Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Laivalla
Kirjoittanut: Anna Kerta
Kategoria: Eroottinen tositarina

 


Tästä tapauksesta on aikaa yli kymmenen vuotta. Eli se tapahtui 1990-luvun loppupuolella. Olin silloin töissä pienessä firmassa, jonka omistivat kaksi kaverusta.
Toinen toimi toimitusjohtajana ja toinen hoiti taloutta. Firmaan oli palkattu edellisen omistajan toimesta Jussi, joka toimi "työhön osaa ottavana työnjohtajana".
No niitä työnjohto tehtäviä ei ollut, joten hän oli tavallinen duunari, kuten me muutkin. Viisi naista. Olin firman vanhin työntekijä, niin iältäni kuin työvuosiltanikin. Olin iältäni hiukan alle 50.
Muut neljä naista olivat iältään 25 - 35. Jussi oli naisten kanssa samaa ikäluokkaa.

Eräänä syksyisenä iltapäivänä istuessamme iltapäiväkahvilla, kertoivat johtajat, että sinä vuonna pikkujoulut järjestetään laivaristeilyllä joskus marraskuussa.
- Olemme ajatelleet varata laivalta kolme hyttiä. Yksi meille ja kaksi teille lopuille. Naiset voivat vetää vaikka pitkää tikkua kuka pääsee samaan hyttiin Jussin kanssa.
Me kaikki naiset olimme ymmällämme. Oliko tuo huono vitsi vai olivatko johtajat tosissaan? No, mehän naurahdimme, että me mennään sinne Jussin hyttiin vuorotellen.
Kun johtajat olivat poistuneet konttoriin, niin alkoi mekoinen pulina. Kaikki neljä nuorempaa naista ilmoittivat, että jos he joutuvat Jussin kanssa samaan hyttiin, niin he eivät lähde matkaan lainkaan.
- Vetäkää vaikka pitkää tikkua !! Vetäköön äijät käteensä!

No illalla kotona mietin asiaa ja ajattelin, että minä voisin uhrautua jotta kaikki lähtevät mukaan. Kerroin ukolleni, että meidän pikkujoulut järjestetään laivalla. Hän vain tuumasi:
- Taitaa firmalla mennä heikosti. Se laivalla järjestäminen kun tulee paljon halvemmaksi kuin maissa.
Ehdotetuista hyttijärjestelyistä ja varsinkin niistä omista ajatuksistani en muistanut hänelle mainita.

Aamulla, kun johtajat olivat ilmestyneet konttoriin, niin menin heidän luokseen ja ilmoitin asiani:
- Kun nuoremmat naiset uhkasivat niitten hyttijärjelyiden vuoksi boikotoida reissua, niin ajattelin että minä voin mennä Jussin kanssa samaan hyttiin. Minä kun olen sen verran iällinen, ettei Jussista ole vaaraa minulle. Eikä minusta Jussille.
Johtajat katsoivat minua ja vilkaisivat sitten toisiaan. Ajattelin, että oliko se juttu sittenkin huono vitsi?
No johtajat huusivat Jussin paikalle ja kertoivat tälle ilouutisen:
-Tuo Pipsa lupas majottua sun kanssa sinne laivahyttiin.
Jussi katsoi epäillen johtajia, vilkaisi sitten minua ja sanoi:
-OK! Eiköhän se onnistu.Sama se. Yks yö vaan.

Sitten koitti se marraskuun perjantai jolloin lähdimme viettämään niitä pikkujouluja laivalle. Matkustimme iltapäivällä junalla Helsinkiin. Rautatieasemalta jatkoimme ratikalla satamaan.
Johtajat hakivat kaikkien maihinnousukortit ja jakoivat ne siinä aulassa. Sitten vain passintarkastuksen läpi laivaan. "Stig ombord".
Löysimme Jussin kanssa hyttimme ja astuimme sisään. Hytti oli kuin huonosti lämmitetty sauna.
- Ohoh! Onpa ainakin lämmintä, sanoi Jussi, - Mää käännän tota termostaattia kylmemmälle.
- Sopii. Tännehän paistuu.
Sen jälkee kumpikin laski laiukkunsa omalle vuoteelleen ja avasi sen. Otimme molemmat esiin illan juhla-asut ja ripustimme ne eteisen naulakkoon roikkumaan.
Minä katselin sitä vaatevarastoa, jonka olin ottanut mukaan ja päätin vaihtaa ainakin puseron matkapuseron tilalle.
- Häiritseekö, jos vaihdan puseron?, kysäisin Jussilta selkä häneen päin.
- Ei häiritse. Siitä vaan.
Vaikka minulla olikin ikää jo lähes 50, niin olin, ainakin omasta mielestäni, vielä kohtuullisessa kunnossa. En ollut langan laiha, mutta eipä tuota ylimääräistä lihaakaan ollut kovin paljon kertynyt. Kahdesta synnytyksestä oli jotain jäänyt, mutta ei paljon.
Lantio oli hieman pyöristynyt ja rinnat jo hieman roikkuivat, mutta olin sopusoinnussa vartaloni kanssa.
No minä otin puseron pois päältäni ja tunsin kyllä Jussin katseen selässäni. Minulla oli yllä valkoiset rintsikat. Laitoin kiirehtimättä uuden puseron päälleni ja käännyin Jussiin päin. Näin heti, että hän oli katsellut toimenpidettä ja nyt hätäisesti käänsi katseensa muualle.
- Noin. Eiköhän sitten lähdetä sinne baariin, kuten johtajat kutsuivat. Tervetuliaismaljalle.
Menimme ainoaan jo auki olleeseen baariin. Johtajat jo meitä siellä odottivat. Kun muutkin naiset olivat saapuneet paikalle, nostimme maljan pikkujouluille.
Puhuimme siinä niitä näitä ja varsinkin se talousjohtaja halusi melko pian tarjota lisää juotavaa. Hänellä oli vauhti päällä. Me naiset nautimme vielä toiset varovaista tahtia. Miehet ottivat vielä lisää. Jussi vaihtoi väkevät olueeseen.
Istuskelimme siinä vielä tovin, kunnes yksi naisita kertoi lähtevänsä hyttiin valmistautumaan illan juhlaa varten. Päätimme kaikki naiset lähteä yhtäaikaa. Miehet jäivät vielä juomaan lisää.

Menin hyttiin ja ajattelin käydä suihkussa kun Jussikin oli vielä poissa. Riisuin itseni alastomaksi, otin pyyhkeen ja tarvikelaukun matkaani ja menin suihkuun. Pesin myös tukkani.
Kun oli suihkutellut ryhdyin kuivaamaan itseäni. Kuulin kyllä kun hytin ovi kävi ja ajattelin, että Jussi tuli sisään. Ryhdyin juuri kuivaamaan selkääni kädet pyyhkeen kulmissa kiinni ja rintamasuunta kohti ovea, kun se yht'äkkiä avautui.
Seisoin siinä kädet levällään ja esittelin koko komeuttani. Jussi seisoi ovella käsi ovenkahvalla ja tuijotti näkyä. En ehtinyt edes kietomaan pyyhettä suojaksi, koska olin niin yllättynyt.
Jussi löi oven kiinni ja sanoi oven läpi. -Sori !!
Episodi ei kestänyt montaa sekunttia, mutta ehti Jussi varmaan rekisteröidä kaiken, mitä nainen yleensä haluaa peitellä, paljaat rinnat ja mustan karvakolmion jalkojensa välissä.
Jatkoin kuivaamista ja kietouduin lopuksi pyyhkeeseen ja palasin hytin puolelle.
- Sori! Mulla oli kauhee kusihätä, enkä muistanut että sää olit jo täällä.
- Ei sen väliä. Oma moka. Kun on jo vuosikausia matkustanu tutun ukon kanssa, niin ei enää muista lukita vessan ovee.
- Joo, sori en mää tahallani tota tehny.
- Ei mitään. Ethän sää ny saanu mitään traumaa näkemästäs?
- Täh? Eeen, tai siis en saanu.
Jussi meni nyt vuorostaan tarpeilleen. Ulos tultuaan hän päätti käydä suihkussa myös. Hän riisui itsensä boksereilleen, otti pyyhkeen vuoteelta ja meni suihkuun. Jussin ollessa suihkussa puin ylleni mustat rintaliivit, mustat pikkuhousut ja mustat sukkahousut. Kiedoin vielä pyyhkeen ympärilleni ja aloitin sotamaalauksen tekemisen.
Jussi tuli suhkusta pelkät bokserit jalassa. Ei ollenkaan huono näkymä. Oli jopa pullistuma housujen etuosassa. Kun olimme kumpikin saaneet hien laskemaan, niin pukeuduimme juhla-asuihin. Tunsin jälleen Jussin katseen kun otin pyyhkeen pois ja seisoin selin häneen pelkät ritsikat ja pikku- ja sukkahousut päällä. Pukeuduttuamme lähdimme kohti ravintolaa.

Illallisella söimme hyvin ja joimme jonkin verran. Ruokailtuamme siirryimme tanssiravintolan puolelle. Saimme sopivasti paikan niin, että mahduimme kaikki samaan looshiin. Jussi tanssitti meitä vuorotellen. Hän oli oikein kelpo tanssija. Kaikista tanssitettavistaan en ollut samaa mieltä.
No ilta kului ja talousjohtaja tilasi pöytään juotavaa. Jossain vaiheessa hän pilkki jo siihen malliin, että toimitusjohtaja kertoi lähtevänsä saattamaan kaveriaan hyttiin. Jussi lupasi lähteä auttamaan. Minä ja eräs toinenkin nainen sanoimme myös siirtyvämme jo yöpuulle.
Saavuttuani hyyttiin totesin sen olevan kuin jääkaappi. Jussi oli kääntänyt sen termostaatin toiseen äärilaitaan. Hytisin paikallani Jussin tullessa hyttiin.
- Oho! Onpa viileetä. Taisin kääntää tota termostaattia vähän liian kylmälle. No pistetään vähän lämpimämmälle.
- Joo. Kiitti. No saitteko Tommin petiin?
- Sinnehän se uuvahti. Vaatteet päällä. Mahtaa miehellä olla kunnon kankkunen aamulla.
Jussi riisui vaatteensa ja meni sitten vessaan toimittamaan iltatoimensa. Kun Jussi oli vessassa, riisuin minäkin juhlavaatteet pois ja puin ylleni yöpaidan. Sellaisen puuvillaisen, joka ylettyi lähes puolireiteen.
Kun Jussi tuli pois vessasta, menin minä sinne vuorostani. Toimittetuani asiani tulin ulos ja sammutin hytin kattovalon. Vain sänkyjen päähän jäi yövalot palamaan.
Kun käänsin Jussille selkäni ja olin menosssa omaan vuoteeseeni, niin Jussi sanoi:
- Täällä olis jo hiukan lämmitetty peti. Ei tartte mennä sinne kylmän peiton alle!
En ole ollut täysin uskollinen aviopuoliso, jos en ole vieraaseen sänkyynkään eksynyt kuin muutaman kerran, mutta Jussin ehdotus kolahti.
Otin yöpaidan helmasta kiinni ja vedin sen pääni yli. Sitten riisuin pikkuhousuni ja käännyin Jussiin päin.
- Haluatko tutkia tarkemmin, mistä alkuillasta näit vain vilauksen?
- Ilman muuta.
Jussi nosti hieman peiton kulmaa ja minä livahdin peiton alle Jussin viereen. Huomasin heti, että Jussi nukkui alasti.
Aluksi hieman hyväilimme toisiamme ja suutelimme. Jussi ryhtyi hyväilemään ja suutelemaan rintojani. Se teki hyvää. Siinä lämpeni sopivasti, kun Jussi imi tissiä ja hieroi nänniä sormin. Sitten Jussi alkoi valua kohti jalkopäätä. Tai ei hän valunut. Se oli aika äheltämistä laivan vuoteessa.
En ollut antanut oman ukon nuolla pilluani enää muutamaan vuoteen, mutta nyt nostin polvet koukkuun ja avasin reiteni. Jussi työnsi ensin muutaman sormen sisälleni ja hinkks niitä edes takas. Sitten hän painoi suunsa suoraan pillulleni ja kielen sisään. Se oli taivaallista.
Otin Jussia tukasta kiinni ja painoin hänen päätään entistä tiukemmin pilluani vasten. Kohta Jussi nosti päätään ja nousi polvilleen jalkojeni väliin. Tuijotin hänen melko kookasta kulliaan, joka osoitti suoraan minua kohti.
- Haluaisitko tällaista?
Nostin hieman ylävartaloani ja tartuin kaksin käsin Jussin kyrpään.
- Tätä minä juuri haluankin. Työnnä se sisälle.
Jussi asettui etunojaan päälleni, asetti kullin häpyhuulilleni ja työnsi sen sitten hitaasti pohjaan asti. Huokasin.
Sitten Jussi aloitti kokovartisen nainnin. Hän veti kullinsa välillä lähes tulkoon ulos ja työnsi sitten taas niin syvälle kuin mahdollista. Aina kun Jussi työnsi sisään, nostin minä lantiotani ylöspäin, jotta Jussin kalu uppoisi mahdollisimman syvälle. Pyörittelin samalla lantiotani sivusuunnssa, jotta kulli osuisi joka kohtaan pillussani.
Jussi kiristi tahtia ja minä vastasin. Tunsin kuinka orkku lähestyi. Jussi lisäsi vielä vauhtia ja minä huokailin ja valitin
- Oooh, aiaiai. Lisää. Työnnä syvälle.
- Tykkääk sää kun miehet panee sua?
- Tykkään. Älä kysele vaan nussi!
Sitten se tuli. Kunnon orkku. Se alkoi nivusista ja lesvisi sieltä koko vartaloon. Nostin selän kaarelle ja yritin nostaa Jussia lantiollani ylös vuoteestä. Naiminen keskeytyi siksi aikaa kunnes orkku loppui. Laskeuduin taas vuoteelle ja Jussi jatkoi polkemista.
Jussi painoi kuten kunnon miehen kuuluukin. Kulli hinkkasi pilluni jokaista kohtaa aivan ihanasti. Kun Jussi lisäsi vauhtia arvasin että nyt tulee kunnon mälli. Juuri kun Jussi oli laukeamassa huusin hänelle
-Älä vedä pois. Laske sisään!
Ja Jussi laski. Tunsin kuinka kuuma sperma suihkusi sisuksiini. Kun Jussi oli saanut pussit tyhjiksi aikoi hän vetää kullin pillustani.
- Älä ota sitä pois. Anna sen olla sisällä.
Makasimme kylkiasennossa. Jussin veltto kulli oli sisälläni. Hyväilimme toisiamme. Hieroin Jussin hiuksia ja selkää. Jussi hyväili kylkiäni ja puristeli tissejäni. Makasimme niin hyvän tovin. Sitten se taas alkoi.
Tunsin kuinka Jussin kulli alkoi jäykistyä ja aloitin varovasti lantioni liikkeet, jotta kulli liukuisi huulieni välissä. Jussikin tunsi elimensä jäykistymisen ja alkoi työnnellä sitä sisääni sitä mukaan kuin se jäykistyi lisää.
Kun kulli oli riittävän jäykkä yritti Jussi nousta päälleni. Työnsin hänet kuitenkin selälleen ja asetuin Jussin päälle ratsastamaan.
- Sää panit äsken mua, nyt mää nussin sua!
Aloitin ratsastuksen varovasti. Aluksi liutin kullia sisään ja ulos hissun kissun. Pyörittelin samalla lantiotani. Jussi puristeli rintojani ja hieroi nännejä sormiensa välissä. Huohotin nautinnosta. Lisäsin hieman vauhtia liikkeisiini. Jussin mäntä liukui sylinterissäni oikein liukkaasti.
- Sullon hyvät tissit.
- Onko mulla muuta hyvää?
- On sulla täällä hyvä pillukin.
Samalla Jussi työnsi kätensä väliimme ja alkoi hieroa häpykukkulaa.
- Hiero sieltä. Hiero lisää. Lisää.
Orkku alkoi taas lähestyä. Hytin täytti huohotukseni ja se litiinä ja lätinä mikä kuului kun kaksi märkää vartaloa hakkaa toisiaan vasten. Jussi ei pysynyt enää matkassa. Hän makasi selällään ja minä pumppasin kuin viimeistä päivää. Sitten se orkku taas tuli. Entistä rajummin.
Nousin istumaan selkä suorana Jussin seipään nenään, otin häntä polvitaipeista kiinni ja painoin itseni niin lujaa Jussia vasten kuin se vain oli mahdollista.
Kun orkku meni ohitse lysähdin Jussin päälle ja sanoin:
- En mä jaksa enää. Tu loput takaapäin.
Nousin pois Jussin päältä ja asetin pääni tyynylle ja nostin peräni ylös. Eritteistä kiiltelevä pilluni odotti Jussin kullia taas sisälleen. Jussi asetti kullinsa ensin peräaukolleni.
- Ei sinne kun ei o rasvaakaan. Työnnä se kalus siihen alempaan reikään.
Olin joskus nuorena naisena antanu muutaman kerran panna itseäni perseeseen, mutta se ei tuntunut kivalta. Ja se vaati paljon liukastetta.
Jussi asetti kalunsa oikeaan reikään ja alkoi panna takaapäin kuin koira. Hän piti välillä kiinni lanteistani ja välillä kouri ja puristeli tissejäni. Se litinä ja läiske vain jatkui kun Jussi veteli koko varrella pilluuni. Ja se tuntui kestävän iän ja ajan. Rupesin jo kyllästymään moiseen jyystämiseen.
Sitten Jussi kiihdytti vauhtia ja arvasin että kohta tulee. Ja Jussi tuli taas koko satsillaan sisääni. Kun pussit oli tyhjät veteli Jussi vielä muutaman kiitosvedon ja veti sitten kyrpänsä ulos pillustani.
Lysähdin vuoteelle mahalleni. Jussi makasi vieressäni. Kun olimme saaneet hengityksen taas tasaantumaan nousin ylös ja menin vessaan pesulle. Astuin suihkuun ja ryhdyin pesemään itseäni. Rinnat olivat Jussin käsittelyn jäljiltä kosketusarat.
Kun pesin pilluani niin totesin sen olevan oikein kunnolla turvoksissa. Tuumin itsekseni, että saitpahan kullia oikein kunnolla.
Tulin ulos vessasta ja puin yöpaidan ja pikkuhousut päälleni. Sitten menin omaan vuoteeseeni nukkumaan.
Kun Jussi tuli pesulta katseli hän hetken vuodettaan ja veti sitten yläpetin auki.
- Eikö siinä voinut nukkua?
- No ei, kun siinä on tommonen märkä letto keskellä patjaa!
Jussi kapusi yläpetille ja minä loin haikean katseen hänen velttona, mutta silti juhlavan kokoisena heiluvaan kulliin. Oli se naintia ajattelin viimeiseksi ennen nukahtamistani.
Aamulla, eikä myöhemminkään, tästä tapauksesta ei puhuttu. Ja se oli viimeinen kerta kun minä eksyin väärään sänkyyn.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri