Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Mustat legginssit
Kirjoittanut: R.C
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

On oikeastaan merkillistä, kuinka luonnossa oleilu herättää seksuaalivietin. Monta kertaa luontoretkilläni, merellä ja kalastamassa on alkanut hirveästi panettaa. Nuorempana jouduin usein poistumaan seurueesta metsään tai kallioiden suojaan tekemään käsitöitä. Erityisesti pitkäsääriset farkkutytöt saivat minut vimmaan. Mutta viime keväänä oli lintukatselupaikalla vielä parempaa: kaksi nuorta kaunista kissaa värikkäissä toppatakeissa ja – mustissa legginsseissä.

He puhuivat keskenään englantia, mutta aksentista en oikein saanut selkoa. Ehkä brittejä, mahdollisesti ausseja. Kikattivat koko ajan. Toinen oli brunette, toinen blondi, pitkätukkaisia molemmat. Jouduin vähän väliä laskemaan Zeiss-kiikarini silmiltäni, jotta voisin ”salakatsella” kimmojen touhuja. Onneksi heidän ympärillään ei roikkunut kundeja. Toki huomasin miesten kiinnostuksen tuohon seksikkääseen parivaljakkoon.

Muutto Kotkan Ristisaaressa oli vaisua. Jokin alli- ja mustalintuparvi, muutama kuikka, 20 hanhea, merimetsoja. Mereltä saapunut sumu alkoi tunkeutua yhä syvemmälle saareen. Salaperäisyys loi illusorisen ilmapiirin.

Telttani sijaitsi lähellä tyttöjen telttaa, josta illalla kuului iloista puheensorinaa ja musiikkia. Runkkasin rajusti ennen nukkumaanmenoa ajatellen tyttöjen hoikkia sääriä ja pieniä peppuja. Yömyssyksi otin reilun huikan Jim Beam-pullostani.

Nukuinkin hyvin ja heräsin pirteänä. Syötyäni aamupalan (puoli pulloa valkoviiniä+1 muna) lähdin kaivolle vettä hakemaan. Kaivo sijaitsi kauempana metsässä, ja sinne johti kapea polku. Raikkaan kostea sää virkisti, ja – kuinka ollakkaan – minua rupesi hirveästi panettamaan. En saanut tyttöjä pois mielestäni. Poikkesin polulta syrjään, suuren kuusen viereen. Avasin vetskarini. Zzzzzzz. Vedin Johnsonin esiin ja aloin liikutella esinahkaa. Kohta ohjukseni seisoi terska sinipunaisena pullottaen.

Olin jo lähellä kliimaksia, kun pieni, siro käsi tarttui kyrpääni takaapäin. Ai että se oli lämmin! Kätönen helli ja veivasi kulliani ja pian ruiskahtikin iso satsi tuoretta 100% spermaa sammaleelle ja kuusen juurelle. Kun huohotukseni oli vähän tasaantunut, käännyin ympäri. ”Hey, I´m Cathy. Did you like that?” Edessäni oli se leggins-blondi norjalaisessa villapaidassa. ”Sure, sure”, sain soperrettua. ”Maybe we meet later on”, tyttö vastasi. ”It would be a great pleasure”, vastasin.

Tyttö poistui ja ihailin hänen vartalonsa keinuntaa. Totta Mooses, toki tavataan.

Muutto oli vähän vaisunlaista sinäkin päivänä, mitä nyt 200 Brantaa, kymmenkunta Gaviaa ja pari ristisorsaa. Komea merikotka kaarteli aurinkoisella taivaalla aivan yläpuolellamme. Tyttöjä ei näkynyt missään.

Iltanuotiolla nautin grillattua maggaraa Dijon-sinapin kera ja join bourbon-viskiä. Lähdin sitten telttaani hieman pettyneenä. Ja eikös mitä – tyttöjen teltassa soi Madonnan musa ja siellä oli täysi valaistus päällä! Päätin toimia.

Otin ensiksi kuitenkin muutaman tukevan viskihuikan. Lähdin kohti kimmojen telttaa.

-Hey there, sanoin teltan ulkopuolelta

Cathy avasi teltan, hymyili ja pyysi sisään.

-This is my friend Roni, hän esitteli

-And her name is Jenny. She is from Australia.

Hyvännäköinen brunette loikoili puolipukeissaan makuupussinsa päällä. Olin tuonut mukanani vähän juustoa ja patonkia, jotka ilahduttivat kimmoja. Ja tietenkin pullon punkkua. Cathy kertoi ystävälleen aamun tapahtumakulun, joka tuntui kiinnostavan Jennyä paljon. Jenny oli nuori, ikää en herrasmiehenä kysynyt. Sitten Cathy päätti demonstroida, mitä metsässä oli tapahtunut. Cathy käski minut makuulle giltsien keskelle, avasi vetoketjuni ja kaivoi kullini esiin. Hän alkoi runkata sitä, ja kohtahan se jökötti kuin Stadionin torni. Jenny oli noussut istumaan ja katseli puuhaa kiinnostuneen näköisenä...

Yhtäkkiä Cathy alkoi nuolla terskaani. Ja hän jatkoi: otti terskani suuhunsa ja alkoi imuttamaan oikein olan takaa. Vaaleat hiukset valahtivat rintaani. Pian Jenny liittyi messiin ja alkoi hyväillä kädellään pussejani. Tunnustelin Cathyn legginssejä ja kiinteää pyllyä. Jenny alkoi riisua itseään. Hän veti villapaitansa ylös, mikä paljasti melkoiset pallukat. Aloin nuolla Jennyn pirteitä nännejä, jotka eivät taatusti olleet 16-kesää vanhempia.

Madonna oli vaihtunut Adeleen. Joimme lisää vinkkua, ja seksisessio sen kuin parani. Hivutin hitaasti Cathyn legginssit alas, jolloin hän potkaisi ne teltan nurkkaan. Ehdin vain pikaisesti koskettaa Cathyn posliinia, kun hän vei kyrpäni sisään. Hän siirtyi hieman eteenpäin, jolloin muna työntyi syvemmälle. Ratsastus alkoi kiivaana laukkana. Suutelimme; Cathylla oli vaaleanpunaista huulipunaa ja hänen silmänsä olivat siniset. Kostea pillu ja sen lihakset hyväilivät banaaniani.

Käänsin Cathyn alleni ja laitoin edestä ineen. Cathy voihki. Hänen kasvoillaan oli tyytyväinen ilme. Kova muna teki tehtävänsä.

-Now it´s my turn, Jenny älähti

Cathy siirtyi viereeni ja Jenny asettui alleni. Hänellä oli kauniit, jykevät kasvot ja ihana, ruskeakarvainen vittu. Jenny tarttui kosteaan tykkiini ja vei sen hellästi vaginansa uumeniin. Panin täysillä. Välillä Cathy ja Jenny suutelivat toisiaan. Hieroin Jennyn klittaa ja vilkaisin nurkassa lojuvia legginssejä. Nostin Jennyn jalat harteilleni ja painoin.

-Let´s have a break, sanoin peläten aikaista laukeamista

Mutta tytöt jatkoivat. Makasin himmeässä teltassa selälläni ja kaksi alta 20-kymppistä puumaa ottivat vuoron perään suikkiin. Välillä he nuolivat kyrvänvartta, joka oli jo kostunut liukkaaksi tyttöjen nesteistä. Mulkkusuoneni pulloittivat. Ilman täytti kostea metsän tuoksu.

Olin lähellä laukeamista. Pyysin mimmejä laittamaan legginsit päälle. Sen he tekivätkin ja asettuivat molemmille puolille minua, runkkasivat ja imivät jormaani. Ihanasti hölskyvät rinnat koskettivat kivasti rintamustani. Äkkiä Jenny otti tiukan otteen kyrvästäni ja runkkasi sitä kuin mielipuoli. Vaalea, paksu sperma syöksyi ulos Cathyn ja Jennyn kasvoille. Jenny hieroi sen poskilleen ja Cathy otti spermaa sormiinsa, joita hän sitten nuoli innokkaasti.

-Thanks girls, sanoin

Sitten nuolin vielä kummankin tytön mirrit lipsuttaen kieltä klitoristen ympärillä.

Hetken levättyämme kysyin tyttöjen suunnitelmista ja pyysin heidän osoitteensa ja numeronsa. Jenny oli Brisbanesta ja Cathy Birminghamista. Pyysin heitä majoittumaan Helsingissä Iso-Roban kämppääni, johon he oitis suostuivat. Se mitä siellä tapahtui jääköön tällä erää kertomatta, mutta voin vakuuttaa että lystiä oli. Ja aika monta videota sain salaiseen arkistooni.

Novelletti, kirj. Roni Castrén 081112 copyright

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri