Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Leikitään äitiä ja isää
Kirjoittanut: R-79
Kategoria: Tositarina / Lapsuus

 

Tämä nyt ei ole varsinaisesti mikään seksitarina, mutta jos kelpaa niin saatte julkaista... Tänks kyllä kelpaa, tarina kuin tarina! / Ylläpito

Oltiin yhden Anskun kanssa ala-asteella ehkä neljännellä tai viidennellä luokalla, vaikkakin eri kouluissa, mutta saman ikäsii ja asuttiin samalla kadulla. Kummankin vanhemmat oli duunareita ja töissä klo 7 - 16 ja kotona vasta puoli viiden aikoihin. Meillä oli sopimus, että minä tai Ansku saatiin läksyjen jälkeen mennä aina toisen luokse kuluttamaan se aika pois ennen kuin vanhemmat pääsi töistä pois ja tulivat kotiin laittamaan ruokaa. Oli minulla pari miespuolistakin koulukaveria sillä alueella, mutta he asuivat noin puolen kilsan päässä ja Anskun kotiin oli vain viiskyt metriä. Sen lisäksi vanhempani tunsi hyvin Anskun vanhemmat joten suotavaa oli, että pysyimme koulun jälkeen omalla kadulla ja yhdessä niin, että meistä oli seuraa toisillemme.

Muistan hyvin, että pelasimme Anskulla jotai lautapelejä, luin sarjakuvalehtiä, leikimme jotai leikkejä pihalla, en muista kunnolla mitä ulkoleikkejä, mutta yksi leikki sisällä on jäänyt pysyvästi mieleen ja jota varsinkin Ansku halusi aika usein leikkiä ja josta opin itsekin aika paljo pitämään. Sen leikin nimi oli: Leikitään äitiä ja isää.

Minun piti laittaa hänen isän ruudullinen kauluspaita päälle ja isot lakerikengät jalkaan. Ansku riisuuntui pikkuhousuilleen (oikeasti muistan yhä ne pinkit pikkuhousut ja kaarevan vartalon ilman tissejä) ja otti äitinsä rintaliivit kaapista ja puki ne päälle väljästi hartioiden varassa niistä olkaimista roikkumaan rinnan päälle. Sitten joskus hän puki jalkaansa liian suuret sukkahousut, joskus minihameen jollain vyöllä lantiolle kiinni ja viisi numeroa liian suuret korkokengät jalkaan. Näin jälkikäteen ajatellen olimme todella naurettavan näköisiä yhdessä käsi kädessä sisällä astellessamme, mutta silloin se tuntui kivalta leikiltä. Joskus oli joku vauvanukke mukana vaunuissa ja toisinaan "matkustimme" autolla, junalla, milloin mitäkin. Toisinaan Ansku saattoi leikisti valmistaa meille ruokaa jonka sitten "söimme". Sitten tuleekin se paras osuus!! Ruokailun jälkeen harrastimme pussausta ja seksiä!!!!!

Istuimme vastatusten keittiön tuoleilla ja pussasimme toisiamme. En kiihottunut seksuaalisesti, mutta hyvältä se pussaus tuntui. Pussailun jälkeen tuli seksiä! Menimme Anskun vanhempien makuuhuoneeseen ja riisuttii kengät ja mentii sänkyyn. Luontoäidin ohjaamilla vaistoilla tai en tiedä mistä tiesimme miten pitää olla kun harrastetaan "seksiä, ehkä Anskulla oli parempi tietämys seksin tekniikoista, mutta automaattisesti menimme niin, että Ansku meni selälleen, jalat koukussa ja minä tulin päälle jalkojen väliin ja sitten halasimme ja pussasimme ja erilaiset *mmm* ja *aah* ja *uuh* äänet kuuluivat automaattisesti asiaan,, molemmille ;D

Olen sitä jälkikäteen monta kertaa miettinyt, että olisi mahtavaa muistaa mistä nuo ääntelyt ja lähetyssaarnaaja-asento opit olivat peräisin? Olisiko jompikumpi vahingossa nähnyt, kuullut vanhempien tekevän noin? Itse en ainakaan muista mitään sellasta nähneeni, kuulleeni! Vai voiko se olla geeneissä sisäänohjelmoitu ominaisuus, että luontoäiti ohjaa niin ja tyttö menee alle makaamaan ja poika tulee peniksen kanssa päälle tytön haaroihin?

Aikamme päällekäin pussailtuamme niissä äiti/isä vaatetteissa alkoi tulla kuuma. Niinpä pussailuun tuli tauko ja kuten kunnon seksiin kuuluu, kumpikin omilla tahoillaan r i i s u i m m e vaatteet pois, ihan oikeasti, kaikki pois!!! Siis riisuimme itsemme nakuiksi! (ja tää on totta) ja jatkoimme pussaamista päällekkäin huokaillen ja halien, kunnes kyllästyimme äiti, isä leikkiin ja lähdimme ulos tai minä lähdin kotiin tai jotai...

Luojalle kiitos siitä, että leikit loppuivat ennen kuin seksuaalisuus heräsi ja erektio tuli mahdollistamaan yhdynnän. Sain kyllä koskettelusta ja päällekkäin olosta mielihyvää ja se oli jännää, mutta mitään seksiä, sen oikeassa tarkoituksessa emme harrastaneet!!!! LUOJALLE KIITOS SIITÄ!

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri