Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kurssipäivän ilta
Kirjoittanut: Vogueman
Kategoria: Mies sukkahousuissa / Sukkien nuuskimista / JalkafetissiJuoduin lähtemään kursseille koko viikoksi työnantajan määräyksestä. Hotelli oli järjestetty etukäteen, ei mikään huippupaikka sen tiesin kokemuksesta. Varauduin iltojen viettoon kanisterilla valkoviiniä. Kurssin päätyttyä eräältä päivältä sulkeuduin taas huoneeseeni kävin suihkussa ja kaadoin itselleni valkkaria lasiin. Päätin juhlistaa iltaa ja koska olen ns. sukkismies kaivoin laukustani mustat sukkikset. Puin sukkikset jalkaani, tietenkin ilman alushousuja ja kas kummaa, kullini alkoi heräillä. Puristelin patukkaani ja tein muutaman runkkausliikkeen. Naukkailin välillä viiniä ja hieroskelin seisovaa kaluani. Sukkahousujen kosketus tuntui ihanalta paljasta terskaa vasten.

Useamman lasillisen jälkeen päätin kuitenkin katsastaa tämän hiljaisen hotellin ravintolan. Asettelin kaluni sukkisten sisälle ja jätin terskan paljaaksi koska se tuntui niin hyvälle. Farkut ja bootsit jalkaan, paita päälle ja menoksi. Ravintolassa istui muutama henkilö, eli suunta baarin puolelle. Siellä istui vain yksi nainen joka oli baarin ainoa asiakas. Pyysin lasillisen valkkaria ja istahdin parin pöydän päähän tuosta naisesta. Nainen kävi läpi joitakin papereita itsekseen jupisten. Vaaleat puolipitkät hiukset koristivat kohtalaisen kauniita kasvoja, punainen kauluspaita kätki kookkaat rinnat sisälleen. Jalassa naisella oli pitkät leveälahkeiset housut. Katseeni siirtyi hänen kenkiinsä jotka olivat siniset avokkaat. Naisen nostaessa jalan toisen päälle huomasin että hänellä oli mustat sukkikset tai polvisukat. Tämä riiti minulle, kullini alkoi osoittaa heräämisen merkkejä joten rohkeasti asiaan. Marssin naisen luokse ja sanoin eikö jo olisi aika lopettaa työnteko tältä päivältä? Sain osakseni hämmästyneen katseen ja kauniin hymyn. Taidat olla olla oikeassa hän sanoi. Pyysin lupaa istua hänen seurakseen hetkeksi. Kasaillessan papereitaan hän kertoi olevansa tylsää seuraa kuivin suin. Kysyin mikä juoma maistuisi ja sain kuulla kossupatterin olevan naisen lempparijuoma. Juomat haettuani istuin pöytään ja nainen aloitti tarinansa kertomalla olevansa tuote-edustaja keski-suomesta. Puheesta huomasin että tarjoamani kossupatteri ei ollut illan ensimmäinen.

Muutamat otettuamme nainen ihmetteli miksi yksinäinen nainen kapakassa on miehille kuin haaste? \"tuo minun on kaadettava\" tuntuvat miehet ajattelevan. Kerroin että eihän tuommoista asiaa pidä yleistää, vai luuletko että sen vuoksi tulin seuraasi istumaan? Kukapa sen tietää sanoi nainen ja pohti uskaltaisiko vielä yhden ottaa. Pyörähdin tiskillä ja juttumme jatkui. Nainen kertoi olevansa naimisissa ja sen vuoksi minun olisi turha kytätä hänen tavaraansa. Puristelin munaani pöydän alla ja vakuuttelin etten olisi hänen housuihinsa pyrkimässäkään. \"Mitä sinä sitten haluat\" nainen kysyi suoraan. En tiedä uskallanko sinulta sitä kysyäkkään vastasin. Nainen katsoi minua kummissaan ja sanoi aikani menneen aivan hukkaan mikäli jättäisin kertomatta. \"Et sitten suutu etkä naura etkä myöskään huuda kaikille asiaani\". Nainen katsoi ympärilleen ja kysyi\" ai kenelle kaikille\". Olimme edelleen kahden baarissa. Lupaan kuunnella kiltisti asiasi oli se sitten mitä tahansa. Suunnitelma oli jo valmiina mielessäni. Kysyn sinulta suoraan ja lupaa ettet keskeytä minua: Lähdetkö huoneeseeni nauttimaan kupillisen valkoviiniä ja katselisit kun hyväilen itselleni orgasmin. Siis mitä sinä sanoit? lähdenkö katsomaan kun sinä runkkaat, sitäkö tarkoitat? Olin aivan äimänä ja vastasin että älä unohda sitä valkkaria. Nainen hymyili lupaavasti ja kysyi eikö muuta? Kysyi häneltä oletko koskaan nähnyt miehellä sukkiksia jalassa,tiesitkö että paljaaksi ajeltu alapää saa kalun näyttämään suuremmalta? Nainen hymyili taas ja sanoi:\"Okei tämä minun on nähtävä, mutta lähden vain katsomaan muista se\".

Nainen otti laukkunsa ja lähdimme huoneeseeni. Housuissani alkoi olla ahdasta päästyämme huoneeseeni ja naisen humalaisesti kikattaessa kaadoin meille viinit. No joko näytös pian alkaa?kysyi nainen ja istui huoneen ainoaan tuoliin. Riisuin paitani pois ja avasin vyöni. Otin bootsit pois jaloistani ja nainen henkäisi, sinulla siis tosiaan on ne sukkikset jalassa nähtyään mustat sukkajalkani. Mulkkuni seisoi jo vahvasti koska en ennen ollut tehnyt tämmöistä kuin unelmissani. Otin farkkuni pois ja nyt päästyään ulos housujen ahtaudesta mulkkuni venytti sukkisia komeasti. Nainen istui ja tuijotti minua, samalla hörppien viiniä kuin janoonsa. Hieroin seisovaa munaani sukkisten päältä ja pussit tuntuivat nousevan ylöspäin. Kysyin naiselta oliko hänellä laukussaan vaikka saksia että saisin tehtyä kalulleni reiän sukkiksiin, niin saisimme näytöksen alkamaan. Nainen etsi saksia kassistaan ja pyysi josko täyttäisin hänen mukinsa. Jouduin aivan naisen eteen ottaessani hänen tyhjenneen mukinsa. Terskani oli kastellut sukkiksiin märän läntin joka ei jäänyt naiselta huomaamatta hänen ojentaessan sakset minulle. Käännyin selin ja leikkasin sukkiksiin reiän josta kullini ponnahti esiin. Ojentaessani täyden viinimukin naiselle oli tulipunainen kiiltävä terska aivan hänen kasvojensa edessä. Nyt naisen hengitys tuntui kiihtyvän ja hän kysyi:\" Koska meinaat aloittaa runkkauksen, kullisi näkyy olevan jo valmiina\". Aloitin runkkauksen hitaasti vedellen esinahkaa terskan yli ja taas takaisin samalla kysyin voinko pyytää vielä jotain muuta? Nainen sanoi arvanneensa että kysyisin, ja sanoi että minua et pane sehän tuli jo baarissa selväksi. Sanoin että tämä ei liity panemiseen. Okei, kysy sitten nainen vastasi.

Pyysin naista riisumaan kenkänsä ja näyttämään sukkajalkansa. Ei kai sentään, olin aivan varma että haluat nähdä tissini sanoi nainen. Sekin käy, mutta näytä jalkasi ensin. Tilanne oli niin kiihoittava että en uskaltanut runkata kulliani kuin aivan juuresta, etten olisi ruiskuttanut spermojani liian aikaisin. Nainen riisui kenkänsä ja näkyviin tuli kauniit varpaat ja punaiset varpaankynnet jotka hohtivat ihanasti mustien sukkisten alta. Kysyin saanko koskettaa jalkojasi samalla runkaten kulliani. Naisen katse oli nauliutunut kiiltävänä loistavaan terskaani ja hän vain nyökkäsi myöntävästi. Nostin naisen jalkaa samalla itse kyykistyen naisen eteen. Koskettelin noita ihania varpaita sukkisten läpi ja viimein uskalsin suudella varpaita. Nainen katsoi minua kummissaan ja kysyi:\"Pidätkö sinä tuosta?\" Sanoin pitäväni ja rohkenin viedä varpaat nenäni alle ja haistaa tuota hikistä sukkaa joka vielä hetki sitten oli ollut kengän sisällä. Ihanat aromit kulkeutuivat nenääni ja samalla nainen aukoi jo paitansa nappeja. Mulkkuni alkoi sykähdellä ja nousin seisomaan samalla naiselta kysyen oliko hänellä polvisukat vai sukkikset? Polvisukat, vastasi nainen ja kysyi haittaako se. Ei suinkaan vastasin ja kysyin voinko riisua ne. Tämän jälkeen on kai turha sinua kieltääkään. Riisuin polvisukat ja nostin sukkien kärjet nenäni alle ja aloitin nuuskimisen samalla toisella kädellä runkaten.Nainen oli riisunut paitansa hörppäsi mukistaan ja aloitti: \"Nyt kun olen nähnyt miehen jolla on sukkikset jalassa, komeasti seisova punapäinen kulli jalkojen välissä runkattavana, ei karvoja kullissa ja joka haluaa haistella samalla sukkiani kun runkkaa minulle, voinko pyytää sinua katselemaan tissejäni samalla kun lennätät liemet ulos paksusta mulkustasi\".

Samalla nainen avasi tissiliivinsä ja kookkaat tissit syöksyivät vapauteen nännit pystyssä. Käteni vauhti kiihtyi tämän näyn edessä. Haistelen tuon naisen sukkia joka juuri esittelee minulle tissejään. Samalla nainen kumartui eteenpäin irroitti käteni kullistani ja sanoi:\"Ehkä minä jatkan tästä\". Hän alkoi vedellä esinahkaa edestakaisin koko mulkun matkalta, märkä terskanpää antoi liukastetta naisen käteen, ei kuitenkaan tarpeeksi koska nainen hetken runkattuaan vetäytyi taaksepäin, puristeli tissejään ja pyöritteli nännejään sylkäisi kullini päälle ja aloitti runkkauksen uudelleen. Sain keskittyä haistelemaan naisen hikisiä sukkia sillä aikaa kun hän hoiti runkkauksen. Aina vetäessään esinahan aivan taakse hän nuoli kielellään terskan herkkää alapintaa, välillä taas imaisten koko terskan suuhunsa. Nyt riittää multa alkaa tulla ihan kohta, sanoin naiselle. Annoin naiselle toisen polvisukan ja pyysin vetämään sen kyrpäni päälle. Nainen teki kuten pyysin kysymättä mitään. Saatuaan sukan kullini päälle hän oivalsi mitä halusin ja aloitti runkkauksen. Kiitokseksi tästä puristelin hänen tissejään ja pyörittelin nännejä jotka tuntuivat kasvavan koko ajan.

Nainen piti tästä koska alkoi huohottaa voimakkaasti. Runkkausvauhti kiihtyi ja välillä sukan kärki oli tiukkana vasten terskaani ja välillä sukka meinasi karata kokonaan kyrpäni päältä. Tunsin että en jaksa enää pidätellä sperman tuloa ja vedin sukan hienhajua sisääni, puristin tissejä ja varoitin naista että alkaa tulla. Nainen runkkasi yhä nopeammin ja katsoi sukan verhoamaa kyrpääni silmät ja suu puoliavoimena ja sitten lähti lasti liikkeelle. Kullini syöksi spermaa sykäyksittäin sukan läpi ja nainen huohotti edessäni, otti spermaa sormiinsa ja hieroi terskaani spermaisen sukan sisällä. Nainen kysyi:\" Tuntuiko se hyvältä, tuleeko sinulta aina tuollainen määrä spermaa\"? Tämä oli vain sinulle vastasin. Sessio oli ohitse, sain pitää sen toisen polvisukan, että minulla olisi jotain tekemistä seuraavanakin iltana, koska nainen jatkoi matkaansa aamulla. Söimme aamupalan yhdessä seuraavana aamuna, niinkuin hotellissa tutustuneet ihmiset tekevät. Tämän yön tulen muistamaan aina.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri