Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kuumaa kimppakivaa höyrysaunassa
Kirjoittanut: Bigdick
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Olin matkustanut Turkkiin kahden veljeni kanssa.Ensimmäiset illat menivät juhliessa ja ryypätessä.
Neljäntenä iltana veljeni olivat lähteneet muutamalle alakerran baariin. Tylsistyin yksin hotelli huoneessa, joten päätin lähteä hotellin kylpylään. Kävellessäni valkea kylpytakki päällä käytävällä vastaani käveli tytöt naapuri huoneestani, jessika ja emma. Olin iskenyt silmäni heihin jo lentokentällä suomessa. Emma oli ilmeisellä tavalla seksikäs; hänen pitkät ja paksut tummat hiuksensa,täyteliäiset huulensa ja kurvikas vartalonsa oli joka miehen unelma. Jessika taas oli hoikempi mutta silti muodokas.Hänen puolipitkät mustat hiuksensa,korkeat poskipäänsä ja seksikkäät siniset silmänsä vangitsivat katseeni. Hän oli vastustamaton, oikeastaan seksikkäämpi kuin Emma, koska jätti varaa mielikuvitukselleni.
Olimme vaihtaneet kuuluumisia käytävässä törmätessämme. Aina kun vaihdoin katseita heidän kanssaan, tunsin kullini  paisuvan. Heissä oli jotain sellaista jota en voinut vastustaa.
Huomasin että he menivät sisään ovesta, joka oli vastapäätä miesten pukuhuonetta.Se oli siis naisten pukuhuone. Ajattelin, että minulle olisi liikaa olla puolialasti kylpylässä heidän kanssaan, joten painuin suoraan höyryhuoneeseen. Suihkutilat ja muut saunat olivat täysin tyhjät, eikä höyryhuoneessakaan ollut ketään. Niinpä annoin mielikuvitukseni vaeltaa Jessikaan ja Emmaan. Kuvittelin kuinka he rentoutuisivat porealtaassa..Heidän kätensä vaeltaisivat toistensa rinnoille, poreet kutittelisivat heidän kostuneita pillujaan..he suutelisivat intohimoisesti höyryn noustessa altaasta. Vähitellen Jessikan käsi liikkuisi Emman suurelta mehukkaalta rinnalta alaspäin, sormet kiusoittelisivat pyörien emman klitoriksella kunnes jessika työntäisi ensin yhden, sitten kaksi sormea emman nautinnosta värisevään märkään emättimeen. Kuvitellessani kuinka tytöt nauttisivat toisistaan hieroin nyt jo kiihotuksesta kovaa kulliani ja vetelin sitä edes takaisin. Runkkasin kosteissä höyryissä, kun kuulin suihkuhuoneen oven käyvän.Laitoin pyyhkeen seisovan penikseni suojaksi, kun höyryhuoneen ovi aukeni. Siellä seisoi emma ja jessika alasti, pidelleen toisiaan käsistä kiinni.

-Moi, sanoi seksikkäästi hymyilevä jessika
-Me tultais tänne nauttimaan höyryistä,haittaako?Emma kysyi
Menin ihan hämilleni, kunnes muistin että saunatilat ovat yleiset,niin miehille kuin naisillekkin.
-Joojoo,tulkaa vaan,vastasin peitellen yhä enemmän paisuvaa stondistani.

Tytöt istuivat molemmille puolilleni. He istuivat siinä myhäillen, selvästi nauttien höyryistä ja kuumuudesta. Yritin saada jättimäisen himosta sykkivän penikseni laskeutumaan, kunnes tunsin kosketuksen reidelläni. Se oli Emma, joka hivutti kättään pitkin reittäni. Jessika seurasi perässä,ottaen samalla pyyhkeen pois kullini päältä.Jessika asetti käteni hänen rinnalleen ja sanoi haluavansa minun koskea häntä. Hieroin hänen pyöreää rintaansa samalla kuin tyttöjen kädet hivuttautuivat lähemmäksi seisovaa penistäni.

-Haluatko katsoa, kun me leikimme toistemme kanssa? Emma kysyi.

En saanut sanotuksi mitään, nyökkäsin vain.
Sillä hetkellä äskeinen fantasiani kävi toteen. Tytöt suutelivat kiihkeästi edessäni hieroen toistensa vartaloita. Emma painoi päätänsä alemmaksi liu\'uttaen kieltään jessikan kiiltävällä,kostealla vartalolla. Jessika nosti jalkansa Emman olkapäille, ja emma nuoli jessikan märkää pillua pyörittäen kieltään ja näykkien tämän klitorista. Välillä hän työnti kielensä syvälle emättimeen,mikä sai jessikan voihkimaan nautinnosta. Emma jatkoi työtään jessikan voihkinnan voimistuessa. hän kuulosti siltä että tulisi hetkenä minä hyvänsä. Emma viittoi minut mukaan, ja nousin lauteilta. Hieroin suurta kulliani, joka ei koskaan ollut ollut jäykempi. Jessika värisi lattialla nautinnosta.Samassa voihkinta yltyi ja yltyi ,kunnes jessika sanoi tulevansa. Emma otti kielensä pois jessikan pillusta, josta tulvahti mehuja. jessika huokaisi orgasmin saatosta ja jäi makaamaan lattialle. Emma työnti minut lattialle istumaan, ja konttasi minua kohti. Hän siveli reisiäni kiusoitellen minua,kunnes hänen kätensä kosketti kulliani. Hän runkkasi minua vedellen ja hieroen penistäni,puristi ja nuoli pallejani. Sitten hän istui päälleni ja ratsasti minulla hurjana. Murisin nautinnosta samalla kun päälläni ratsastava emma voihki ja huohotti. -kovempaa,mä tulen ihan kohta,ohh ei saa lopettaa, hän huuti.
Silloin tunsin orgasmin olevan lähellä. Voihkimme molemmat,kunnes laukesimme yhtäaikaisesti. Meinasin menettää tajuntani, en ollut koskaan tuntenut mitään niin hyvää.
Jessika oli päässyt uuteen nousuun, hän kiipesi päälleni  ja otti uudestaan kovettuneen kullini suuhunsa. Hän pyöritteli sitä suussaan, näykki ja nuoli. hänen kostea pillunsa oli kasvoni edessä, kurotin kieleni ja pyörittelin sitä hänen klitoriksellaan, tunsin kuinka hänen pillumehunsa valuivat minun päälleni, ja se vain kiihotti minua lisää. Jessika nousi päältäni ja siirtyi emman luokse. He sormettivat toisiaan ,ja huoneessa kaikuva pillunlätinä sai minut niin himokkaaksi, että menin heidän väliinsä. Emma hieroi rintojaan minun selkääni vasten. Tunsin hänen kovettuneet nänninsä ja kuuman hengityksensä ihollani. Otin jessikan rinnasta kiinni ja laitoin sen suuhuni. Imin hänen nänniään, ja sain hänet voihkimaan- Samassa ovi aukesi,ja sisään tuli kaunis nainen. Hän hymyili ja meni lauteille katselemaan meitä.Se selvästi kiihotti jessikaa ja emmaa vielä enemmän he hengittivät raskaammin, ja jessika kiipesi päälleni.Otin kovan kullini käteeni ja liikuttelin sitä hänen klitoriksellaan.

-En kestä,ei saa kiusata,laita se sisään, jessika sanoi ja voihki.

Työnsin penikseni hänen märkään,supistelevaan  pilluunsa.Jessika pyöritti lanteitaan päälläni. Minä puristelin pakaroitani yhteen ja pyörittelin penistäni. jessika puristeli rintojaan ja suuteli minua.
Emma otti sisään tullutta tyttöä kädestä ja johdatti tämän eteeni. He suutelivat toisiaan ja puristelivat toistensa pakaroita ja rintoja. Tyttö voihki kovaan ääneen ja nuoli emman vartaloa. emma meni selälleen maahan hieroen suuria,kiinteitä rintojaan samalla kun tyttö nuoli ja sormetti tämän kosteaa vaaleanpunaista,himosta supistelevaa pillua.
Olin saamassa taas orgasmin ,niinkuin vaikutti jessikakin, hän oli todella kiihottava,liiankin,meinasin tulla ennenkuin kerkesimme aloittaakkaan.Molemmat huohotimme,ja jessika huuti ja voihki ja sanoi tulevansa nyt. Hänen koko vartalonsa värisi orgasmin voimasta.Jatkoimme kiihkeä rakastelua neljästään höyryissä saunan lämmössä. Myöhemmin kun palasin hotelli huoneeseeni,veljeni eivät uskoneen tämän olevan totta.
itselleni tästä kuitenkin on jäänyt ikimuistoinen kuva mieleeni.parasta kuitenkin on,että olen pysynyt yhteyksissa emmaan ja jessikaan, ja tällaisia iltoja on luvassa vastedeskin. Kaiken kruunaa se, että tämä on täysin totta. Nyt kun ajattelen tätä,kullini paisuu taas  pelkän muiston voimasta.Penikseni on jo aivan kova ja sykkii. Parasta mennä päästelemään pahimmat paineet ja nauttimaan saunan puolelle alakertaan.kuka tietää vaikka seuraani liittyisi yläkerran kaksoset...

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri