Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Minun ensimmäinen orgasmi
Kirjoittanut: Minttumaria
Kategoria: Tositarina / Ensimmäinen orgasmi / Nainen

 

 

Tämä on kiva sivusto ja monia kiihottavia tarinoita joten minäkin osallistun.

Pitäähän minunkin kertoa teille tuosta seksuaalisuuden heräämisestä, kun täällä moni muukin kertoo ihanasti ensimmäisiä kokemuksia seksuaalisuudestaan. En ole kyllä kellekään koskaan ennen tätä kertonut ja nyt sitten suoraan nettiin kaikille :D No Minttumaria ei ole ihan minun oikea nimi mutta sinnepäin ;) On hirveän paljon muitakin asioita mitä en oo kenellekään kertonut, ei oo tullut mieleenkään kertoa. Mutta nyt tekee mieli kertoa tämä minun kokemus.

En nyt tarkkaan muista minkä ikäinen olin, mutta varmaan joku 11-12v. Olin ostanut kioskilta koulusta kotiin tullessani uusimman Regina-lehden. Sitä ei enää taida olla myynnissä lehtenä muualla kuin antikvariaatteissa. Niissä oli sellaisia eroottisia kertomuksia. Tulin kotiin ja tiesin, että pikkusisko oli vielä koulussa ja vanhempani töissä. Minulla oli lyhyempi päivä koulussa. Aikaa oli vielä monta tuntia ennen kuin kaikki tulisivat taas kotiin. Söin pienen välipalan keittiössä ja selasin lehteä. Ihan kivoja juttuja. Sitten pääsin jo naisten unelmiin, eroottisiin kertomuksiin. Päätin säästää ne omaan huoneeseen luettavaksi.

Olin teininä rytmisen voimistelun SM-tason urheilija ja koulun jälkeen päiväohjelmaani kuului harjoittelu myös kotona ja varsinkin venyttely. Laitoin hiukset kiinni nutturalle ja vaihdoin vartalonmukaisen treenipaidan päälle. Jätin jalkaani sukkahousut koska ne luistavat lattialla paremmin kuin paljas iho. Olin teininä varsin siro ja hoikka ja venytin selkää, käsiä ja ennen kaikkea jalkoja spagaatissa.

 

Sitten kun sain ison osan päivittäistä treeniä tehtyä päätin lueskella Reginan eroottisia naisten unelmia. Vaikka olin yksin kotona, halusin sulkea huoneeni oven varalta jos joku tulisi aikaisemmin kotiin. Onhan ne kuitenkin eroottisia tarinoita. Menin takaisin lattialle ja jalat lähes spagaattiin venytykseen, nilkat suoriksi ja avasin lehden.

Olin yksin huoneessani ovi kiinni ja luin lehteä. En niinkään koskaan ollut välittänyt poikien tai miesten kuvista, tai ehkä pikkuisen joistain näyttelijöistä mutta kirjat ja tarinat olivat ne mistä pidin eniten. Ne jättää myös mielikuvitukselle sijansa. Oli jo valmiiksi lämmin vetreä olo venyttelyn jälkeen. Sitten siirryin ensimmäiseen tarinaan.

Siinä joku nainen ajoi hiljaisella tieosuudella autoa ja poliisi pysäytti hänet. Poliisi oli pitkä ja komea ja kysyi naisen ajokorttia. Nainen ojensi kortin ja poliisi tutki sitä ja katsoi naista ja uudestaan korttia.

- Neiti, voitteko astua autosta ulos!
- Onko joku ongelma? Ajoinko ylinopeutta tai jotain? Nainen kysyi.
- Voitteko nyt astua ulos autosta!

Nainen tuli autosta ulos ja poliisi sanoi,

- Kädet auton katolle ja jalat haralleen.

Nainen totteli kuuliaisesti ja laittoi kädet auton katolle ja jalat haralleen. Oli lämmin syyspäivä ja nainen oli pukeutunut vain t-paitaan ja minihameeseen. Edes rintsikoita ei ollut t-paidan alla. Mielikuvittelin itseni siihen tilanteeseen. Rintani eivät olleet vielä kasvaneet A-kuppia isommiksi ja usein jätin rintsikat laittamatta päälle, tietenkin riippuen vähän siitä minne menin. Vatsanpohjassa alkoi kihelmöidä ja pimppini alkoi kuumottaa. Jatkoin tarinaa. Poliisi kävi perusteellisesti läpi naisen vartaloa ylhäältä alas ja vähän ylimääräistäkin. Vaikka naisella oli minihame, poliisi liu'utti käsiä myös reisiä ja sääriä pitkin. Nainen sai nautinnollisia väristyksiä koko vartalossaan ja tunsi kuinka hän kostui.

Minulle kävi samoin. Pimpissäni kuumotti entistä enemmän. Kuvittelin poliisin tutkivan teinivartaloani. Jatkoin tarinan lukemista. Poliisi liu'utti käsiä reisiä pitkin ylöspäin ja minihameen alle. Naisen reidet värisivät kun hän odotti poliisin tutkivan myös pikkuhousujen päältä ja sisältä. Poliisin kädet lähestyivät naisen haaroja ja sitä herkintä paikkaa, pimppiä. Nainen tunsi pikkuhousujensa kostuvan halusta ja että poliisi jo koskettaisi sinne. Ja sitten poliisi vei käden pikkuhousujen päälle pimpille ja hiveli aika hellästi, sitten ronskimmin ja lopulta tarttui pikkuhousuihin ja riisui ne vaativasti alas polviin.

- Neiti, siirtykää konepeltiä vasten kädet konepellille ja jalat haralleen.
- Kyllä konstaapeli, nainen vastasi ja oli valmis mihin vaan.

Pimppiäni kuumotti todella paljon ja sydän hakkasi. Löysäsin hieman spagaattiasentoani ja laitoin käteni sukkahousujen ja pikkuhousujen sisään pimpilleni. Se oli märkä ja liukas ja sitä teki mieleni koskea. Sivelin vakoa ja käytin sormea sisällä. Tuntui niin ihanalta. Sitten vaan suljin silmät ja mielessäni kuvittelin sitä juttua minkä olin lukenut ja sivelin pimppiä alhaalta ylös ja takaisin alas. Alkoi tuntua aina vaan ihanammalta. Pimpin yläosan klitoris oli herkimmillään. Otin käden housuista ja nuuskaisin kosteita sormiani ja tuoksu oli kutkuttava. Päätin jatkaa tarinaa sängylläni. Riisuin sukkahousut ja pikkuhousut pois ja menin sängylleni kyljelleen makaamaan.

Tarinassa nainen siirtyi autonsa konepellille ja joutui pyllistämään poliisille kauniin pyllynsä pikkuhousujen ollessa enää vain toisessa nilkassa. Nainen kuuli kuinka poliisi avasi housunsa ja laski ne alaspäin ja nosti naisen minihametta. Naisen pimppa valui kiimasta. Poliisin tullessa naiseen kiinni hänen iso kalunsa tuntui jäykkänä naisen pyllyä vasten ja kädet hakeutuivat naisen paidan alle rinnoille. Poliisi riisui paidan pois naisen päältä ja painoi hänet lämmintä konepeltiä vasten. Naisen rinnat hieroivat konepeltiä ja poliisi työntyi aika rajusti naiseen takaapäin ja sitten ne alkoi panna siinä autoa vasten. Poliisi työnteli rajusti ja naisen jalat kävivät välillä irti maasta, vain kengän kärjet koskivat maata.

Poskissani kuumotti ja pimppini kihelmöi. Nostin jalan koukkuun ja aloin sivellä pimppiä käyttäen välillä sormea sisälläni ja takaisin ylös herkälle klitorikselle.

Tarinassa poliisi pani naista voimalla takaapäin ja nainen levitti haarojaan entistä enemmän auki ja nainen voihki nautinnosta jonka poliisin iso kalu hänelle tuotti. Se tuntui lähes vatsassa asti ja nainen nautti. Poliisi työnteli aikansa rajusti takaapäin kunnes otti kalun ulos ja määräsi,

- Neiti kääntykää ympäri!

Nainen huohotti ja kääntyi selälleen ja näki nyt virkavallan vahvat lihaksikkaat reidet ja ison kalun kiiltävänä ja jäykkänä pystyssä. Poliisi nosti hennon naisen konepellille selälleen ja nosti minihametta ja laittoi naisen jalat ylös koukkuun ja tuli puoliksi naisen päälle ja puristeli naista rinnoista ja työntyi uudestaan sisään. Koko auton etuosa vavahteli alla kun poliisi alkoi työnnellä isolla kalullaan. Nainen ulvoi puoliksi kivusta, puoleksi sekaisin nautinnosta ja puristi säärillään poliisin lihaksikkaita reisiä.

Suljin taas silmäni ja kuvittelin itseni konepellille. Toisella kädellä sivelin ja pyörittelin herkkää klitorista ja toisen käden sormen työnsin pimppiini ja liikuttelin sitä. Ja se tuntui niin hyvältä, että vaan jatkoin ja jatkoin ja ajattelin ja kuvittelin.

Luin kuitenkin vielä hetken tarinaa loppuun. Lopulta nainen sai räjähtävän orgasmin ja poliisi laukesi naisen sisään sykkien naisen pimpin täyteen siemennestettä.

Olin todella kiihottunut. Suljin taas silmäni ja käännyin selälleen ja jatkoin pimppini sivelemistä, pyöritin klitorista ja sormetin pimppiä ja kuvittelin ison kalun sisälleni ja koko alavartalo tuli ihan kuumaksi ja lihakset alkoivat jännittyä. Ja sitten vaan tiesin, että en halua enää lopettaa koska ensimmäinen orgasmini teki tuloaan. Huohotin ja masturboin ja jatkoin ja jatkoin kunnes aaaaaah sain ensimmäisen orgasmini. Ja kyllä se orgasmi tuntui niin hyvältä ja ihanalta ja erilaiselta kuin mikään muu aiempi kokemus. Kun sellainen kuuma aalto tulvahtaa vartalon läpi ja koko alavatsa ja pimppi supistelee pitkän aikaa niin nam!! Sitä tunnetta ei voita melkein mikään.

Se oli minun ensimmäinen orgasmi ja sen jälkeen aloin masturboida ainakin kerran viikossa.

Ps. Tarinassa poliisi veti housut takaisin jalkaan ja sanoi,

- Neiti kaikki on nyt ok. Voitte jatkaa matkaa!

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

© Finnish legs and feet melkein kokonaan omaa tuotantoa