Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kylpylässä
Kirjoittanut: Ukkeli
Kategoria: Eroottinen tarina / Anaaliseksi

 

Istut mietteliäänä tietokoneen ääressä, kun tulen hiljaa taaksesi. Laitan kädet hartioillesi, kumarrun suutelemaan poskeasi ja annan käsieni liukua rinnoillesi. Puristan kevyesti rintojasi ohuen puseron läpi ja kuiskaan:

- Voisitko pukea sen pienen yöpuvun ja tulla sänkyyn kanssani.

Käännät kasvosi hymyillen ja painan huulet huulillesi. Suutelemme pehmeästi ja maistan punaviinin maun huuliltasi. Sanot:

- Odota vähän, käyn ensin vessassa.

Kävelet ohitseni hieman peppuasi pyörittäen. Tunnen paineen kalussani kasvavan ja painan sen kädelläni housun lahkeeseen. Menen makuuhuoneeseen ja riisun itseni jättäen vain alushousut jalkaani. Kuulen kuinka vedät vessan ja menet vaatekomerolle. Komeron ovi loksahtaa kiinni ja sen jälkeen kuulen vaatteiden kahinaa.

Tulet makuuhuoneeseen pieneen läpinäkyvään puseroon ja pieniin pitsipöksyihin pukeutuneena. Olet niin kiihottavan näköinen, että kaluni meinaa haljeta innostuksesta. Yritän malttaa mieleni ja käyn vierellesi sänkyyn. Kiedon kädet ympärillesi ja hyväilen kuumaa peppuasi varovasti.

- Käy vatsallesi niin hieron vähän sinua, kuiskaan korvaasi.

Käännyt ympäri ja kohotat vähän peppuasi, jolloin pienet housut kiilautuvat peppuvakoosi ja pimpsaasi. Otan hierontaöljyä ja levitän sitä reisillesi ja pohkeillesi, tahallani kaadan sitä myös pepullesi. Alan hieroa hitain liikkein jalkojasi ja samalla tuijotan kiihottavaa peppuvakoasi. Sormeni liukuivat reisiäsi pitkin ylemmäs ja tavoitan kuuman pimppisi. Hieron varovasti reisiesi sisäpintaa ja samalla annan sormieni hyväillä pimpsaasi ja peukaloni painua vasten peppureikää. Hengität syvään vähän huohottaen, kun varovasti alan vetää pikkuhousuja jalastasi.

Nostat peppuasi ja housut liukuvat alas. Ujutan sormeni pimpsaasi ja alan varovasti hieroa klitoristasi. Kaluni seisoo pystyssä ja minulla on täysi työ pidätellä itseäni. Hieron tiiviimmin pimpsaasi ja peppusi alkoi liikahdella kiihottavasti.

– Älä enää, kuiskaat huohottaen.

Painaudun sinua vasten ja soperran korvaasi:

- Anna tulla.

Hieron yhä kiihkeämmin ja nostat peppuasi tiukasti kättäni vasten, sormeni liukuivat sisääsi ja tunnen kuinka pimppisi kiristyy. Jännität vartalosi kaarelle ja tunnen kuuman sykytyksen sormissani.

Painaudun peppuasi vasten kiihottuneena ja kuiskaan korvaasi:

- Saanko ruiskuttaa peppuusi?

Käännät päätäsi kysyvä ilme kasvoillasi ja vastaat:

- Pepulle saat mutta et peppuun.

Asettelen kuuman kaluni pakaroidesi väliin ja alan varovasti työnnellä. Puristelet tiukkaa peppuasi kaluni ympärillä ja kiihotun äärimmilleen.

Köyristän selkääni niin, että kalu solahtaa alemmas pakaroidesi väliin. Lukitset kiireesti pyllysi ja voihkaiset:

- Ei sinne sisään.

Työnnän voimakkaasti lantiotani vasten peppuasi ja ensimmäiset kuumat pisarat roiskahtavat pyllyllesi. Ponnistat minua vasten ja avaat pakaroitasi, jolloin kaluni liukuu peppuasi vasten. Tunnen sen kärjen painuvan hieman tiukkaan peppuusi ja suihkutan koko lastin kuumaan pyllyysi ja pakaroillesi.

Huohotan hetken selkääsi vasten, käännät pääsi ja suutelet hellästi:

- No, oliko se niin ihanaa. Painan kaluani peppuasi vasten ja vastaan:

- Oli.

Ravistat pyllyäsi ja liu’un vierellesi sängylle.

– Jos peppuun haluat, saat kyllä etsiä jonkun toisen.

Suutelen sinua ja hyväilen spermaista peppuasi.

– Sinua minä haluaisin mutta jos et halua, tehdään niin.

Suihkun jälkeen loikoilimme raukeina sängyllä ja sanot:

- Mene johonkin missä saat peppuun mutta katso, ettet saa tauteja.

Minä suutelen sinua ja sanon:

- Sinun pitäisi samalla saada samalla oikein isoa pippeliä. Tiedän, että haluaisit joskus isompaa, sillä kiihotut kun pistän sormeni samalla pimpsaasi, kun tulen takaapäin sisääsi.

Punastut etkä vastaan mitään. Asia jää sillä kertaa siihen mutta sovimme myöhemmin kylpyläreissusta. Kylpylässä nautimme illallisella aika reilusti viiniä ja myöhemmin shampanjaa. Rakastelun jälkeen sanon, että täällä on myös intiimiä hierontaa. Mitä jos menemme sinne.

Vastustelet ensin ajatusta mutta seuraavana päivänä sovimme ajan. Minä saan ajan viehättävältä thairouvalta ja sinun hierojaksesi tulee pitkä urheiluhieroja. Alkuillasta menemme hierontaan, joka on varattu tyylikkäästä huoneesta. Siellä on kaksi hierontapistettä erotettuna verholla toisistaan, huoneessa on hämärä valaistus ja tunnelmallinen musiikki.

Thairouva pyytää minua riisuutumaan ja kehottaa jättämään vain pyyhkeen lantioni ympärille. Sinä teet samoin. Asetumme kumpikin hierontapöydille ja hierojat aloittavat työnsä. Thairouva sivelee pehmein käsin vartaloani. Hän kehottaa kääntymään selälleen ja alkaa hieroa etureisiä, hitaasti hän etenee ylemmäs ja sipaisee kuin ohimennen pyyhettä kaluni päällä. Hänellä on avokaulainen pusero ja tiukat housut, jotka painuvat tiiviisti peppuvakoon.

Alan hengittää raskaasti ja hierojani avaa taitavin sormin pyyhkeen, tarttuu puolijäykkään kaluuni ja kumartuu suutelemaan sitä. Huokaan kiihottuneena, kun hän upottaa sen suuhunsa ja pyörittää kieltään. Vilkaisen verhon läpi sinuun. Olet kääntynyt vatsallesi ja pitkä urheiluhieroja painelee reisiäsi ja peppuasi pitkin voimakkain työnnöin. Hengität raskaasti ja arvaan hierojan sormien lipsuvan pimpsusi suulla.

Tartun thairouvaan vyötäisiltä ja nostan hänet hierontapöydälle. Avaan hänen housujensa vetoketjun ja alan vetää shortseja alas. Nopeasti notkea rouva sujauttaa shortsit jalastaan ja samantien tiukat stringit liukuvat alas. Käännän hierojani vatsalleen pöydälle ja otan apupöydältä öljypullon käteeni. Valutan öljyä hänen reisilleen ja tiukalle pepulleen, hieron öljyä vartaloon ja annan sormieni liukua peppuvakoon. Kaluni seisoo kuumissaan kohti kattoa, kohottaudun hierontapöydälle ja laskeudun thairouvan pepulle. Painan lantiotani alaspäin ja kuuma kaluni liukuu pepun suulle.

Vilkaisen sivulle ja huomaan urheiluhierojan nostavan mahtavan kalunsa kohti peppuasi. Olet painanut pääsi tiukasti tyynyyn ja hengität raskaasti. Tunnen kovan paineen kaluni kärjessä ja painan voimakkaasti, jolloin se liukuu thairouvan tiukkaan peppuun. Työnnän syvemmälle ja hierojani voihkaisee, kun kalu painuu pohjaan asti. Kuulen viereiseltä hierontapöydältä syvän huokauksen ja näen, että urheiluhieroja on painautunut tiukasti peppuasi vasten. Iso kalu on syvällä sisälläsi ja liikahtelet raskaasti hänen allaan.

Painelen muutaman kiivaan työnnön hierojani tiukkaan peppuun, kun tunnen kuuman virran lähtevän liikkeelle. Painan kalun pohjaan ja annan viimeistenkin pisaroiden ruiskuta peppuun. Huokaan rentoutuneena vasten hierojani selkää ja vilkaisen sinuun. Urheiluhieroja vetää pitkän kalunsa sisältäsi ja makaat rentona pöydällä.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri