni. Päätän hakea jälleen leluni yöpöydän laatikosta ja nostaa mielialaani itselleni mieluisalla tavalla. Jo pelkkä ajatus saa värinöitä alavatsalleni. Haettuani leluni, laitan rentoutusmusiikin soimaan ja asetun sohvalle makaamaan. Sutkajan vartaloni suojana on vain pieni silkkinen yöasu. Koskettelen itseäni hellästi rinnoista ja reisistä. Hivelen sisäreittäni ja värisen nautinnosta. Nännini kovettuvat kosketuksesta ja tunnen sykkivän kosteuden leviävän jalkoväliini. Olen lähes laukeamispisteessä, joten on rauhoitettava ettei leikki lopu liian aikaisin. Juuri kun olen työntämässä värisevää dildoani sisääni ovikello soi...

Manaan kovaäänisesti ja heitän leluni sohvalle. Meinaan kipaista ovelle, kun tajuan ettei asuni ole aivan siveellinen siihen. Haen äkkiä kylpytakin päälleni ja juoksen ovelle. Ovella on naapurissamme asuva nuorimies.

Hän oli miehelleni ja minulle molemmille tuttu, näimme usein ja olipa mies meillä joskus kahvillakin käynyt. Hän oli naapurina mahtava. Tulimme hyvin toimeen.

Olin hänen muutostaan lähtien ihaillut häntä salaa. Hän oli minua nuorempi, jäntevä vartaloinen komistus. Kuuntelin aina salaa seinän läpi kun hän lauloi tai soitti pianoa. Olen aina ollut heikkona musikaalisiin miehiin. Olin joskus kuvitellut hänet kanssani iltaleikkeihinkin.

Heräsin ajatuksistani kun hän tuijotti minua pitkään vinosti hymyillen. En ollut kuullut mitään mitä hän oli sanonut, kun olin niin keskittynyt fantasiointiini. Hätkähdin ja tokaisin tyhmän oloisena \"häh?\". Mies naurahti ja kysyi voisiko äänittää meidän telkkaristamme jonkin ohjelman itselleen. Hänen tallennuslaitteensa kun olivat hajonneet. Totta kai, tokaisin ja päästin miehen sisään.

Mies meni olohuoneeseen laittamaan äänityksen päälle, kun menin keittiöön keittämään meille kahvit. Tullessani olohuoneeseen mies istui sohvalla kädessään leluni. Voihkaisin nolostuneena, en ollut ovelle kiirehtiessäni muistanut piilottaa dildoa, vaan se oli nyt nuoren naapurini kädessä. Hän katsoi minuun vihjaileva hymyn virne huulillaan. Katsoin nolona pois.. Yritin ottaa lelun häneltä pois, mutta hän väisti, tämän seurauksena kaaduin sohvalle lähes hänen päälleen. Kylpytakkini aukesi mylläämisen takia ja kaikki naiselliset avuni olivat naapurini katseen arvioitavana. Istuin sohvan nurkkaan ja kiedoin kylpytakkia nolona kiinni. Eipä ollut jäänyt salaisuudeksi mitkään kohdat minussa...

Mies katsoi minua hieman aran oloisesti ja siirtyi lähemmäs minua sohvalla. Hän kuiskasi korvaani kehuja ulkonäöstäni ja suuteli korvan lehteäni hellästi. En voinut itselleni mitään kun alavatsassani alkoi jo tuntua värinää. Hän kallisti minut sohvalla makaamaan ja avasi kylpytakkini. Hän katseli minua ilmeisen tyytyväisenä näkemäänsä. Hän koski kasvojani, suuteli kaulaani, hipaisi kuin vahingossa nännejäni.. Hän ei ollut tehnyt juuri mitään kun minusta jo tuntui että huudan kohta. Kukaan ei ollut koskenut minua niin.

Hän nosti pientä yöpaitaani ylöspäin ja naiseuteni oli hänen täysin hänen nähtävillään. Juuri kun meinasin käskeä häntä tulemaan minuun hän käynnisti leluni ja koski sillä klitorikseeni. Tärinä sai minut täysin hullaantumaan. Voihkin ja vartaloni jännittyi kuin tahtomattani. Juuri kun meinasin saavuttaa huippuni hän lopetti. Jäin katsomaan häntä loukkaantuneena ja hengästyneenä.

Hän sammutti leluni ja heitti sen lattialle. Hän suuteli minua hellästi suulle. Sitten hän alkoi suudellen laskeutua kaulalleni, siitä rinnoilleni, navalle ja lopulta kummulleni. Hän suuteli minun naiseuttani, maistoi mettäni varovasti kuin peläten liian rajujen otteiden hajottavan minut. Tuntui kuin olisin ollut neitsyt jälleen. Värisin kuin perhosen siipi, ja jokainen pienikin kosketus sai minut värähtämään. Lopulta odotukseni palkittiin ja hän painoi kasvonsa jalkojeni väliin ja maistoi minua kunnolla. Hän lipitti kielellään klitoristani, välillä nuollen pitkin vedoin koko häpyni, välillä kieli meni sisääni ja palasi siitä ärsyttämään turvonnutta klitoristani. Vartaloni alkoi jälleen jännittyä. Selkäni nousi kaarelle ja jalkani lihakset jännittyivät.

Yhtäkkiä hän nousi ja heitti nopealla liikkeellä kaikki housunsa pois. Hänen miehisyytensä oli taistelu kunnossa ja katsoessani sitä se näytti erityisen kauniilta. En ollut ikinä pitänyt penistä kauniina, mutta silloin penis oli kauneinta mitä olin nähnyt. Halusin sitä enemmän kuin mitään. Otin sen suuhuni, nuolin ja näykin sitä. Koskettelin kiveksiä, hivelin hänen reisiään. Otin koko komeuden suuhuni ja maistelin sitä kuin makeista. Hän otti hiuksistani hellästi kiinni ja ohjasi pääni liikkeitä. Hän taivutti selkäänsä ja nautti täysin siemauksin.

Lopulta sykkivä jalkovälini ei enää kestänyt ja vedin hänet päälleni sohvalle. Hän asettui huulilleni ja työntyi minuun hitaasti.. Kiduttavan hitaasti aivan loppuun saakka. Kyynel vierähti silmäkulmaani. Hän suuteli sen pois ja kysyi sattuiko minuun. Sanoin että ei, se vaan tuntui niin uskomattoman hyvältä. Hän laski kasvonsa kaulalleni, suudellen sitä. Hän alkoi liikkua sisälläni ja kuiskaili minulla kauniita sanoja. Aloin samantien voihkia ja ynisin nautinnosta. Hänen liikkeensä alkoi muuttua rytmikkäämmäksi. Hän painoi peniksensä syvälle minuun uudelleen ja uudelleen. Voihkin estoitta ja huusin hänen nimeään.

Aloimme villiintyä nautinnosta. Hän tunkeutui minuun yhä lujempaa ja syvempään. Minä voihkin suureen ääneen nautintoani. Nousimme sohvalta pois. Asetuin sohvapöytämme päälle kontalleen ja hän asettui taakseni. Pyllistin kunnolla häneen päin ja hän työntyi minuun takaapäin. Hänen peniksensä painui lihaani ja jatkoi rytmikästä liikettä. Samalla hän hieroi rintojani, selkääni ja pakaroitani. Tuntui että menetän tajuntani nautinnon suuruudesta. Hän alkoi nopeuttaa rytmiään. Hän laittoi kätensä klitorikselleni ja alkoi hieroa sitä. Samalla hän painoi penistään minuun niin että se osui kunnolla G-pisteeseeni. Aloin ulista ja voihkia suureen ääneen huippuni lähestyessä. Alkaessani huutaa orgasmin tullessa hän jännittyi ja työnnyttyään pari kertaa vielä lujasti hän laski siemenensä syvälle sisääni. Hengitimme molemmat raskaasti.

Hän jatkoi pientä liikettä sisälläni vaikka olimme molemmat aivan herkkinä. Päätimme mennä yhdessä suihkuun. Pesimme toisiamme vuorotellen, suudellen ja hyväillen. Eikä mennyt kauaakaan kun molemmat olivat valmiita uuteen kohtaukseen. Olin jo aivan väsynyt ensimmäisen orgasmin suurudesta mutta mieleni teki lisää.. Hän nosti minut yhdellä rajulla liikkeellä suihkuhuoneen seinää vasten syliinsä. Hän tunkeutui minuun lujaa ja vaativasti ja alkoi naida minua kunnolla. Puristin reisilläni häntä ja hän painoi minua varttaan vasten. Kivi kova penis tunkeutui minuun lujana ja vaativana. Voihkin nautinnosta.

Pian käskin hänet wc-pöntölle istumaan ja istuin hajareisin hänen päälleen. Aloin villisti ja täysin estoitta ratsastaa hänen päällään. Tämäkään ei kuitenkaan kauaa riittänyt minulle. Kuivasimme itsemme ja siirryimme keittiöön. Menin ruokapöydälle makaamaan häntä odottaen. Hän oli lähtenyt olo huoneeseen. Tullessaan hänellä oli dildoni mukanaan. En ensin ymmärtänyt mitä hän sillä meinasi. Hän nuoli hetken minua ja työntyi sitten sisääni. Hetken liikuttuaan hän otti dildoni ja pyysi minua nuolemaan se märäksi. Kun dildo oli kostea hän otti sen ja koski sillä pientä pyllyreikääni. Yleensä vihasin pyllyseksiä mutta estoni kadottaneena ja täysin villiintyneenä pyysin häntä laittamaan sen sisään. Hän otti peniksensä ulos minusta ja alkoi pikkuhiljaa työntää dildoa pieneen pyllyyni. Ynisin ja inahtelin, osittain kivusta ja osittain nautinnosta. Kun dildo oli kunnolla pyllyssäni ja pystyin rentoutumaan hän alkoi työntää penistään minuun. Aloin huutaa nautinnosta. Olin aivan täynnä häntä ja dildoani. Hän laittoi dildoni värisemään pienesti ja alkoi liikkua minussa. Hän liikkui rytmikkäästi liikuttaen hieman dildoakin sisälläni. Kiemurtelin pöydällä ja olin tulla hulluksi nautinnosta. Ei mennyt kauaakaan kun tulin jälleen huutaen. Ja työnneltyään vielä hetken hänkin tuli voihkaisten. Hän vetäytyi minusta ja otti dildon minusta.

Tuntui että olin aivan loppu. Jalkovälistäni valui mehujani. Hän otti minut syliinsä ja kantoi vuoteeseeni. Vuoteessa hän laski minut selälleni ja pakotti jalkovälini auki. Voihkin etten jaksa enää, että kaikki paikkani olivat lähes sulaneet nautinnosta jo. Mutta hän ei suostunut vielä lopettamaan vaan alkoi nuolla minua ja herkistynyttä klitoristani kiusoitellen ja herätellen. Hän laittoi pari sormeaan sisääni ja alkoi hieroa G-pistettäni. Sormien hieroessa taitavasti sisälläni ja kielen lipoessa klitoristani aloin jälleen jännittyä. Selkäni nousi kaarelle. Ääneni voimistuivat ja aivan pian sain vielä yhden suuren orgasmin ääneen huutaen.

Jäin sänkyyn makaamaan kykenemättä liikkumaan nautinnosta raukeana. Hän suuteli minua hellästi ja sanoi että hänen ohjelmansa taisi jo loppua. Hän keräsi vaatteensa, otti nauhoituksensa ja suikattuaan suukon otsalleni lähti omaan asuntoonsa. Suljettuani oven hänen jälkeensä valutin itseni lattialle istumaan ja huokaisten ajattelin että kumpa hänen lempielokuviaan tulisi useamminkin.

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri