Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Mirja – Sukkahousukonsulentti, nylonfantasia 2
Kirjoittanut: Sukkisfani
Kategoria: Sukkahousufetissi

 


Olin juuttunut keskelle graduntekoa, kun minua alkoi tympiä. Päätin pitää pienen luovan tauon. Jotakin vaihtoehtoista piti keksiä. Lyhyt työrupeama ehkä palauttaisi kadonneen motivaation. Olin selannut muutamana toimettomana päivänä sanomalehtien työpaikkailmoituksia kun se osui kohdalle: ”Iso sukkahousujen ja sukkien maahantuoja etsii
konsulenttia”. Se ei kuulostanut kovinkaan raflaavalta ja miehekkäältä, mutta tällaiselle sukkahousuintoilijalle se oli sitäkin kiinnostavampi. Lähetin hakemuksen. Suoritetut kurssit markkinoinnissa tekivät tulevaan työnantajaani vaikutuksen. Muita hakijoita ei juuri ollut, ja sain kuin sainkin paikan, tosin koeajalla. Työ alkaisi seuraavana keskiviikkona.

Saavuin sovittuna hetkenä uuden työnantajani pääkonttoriin. Siellä minulla oli määrä tavata esinaiseni ja tulevan kollegani, Mirjan. Hän osoittautui humoristiseksi ja ekstrovertiksi, minua noin viisi vuotta vanhemmaksi daamiksi. Hän oli pitkä ja komea ristiverinen nainen, oli toiminut alalla jo kauan, tunsi nylonit ja niiden niksit kuin omat taskunsa. Nyt hänen oli määrä perehdyttää minut edustamieni tuotteiden, sukkahousujen saloihin sekä teoriassa että käytännön tasolla. Jo kaukaa yhtiön vastaanottotiskillä näin hänen tulevan. Tunnistin hänet jakkupuvusta ja sen lyhyestä, himan yli polven ulottuvasta hameesta, pitkistä, kauniista sääristä ja kesäisistä sandaaleista. Ja tietysti ohuista  ihonvärisistä sukkiksista. Tuijotin näitä lähestyviä sääriä ja jalkoja. Viime tipassa nostin katseeni tulijan kasvoihin, ehkä liian myöhään. Hän oli nähnyt pitkän tuijotukseni. Hän hymyili. Esittäydyimme.

Mirja vei minut vapaana olevaan kokoushuoneeseen. Aluksi keskustelimme niitä ja näitä. Hän uteli minulta, miten oli valinnut näin triviaalin alan ja ihmetteli, miten mies yleensä osaisi markkinoida näin spesifisti naisille tarkoitettua tuotteita. Vastasin sujuvasti, mutta kierrellen, ja hieman punastuen. Hän hyväksyi ympäripyöreät selitykseni, tosin koko ajan pieni hymynvire huulillaan. Mirja kertoi minulle yhtiöstä, sen strategioista ja ’brandeista’. Pian  keskustelumme kulkeutui kohti myyntiartikkeleita, tuoteperheitä ja laatuluokkia. Valpastuin ja kiinnostuin. Lopuksi Mirja nosti hyllyltä ison laatikon, joka oli täynnä erilaisia sukkahousupakkauksia siistissä eri malleja mukailevassa järjestyksessä. Hän otti esille pussin toisensa jälkeen, availi ja esitteli, hypisteli ja venytteli niiden sisältämiä nyloneita minulle. Välillä sukat pujottautuivat hänen kätensä päälle aina ylös ranteeseen asti, välillä ne siirtyivät minulle. Mirja rohkaisi minau koskettamaan niitä, tuntemaan niiden ominaislaadun, elastisuuden. Ohuita ja paksumpia, lycraisia ja hoikentavia, arkisia ja glamourimpia. Minua hävetti hieman, mutta samalla olin innoissani: kerrankin oli legitiimi syy olla tekemisissä rakkaan intohimoni kohteen kanssa. Mirja puheli vuolaasti ja innostuneesti. Hän alkoi silminnähden rentoutua ja unohtaa itsensä. Minäkin rentouduin, laskin leikkiä, kommentoin vilkkaasti, mutta kuuntelin samalla valppaasti mentorini esitelmää.

Seuraava Mirjan suusta tuleva tokaisu oli yllättävä: hän vakuutteli, että itse asiassa minun oli nähtävä miltä eri mallit näyttäisivät todellisuudessa naisen jalassa. En vastustellut, olin hiljaa, nyökyttelin. Hän häipyi hetkeksi sivuhuoneeseen palaten takaisin posket punottaen, riisutumpana versiona. Yllään hänellä oli tiukka, pitkähihainen hiekanvärinen body ja tummanharmaat peittävämmät sukkahousut. Nyt näin hänen säärensä ensi kertaa kokonaisuudessaan. Tummissa sukissa ne näyttivät vieläkin pidemmiltä ja hoikemmilta. Mirja vaikutti hieman ujolta, mutta samalla huvittuneen ilkikuriselta. Kengättömät jalat toivat hänet samalla jotenkin maan pinnalle, hän oli kotoisampi, jollakin tavalla läheisempi. Hän asettui eteeni, nosti vasemman jalkansa viereiselle tuolille ja ryhtyi demonstroimaan. Hän kertoi nyloneidensa ominaisuuksista, materiaaleista ja värivaihtoehdoista. Vahvistaakseen sanomansa hän hieroi säärään pakaroista varpaisiin ja pyysi minuakin tunnustelemaan materiaalin pehmeyttä ja lämpöä. Käteni, joka hakeutui hetkeksi hänen pohkeelleen, käyttäytyi kuin olisi lähestynyt tulikuumaa keittolevyä. Mirja nauroi hyväntahtoisesti reaktiolleni. Olin hämilläni käsikirjoituksesta lipsumisesta; tämä oli jotakin muuta kuin mitä oli osannut ennakoida. Mutta se mikä parhaiten kuvasi mielentilaani oli orastava kiihko. Asiallinen työhön perehdyttäminen oli muuttunut, ainakin minulle, fetisistiseksi muotishow’ksi.

Toistamiseen vaatteita vaihtamaan häipynyt Mirja ilmaantui hetken päästä huoneeseen tasaisen kirkkaanpunaisessa ja hohtavassa bodyssa. Jalassa hänellä oli samanväriset korkeakorkoiset kengät. Säärien peittona oli täydelliset, kiiltävät lämpimänsävyiset keskiruskeat, ohuet sukkahousut. Mirja lähestyi minua ammattimallin askelin. Hän istuutui eteeni isolle kokouspöydälle, heilutteli jalkojaan edestakaisin ja katsoi minua tutkivasti, kertoi yllään olevasta tuotteesta ja kehotti minua tutkimaan sukkien sileää neulosta, niiden liukkautta ja juhlavuutta. Hetken päästä hän ojensi jalkansa minua kohti ja pyysi minua riisumaan kenkänsä. Tein töitä käskettyä. Nyt minun oli huomioitava jalkaosan vahvikkeet, pohjan, kantapään ja varvasosan hieman tummempia alueita, jotka sijaitsivat niissä kohdissa, missä oli käytetty vahvempaa lankaa. Mirja pyysi minua hieromaan hänen pehmeitä jalkojaan, minkä teinkin pieteetillä, tarkasti ja hellästi. Hänen jalkahovinsa olivat korkeat, nylonin takaa pilkottavat sirot varpaat muodostivat tasaisen kaartuvan helminauhan. Nostin ne kasvoilleni ja suutelin niitä. Hän sulki silmänsä ja unohti itsensä. Estoni olivat varisseet, ja niin olivat myös seuralaiseni.

Villin pilkkeen silmiinsä saanut Mirja vaikutti euforiselta, mikä rohkaisi minunkin viettiäni. Hän ponkaisi ylös sukkalaatikolle ja poimi siitä paketin. Hän pyysi minua riisumaan vaatteeni. Mirja antoi minulle tuliterän sukkahousupaketin ja käski minua pukemaan nylonit ylle. Avasin paketin ja sujautin sukkikset jalkaani. Nyt seisoin hänen edessään samanlaisissa liukkaissa, tiukoissa nyloneissa kuin hänkin. Kivikova, taivaisiin kurkottava elimeni puristui nylonia vasten. Rakastajattareni painautui tiukasti minuun. Säihkyvät sääremme hieroivat toisiaan. Syleilimme.

Mirja asettui selin kokouspöydälle ja levitti säärensä. Hän avasi bodynsa haaravälissä olevat napit paljastaen sukkahousujen puuvillaisen, vulvan limasta laikukkaan haarapalan. Löysin sivupöydältä sakset, joilla leikkasin varovaisesti haarapalan pois. Syntyneestä tiukasta aukosta työntyivät turvonneet, tummanpunaiset häpyhuulet. Ne olivat kosteat ja hieman raollaan. Mirja laski kätensä jalkojensa väliin ja alkoi hieroa klitoristaan. Asetuin polvilleni pöydän reunukselle ja otin taas hänen jalkansa käsittelyyni. Aluksi nuuhkin ja nuolin ahnaasti nailonisia jalkapohjia, jonka jälkeen asetin ne penikseni kohdalle. Mirja ymmärsi antamani vinkin ja alkoi hieroa tankoani liukkailla, suloisilla jaloillaan.

Vapisin kiihkosta, veri pakeni päästä ja minua alkoi huimata. Pian sukkistyttöni nousi ylös, meni eteeni nelinkontin kohottaen pyöreän takapuolensa minua kohti. Laskin housujeni resoria sen verran, että sain penikseni vapaaksi. Työnnyin hänen reikäänsä hellästi ja suurella tunteella. Olin aitiopaikalla, näin penikseni työskentelevän hänen sisällään varmoin, pitkin vedoin, näin takana olevat sukkahousujen peittämät jalkamme ja sääremme vierekkäin pöydällä. Havaitsin myös hänen pyyteettömän intonsa ja pian kliimaksista jännittyneen selkänsä. Orgasmin tulo ei ollut kaukana, lisäsin tahtia. Viime hetkessä sain vedettyä penikseni ulos hänen aukostaan. Spermani lensi päärynänmuotoiselle pyllylle, selälle, pakaroille. Tunsin suurta hellyyttä Mirjaa kohtaan, nostin hänet ylös, otin hänet syleilyyni.

Pukeuduimme. Mitä nyt oli tuleman? Istuimme taas vierekkäin. Mirja mursi hiljaisuuden. Hän kertoi minun oudon uravalintani herättäneen hänen uteliaisuutensa. Hän oli välittömästi havainnut jotakin outoa. Epäilys oli vahvistunut lyhyen tapaamisemme aikana. Minulla oli jokin erikoinen suhde sukkahousuihin, sen kuulema näki jo kaukaa. Hän halusi tutkia tätä salattua piirrettä lähemmin. Reaktioni ja käytökseni olivat murtaneet hänen professionaalisen roolinsa, ja yhtäkkiä hän oli huomannut olevansa pois raiteiltaan. Olin houkutellut hänessä uinuvan viettelijättären piilostaan. Samalla hän oli selvästi käsittänyt, että addiktoitunut suhteeni nyloneihin esti minuna jatkamasta yrityksen palveluksessa. Meillä ei olisi yhteistä tulevaisuutta. Siksi hän myös uskalsi edetä sillä tavalla kuin oli edennyt, loppuun asti. Hän sanoi vilpittömästi arvostavansa tekemäämme, nauttineensa hetken huumasta. Nyt oli kuitenkin kotiinlähdön hetki.

Urani konsulenttina oli ohi. Se päättyi yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Palasin graduni ääreen. Eriskummallinen tapahtuma antoi paljon ajateltavaa. Yllättävät ja kiihkeät käänteet tekevät elämästä elämisen arvoisen. Nyt olin ehkä hieman motivoituneempi, väänsin tekstiä väkisin. Gradu valmistui ajallaan. Copyright Sukkisfani

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri