Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Mallityttö vei jalat alta
Kirjoittanut: R.C
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Olin huomannut, että talooni oli muuttanut missikaunis nainen. Jostain hän oli tuttu, mutten muistanut mistä. En tietänyt hänen nimeään enkä edes missä kerroksessa hän asui. Tyyliä hänellä oli – kerran seistessäni taloni edessä hän vilkuili minuun päin arvoituksellisesti ja veti röökiä imukkeen läpi. Voi pojat! Yritin udella talossani asuvalta musiikkitoimittajalta hänestä enemmän, mutta se ei oikein johtanut mihinkään. Tiesin kokemuksesta, että mallit ovat luonnossa vielä paremman näköisiä kuin kuvissa.

Tänään tapasin hänet takapihallamme. Shortseissa, musta hihaton T-paita yllään. Melonit 10+. Esittäydyin: minä olen Roni, mutta mikä sinun nimesi olikaan? (ikään kuin olisimme tavanneet aikaisemmin).

Jasmin, hän vastasi pehmeällä äänellä, ruskettunein kasvoin, iloisin ilmein. Hiukan nolostellen. Mutta eräänä harmaana päivänä moni olisi runkannut hyvin ja tuottoisasti ajatellen hänen täydellisyyttä hipovaa takamustaan. Minua kiihoitti erityisesti hänen mustat kommandohousut.

Ja hyvä peppu se olikin, niin myös lantio, bosat ja ruskettuneet kasvot. Tumma, pitkä tukka antoi loppusilauksen koko komeudelle. Sääret olivat sopivan pitkät. Yritin miettiä pääni puhki miten saisin solmia lähempää tuttavuutta naapurini kanssa. Vanha suolatemppu? -Ei, liian läpinäkyvää. Kutsu Eiranrantaan piknikille? Maybe.

Lähdin miettimään ”syvällisiä” Black Dooriin. Tuoppi ja Jägeri, sanoin Kyrönkoskelta kotoisin olevalle kyypparille.

-Vai iskuretkellä olet?

-Noh, en myönnä enkä kiellä.

Ehdin juoda 3 stobea, kun katseeni kiinnittyi takana istuvaan tyylikkääseen donnaan. Mimmillä oli koko tumma fleda auki, hippipusero päällä ja vaaleanpunaiset farkut, luultavasti Gantin. Hän jutusteli jonkun rillipäisen vaaleaverikön kanssa, joka silloin ei kiinnostanut lainkaan. En kehdannut mennä seuraan, odotin parempaa tilaisuutta. Ja sitten, piru vie, katsahdin omaa vaatetustani: vanhat Camelin siniset farkut, Bossin kulahtanut poolo ja räjähtänyt nahkarotsi. Ei edes tummentavia laseja luomassa koketeeraavaa, salaperäistä fiilistä.

Join vielä yhden ja lähdin sitten kämpilleni. Iltamyöhällä mietin strategiaani Jasminin suhteen. Otin reppaan viskihuikan.

Aamulla heräsin pikkukankkusessa. Lähdin ostamaan röökiä Alepasta ja kassajonossa seisoskellessani katseeni osui Voguen viimeiseen numeroon. Sen kannessa oli JASMIN! Ostin sen ja Iltiksen ja painuin takaisin kämppääni. Selasin koko lehden läpi ja Jasminin kuvat leikkasin ”punaiseen kirjaani”. Se oli vähän samanlainen kuin ”Bruno Rygsäckillä” oli elokuvassa ”Komisario Palmun erehdys”, mutta modernimpi ja parempi. Se oli täynnä riettaita panokuvia ja muuta eroottista materiaalia. Säilytin sitä lukitussa kaapissa kirjahyllyni takana.

Puhelin pärähti. Nostin iPhone 4S:n korvalleni ja vastasin:

-Castrén

Hei täällä on yksi nainen yläkerrasta, meni vähän pitkäksi eilen. Ei sulla olis yhtä Buranaa?

Tunnistin heti Jasminin äänen.

-No totta kai, sanoin oitis. Heti valmiina kuin partiopoika ”telttaretkelle”.

Sain odotella pitkän tovin, ennen kuin ovikello pärähti. Jasmin tuli sisään kädessään viinipullo ja 2 lasia. En meinannut uskoa onneani. Päällään hänellä oli musta toppi ja punaiset kotibyysat. Wau! Pyysin häntä istuuntumaan ja mielessäni kuvittelin jo panevani häntä. Juttelimme tylsiä talon asioita, kunnes ajattelin pistää jotain musaa Spotify´sta. ”Wedding Day” sai kelvata. Yritin olla tuijottamatta jalkovälin, mutta eihän se onnistunut.

Jasminilla oli mukanaan runokirja, ja hän pyysi saada lukea yhden Haavikon tekstin. EVVK. Kai hän yritti virittää tunnelmaa.Mutta hänen sitä lukiessa siirryin lähemmäksi ja pussasin häntä taunopalomaisesti suoraan suulle. Hän jatkoi! Kielen tuntoherkkyys oli sanomattoman herkkä, mutta tässä vaiheessa oli kova tunnelmaan virittynyt patukkani. Siirryin laittamaan Leonard Cohenin ”Old Ideas”-levyn soimaan.

Mietin miten etenisin. Ei tuollaista kimmaa niin vaan lähestytä. Tultuani vinyylisoittimeni äärestä mallityttö avasi yllättäen vetskarini hitaasti . Muna oli jo puolivalmis. Kaunis Jasmin helli sitä kädellään ja nuolaisi. Riisuin housut, otin Jasminia kiinni takaa. Hivelin pehmeitä kotihousuja hitaasti, mikä aiheutti kiimaisen fiilingin.

-Ota turhat pois

-Otan, oi ihana naapuri,vastasin yhä kiimaisempana.

Tunnustelin hänen ryntäitä, tunsin nännierektion, riisuin hänet kokonaan. Heitin vaatteet itseltänikin pois, ja tykkini suonet alkoivat pullistella verestä.

-Nussitko kuvaajien kanssa? kysyin kursailematta.

Jasmin hymyili, mistä päättelin, että kyllä on tullut paneskeltua.

Kaadoin kaunottaren Hästens-tuplasänkyyni ja pelkäsin tulevani liian aikaisin. Ihana tussu häämötti ritari ässää. Ja Ritari olenkin. Nuolin Jasminin alavatsaa, sitten klitorista, sitten pieniä häpyhuulia. Lämmin, samettinen iho oli tehdä minut sekopäiseksi. Tuskin tuntuvat valkoiset alavatsakarvat lisäsivät innokasta malttamattomuuttani. Leonard Cohen jatkoi kähisemistään, mutta minä se poika työnsin kieleni punaiseen, kosteaan vittuun pienten karvojen keskelle. ”Ihanaa, jatka”, ja minä jatkoin .

-Oooh! misukka vaikeroi.

Etenin. Nuolin kuin kissa. Munani oli tässä vaiheessa haljeta, joten pyysin Jasminia nuolemaan penistäni. Hän meni polvilleen ja kieli terskaani, joka oli jo sinipunainen. Kiimatippa turskahti ulos mallitytön pyöritellessä kieltään tattispääni ympärillä. Pyysin häntä vielä imemään terskan alapinnalta, jossa on herkin tunto. Hän suostui.

Yllätyksekseni Jasminilla oli melko vaaleat tussukarvat, siis ne, joita hän ei ollut sheivannut. Jasmin tarttui komentosauvaani. ”Pane mua Roni”. Se oli kuin syömään käsky. Jasmin runkkasi kädellä vempaimeni taistelukuntoon, ja sitten minä panin. Varovasti liutin kullini pienille häpyhuulille, sitten väyläaukkoon, sitten sisään. Jessus, miten ihanalta tuntui kostea, lämmin pillu ja sitä verhovat lihakset.

”Nussin mallityttöä”! Puberteettiunelmani sai täyttymyksensä. Katsoin Jasminia silmiin – vihreät ne olivat. Katsoin, miten kyrpäni vaipui yhä uudelleen ihanaan pilluun. Meinasin jo tulla, mutta yhtäkkiä mallityttö kääntyi ja sanoi:

-Nai mua ensin takaa ja sitten peppuun, komea kundi.

Nussittuani häntä takaa siirryin seuraavaan vaiheeseen.

Voitelin keppini ja varovasti siirryin kohti targettia. Se luiskahti sisään! Työntelin kiimassani minkä jaksoin. ”On tämä sentään toista kuin vintage - pornofilmit”, tuumin.

-Haluan koko lastisi sisään, inisi ja vihdoin melkein huusi Jasmin.

Tulee, kulta, tulee, kohta. Pitkittääkseni nautintoani ajattelin välillä panevani Niskavuoren vanhaa emäntää. Vaihdoin pilluun, ja hetkeni koitti. Kuin huumaantuneena täräytin siemensyöksyni sisään. ”In i fittan”, sanoisi ruotsinkielinen. Koko vartaloni värisi. Työntelin kulliani vielä hitaasti märässä vitussa. Otin sladdini ulos, ja Jasmin otti sen vielä hetkeksi suuhunsa.

-Kiitos, naapuri-kulta, hän sanoi imien tikkariani hellästi.

Mustarastas viritteli huiluaan ulkona, ja katselin Jasminin uskomattomia muotoja. Hieman tunsin itsetunnon kohotustakin saatuani panna häntä. En olisi teininä ikinä uskonut, että tulevaisuudessa pääsisin kuvankauniin mallin pukille.

Iltasella selailin netistä vanhoja Cosmopolitan-, Elle- ja Vogue-lehtiä. Ja siellähän se Jasmin poseerasi! Join ”juhlan” kunniaksi puoli pulloa vuosikertasamppanjaa.

Näin alkoi suhteemme kesällä 2009 ja sitä on jatkunut näihin päiviin saakka. Ja uskon, ja toivon, että se on tuonut erektiivistä virkistystä koko taloomme.

Novelletti, kirj. R. Castrén 080812 copyright

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri