Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kylässä serkkuni luona
Kirjoittanut: KK
Kategoria: Eroottinen tositarina

 Ennen varusmiespalvelustani olin kylässä serkkuni luona kolmena kesänä peräkkäin; viettäen siellä aikaa kahdesta kolmeen viikkoon. Setäni vaimo (Hanna) oli joka kerta vielä kesälomalla käydessäni siellä, kun taas setäni loma oli jo loppunut. Aamuisin Hannalla oli tapana meikata pelkästään rintaliivit ja alushousut yllään. Monesti herätessäni toivoin serkkuni vielä nukkuvan, jotta pääsisin toteuttamaan haaveeni.

Yhtenä aamuna herätessäni serkkuni nukkui vielä ja toivoni heräsi. Nousin ylös mennäkseni vessaan. En pukenut ylleni mitään, olin siis pelkissä alushousuissani, ja lähdin kohti vessaa. Siellä se upea ilmestys Hanna oli yllään vain alusvaatteet. Katsoin hetken Hannan DD kupin rintoja. Ajattelin: Onko pakko olla kusihätä. Mielessäni juoksi ajatus miten minä voin käydä kusella, kun Hanna meikkaa. No pakko on kusta ajattelin. Kävelin kohti vessa, jossa Hanna meikkasi, ja menin kusella. Hanna hämmästyi, koska en ollut sanonut mitään ja katsoi minuun peilin kautta. Kustessani huomasin Hannan katsovan minua mietteliäästi.

Lopetettuni kusemisen menin Hannan taakse; niin että hän tunsi vartaloni omaansa vasten. Siinä sitten kyrpäni heräsi eloon. Kysyin Hannalta onko Kari (setäni) mennyt töihin koko ajan hieman liikutellen kovaa kyrpääni edestakaisin Hannan persettä vasten. Hanna vastaa, että onhan se mennyt. Siirsin katseeni peilin kautta Hannan silmiin. Näin Hannan kiihottuvan. En enää epäröinyt toimia. Suutelin Hannan kaulaa ja siirsin käteni rintojen päälle ja aloin hyväilemään niitä. Hanna ei sanonut mitään, joten ajattelin tässähän taitaa käydä hyvin. Huomasin Hannan nännien kovettuvan hyväilystäni. Sitten vein oikean käteni vartaloa hyväillen kohti pikkuhousuja odottaen Hannan sanovan lopeta. Hanna kuitenkin antoi minun jatkaa, jolloin uskalsin viedä käteni alushousujen sisään. Aloin hyväilemään Hannan vittua ja näin, että Hanna kiihottuu lisää. Koko aikana Hanna enkä minä ollut sanonut sanaakaan. Olimme yhtä tässä ja nyt.

Enempää ajattelematta sanoin; Haluan panna sinua nyt. Hanna ei ehtinyt vastaamaan mitään, ennen kuin olin riisumassa häneltä alushousuja. Sain alushousut vedettyä nilkkoihin ja nostettua Hannan jalkoja niin, että sain riisuttua alushousut. Saadessani Hannan pikkuhousut riisuttua riisuin myös omani. Noustessani ylös mielessäni kävi ajatus siitä, että serkkuni herää. Jätin sen ajatuksen taka-alalle ja vein käteni uudestaan Hannan rintoihin tällä kertaa puristellen niitä enemmän kuin hyväillen. Hanna ei vieläkään sanonut mitään. Irrotin käteni rinnoista ja vedin hitaasti hänen vartaloa taaksepäin samanaikaisesti työntäen toisella kädellä niskasta asentoa kumaraan.

Kokeilin kädellä vittua. Vittu oli kostea ja hyväillessäni sitä huomasin Hannan kiihottuvan lisää. Työnsin hitaasti kyrpäni sisään ja aloin hitaasti panemaan, vieläkään Hanna ei sano mitään. Aika äkkiä liikkumiseni nopeus kasvaa ja laukean.Laukesin nopeasti olihan tämä ensimmäinen kertani, jota taas Hanna ei tiennyt. Lopetettuni Hanna katsoo minuun pettyneenä. Sanon Hannalle sait poikuuteni, mutta toivoin sinunkin saavaan tyydytystä.

Nyt Hanna katsoo minua silmiin riisuen rintaliivit ja menee kontalleen. Hanna imee kyrpääni taas paraati kuntoon ja nousee ylös. Seuraavaksi Hanna ottaa kädestäni kiinni ja vie minut olohuoneeseen. Nyt Hanna sanoo mene makaamaan. Teen työtä käskettyä yhä edelleen kyrpä kovana.Hanna nousee päälleni ja alkaa ratsastamaan kyrvälläni. Minä taas vain ensin katson noita upeita rintoja ja nautin olotilastani. Sitten kuitenkin rupean hyväilemään Hannan isoja ja kiinteitä luonnollisia DD kupin rintoja.Hanna jatkaa ratsastamista ja saa orgasmin, jolloin minä en ole vielä en ole lauennut. En sano Hannalle mitään, koska Hanna on jo siirtynyt päältäni pois ja on makuulla vieressäni. Nousen ylös ja työnnyn Hannan sisään ja alan panemaan. Saan pidettyä Hannan ”huipulla”. Nousen pois ja sanoen mene kontallesi. Hanna tekee työtä käskettyä. Työnnän kyrpäni taas Hannan vittuun liikkuen hitaasti edes taas. Hanna sanoo minulle nopeammin ja toteutan toiveen. Kokoajan kiihotun entistä enemmän ja laukean.

Siirryn pois ja menen makuulle. Hanna menee myös alas ja siirtyy selälleen. Makaamme vierekkäin pienen hetken. Hyväilen Hannan rintaa ja suutelen häntä. Kiitän Hannaa saamastani ja nousen ylös. Menen vessaan hakemaan kalsareita. Löydän kalsarini ja Hannan alusvaatteet. Puen kalsarit ylleni ja vien Hannalle alusvaatteet. Hanna pukee ne yllensä ja sanoo tekipä hyvää aloittaa päivä näin.

Nousemme ylös ja siirrymme keittiöön.

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri