Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Misu
Kirjoittanut: waraani98
Kategoria: Pohjautuu tositapahtumiin / Salarakas

 Oon rakastunu ja vielä mun kaverin naiseen Misuun. Myös Misulla on tunteita mua kohtaan, mut sen tunteet mua kohtaan ovat pelkästään seksuaalisia. Se sanoo, et ei jätä kultaansa, mut ei haluu luopuu mustakaan, kun multa saa laadukkaampaa seksiä, mul on parempi kulli. Kaverin kaa oon enää harvoin tekemisissä. En pysty enää olee tai puhuu sen kanssa luontevasti, varsinkaan jos Misu on messissä. Misu kyl nautti aina tilanteista jos oltii kaikki kolme vaikka niiden himassa tai mulla. Se kertoi aina myöhemmin kuinka paljon sitä panetti silloin. Pillu valui purona, niin se sanoi. Se onki kyllä paras pillu mitä oon koskaan pannu.

Salasuhde Misuun alko vuosi sitte. Oltii samassa baarissa ja ne pyys mut istuu niitte pöytään. Frendi esitteli Misun mulle ja olin heti ihastunu ku se oli ku nukke. Seksy, hoikka, sairaan hyvän näkönen, tiukat jalat ja B-kupin tissit. Sillä oli sillo päällä musta lyhyt mekko ja mustat sukkikset. Melkee heti se kysy mun frendiltä et saaks se viedä mut tanssii. Tanssittii sit pitkää lähekkäin ja se alko puhuu et se pitää musta ja mun lantio liikkuu seksikkäästi ja et sitä alkaa panettaa. Se sano et musta vois tulla vaikka sen rakastaja. Sanoin siihen et sopii mut en ottanu sitä tosissaa. Mut ku mentii pöytää ja istuin loosissa sitä vastapäätä, tunsin kosketuksen jalassa. Luulin eka et se oli vahinko. Katoin Misua ja se tuijotti mua suoraan silmiin ruskeilla silmillään ja hymyili. Se otti korkkarin pois ja työnsi jalkansa mun housun lahkeeseen ja silitti nilkasta. Mietin ensin et frendi huomaa mitä tapahtuu mut ei se mitään huomannu. En tienny miten suhtautua ku kohta Misun jalka haki mun jalkoväliä. En halunnu näytää et olisin pelkuri ja työnsin lantion enemmän pöydän alle, sitte olin vaan paikallani. Kulli alko kovettua ja otin Misua nilkasta kiinni. Sen jalka tuntu sairaa hyvältä ja se jatko hetken leikkiä varpailla. Sit lopetti ja kuiskas pöydän yli kumartuen "Tuntuks hyvält?". Vastasin et "joo". Misu kysy et "haluuks lisää?". En vastannu heti mitään mut se jatko vaan flirttailua koko illan. Mietin sitä ja ajattelin et jos frendi huomaa nii tappelu siit tulee.Ne kysy yöllä mult et jos mennää viel niille jatkoille. Hullu ku olen nii suostuin.

Mentii niille sisään ja riisuttii ulkovaatteet. Katselin häikäilemättömästi Misua ku se riisui takkinsa ja korkokenkänsä. Vast ny kunnol tajusin kuinka hyvä vartalo sil oli. Se o täydellinen, hoikka, siro, sairaan kiihottava. Perse oli tiukka ko jollai murkulla. Mietin vaa millane pillu sillä olis. Se kävi laittaa sen pitkät hiukset kii ja putsaas naaman ennen ku tuli takas meidän seuraan.

Frendi oli aika kännis. Se sano kuiten et "juodaa aamuu asti ja kuunnellaa musaa". Juotiin sii sit olohuonees ja Misu flirttas mulle salaa ja kävi kerra kusellaki vessan ovi auki nii et näin ku se istu pöntöllä reidet yhessä. Kaveri ku kävi kerran kusella nii Misu kuiskas et jos jään niille yöks niin se saattas antaa jos haluun. Vastasin eka et soitan kohta taksin ja meen kotiin, mut se oli asiasta eri mieltä ja pyysi et jäisin niille yöks nii voitas tutustua viel paremmin.

Aamulla oltii jo aika kännissä ja sovittiin et jäänki niille nukkuu. Ekaks frendi ja Misu siirty makuuhuoneen puolelle, mut kohta Misu tuli takas ja toi lakanan, peiton ja tyynyn. Se oli riisunu mekon ja sukkikset pois. Sillä oli vaan paita ja pikkuhousut ja nyt sen timmi perse näky täydellisesti. Ajattelin et jos ikinä saan kullini tonne jalkojen välii niin en haluu ikinä pois. Se kuiskas mulle et "olet sit hereil ku tuun". Nyökkäsin ja tuijotin vaa sen ihanaa persettä ku se meni takas makkarii. Tein petin ja riisuin vaatteet ja sammutin valot. Kuulin ku ne jutteli jotain muutaman sanan, sitte tuli hiljasta. Jännitin et tuleeks Misu takas.

Eka ei kuulunu mitää mut sit makkarin ovi avautu. Misu tuli sielt aamutakki päällä ulos. Se veti oven kii ja meni taas vessaan. Koht ku se tuli sielt pois nii se tuli mun sängyn viereen. Nousin tietty heti istumaan ja laitoin kädet sen aamutakin helman sisään reisille ja sivelin jalkoja. Sen jalat tuntu niin timmiltä. Vein käden ylös pillulle. Peukalo kosketti karvotusta ja Misu ulahti hiljaa. Se levitti haaroja ja jännitti reisiä. Vein käden häpyhuulille. Se oli ihan litimärkä ja auki. Sormi meni itsestään sisään ja Misu vavahti.Mulla himot pääs valloilleen. Kulli jäykisty ku taikaiskusta. Se ei usein ole nii kova mut nyt se sojotti heti ihan jäykkänä. Aukasin Misun aamutakin ja tartuin sitä pakaroista kii ja vedin pillua kasvoja vasten. Misulla oli vaikeuksia pysyä pystys ko nostin sitä pakaroista ja nuolin pää vinossa clitorista. Se tarras käsil must tukea ja se varvisteli pysyäkseen pystyssä. Nuolin sitä hetken ja huumaannuin täysin sen tuoksusta. Halusin jo panna joten riisuin Misulta kokonaan aamutakin pois päält ja vedin sitä syliin. Se tuliki polvilleen istumaan mun syliin ja haro sormillaa mun hiuksia. Halusin heti nuolla sen rintoja mut Misu kuiskutti "Olet sit iha hiljaa jooko, iha hiljaa. Saat panna mut aivan hitaasti ja hiljaa". Sit se paino vielä sormensa mun huulille ja kuiskas "hys". Lupasin varmasti ja sitte se alko hitaasti keinuttaa itteesä mun sylissä nii ku joku käärmetanssija.

Se nousi polvilleen ja tarjosi rintoja mun huulille. Imin sen nännit koviksi ja samalla pidin sen hoikasta lantiosta kii ja sivelin sen kiinteitä pakaroita. Kokeilin kädell pillua ja oli limaine ja tosi liukas. Mun kulli kans seiso terska paljaana ja ihan kovana. Vedin Misua lantiolta alas ja ohjasin sen kullin päälle istumaan. Se pyöritti kätensä niskani ympärille ja pillu kosketti kullin päätä. Vavahdin ja Misu hymyili. Se alko liikuttaa eestaas häpyä mun terskalla ja suuteli mun korvalehtiä. Olin ihan värinöissä ja suusta pääsi tahaton huokaus. Misu laittoi kätensä mun suun eteen että olisin hiljaa ja alko laskeutua alas pitkin kullin vartta.Sen pillu tuntu täydelliseltä. Liukasta kuumaa ja pehmeää. Se aloitti liukuen ylös ja alas ja pillu litsahteli ja oli ihan sairaan märkä ja liukas. Se ratsasti siinä hetken ja mä hyväilin sitä joka puolelta. Olin himosta kipee ja kun lopuks Misu antoi kullin mennä pohjaan asti, tuntui et tulee. Aloin huohottaa ja kuiskasin Misulle et "en pysty pidättää kauaa". Misu pysähty ja alko vaan suuteleen mua, "rakkaani, sun pitää oppia kestämään pitkään". Sit se otti mun kaulasta kii ja kallistui sohvalle kulli koko ajan syvällä sen sisällä ja se veti mua päälleen.

 

Seksiä lähetyssaarnaaja asennossa. Misukka pettää poikaystävää toisen miehen kanssa olohuoneen sohvalla

Misu levitti jalat ja mä tulin sen reisien väliin. Ai vittu se näytti mun alla niin kauniilta. Se oli ko joku kaunis nukke. "Rakastele mua nyt hiljaa ja hitaasti" se kuiskas. Suutelin sitä ja aloin naida ihan hiljaa. "Hyvä sä osaat" se huokaili ja sen lantio alko liikkuu mun tahdissa. Tuntu et oltiin yhtä. Sen pillu sopi täydellisesti mun kullille. Jatkoin sitä pitkän aikaa ko se vaan kuiskaili ja huokaili "ihan hitaasti, aah sä oot hyvä". Sitte se alko hengittää raskaammin ja tarttu mun hiuksii kiinni. Siitä mä riehaannuin ja työsin nii syvää kuin sain. Se veti mun päätä alas ja vavisutti vartaloa "Mä saan aaaah". Todellakin se vavahteli aikansa ja pyysi mua olee pitkää liikkumatta paikallaan.

Koht se kysy et haluanko viel panna sitä kunnolla. Tietenki halusin. Olin viel kulli sen sisällä ja se pyöritti jalat mun reisien ympärille ja se kuiskas "Susta tulee mun rakastaja". Ne sanat tuntu nii hyvältä. Aloin uudestaan rakastella sitä vähän rajummin nii et se sai toisenki orgasmin mun alla. Lopuks halusin panna sitä takaapäin. Misu meni kontalleen ja pyllisti perseensä mulle. Työnsin pilluun sisään ja katselin kuinka kulli luisti sisään ja ulos. Sen perse oli niin kaunis et tulin melkein heti, laukesin reidet väristen. Koht Misu meni sänkyynsä ja nukuttiin kaikki muutama tunti.

Aamulla heräsin siihen kun frendi käveli nakuna mun ohi jääkaapille ja sen kulli oli myös heränny ja heilahteli jäykkänä edessä. Jos se oli täydessä mitassa ni sillä ei todellakaa ollu mikää iso. Se joi ja huokas muutamaan otteeseen raskaasti,tais krapula painaa päälle. Siit sitten taas mun ohi kulli jäykkänä kohti makkaria ja veti oven kii. Kului vaa hetki ja Misu tuli alasti makkarista ja meni vessaan. Se jätti taas oven auki ja katseli mua hymyillen istuessa siinä pöntöllä jalat harallaan. Sitte se meni takas makkarii ja jätti oven raolleen ihan mun kiusaks. Kohta kuulin kun huoneesta alko kuulua hentoa huokailua ja voihkintaa. Tuli olo et pakko tirkistää ko oviki oli raollaan. Siel oli täys tohina päällä. Frendi ja Misu panivat ja Misun sääret oli seksikkäästi koukussa ilmassa. Ne oli nii huumassa et eivät välittäneet vaikka ovi oli auki. Välillä Misun hoikat jalat puristu frendin karvaisten reisien ja persen ympärille ja jalkapohjat hiveli pakaroita. Kaveri vaa pumppas rytmikkäästi Misun pillua. Myöhemmin kuulinki Misulta, et se oli toivonu et katsoisin. Se jätti oven tarkoituksella auki, että näkisin kaiken.

Siitä yöstä se salarakkaus alko ja jatkuu yhä. Misu pyörii mun mielessä yötä päivää. Olen kai rakastunu siihen. Vituttaa miettii et Misu nai kyllä myös frendin kaa mut arvaa suostuuko se siihen et mulla olis joku tyttöfrendi, ei suostu!. Sit se soittelee mulle ja käy naimassa mua aina kun se sille sopii. Mä ostan sille seksiasuja, korkkareita ja verkkosukkia ja se pitää niitä munkaa, sitte se vie ne kotii ja frendille se sanoo et osti itte ne sitä varten. Vituttaa sekin ko se käyttää mua noin hyväkseen, mutta en pysty jättää sitä.

Kerran naitiin kaks päivää niide asunnos kun frendi oli työpaikan järjestämillä kursseilla. Misu soitti aamulla et nyt kulta on kaks päivää pois. Menin tietty heti niille ja naitiin kuin kanit niiden sängyssä, sohvalla,suihkussa. Sillon se pyysi että panen sitä lusikka-asennossa perseeseen nii et laitettii liukastegeeliä ja sit se omalla kädellä ohjas mun kullin anukseen. Must tuntu enste mahdottomalta et mahtusin sen perseeseen mut sinne se vaan hitaasti meni. Sit pantiin ja se pyys mua hyväilemään sen selkää ja niskaa samalla ku olen sen tiukassa perseessä. Sen jälkeen se on halunnu sitä mun kanssa aina koska frendi ei kuulemma pidä anaaliseksistä eikä suostu panee sitä perseeseen.Yks ilta frendi soitti työmatkalta Misulle ku oltii just sängyssä. Misu halus välttämättä vastata ja jutteli ja runkkasi samaan aikaan mua kädellään ja sitte nuolin sen pillua puhelun aikana. Se kiihotti sitä ihan vitusti ku se yritti kuulostaa kännykäs iha normaalilta vaik hengitti raskaasti ja pillu kastui läpimäräksi.

Ollaan usein naitu baarin vessas, ku joskus se soittaa tyttöporukassa kännissä baarista et tuu tänne panee mua, tai sitte se käskee ottamaan hotellihuoneen ja naidaan siellä ennen kuin vien sen kotii. Se on seksiriippuvainen minusta ja keksii aina kaikkee uutta. Kerran käytiin naapurikaupungissa pitsalla ja istuttii loosissa vastakkain. Kesken ruuan se nojas muhunpäin ja kuiskas pöydän yli että avaa housut ja kaiva kulli esiin. Ensin en meinannut sitä tehdä koska tarjoilija käveli usein ohi ja lähipöydissä oli muitakin asiakkaita. Misu kuiskas,että jos haluun vielä olla sen kanssa ni teen niinko se sanoo. Onneksi pöydäs oli paksu pöytäliina joka tuli syliin asti. Avasin housut ja kaivoin kullin housun päälle. Misu riisu kengät jalasta ja pidin sitä nilkoista kiinni ja se teki sukkajaloilla orgasmin mulle pöydän alta, footjob under table with pantyhose feet! Mieletöntä, eikä kukaa edes huomannu. Eikä Misu välitä vaik joku huomaisi. Siltä puuttuu kokonaan häveliäisyys. Yökerhon miesten vessassa ku pannaa hepposessa kopissa nii se vaan kiihottuu enemmän kun miehet kuulee ja kommentoi sen huohotusta. Vielä jokukerta mä saan turpiini ja ne joukkoraiskaa sen vessassa ko se itte niitä kiihottaa,mut sitä kai se vittu hakeeki. Tai sit se tekee sen mun kiusaks ko mua se vituttaa että ne kuulee ja se kiihottuu siitä.

Olen monta kertaa päättäny etten mee enää sinne ku se kännissä soittaa baarista,mutta vittu pakko mennä ku jos en mee ni se sanoo että nai sitte jonku muun kanssa. Aaargh! Pää sekoaa, mä en pääse siit irti.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri