Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Me keksimme rakkauden
Kirjoittanut:
Nuoret teinit
Kategoria: Eroottinen fantasia

 

 

-Sitä olisi ensin ruvennut katselemaan toista vähän eritavalla, huomannut erot miehen ja naisen fysiikassa.

Kun vanhenin hieman, huomasin ensi kertaa kunnolla, että olemme erilaisia. Sinä olet tyttö ja minä olen poika. Kasvoin pituutta ja lihakset muuttuivat miesmäisemmiksi. tajusin, että sinä pysyit yhä pienempänä, sirona, tyttömäisenä ja minun vartalo ja ruumiinjäsenet kasvoivat pidemmiksi ja suuremmiksi. Käteni kasvoi isommaksi niin, että sinun kätesi mahtui nyrkkini sisään ja jalkani olivat puolet pidemmät kuin sinun. Vartaloni kasvoi hetkessä niin paljon pituutta, että päälakesi ylettyi vain rantakehään asti. En ollut enää niin jäntevä kuin lapsena ja leikkimme muuttuivat rauhallisimmaksi pientä leikkimielistä painia lukuunottamatta. Siitä pidimme molemmat ja saatoimme kiehnata ja vääntää toisissamme kiinni minuutti tolkulla. Huomasin, että penikseni iho tummeni ja se kasvoi pituutta ja paksuutta ja pientä harvaa karvoitusta alkoi ilmestyä. Alkoi tulla olo, että sitä pitäisi jotenkin peitellä vaikka ennen olimme olleet aina yhdessä ihan luonnonlapsina, alastomina. Aloin kiinnittää penikseeni enemmän huomiota ja meidän kiehnatessa se tuntui olevan koko ajan välissä, edessä. Se alkoi jäykistyä ja se tuntui hyvältä.

-Toisen olemus olis alkanut aiheuttaa kaikenlaisia uudenlaisia tuntemuksia kropassa.

Aloin katsoa sinua erilailla kuin ennen. Pyöristyvä pieni pyllysi alkoi kiinnostaa enemmän ja tissit alkoivat tarttua silmiin entistä useammin. Havahduin usein siihen, että sinäkin katsoit minua jotenkin erilailla ja katseesi viipyi pidempään peniksessäni tai iltanuotion loimussa katsoit minua suoraan silmiin. Katseesi alkoi tuntua kutkutuksena minun vatsanpohjassa ja aloin öisin nähdä kummallisia unia. Unissa painimme muuttui rauhalliseksi halailuksi ja silittelyksi ja tunsin sirittävää kutinaa nivusissani ja sitä kutinaa ei voinut raapia. Se vain jatkui ja jatkui kutkutuksena ja hieman kiduttavana paineena palleissa ja peniksessä. Aloin heräillä öisin siihen, että penikseni oli ihan jäykkä kun nukuimme yhdessä ja se sojotti suoraan ylöspäin ja näin jotain levottmia unia ja peniksestä oli tullut kirkasta limaa.

Herkkä kosketus penikseen alkoi tuntua tosi hyvältä ja myöhemmin usein öisin, sinun nukkuessa, sivelin sormilla peniksen vartta edestakaisin ja se tuntui taivaallisen ihanalta ja sain siitä seksuaalista nautintoa ja laukesin ja valkoista spermaa tuli aina vaan enemmän. Nautinto oli suuri.

-Jotenkin se olis mennyt siihen, että huomaa kiihtyvänsä kun tulee tarpeeksi lähelle toista ja sitten vaikka vahingossa jompikumpi olisi ohimennen hipaissut toista ja zum sähköisku olis menny läpi vartalon, pimpissä olis tuntunut kuumaa ja kosteaa ja munassa olis sykähtänyt.

Iltaisin auringonlaskun jälkeen kun makasimme lämpimällä rannalla, nuotion loimussa, aloimme olla usein hiljaa lähekkäin. Tulit kainalooni makaamaan ja laitoit pääsi rintakehälleni ja katselimme nuotion loimua ja kuuntelimme meren rauhallisia aaltoja. Vartalosi kosketus kylkeäni vasten alkoi tuntua pehmeältä, kutkuttavalta. Kun laitoit reitesi reisieni päälle koukkuun ja halasit rintakehääni posken ollessa hartiallani, tunsin suurta suojelunhalua ja hellyydentunteita sinua kohtaan ja penikseni jäykistyi.

Minulle alkoi tulla olo, että haluan kääntää sinut alleni ja pussata pitkään. Aloin nähdä öisin entistä levottomampia unia, missä kaappaan sinut alleni ja suutelemme pitkään ja sivelemme käsin toistemme alastomia vartaloita. Unista herätessäni olin hyvin kiihottunut ja penikseni oli ihan kivikova ja tuntui, että se räjähtää sisäisestä paineesta. Minun sitä painetta pitää saada jotenkin helpotettua joka yö ja aloin hieroa penistä edestakaisin niin, että sain siemensyöksyn. Muna kasvoi yhä pituutta ja paksuuntui ja löysänäkin munan pää paljastui kokonaan ja se muuttui paksuksi ja tummanpunaiseksi. Hämärässä yössä katsoin pientä pyllyäsi kun nukuit selin minuun päin ja jatkoin peniksen hieromista ja sain orgasmeja.

 

 

Huomasin, että käännyit kyljelleen minuun päin ja silmäsi olivat auki, 'Mitä sää teet?', 'En mitään' vastasin ja peittelin erektiota vaikka olit sen jo usein nähnyt ja käännyin selin sinuun päin nukkumaan. 'Sinusta on tullut ihan hassu' kuulin sinun sanovan ja tulit ihan selkääni kiinni ja laitoit käden kylkeni yli ja nukahdimme uudestaan uneen. Halusin, että koskettelisit kaluani ja hieroisit sitä pienemmillä, pehmeämmillä käsilläsi. Vaati suurta itsehillintää, että en pyytänyt. Ja halusin kosketella sinua sinne.

-Seuraavan kerran se kosketus oliskin ollut tarkoituksenmukaista. Sitten kun olis huomattu millaisia väristyksiä ja hengityksen kiihtymistä ja sirinää ja kuumotusta toisen kosketus saa aikaan, olis haluttanut olla siinä lähekkäin ja nuuskia toisen tuoksua.

Aloin huomata erektion yhteyden sinuun, vartaloosi ja siihen, että kun kiehnasimme yhdessä, mielestäni olit alkanut tuoksumaan jotenkin erilaiselle, ihanalle tuoksulle, joka vaikutti koko vartalooni niin, että aina alkoi seisomaan. Olisin kovin halunnut halata sinua kovemmin, pussata rajummin ja pidempään kuin vain pusuja joita huulet törröllään usein annoimme toisillemme. Halusin, että koskisit minua kaluun niin, että saisin orgasmin. Joskus huomasin, että kun ajattelit etten huomaa, sivelit salaa pimppiä ja pyörittelit kädellä jalkoväliä.

-Poski olis painunut poskea vasten ja huulet hipaisseet varovasti toisiaan ja VAU! uudestaan, se tuntui niiiiiin hyvältä ja sitten nää olis keksinyt suutelemisen ja jatkanu sitä ja kädet olis alkaneet vaeltaa pitkin vartaloa ja aiheuttaa väristyksiä sinne tänne.

Yksi lämmin, tyyni ilta, tulit taas kainalooni puristuit tiukasti kylkeni vasten. Laitoit jalan koukkuun reisieni päälle niin kuin aina ja huokasit syvään puristaen käsillä vartaloni ympäriltä entistäkin kovemmin. Nuotion loimutessa katsoin pimeälle merelle päin ja laitoin käteni lantiollesi. Olit niin hoikka, siro ja tajusin, että olin todella paljon sinua isompi. Olin paljon pidempi, jalkasi näytti niin pieneltä omiin hiekkaan uponneihin jalkateriini verrattuna. Ranteesi oli ohut ja käsi pieni. Sinulle oli myös tullut hentoa karvoitusta pimpin ympärille ja minun karvoitus oli paksuuntunut ja sitä oli kasvanut vatsanikin päälle viivaksi napaan asti. Kerroit, että sinulta oli alkanut tulla pimpistä aina kuun loistaessa kirkkaana verta pissan mukana, mutta se ei tuntunut kipuna tai muutenkaan pahalta vaan, että se kuului jotenkin niin ollakin. Halasimme tiukemmin ja nostit päätäsi ylöspäin ja kuin itsestään yhteispäätöksestä aloimme pusutella, sitten suudella.

-Sulla oli alkanut muna paksuuntua, huomasin sen ja sää olit usein painanut ja hieronut sitä mua vasten ja ottanut mun kädestä kiinni ja pyytänyt, että määkin kosken sitä ja mulla olis pimppi kostunut ja sykkinyt ja tullut tunne, että kosketa mua sinne ja AH koko ajan hengitys olisi käynyt kiihkeämmäksi.

Suutelu tuntui upealta, se tuntui koko vartalossa väristyksinä ja kihelmöintinä. Hengitykseni kiihtyi ja huomasin, että sinulle kävi samoin. Painoit huulia tiiviimmin yhteen ja kätemme alkoivat liikkua suutelun ohella ympäri ylävartaloa. Käännyin kyljelleni sinua vasten ja suutelimme koko ajan kiihkeämmin. Päässäni pyöri kun tunsin kuinka muna jäykistyi pikavauhdilla ihan kovaksi ja sojotti sinuun päin, mutta enää se ei ujostuttanut minua. Nyt minulla oli olo, että sen kuuluikin olla jäykkänä ja osoittaa meidän sukupuolieroja, minä olin poika, sinä tyttö. Ohjasin ranteestasi kiinni pitäen kätesi kovan penikseni varrelle ja suustani pääsi syvä huokaus kun puristit pienen kätesi munan ympärille. Vaistonvaraisesti vein oman käteni samaan kohtaan sinun vartalossasi ja kosketin sormella pimppiä. Pimpin tumma vako oli limainen ja erittäin liukas ja hengityksesi muuttui lähes huohotukseksi ja kätesi puristui tiukemmin penikseni ympärille kun liikutin sormea edestakaisin liukkaassa vaossa. Löysin märän reiän ja laitoin sormea sinne. Nautinnon tunne oli molemmin puolin suunnaton ja suudellessa hengitys tuntui kuumalta kun sivelit jäykkää kaluani ja työnsin sormea limaiseen pimpiisi.

-Jossain vaiheessa jompi kumpi olis keksinyt, että hierotaan munaa pimppiä vasten kun ne on ne paikat missä kosketus tuntuu kaikkein parhaalta ja sitten varmaan vahingossa muna olis alkanut työntyä märkään pimppiin sisälle ja nää olis keksinyt seksin :)))

Muna sirisi kun se oli niin jäykkänä kädessäsi. Tuntui, että olisin voinut vaikka syödä sinut kiihkossani. Uroksen alkukantaisia vaistoja seuraten nousin käden varaan ja aloin koko ajan tiiviisti suudellen nousta sinun päällesi. Olit minun naaras, minun allani ja tulin päällesi makaamaan näyttääkseni sinulle voimani ja sen, että olin sinua suurempi ja vahvempi. Toisaalta taas minulla oli olo, että olet pienempi ja minun pitää suojella sinua ja olla sinulle kiltti ja hellä. Juuri sillä hetkellä halusin kuitenkin näyttää sinulle uroksen voimani ja nousin päällesi ja antauduit minulle ilman vastarintaa ja levitit jalkoja auki tehden minulle tilaa ja kiersit kätesi selkäni ympärille. Näytit ja tunnuit niin ihanan pieneltä allani, että sydämestä vihlaisi.

Olin päälläsi reisiesi välissä ja laitoin polveni reitesi väliin, että et saanut enää jalkojasi yhteen. Suudellessamme tunsin, kuinka jäykkä penikseni kosketti sinun reiden sisäpintaa ja se tuntui ihanalta. Liikutin penistä uudelleen reiden silkinpehmeää ihoa vasten ja tunne vain parani. Pieniä ihania kipunoita sinkoili munasta ympäri vartaloa. Jatkoimme suutelemista ja liikuin hieman ylöspäin ja samalla munan pää kosketti pimppiä. Pimppi tuntui munan päätä vasten pehmeältä, silkkiseltä, liukkaalta. Halusin sitä tunnetta lisää ja painauduin vartalollani hiukan kovemmin sinua vasten ja munan pää liikkui nautintoa tuottaen liukkaassa pimppivaossa ja sinäkin tunnuit nauttivan suuresti munan kosketuksesta pimpissä. Laskeuduin koko painolla päällesi suutelemaan sinua ja samalla muna painui tiiviimmin pimpin vakoon ja pimppi tuntui ihanan märältä, lämpimältä, pehmeältä, liukkaalta. Aivan ihana tunne ja halusin saada sitä tunnetta ja nautintoa lisää.

Liikutin kovaa penistä tiiviimmin pimpin vaossa ja koko ajan se meni syvemmälle sisälle lämpimään liukkauteen. Pimppi nuoli ja hyväili ihanasti munan tummanpunaiseksi turvonnutta päätä ja samaan aikaan munan pään upotessa enemmän pimpin sisään, molempien hengitys kiihtyi huohotukseksi. Vedit jalkoja koukkuun ja reitesi aukesivat kokonaan ja tunsin kun munan pää ja varsi luisti sisään märkään liukkauteen. Se tuntui niin hyvältä ettei mikään aikaisemmin ja nautinnosta pää pyörällä työnnyin munallani yhä syvemmälle ja syvemmälle ja taivaallinen olo valtasi koko keskivartaloni. Se tuntui niin hyvältä, että vaistomaisesti aloin hieroa penistä edestakaisin pimpin sisällä ja nautinto vain kasvoi. Se tuntui samalta kuin öisin hieroessani kaluani, mutta nyt pimpin pehmeys, liukkaus ja sisäinen lämpö lisäsivät nautintoa satakertaisesti ja se, että olit allani kauniina ja minä sisälläsi.

Kiihkoni kasvoi ja aloin työntää munaa syvälle ihan juuriaan myöten ja sinäkin tunnuit nauttivan munan ja pimpin ensi kohtaamisesta suuresti ja huohotit ja voihkit allani. Ääntelysi lisäsi omaa kiihotustani entisestään ja vartaloni alkoi kuumeta, reidet ja pakarat jännittyivät. Muna tuntui entisestäänkin paisuvan ja nautinto vaan lisääntyi. Peniksestä alkoi kulkea kihelmöiviä sähkövirtoja ja siritysaaltoja reisien kautta varpaisiin ja vatsan kautta päähän ja niin, että tuntui, että niskakarvat ja hiukset nousevat pystyyn. Katsoin sinua kun huohotit allani, suutelimme ja sääresi puristivat reisiäni ja olivat välillä reisillä, välillä lantioni ympärillä. En voinut muuta huokailla nautinnosta ja toivoin ettei se ihana olo loppuisi koskaan.

Yhtäkkiä, salaman lailla tunsin kun maailma repesi ja vartaloni jäykistyi rautakangeksi. En pystynyt hallitsemaan itseäni enää vaan pakarat puristuivat koviksi, reidet jäykistyivät ja munassa alkoi sykkiä rytmikkäästi. Oiii sitä ihanaa tunnetta kun tummanpunainen kova penis pumppasi sisällesi ensimmäistä kertaa spermaa virtsaputkea pitkin ylöspäin. Se oli valtavan nautinnollinen kokemus. Vavahtelin päälläsi vartalo jäykkänä ja siemennesteet tulivat sykkien ihanan pimppisi sisään.

Olimme molemmat posket punaisena, kuohuksissa tuntemastamme kiihkosta ja tajusimme, että olimme keksineet jotain todella ihanaa, seksin ja rakkauden <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Siitä illasta eteenpäin aloimme rakastella monta kertaa päivässä. Koimme jatkuvasti molemmat voimakkaita läheisyyden, rakkauden ja halun tunteita ja tyydytimme toistemme nautinnontarpeet eri tavoilla rakastellen. Nuolimme ja imimme toisiamme ja ainakin kaksi kertaa päivässä halusin työntää kovan munani ihanan pimppisi sisään ja rakastella niin pitkään, että laukesin pimppiin. Opimme rakastelemaan eri asennoissa ja pieni pyöreä pyllysi ja sen tuoksu kiihotti minua suuresti ja halusin nuolla sitäkin ja halusin työntää munani takaapäin pimppiin ja lantiosta kiinni pitäen työnnellä pitkiä aikoja, kunnes orgasmi lähestyi ja käänsin sinut toisin päin ja tulin reisiesi väliin ja niskasta kiinni pitäen nain niin pitkään, että nautinnon aalto pyyhkäisi läpi kropan ja räjähtävä orgasmi ravisutti nuorta vartaloa.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa