Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Mika mökillä
Kirjoittanut: Rivo-Riitta
Kategoria: Eroottinen tarina

 

Myös tänä kesänä Mika oli pakotettu lähtemään vanhempien mukana maalle. Hän oli 16-vuotias ja olisi keksinyt tuhat ja yksi puuhaa enemmän kaupungissa kavereiden kanssa. Mökillä oli tylsää. Siksi oli tartuttava jokaiseen tilaisuuteen saada vaihtelua ainaiseen halonhakkuuseen, kalanperkuuseen ja löhöilyyn, ja joka keskiviikko Mika lähti kauppa-autolle ilman äidin erillistä pyyntöä. Taka-ajatuksena oli myös nähdä edes vilaukselta ihanan seksikäs Leena, jonka vanhemmilla oli kesämökki viereisellä niemellä. Leena oli Mikaa nelisen vuotta vanhempi ja ollut tämän salaisten fantasioiden kohteena niin kauan kun Mikaa ylipäätään moiset asiat olivat kiinnostaneet. Toisinaan Leenalla oli ollut poikaystävä mukana, ja Mika oli kateellisena katsellut, kuinka tämä oli pitänyt kättään Leenan herkullisen pyöreällä takamuksella

Tänä kesänä Leena oli käynyt yksin kauppa-autolla. Mika oli huomaamattomasti katsellut Leenan ohuen valkoisen topin alla kumpuilevia pyöreitä rintoja, metsän viileydestä törröttäviä nännejä ja rintojen väliin valuvaa mehua, joka oli pudonnut Leenan mehujäästä. Leenan pehmeät huulet imemässä sulavaa jäätelöä olivat viimeinen pisara: Mikan omapäinen kulli oli jähmettynyt pystyyn ja hän oli joutunut useamman kerran juoksemaan kauppa-autolta takaisin mökille toivoen, ettei kukaan ollut huomannut hänen pullottavaa etumustaan. Sitten hän oli joko mennyt runkkaamaan itsensä rauhalliseksi tai purkanut nuoren miehisen energiansa pilkkomalla kasan polttopuita.

Eräänä kuumana päivänä Mika oli lähtenyt lahden rantaa pitkin kävelemään isältä pihistetty tupakka-aski mukanaan. Hyvän matkan päässä mökiltä hän sytytti tupakan ja jatkoi kävelyään melko tiheässä ryteikössä. Hän suunnisti kohti läheistä kalliota, jossa toivoi saavansa rauhassa salaa poltella. Saavuttuaan kallion juurelle Mika näki Leenan makaamassa ylempänä kalliolla. Hän näki Leenasta myös sellaisia puolia, joita ei ollut koskaan ennen nähnyt, saatikka kuvitellut ikinä näkevänsä: lyhyen hameen alta, jalkojen välistä paistoi Leenan paljas pillu – näköjään Leena ei alusvaatteista paljon perustanut. Mika seisoi hetken paikoillaan vain tuijottaen uskomatonta näkyä, tietämättä mitä tehdä. Samassa Leena kohottautui istumaan, näki Mikan ja sanoi:

-Moi, ootsä salaa röökillä?
-Joo, Mika vastasi ja virnisti.
-Heitätkö mulle yhden?
Mika kiipesi kalliolle, tarjosi Leenalle tupakan ja istuutui tämän viereen.
-Tuutsä mun kanssa naku-uinnille? Leena kysyi ja katsoi Mikaa kirkkaan vihreillä viettelevillä silmillään.

Mika tunsi pahaenteistä kihelmöintiä napansa alla, mutta heitti reippaasti vaatteet pois ja juoksi veteen, koko ajan selin Leenaan, jottei tämä näkisi hänen noloa tilaansa. Mika seisoi vedessä ja katseli kuinka seksikkyyden jumalatar, hänen pitkäaikaisen himonsa kohde riisuutui hitaasti kalliolla paljastaen ihanat rintansa, joiden vaaleanpunaiset nännit nöpöttivät kauniisti, kääntyi selin Mikaan, riisui hameensa pyllistäen samalla, ja pakaroiden välistä näkyivät sileät häpyhuulet. Se näytti täsmälleen samalta kuin internetin pornokuvissa, joita katsellen Mika usein masturboi. Leena tuli Mikan luokse veteen, hipaisi tämän hauista, ja sanoi:

-Sullehan on kasvanu lihaksia. Mika ei osannut sanoa mitään, toivoi vain, ettei hänen kullinsa kohta räjähtäisi.
-Ootsä ikinä saanu pillua? Leena kysyi ja alkoi kellua selällään lämpimässä järvivedessä.
-Oon, Mika valehteli. Tosiasiassa hän oli päässyt tyttöjen kanssa vasta siihen vaiheeseen, jossa hyväillään vaatteiden päältä. Miksi Leena kyseli tuollaisia? Mihin helvettiin tämä vielä johtaa? Mika mietti mielessään, kun he olivat siirtyneet istumaan kalliolle vierekkäin alasti Leenan pyyhkeen päälle. Mika istui polvet koukussa Leenan vasemmalla puolella, ja oli omasta mielestään hyvin onnistunut salaamaan kovana seisovan kullinsa.
-Sulla taitaa olla usein muna pystyssä, kun sä näät mut, Leena sanoi.
-Miten niin?
-Kauppa-autoltakin lähet aina sellasessa kyyryssä juoksemaan, ettei se kai oo kellekään jääny epäselväks. Mika punastui.
-Mut ei se mitään, Leena jatkoi. Mullakin on pimppi ihan märkänä. Haluutko kokeilla?

Mika ei voinut uskoa korviaan. Totta kai hän halusi. Mitään muuta hän ei kai ikinä ollut halunnutkaan. Ainakin nyt tuntui siltä. Varovasti Mika siirsi oikean kätensä Leenan pillulle tämän levittäessä jalkojaan Mikalle. Leena nojautui taaksepäin käsiensä varaan ja antoi Mikan tunnustella itseään. Toden totta, Leenan pillu oli aivan litimärkä. Hitaasti Mika liikutti kahta sormea edestakaisin kuumassa vaossa ja huomasi kyllä Leenan voihkaisuista mitä kohtaa koskiessa tuntui parhaalta. Kohta Leena tarttui Mikan kulliin ja alkoi runkata sitä hitain vedoin. Jo muutaman vedon jälkeen Mikasta alkoi tuntua, että kohta lasti lentää, mutta hän keskittyi katselemaan auringossa kimaltelevaa järven pintaa ja jaksoi vielä pidätellä. Sitten Leena asettui nelinkontin Mikan eteen ja otti tämän kalun suuhunsa. Mika katseli Leenan pyöreää persettä, joka keikkui tämän liikuttaessa pehmeitä huuliaan ylösalas pitkin kivikovaa kullia. Sitä Mika ei enää kestänyt, vaan hän laukesi ähkäisten Leenan runkatessa mällit rinnoilleen.

Mika jäi istumaan kalliolle, kun Leena kävi järvessä pesemässä spermat rinnoiltaan. Pian Leena tuli takaisin, istuutui Mikan viereen ja alkoi hyväillä omaa jalkoväliään ja rintojaan. Mika katseli Leenaa, joka masturboi pillu lätisten hänen vieressään, eikä voinut uskoa, että tuo upea, seksikäs nainen oli äsken imenyt juuri hänen kulliaan. Sitten Leena keskeytti rivot puuhansa ja kysyi seksikkäästi hymyillen:

-No, ootsä valmis saamaan uudestaan?

Vastaukseksi ilmeisesti riitti Mikan seisovan munan näkeminen, sillä Leena siirtyi istumaan Mikan päälle, ohjasi tämän kyrvän pillunsa huulille ja painoi hitaasti itseään alaspäin upottaen Mikan kullin omaan pehmeään, kosteaan ja lämpimään koloonsa. Hän keinutteli persettään kiusoittelevasti ja puristeli vaginaansa kullin ympärillä. Rinnat pomppien hän kiemurteli pojan päällä, kunnes oli nussinut itsensä sellaiseen hurmioon, että koko lahden poukama kaikui orgasmihuudoista. Leenan orgasmista sykkivä pillu vaikutti myös Mikaan niin, ettei tämä voinut enää pidätellä, vaan laukesi Leenan sisään. Jälkeenpäin Mika toivoi, ettei Leena tulisi raskaaksi hänelle.

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri