Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Miksi krapulassa tekee mieli?
Kirjoittanut: Krapulaveikko
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Oletko huomannut, että krapulassa haluttaa saada pimppiä enemmän kuin tavallisesti? Minä olen! Tositarina!

On lauantai yö ja kello lähentelee puolta neljää, kohta yökerhossa tulee valomerkki. Jo siinä vaiheessa tunnen himoavani pimppaa enemmän kuin tavallisesti arkena!

Katson tyttöystävän sipsakkaa vartaloa kun hän pukee narikan edessä takkia päälle. Huomaan vartalon etupuolella rintojen aiheuttaman kohouman, toinen kurvi on alempana, hoikan voimistelijavartalon ristiselän kaari ja siitä alaspäin jatkuvat pyöreät kiinteät pakarat. Ihan alhaalla hoikat sääret näyttävät himoittavilta mustissa sukkahousuissa ja korkokengissä. Odotan jo kovasti kotiin pääsemistä ja mahdollista "känniseksiä" ja toivon, että myös tyttöystävä on anteliaalla himokkaalla tuulella.

Kotimatkalla nappaamme grilliltä kebabit ja kotiin päästyämme syömme grilliruokaa olohuoneen sohvalla istuen ja musiikkikanavaa katsellen/kuunnellen. Ruokailun ohella vilkuilen tyttöystävän hoikkaa vartaloa ja mielessäni kuvittelen kuinka hetken päästä riisun leningin ja sukkahousut hänen yltään ja siirrymme makuuhuoneeseen panemaan. Se, toteutuuko se toive riippuu usein siitä kuinka edellinen ilta on sujunut. Toisinaan tyttöystävä on niin väsynyt, että sanoo haluavansa vain nukkumaan ja silloin yölliset kännipanot jää saamatta. Toisinaan baarin jälkeen käyn röyhkeästi päälle jo siinä vaiheessa kun itse olen syönyt ja tyttöystävän kebabista on vielä puolet jäljellä ja alan hivelemään mekon helman liepeiltä reiden sisäosia ja nostan hänen polvitaivetta oman reiteni päälle ja sivelen reisiä-polvia-sääriä, ehkä hieman rintojakin kunnes tyttöystävä ymmärtää laittaa kebabin jämät pöydälle ja silloin vyöryn koko himotuksellani tyttöystävän päälle riisuen mekon, sukkahousut ja pikkuhousut vilauksessa pois ja samalla potkin itseltä housut alas ja mela jäykkänä työnnyn tyttöystävän pimpiin sisään ja panen muutaman minuutin himokkaasti kunnes laukean nautinnollisesti urvahtaen. Kännipanot on joskus aika kiihkeitä molemminpuolin ja toisinaan kestää kauankin ennen kuin laukeaa. Se orgasmiherkkyys riippuu aina humalan asteesta ja-tai väsymyksestä, eli siitä kuinka kiire on jo päästä nukkumaan.

Joskus puolenpäivän paikkeilla herään sitten siihen, että suu on kuiva ja janottaa sairaasti. Ei auta muu kuin mennä jääkaapille juomaan mehua tai vissyä. Siinä jääkaapin avoimen oven edessä perse paljaana seisoessa ja juodessa kylmää virvoketta, huomaan aina, että kalu alkaa jäykistyä ja kohta se jököttää uljaasti yläviistoon terska punaisena ja paljaana ja varsi kovana kuin kivi. Siinä vaiheessa iskee armoton panetus-olo, on PAKKO SAADA! Niinpä suuntaan vissypullo kädessä, kalu pystyssä takaisin makuuhuoneeseen ja katson himoiten peiton alla tyynesti uinuvaa tyttöystävää.

Lasken vissypullon yöpöydälle ja menen sänkyyn tyttöystävän viereen ja siirrän peittoa pois hänen päältään ja sivelen rintoja ja suutelen kaulaa, huulia ja korvia ja kuiskaan, MUA PANETTAA! Joka kerta reaktio on erilainen eikä sitä voi etukäteen ennustaa. Joskus hän kääntää minulle selän ja vetää peittoa takaisin päälleen, joskus vastaus on selväkielinen "Mä nukun vielä!". Toisinaan kuulen kiihottavan "mmm-m" äänähdyksen suustaan ja kädet kietoutuvat niskan ympärille ja silloin tiedän siirtyä ilman esileikkejä suoraan reisien väliin ja työnnyn hitaasti, mutta päättäväisesti kosteaan, kuumaan pimppiin ja siitä alkaa aamupäivän ensimmäinen krapulapano. Silloinkin jos tyttöystävä kääntää minulle selän, sehän tarkoittaa minun mielestä tietysti sitä, että hän tarjoaa silloin pyllyn minulle kuin tarjottimella. Asettaudun siihen taakse sitten kyljelleni ja pienin määrätietoisin liikkein etenen jäykän kaluni kanssa pimpiin sisälle ja sitten alan rauhallisesti työnnellä ja ehkä hyväillä rintoja niin kyllä sieltä tyynyn kätköistä, tyttöystävältä jossain vaiheessa aina alkaa kuulua vaimeaa voihkintaa ja huohotusta ja pimppikin kostuu märäksi ja tiedän, etten ihan huonoa työtä ole tehnyt. Yleensä kuitenkin laukean silloin tarkoituksella aika nopeasti ja jatkamme sen jälkeen vielä molemmat pari tuntia unia.

Lähetyssaarnaaja-asento - Pannaan lähetyssaarnaajassa

Seuraava krapulapäivän lopullinen herätys iltapäivällä saattaa joskus olla osaltani taivaallinen. Iltapäivästä krapulapanot vaan paranee koska silloin on jo selvinnyt kännistä, ei ole enää huono olo ja PANETTAA vaan niin perkeleesti. Lisäksi kestävyys on huippuluokkaa koska on saanut jo pari orgasmia, toinen aamuyö- ja toisen puolenpäivän panossa.

Olen useammin kuin kahden käden sormien määrän herännyt siihen, että peitto on siirretty pois alavartalon päältä ja tyttöystävä nuolee punaisena jököttävää kulliani ja huomattuaan minun heränneen, siirtyy päälleni ratsastamaan ja antaa kunnon kyytiä ensin etuperin ja muutaman minuutin päästä kääntyy takaperin ja piukka pylly pitkällä ratsastaa itselleen orgasmin. Tyttöystävän saatua orgasmin, käännän hänet alleni ja panen ensin lähetyssaarnaajassa, sitten takaapäin, sylikkäin ja taas loppurutistukset lähetyssaarnaajassa niin, että molemmat antavat ja panevat parastaan ja saan vielä lopuksi mahtavan orgasmin tyttöystävän litisevään pimppiin. Sen jälkeen huohotamme hetken kiihkoissamme kunnes tyttöystävä lähtee yleensä suihkuun ja minä menen jääkaapille syömään hänen kebab-jämänsä pois. Hänen tullessa pois suihkusta, vaihdamme osia ja hän menee jääkaapille katsomaan kuinka olen syönyt hänen kebabin jämän ja minä menen suihkuun. Yleensä saan kuulla siitä, että söin muka HÄNEN ruuan ja jäkä-jäkä-jäkä, mutta sovimme sitten, että lähdemme tuokion päästä hakemaan pitsaa ja pari dvd-elokuvaa illaksi niin sopu palaa taas suhteeseen.

Haemme Kotipitsasta parit krapulapitsat valkosipulilla ja käymme vuokraamassa Makuunista parit elokuvat. Tyttöystävä saa ostaa Makuunista pussillisen irtokarkkeja minä saan vastaavasti käydä hakemassa Siwasta pari olutta pitsan kyytipojaksi. Sitten takaisin kotiin syömään ja katsomaan elokuvaa.

Tavallisesti pitsa+olut humahtaa uudestaan vähän hattuun ja alkaa TAAS PANETTAA! Pitsan jälkeen, kesken elokuvan alan hiplaamaan tyttöystävää joka makaa sohvalla kyljellään minussa kiinni ja kuljettelen kättä eripuolilla vartaloa, varsinkin kylkien, vyötärön, lantion, pyllynkaarilla. Tunnen housuissa kuinka kalu kovettuu jälleen kovaksi. Avaan kädellä housujen vetoketjun ja napin ja vien tyttöystävän käden housun v-aukosta sisään. Yleensä hän hiblailee hetken jäykkää kalua alushousujen kankaan läpi ja lämpenee itsekin ja silloin minä kuljetan käteni hänen haaroihin ja riisun housut-hameen-sukkahousut-pikkuhousut, mitä kulloinkin tilanteen mukaan pois ja käännän hänet sohvalle alleni ja alamme rakastella pitkän kaavan mukaan. Panemme monissa eri asennoissa ja joskus siirrymme makuuhuoneeseen rakastelemaan. Saatan nuolla tai sormettaa tyttöystävälle ensin orgasmin ennen kuin itse laukean yhdynnässä jo kolmannen tai neljännen kerran, krapulapäivästä riippuen ja usein saan niin voimakkaan orgasmin, että vartalo nykii, persereikäkin sykkii ja silmät pullistuu päästä. Sen jälkeen siirrymme takaisin olohuoneeseen tai jos jäimme panemaan sohvalle, vedämme molemmat alushousut jalkaan ja kelaamme dvd:n siihen kohtaan mihin se ennen panoa jäi ja katsomme elokuvan loppuun. Panon, pitsan ja oluen voimalla jaksaa katsoa vielä sen toisenkin elokuvan peräjälkeen ja sitten onkin jo yleensä ilta.

Illalla ennen nukkumaan menoa alkaa yleensä vähän PANETTAA! Siirryn tyttöystävän kylkeen kiinni ja kiehnaan siinä kulli jäykkänä hänessä kiinni niin pitkään, että hän huokaisee mielenosoituksellisesti syvään ja vastaa ehkä laiskanlaisesti kiihkeisiin suudelmiini, mutta levittää kuitenkin ihanan, kauniin jalkovälinsä auki ja ottaa minut ja jo hyvin kosketusherkän kovan melani lempeästi vastaan. Alan työnnellä hitaasti nauttien suunnattomasti jokaisesta työnnöstä koska kulli on niin herkkänä kosketukselle, että tuntuu, että voin nousta työntöjen myötä vaikka ilmalentoon. Herkkänä oleva kulli antaa siivet!

Pienen hetken päästä huomaan, että ensin ehkä alkuun hieman vastahankaiselta tuntunut tyttöystäväni on myös syttynyt vielä kerran illan viimeiseen koitokseen ja hengittää allani huohottaen ja hyväilee selkääni käsin ja reisiä ja pakaroita jaloilla ja hänen pimppi tuntuu kuumalta ja kostuu joka työnnöllä märemmäksi ja liukkaammaksi. Hymyilen tyytyväisenä ja suljen silmäni ja näen mielessäni kuinka turvonnut punainen märkä pimpin limakalvo nauttii ja hivelee ja nuolee kosketusherkkää tummanpunaisena hehkuvaa kulliani ja se kannustaa minua entistä parempaan suoritukseen. Panen rauhallisesti pitkään ja hartaasti ja tunnen kuinka olemme tyttöystäväni ja maailmankaikkeuden kanssa täydellisesti yhtä ja tyttöystäväni ääntelyistä ja vartalonkielestä näen, että hän saa vähintään yhtä suurta nautintoa panosta kuin minäkin ja laskeudun alaspäin ja kuiskaan hänen pieneen kauniiseen korvaansa "Kohta mä tulen taas sun pimppiin" ja niin alamme yhdessä liikkua samaan rytmiin ja tahtiin vastakkain ja tyttöystäväni kannustaa minua laukeamaan puristamalla jalkansa pakaroilleni ja vetämällä jaloilla minua tiukemmin sisäänsä. Työntelyn tahti kiihtyy ja tunnen kuinka jännitys kasvaa reisissä, pakaroissa, syvällä vatsalihaksissa. Kullissa alkaa tykyttää ja terska turpoaa kunnes yhtäkkiä vartaloni jännittyy refleksinomaisesti ja miellyttävä sirittävä sähkövirta kulkee salaman lailla kullista reisien kautta varpaisiin ja sieltä takaisin terskaan ja silloin syvällä kullin juurissa räjähtää. Ihana aalto toisensa perään alkaa kulkea nivusista kohti virtsaputken päätä ja koko kulli sykkii ja nautinto lisääntyy kohti lopullista kliimaksia ja sperman purkautumista. Nautinto jatkuu kymmenestä sekunnista puoleen minuuttiin kunnes viimeisetkin sperman pisarat on pumpattu sykkien rakkaan tyttöystäväni pimppiin ja huokaamme molemmat raukeina ja kellahdamme vierekkäin sängylle huohottamaan ja vähän halimaan.

Ei ole vaikeaa arvata, että molemmille uni tulee sen jälkeen aika nopeasti...

Niin se kysymys, Miksi Krapulassa Tekee Niin Mieli Pimppaa? - En tiedä, tekee vaan! Se on yksi krapulapäivän hyvistä asioista mässyruuan lisäksi...

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri