Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Laivalla tapahtuu
Kirjoittanut: Punapää93
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

Olin kaverini ja hänen vanhempiensa kanssa ruotsin risteilyllä pari vuotta takaperin. Minä, silloin vielä 17v, punapäinen, lyhyt ja hoikka tyttönen, rinnatkin olivat tuolloin jo miltei nykyisen kokoiset c-kupposet. Seksiä olen harrastanut ensimmäisen kerran jo 13v ja säännöllisesti 14v lähtien. Eli olin ja olen edelleen nuori, villi, vapaa ja kokeilunhaluinen! :)

Mutta siis, olimme laivalla kaverini Hannan ja hänen vanhempiensa kanssa. Hanna oli vaalea, minua vähän tukevampi, suloinen ja saman ikäinen tyttö. Hänen vanhempansa olivat kumpanenkin hieman yli 40v, nuorekkaita tyyppejä. Laivaan tultua ja sen lähdettyä satamasta suuntasimme heti tax free-kauppaan. Sieltä Hannan vanhemmat ottivat meillekin hieman juotavaa iltaa varten. Iltapäivä meni syöden, laivaa kiertäen ja tietysti mies porukoita arvostellen. Ilta tuli ja menimme kaverini kanssa hyttiin ottamaan hieman alkumaisteja ja tietysti laittamaan pukeutumisemme kuntoon iltamenoja varten. Hannan laittaessa farkut ja topin päälleen, minä päädyin valitsemaan hieman yli puoleen reiteen ylettyvän valkoisen hameen ja sen alle valkoiset stringit. Ylävartaloani peitti hyvinkin avonainen vaalea toppi, jonka päälle heitin vielä pienen mustan neuleen, muka peittämään hieman rintojani. Niiden alle tuli vielä valkoiset rintaliivit. Pienen hiprakan jo tullessa, suuntasimme baarin puolelle, jossa Hannan vanhemmat meitä jo odottivat.

Matkalla sinne ja sielläkin, huomasin saavani kiihkeitä katseita miehiltä. Tiesin näyttäväni seksikkäältä pikkupimulta, mutta tuntui myös hyvältä saada asiaan vahvistus. Vähän ennen keskiyötä, miesporukka jonka kanssa olin vaihdellut pitkin iltaa katseita lähestyi pöytää. Minut ja Hanna pyydettiin tanssimaan ja ilman turhia mietiskelyitä lähdimme matkaan. Tanssi muuttui osaltani tiiviimmäksi sekunti sekuntilta. Pian peppuni oli jo tämän n. 30v, melko pitkän miehen kourissa, saamassa puristelua osakseen. Myös etuvartalomme olivat kiinni toisissaan ja tunsin hänen munansa sykkeen vatsaani vasten (hän pitkä, minä lyhyt ;) ). Lopetimme tanssin muutaman biisin jälkeen ja suuntasimme tiskille jossa hän tarjosi minulle shotin ja drinkin. Shotit joimme jo tiskillä, jonka jälkeen menimme heidän pöytäänsä jutustelemaan lisää. Tähän porukkaan kului tanssiparini lisäksi neljä miestä, kaikki 30v yläpuolella ja kaikki ihan kivannäköisiä miehiä. Lörpöttelimme ja flirttailimme avoimesti keskenään ja miehet tietysti kantoivat vähän väliä uusia drinkkejä pöytään. Jossain kohtaa tanssikaverini Timo, alkoi silittelemään ja puristelemaan reittäni. Vastapalveluksi tein samoin hänelle. Myös toisella puolellani istunut Sami yhtyi tähän toimintaan hetken päästä ja minä tietysti sivelin myös hänen reittään. Pimpsani alkoi selvästi jo kostumaan tässä käsittelyssä ja huomasin myös miesten kovettuvan. Kohta Timo ehdottikin josko lähtisimme kaksistaan käymään hänen hytissään. Suostuin ja lähdimme matkaan.

Matkalla sinne pysähdyimme välillä suutelemaan ja kiehnäämään toistemme kanssa. Olin aivan märkä! Saavuimme hyttiin ja välittömästi Timo tönäisi minut pedilleen, lasketui haarojeni väliin, repi pikkuhousuni pois ja alkoi nuolla todella kosteaa pimpsaani. Olin saada orgasmin heti, mutta maltoin mieleni koska tiesin että se tuntuisi vieläkin paremmalta kunhan olisin vielä hetken nautiskellut tästä kielikylvystä. Kestin vajaat 5min ennen kuin minun oli pakko antaa orgasmini tulla. Kiehnäsin pimpsaani Timon kasvoja vasten, hänen kielensä ollen edelleen sisälläni. Huusin ja vaikeroin..aah, se oli mahtavaa! Tästä toivuttuani nousin sängystä ja asetuin nyt vuorostaan Timon haarojen eteen, avasin hänen housunsa ja vapautin hänen kovettuneen kalunsa. Upotin sen syvälle suuhuni ja aloin imemään sitä kuin pikkutyttö tikkaria lauantaisin. Imemisen lomassa hytin ovi aukesi ja Sami seisoi oven raossa. Hän katsoi meitä hetken ja kysyi: \'imisikö se tyttönen minunkin kaluani?\'. Vastasin vain että \'ota housusi pois ja asetu odottamaan vuoroasi\'. Ja niin minulla olikin jo kaksi täydessä seisokissa olevaa kyrpää naamani edessä... Jatkuu :)

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri