Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Merellinen sinfonia
Kirjoittanut: mtre
Kategoria: Eroottinen tarina
Olen kaverini Sinin kanssa lähdössä laivan diskoon bilettämään. Olemme aika näyttävä pari, itse olen 175 cm pitkä ja hoikkavartaloinen. Mulla on pitkät, luonnonkiharat, vaaleanruskeat hiukset ja olen melkoinen magneetti mitä miehiin tulee. Sini on mua hieman lyhyempi ja muodokkaampi, ei mitenkään pyöreä, mutta joku voisi sanoa naisellisempi.

Tänään me ollaan pukeuduttu viikateasuihin, kuten Sini asuja nimittää. Näillä asuilla miestä kaatuu kuin heinää. Mulla on sininen kukkakuviollinen vartalonmyötäinen minimekko. Sen helma peittää juuri ja juuri silkkiset valkoiset stringit ja hameen halkio paljastaisi loputkin jollei se sijaitsisi helman sivussa. Paljaat sääret on tietysti ajettu siloisiksi kuin vauvan peppu. Tämän kaiken kruunaan korkeakorkoisilla varvassandaaleillani ja valkoisella kukkapinnillä hiuksissa. Voilá, taisteluasu on valmis!

Sinillä on vaalea silkkinen toppi. Se ei käytä viikateasun kanssa rintsikoita kun sillä on C-kupista huolimatta pyöreät ja kauniin muotoiset rinnat. Toppi paljastaa selvästi rintojen kauniin muodon ja nännit erottuvat selvästi, etenkin jos Sini kiihottuu. Sitten sillä on sellainen hame joka on pepun kohdalta vartalonmyötäinen, mutta levennee pakaran alareunasta kellohameeksi. Se tuo hyvin esiin Sinin kauniin pyöreän pepun muodot, mutta silti helma heiluu tanssiessa seksikkäästi. Helma ei ole ihan niin lyhyt kuin mun miniluomus, ehkä vähän reiden puolivälin yläpuolella. Sini on melkoinen pepun pyörittäjä, vaikka miehet juoksee pelkästään sen tissienkin perässä. Sillä on polveen ulottuvat korkeakorkoiset buutsit ja sitten sen bravurina aivan ohuet ihon väriset sukkikset, ilman pikkareita. Tää alkoi joskus jostain jokesta, tehtiin muutama jätkä aivan sekopäiseksi kun Sini kertoi niille ettei sillä ollu sukkahousujen alla mitään, risti jalkojaan hitaasti niinku paraskin Sharon Stone ja jätkät valu kuolaa kuin taisteluhärkä ennen kuoliniskua! Sen jälkeen se aina joskus pukeutuu näin, sillä on kiva härnätä jos sopiva kundi sattuu kohdalle, mutta jos ei, niin kukaan ei tiedä mitään.

Käytiin aluksi tanssiravintolassa hakemassa vauhtia, kun diskon puolella meno alkaa vasta puolen yön jälkeen. Siellä oli yks keski-ikäinen pariskunta jolla oli meno päällä. Ei ne kumpikaan mitään kilpatanssijoita ollu, mutta näki että ne veti todella tunteella ja oli aika hyviä. Sellasta intohimoa harvoin näkee, etenkään kundeilla. Ne oli molemmat aika pitkiä, sillä muijalla oli ihan ok kroppa ja lyhyt hame ja jätkä oli ihan söde.

Mutta disko oli vasta meidän valtakuntaa. Kundeja tuli taas viereen tanssimaan ja muutama heitti läppää, mutta ei mitään sellasta mistä oltais innostuttu. Sanna, meidän kaveri joka on innokas valokuvaaja, ehdotti, että lähettäis kiertelemään laivaa vähän miehiä härnäämässä. No mikäs siinä kun ei oikeen muutakaan ollu.

Yhdessä käytävän syvennyksessä se tanssijakundi istu lattialla ja luki jotain tax-free hinnastoa. Se oli aiemmin ollu myös siellä diskossa ja kattellu meitä. En mä varsinaisesti nähny sen mitenkään tuijottavan, mutta viikateasuja käyttäneenä oppii vaistoamaan katseen vaikka selän takaa. Sini keksi, että mennään antamaan sille vähän \"leg showta\" ja Sanna kuvaa. Sanna selitti, että ollaan mainostoimistosta ja ehdotti kundille, että tehdään laivayhtiölle kunnon mainos jossa mies lukee Tax Free -hinnastoa minihameiden välissä. No kundi tietysti suostui ja Sini meni seisomaan sen oikeelle puolelle ja mä vasemmalle.

Se istu edelleen lattialle ja meidän hameen helmat oli suunnillleen sen naaman korkeudella. Sanna ehdotti, että se kundi laittais kätensä kummankin reidelle. Sanna oli kokenut kettu näissä meidän pyörityskuvioissa, vaikka osallistuikin yleensä vain \"avustajan\" roolissa. Säpsähdin vähän kun kundi laittokin kätensä suoraan reisien väliin, eikä ulkosyrjälle kuten olin odottanu. Sanna jakeli ohjeita kokeneen valokuvaajan tavoin ja käskystä kundi rupes hyväilemään kädellään molempien reisiä ylös alas salaman välähdellessä.

Hyväilyissä oli jotain outoa himokkuutta, kundi oli varmaan ihan taivaissa. Sinikin näytti vähän lämpenevän kun kundin käsi pikku hiljaa kävi ylempänä ja ylempänä ja alko lähestyä sen hameen helman tasoa. Se hyväili molempia samaan tahtiin, mutta sen käsi ei noussu ihan mun hameen korkeudelle koska mä olin Siniä pitempi ja mun hame oli lyhyempi kuin Sinin.

Sanna käski meitä hieromaan reisiä yhteen. Molemmat keinutettiin lantiota ja hierottiin sen kundin käsiä reisiemme välissä. Sini tais ruveta käymään jo kuumana, sillä oli suu vähän raollaan ja se katto sitä kundia ja keinautti aina lantiotaan vähän alas päin kun kundin käsi kävi ylhäällä hameen alla, mutta se kundi ei menny ylös asti. Jotenkin sen kundin hyväilyt reisien välissä rupes tuntumaan kumman hyvältä, etenkin kun kattelin Sinin kiihottuvan käden hyväillessä sen hameen alla ja samalla mä tunsin samat hyväilyt omien reisieni välissä. Sinin polte ikään kuin siirtyi kundin käsien kautta muhun.

Kundi tais itekin käydä ihan kierroksilla, sen sormet oli alkanu hamuta ahnaasti joka kerta kun sen käsi kävi ylhäällä reisien välissä. Sini oli sulkenu silmänsä ja melkein masturboi sen kundin käteen. Mä kattelin Sinin kuumaa tanssia tuon oudon miehen käden päällä ja kun samalla tunsin toisen käden hamuavan reisieni välissä mua rupes himottamaan aivan mielettömästi. Joka kerta käden noustessa reittä pitkin toivoin sen nousevan hieman ylemmäksi. Käänsin peppuani vähän kundiin päin ja avasin hieman reisiäni. Tätä ei kukaan kundi voi vastustaa.

Tällasessa tilanteessa homma voi mennä hankalaks. Normaalisti Sini ja mä ei koskaan mennä saman kundin kanssa vedättämistä
pidemmälle, koska jos peli menee kovaks, Sini jää siinä kakkoseks ja siitä seurais maailmansota. Niinpä meillä oli sanaton sopimus, että Sini ei yritä kundeja joista mä oon kiinnostunu ja toisin päin. Toivottavasti Sini tajuu nyt luovuttaa ajoissa koska mä halusin ton kundin jalkojeni väliin ja mulla alkoi olla aika vaikeeta pitää kiinni tästä sopimuksesta.

Kundin sormet hamus mun reiden sisäpintaa ylemmäs ylemmäs, voi luoja että tuntu ihanalta kun käsi lähestyi stringejäni. Oisinpa mäkin jättäny ne hyttiin kuten Sini. Käsi tuli ylemmäs kuin kertaakaan ennen ja sormet jäivät hyväilemään reisieni väliä. Samassa kuulin Sinin voihkaisun ja yninää. Katsoin taakseni ja kundin käsi oli syvällä Sinin hameen alla, sen täytyi olla jo jalkovälissä. Sinin lantio nytkähteli tahdottomasti kättä vasten ja reidet puristui yhteen kuin vangitakseen välissään riehuvan myrskyn. Mun hameen alla sen sormen päät hipoivat villinä pakaroiden alareunaa, niin ihanaaaaa mutta vähän eteen päin pliis!!!

Voi hitto, jätkä oli varmaan yli nelikymppinen ja me kaksvitosia, mehän ei koskaan sorruta tällasiin muuta kuin jokena ja vedätyksissä. Mutta mä tulin ihan hulluksi kun sen käsi pyöri mun pakaroilla ja reisillä. Rupesin asettautumaan parempaan asentoon tehdäkseni tietä peremmälle. Sen sormenpäät hiveli pitkin stringien keskilinjaa takaa eteen ja nytkähti klitoriksen kohdalla. Tunsin lähestyvän orgasmin aaltojen tulvahtavan pillusta läpi vartalon. Se, että käsi kävi aivan villinä pepulla ja reisillä, mutta vain hieman hipaisi jalkoväliä sai mut himon valtaan! Mä työnsin peppuani taakse päin vasten sen kättä, joka oli taas karannut pakaroiden väliin, ja samassa se piru vei kättään jo reittä pitkin alas päin, eiii nyt! Se toisti edelleen toisella kädellään samat liikkeet Sinille. Viimein käsi alkoi uuden nousun ja Sinin yninä nousi oktaavilla. Sini ei enää kestänyt tätä vaan kääntyi kundiin päin ja nosti oikean reitensä sen olkapäälle. Kundin käsi nousi mun reisien välissä ylös kohti, nyt multa tulisi...

Sini nosti hameenhelmansa kundin otsalla, työnsi pilluaan sen naamaa päin ja hieroi reiden sisäpintaa sen poskea vasten. Viimeistään nyt kundin täytyi tajuta ettei Sinillä ollu mitään sukkareiden alla. Kundi sika veti kätensä pois mun hameen alta ja rupes silläkin hieromaan Sinin pakaroita toisen suunnistaessa pakaroiden väliä pitkin pilluun. Just sillai kun mä sen olisin halunnu! Sen molemmat kädet riehui Sinin hameen alla ja naama näykki jalkovälissä ja Sini piti sitä kaksi käsin niskasta, tärisi kuin kuumehorkassa ja kiljahteli kimeästi joka kerta kundin pään painautuessa syvemmälle reisien väliin.

Vilkaisin Sannaa, se seiso suu auki paikallaan ja puristi kameraansa kaksi käsin. Jostain oli ilmestyny pariskunta jotka molemmat tuijottivat Siniä ja sitä kundia. Sini ja kundi oli kaatunu lattialle ja Sinin pelkkien sukkahousujen verhoamat pakarat vilahteli hameen alta sen vääntelehtiessä ympäriinsä kundin naama koko ajan liimautuneena sen pilluun. Mun pillu sykki täyttymättömän orgasmin kourissa, mä himoitsin niin että se sattu. Mä olisin antanu mitä tahansa, että olisin saanu olla nyt Sinin paikalla.

Sanna oli tiputtanu kameransa ja hyökkäsi maassa kierivän kundin kimppuun. Ensin se yritti yhdellä kädellä avata sen vyötä kun toisella kädellä ja suulla se näykki kundin pullottavaa etumusta. Siitä ei tullut mitään ja se nosti hameensa helmaa ja ryhtyi säärellään hieromaan kundin jalkoväliä samalla avaten kaksin käsin sen vyötä. Saatuaan peniksen ihmisten ilmoille Sanna puristeli sitä ensin sukkahousujen verhoamassa polvitaipeessaan ja sitten otti siitä kaksin käsin kiinni ja upotti sen syvälle suuhunsa. Nyt oli kundin vuoro voihkia. Sannalla oli yli polvipituinen hame ja sillä kesti hetken aikaa kun se sai helmoja sen verran ylös että onnistui repäisemään sukkarinsa haaroista auki. Sanna hyppäsi kundin päälle ja kädet täristen yritti ohjata penistä sukkareiden reiästä stringien ohi pilluunsa. Ensimmäinen yritys taisi mennä vähän ohi koska penis liukui häpyhuulten väliä pitkin klitoriksen päältä muodostaen häpyluun kohdalle stringien alle terskan muotoisen kummun. Tämä kuitenkin riitti koska Sanna parahti, horjahti eteen päin ja alkoi nytkähdellä orgasmin kourissa penis klitorista vasten liukuen. Tärisevin käsin hän liu\'utti penistä häpyhuulten välissä takaisin yrittäen ilmeisesti uudelleen terskan upotusta pilluunsa, mutta huono tasapaino ja orgasmin tärinä sai hänet epäonnistumaan kerta toisena jälkeen.

Miehen voihkeesta päättelin Sannan lopulta onnistuneen ja Sanna laski päänsä miehen nilkkojen väliin ja huusi siellä kimeää voihketta pompottaen samalla lantiotaan hurjasti miehen lantion päällä. Mies oli ottanut Sannaa lanteilta kiinni ja vastaili Sannan naintiin samalla mitalla. Miehen pää oli edelleen Sinin jalkojen välissä. Sini oli kyljellään lattialla oikea jalka koukussa reisi miehen posken päällä ja vasen jalka suorana. Toisella kädellään hän piti edelleen miestä niskasta ja toisella hameen helmaansa alhaalla pepun päällä. Sini oli ehkä havainnut yleisön ja peitteli parhaita näkymiä.

Sannan orgasmi sen kun jatkui ja kundikin lähestyi huippua. Se painoi Sannan lanteita itseään vasten ja teki suullaan jotain Sinin pillussa koska Sini kiljahti ja sen koko vartalo alkoi tärisemään.

Katsomaan jääneen pariskunnan mies hieroi naisen rintoja molempien tuijottaessa tuota kiimaista ihmisrykelmää. Mä olin ainut
ulkopuolinen näissä orgioissa. Mun pillussa sykki ja tuntui kuin olisin räjähtänyt pienestäkin hipaisusta. En kestänyt enää. Menin Sannan viereen ja otin kundin toisen käden Sannan lanteilta ja vein hameeni alle. Aluksi ei tapahtunut mitään, kundi keskittyi vaan Sinin reisien väliin ja Sini kiemurteli kundin kasvoja vasten. Hieroin kundin kädellä peppuani. Pikku hiljaa sormet heräsivät eloon hameeni alla ja tunsin kuumien aaltojen leviävän vartalossani. Olin polvillani kundin vieressä ja sen käsi alkoi vaellella edes takaisin pakaroillani, reisillä, alavatsalla, voi luoja kun se teki hyvää! Tunsin, että aivas aukeaa, mutta silloin alkoi taas tuo kiusaaminen. Käsi lähestyi lupaavasti jalkoväliä, mutta aina se viime tingassa kiersi pillun ohi. Se sormeili jo stringien allekin, mutta koko ajan jäi hitusen täyttymyksestä! Mutta jo se, että olin saanut sen käden hameeni alle riitti. Tunsin kuinka orgasmi tulvahteli vääjäämättömästi lähemmäksi. - \"Nyt, lopeta se kiusaaminen\", parahdin

Sormet liukuivat stringien alla pakaroiden väliä eteen päin ja pysähtyivät ennen pillun reikää. Mielikuvituksessani tunsin jo sormen uppoavan reikääni ja lämpimät aallot vavisuttivat vartaloani.

- Älä nyt, vähän vielä. Pliiis

Sormet pyörivät pillun aukon päällä, mutta eivät löydä sisään. Työnnän vimmalla pilluani kättä päin, mutta sormet jatkavat
matkaa kohti klitorista. Tutisen kauttaaltaan ja painan lantiotani taakse jotta sormet osuisivat klitorikselle. Sormen pää hipaisee klitorista ja se riittää. Lennän taivaisiin ihanan orgasmin levitessä jokaiseen soluuni. Painaudun miehen päälle ja vihdoin sormet liukuvat sisälle pilluuni. Joku sormi hivelee klitoriksen päältä ja kaikki muut aistimukseni katoavat. On vain tuo käsi, sykkivä pilluni ja vartaloni tuon miehen päällä. Olen viulu josta tuon Paganinin käsi taikoo ulos vimmaisia säveliä.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri