Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Morsiamen ryöstö
Kirjoittanut: LegLover
Kategoria: Eroottinen tarina / Säärifetissi

 

 

Olin toissa kesänä pomoni häissä jotka pidettiin Helsingissä Seurasaaressa. En oikeastaan ollut kauhean innostunut sinne menemmään, mutta kun ne olivat pomon häät niin pakkohan se oli.

No vihkiminen meni, ja sitten mentiin jatkoille Seurasaaren ravintolaan, syötiin, juotiin ja niin edelleen. Pomoni kaverit pyysivät minut sitten osallistumaan perinteiseen morsiamen ryöstöön siten, että kaappaamme morsiamen ja minä jään vahtimaan häntä hääautoon sillä aikaa kun he menevät pistämään sulhasen tekemään kaikkea tyhmää kuten asiaan kuuluu...

No, sopihan se minulle. Kun hetki sitten tuli, morsian kaapattiin ja kiikutettiin hääautoon, joka oli mukavan tilava vanha jenkkiletukka. Olin tavannut morsiamen, Minnan pari kertaa aiemminkin, mutta en nyt sen paremmin tuntenut häntä. Muut miehet sitten lähtivät takaisin ravintolaan ja me jäimme Minnan kanssa kahden auton takapenkille. Minna oli kyllä upea ilmestys hääpuvussaan, joka ei ollut perinteinen "prinsessamalli", vaan sellainen vähän yli polven pituinen hääpuku, jossa oli melko avara kaulaaukko. Minna oli noin kolmekymppinen, vaalea, pitkähkö, hyvin treenatun oloinen nainen. Erittäin kaunis häämeikissään, ja viimeisen päälle laitetuissa hiuksissaan, jotka olivat nutturalla pään päällä.

Siinä sitten istuttiin auton takapenkillä, ja naukkailtiin poikien jättämästä taskumatista viskiä. Siinä juteltiin kaikenlaista ja katselin mielenkiinnolla Minnan sääriä, jotka olivat täydellisen muotoiset, ja pitkät. Niitä verhosi upeat, kiiltävät valkeat sukat. En malttanut olla kysymättä:"No, oletkos varannut hääpuvun alle Jussille kivaa hääyöksi?" Minna vastasi:"Totta kai!". Pienen tauon jälkeen hän lisäsi:"Haluatkos nähdä?"

Yllätyin suuresti, mutta vastasin:"No totta kai. Harvoinhan sitä pääsee morsiamen hameen alle kurkistamaan". Minna kohotti peppuaan penkiltä vähän, ja nykäisi hameen lanteille. Olin aivan myyty...Minnalla oli siis kiiltävät sukat, ja valkoiset sukkanauhaliivit, sekä aivan olemattoman pienet valkoiset satiiniset stringit. Minna kysyi:"Mitäs tykkäät?" Vastasin:"No, enpä usko että olen ikinä nähnyt mitään yhtä seksikästä eläissäni. Aivan upeata!"

Minna hymyili tyytyväisen näköisenä, ja naukkasi viskiä, eikä laskenut hamettaan takaisin alas. Hän istui jalka ristissä toisen jalan päällä ja kysäisin:"Nuo sukat näyttävät aivan upeilta, haittaako jos vähän kokeilisin miltä ne tuntuvat?" Minna vastasi:"No ei kai se ketään haittaa". Pistin sitten käteni hänen nilkalleen ja aloin sivellä ylöspäin kohti reisiä. Sukat olivat aivan uskomattoman tuntuiset. Kiiltävät ja liukkaat. Käteni nousi aina siihen asti missä paljas iho alkoi...puristin siitä kevyesti, ja Minna naukkasi taas viskihuikan, ja katsoi minua silmiin...ja hymyili.

Rohkaisin mieleni ja siirsin jalan pois toisen jalan päältä siten, että jalat jäivät hieman levälleen. Pistin käteni Minnan jalkojen väliin, ja sivelin hiljaa etusormellani hänen häpykumpuaan...kun Minna ei vastustellut, raotin hieman stringejä, ja pistin etusormeni niiden sisään. Aloin ensin pyörittämään sormeani, ja lopulta työnsin sen Minnan pilluun sisään. Hän huokasi, ja tunsin että hän oli aivan litimärkä. Työntelin sormeani edestakaisin, ja Minna alkoi huohottamaan oikein kunnolla. Hän sanoi:"Nyt on kiire, pojat tulee varmaan kohta takaisin". Niinpä avasin housujeni vetoketjun, laskin ne polviini ja sanoin Minnalle:"Tule päälle". Saman tien Minna kiipesi syliini, veti kädellään stringejä hieman syrjään ja laskeutui seisovan kaluni päälle. Hän oli niin märkä että kaluni upposi välittömästi pohjaan saakka.

Minna aloitti villin ratsastuksen, ja pillun litinä täytti auton. Pidin häntä pakaroista kiinni, ja annoin lisää vauhtia. Ehdin siinä ajatella että tämä on kyllä uskomattoman syntistä...nussia morsianta pari tuntia vihkimisen jälkeen. Kohta Minnan hengitys alkoi kiihtyä, ja tunsin kuinka hänen pillunsa sykähteli kaluni ympärillä kun hän laukesi. Sitten hän pysäytti ratsastuksen ja kysyi:"Sinä et vielä lauennut?". Vastasin:"En. On tullut sen verran juotua viinaa, ettei ihan helposti tule". Minna hymyili, nosti itseään vähän ja otti kalustani kiinni ja siirsi sen peppureiälleen ja sanoi:"Katsotaan jos tämä auttaa?" ja iski silmää...

Pikkuhiljaa Minna alkoi laskeutumaan alas päin, ja lopulta tunsin kuinka kaluni upposi kahvaa myöten Minnan tiukkaan perseeseen! Sitten hän alkoi jälleen ratsastuksen....se tuntui niin hyvältä että luulin pyörtyväni. Lopulta tunsin kutinaa palleissani, ja huusin:"Nyt tulee!" Minna laskeutui vauhdilla alas asti, ja sitten kaluni sykki kuumaa spermaa Minnan perseen täyteen. Hetken hän oli vielä siinä, ja sitten kuulimme jostain puhetta ja tiesimme että pojat ovat tulossa takaisin. Minna hypähti äkkiä pois, ja laski hameensa ja minä vedin housuni ylös.

Juuri ajoissa, sillä kohta kaverit tulivat, ja palautimme morsiamen takaisin sulhaselle. Jospa hän vaan olisi tiennyt mitä olimme touhunneet, olisin varmasti ollut hyvin pian ilman työpaikkaa...

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri