Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kolmas pyörä
Kirjoittanut: Foot and shoe
Kategoria: Jalkafetissi / Sukkien nuuskimista / Ryhmäseksiä


 

Ollessamme pari vuotta sitten työporukan kanssa viikonloppuristeilyllä, jouduin yllättävään tilanteeseen. Kuten kaikki varmaan ymmärtävät työporukan juhliessa, jossain vaiheessa tulee tilanne, että työasiat nousevat tärkeimmäksi keskustelunaiheeksi. Istuimme baarissa koko porukka ja päätin että en lähde mukaan siihen:\"Olisi pitänyt, miksi ei tehty niin\", keskusteluun. Jouduin vaihtamaan toisen kerroksen rauhalliseen baariin jossa oli pieni tanssiparketti.

Marssin melko tyhjän salin poikki suoraan baaritiskille. Valitsin istumapaikan tiskin päästä, että samalla voisin katsella baarin tyttöjen sukkia ja kenkiä. Tiskin takana olikin muutama kaunisjalkainen tyttö, toisella mustat- toisella vaaleanruskeat sukkikset. Tilasin juoman ja sitä maistellen katselin pöydissä istuvia ihmisiä. Muutama pariskunta ja yksi isompi porukka musiikkia odottamassa. Päädyin ihailemaan tyttöjen jalkoja tiskin yli ja ajattelin minkälaiset tuoksut noista sukista ja kengistä lähtisikään.

Parin paukun jälkeen tunsin koputuksen olkapäälläni ja kääntyessäni näin ikäiseni hyvinpukeutuneen herran. Mies kysyi haluaisinko tulla hänen ja vaimonsa pöytään viettämään aikaa, samalla viitaten salin takaosaan jossa vaaleatukkainen nainen nosti juuri kättään sinne katsoessani. Olin huomannut naisen hetkeä aikaisemmin hänen käydessään ilmeisesti wC-tiloissa. Musta hame, mustat sukat ja kauniit mustat kengät. Totesin herralle, että eipä minulla tässä muutakaan ole meneillään joten kyllä se sopii. Pöytään päästyämme nainen esitteli itsensä Pirjoksi ja mies itsensä Erkiksi tai sano Eki vaan.

Kallistelimme kuppeja ja keskustelimme yleisesti asioista. Muutaman juoman jälkeen Eki kysyi:\" En ole itse tanssimiehiä, joten voisitko tanssittaa Pirjoa tämän illan?\" Sanoin osaavani perustanssin askeleet, jos se riittää niin siinä tapauksessa kyllä käy. Pirjo nyökkäsi hyväksyvästi tarttui käteeni ja vei minut parketille. Kappale oli hidas joten saatoin soveltaa sekalaista askelrytmiä. Pirjo veti minut heti itseensä kiinni, ja alkoi pyörittää lannettaan minua vasten. Eipä aikaakaan kun kaluni alkoi kovettua housuissani niin ettei se jäänyt Pirjoltakaan huomaamatta. Vilkaisin pöytään ja huomasin Ekin katseen seuraavan meitä kaiken aikaa. Sanoin Pirjolle että \"leikkimme\" parketilla ei jää Ekiltä huomaamatta. Pirjo nosti päätään ja sanoi:\" Olen aivan varma että Eki pitää tästä yhtä paljon kuin minäkin\", samalla hän työnsi lantiotaan vaativasti housuissa seisovaa kaluani vasten. Ajattelin mielessäni mihin helvettiin olen sotkeutunut, mutta päätin katsoa mitä tuleman pitää.

Aikamme tanssittuamme palasimme pöytään johon Eki oli käynyt hakemassa täydennystä kaikille. Kiitin tanssista Pirjoa ja myös Ekiä joka oli minua tanssittajaksi pyytänyt. Eki viittasi kintaalla kiitoksille ja kertoi tanssimme olleen kaunista katseltavaa, samalla Pirjolle silmää iskien. Käytyämme vielä pariin kertaan parketilla, Eki sanoi Pirjolle menevänsä hyttiin lepäämään ja antoi minulle ohjeet että huolehtisin Pirjonkin piakkoin hyttiin kunhan hän on tanssinut tarpeeksi. Lupasin hoitaa homman, ja Eki poistui baarista suudeltuaan Pirjoa pikaisen jälleennäkemisen toivossa. Ja taas tuo silmänisku vaimolle.

Kullini seisoi housuissa jo täysin kovana pelkästään siitä syystä että nyt olin kahden tuon hyväjalkaisen naisen kanssa. Pirjo siirtyi viereeni istumaan ja pudotti toisen kätensä huomaamattomasti syliini. Katsoin häntä kummissani ja kysyin julkeasti:\"Eikö miehesi pane sinua, minä en jättäisi noin söpöä naista kenenkään muun holhottavaksi saati tanssitettavaksi\". Pirjo puristeli kulliani housujen läpi, lipaisi huuliaan ja aloitti:\" Kerroin sinulle äsken parketilla että hän nauttii yhtä paljon kuin minäkin, tosin katselemisesta, minä taas tuntiessani seisovan kalusi itseäni vasten\". Samalla Pirjo alkoi tehdä runkkausliikkeitä pöytäliinan suojassa kalulleni joka tosin oli vielä housuissa. Nyt kun tiedän miltä kalusi tuntuu housujen läpi haluisin myös nähdä sen, sanoi Pirjo kysyen samalla onnistuuko se? Aloitin kertomalla että tarkoitukseni oli kysäistä häneltä saisinko haistella hänen sukkiaan ja kenkiään jossain vaiheessa iltaa. Seisovaa kulliani en alkaisi temppuilla täällä baarissa ulos housuistani. Pirjo naurahti ja sanoi:\"Enhän minä tarkoittanutkaa että täällä, mennään meidän hyttiin Eki jo varmaan nukkuu siellä\". Perkele, olin jo unohtanut koko Ekin. Okei, mennään vaan sanoin ja ajttelin katsoa pelin loppuun asti.

Matkalla hyttiin ihailin noita kauniita sääriä ja kullini jatkoi seisontaa ajatellessani tulevaa. Hyttiin päästyämme sillä vallitsi tunnelmallinen hämärä. Eki oli jättänyt yhden pöytälampun palamaan, ja itse mennyt parisänkyyn peiton alle \"nukkumaan\". Hytti oli ilmeisesti jonkunlainen sviitti, koska tilaa oli ruhtinaallisesti. Oli sohva ja erikseen vielä pieni pöytä. Pirjo kuiskasi korvaani:\"Istu tuohon sohvalle, avaan pullon ja otetaan yhdet paukut\". Istahdin sohvalle ja seurasin kuinka Pirjo kaivoi viskipullon kassista ja lorautti siitä kahteen lasiin. Lasit kädessään hän istahti sohvan toiseen reunaan ja nosti jalkansa syliini, antoi lasin minulle, kohotti omaansa ja sanoi:\"Otetaan tulevalle yölle\". Naukattuamme laseista Pirjo edelleen kuiskasi:\" Voisitko nyt riisua housusi ja näyttää mitä sieltä löytyy\"? Nostin jalat sylistäni ja riisuin housuni ja paitani. Kulli sojotti pystyssä ja näin Pirjon katseen liimautuneen siihen, terskan pää kiilteli kosteana kun istahdin takaisin sohvalle. Pirjo nosti jalkansa taas syliini ja pyysi minua riisumaan kenkänsä. Tätä olin odottanut. Nostin Pirjon jalan kasvojeni tasalle ja hiljaa irroitin kengän hänen jalastaan samalla haistellen aromia joka kengästä tuli. Saatuani kengän pois jalasta haistoin ensin kengän sisustaa jonka taivaallinen tuoksu sai kullini nytkähtelemään. Suoritin saman operaation toiselle jalalle jonka jälkeen nostin molemmat jalat kasvojeni tasalle ja aloitin himokkaan nuuskimisen. Sukista levisi nenääni ihana hien ja nahkan aromi jota vedin nenääni kuin joku kokaiinin käyttäjä.

Pirjo nappaili lasistaan minua katsellen ja pyysi kulliani käteensä kunhan maltan lopettaa sukkien haistelun. Laskin sukkajalat syliini ja samalla huomasin että Pirjolla ei ollutkaan sukkiksia vaan stay-upit. Nousin sohvalta ylös siirtyen Pirjon kasvojen eteen kulli pystyssä heilahdellen. Pirjo tarttui kulliini huokaisten ja aloitti rauhallisen runkkauksen. Samaan aikaan kuulin kuinka selkäni takana Eki alkoi kääntyillä vuoteessa. Hätkähdin ja Pirjokin huomasi sen kullistani, mutta iski minulle silmää kuiskaten samalla:\"Ei hätää, tätä Eki juuri haluaa\". Pirjo jatkoi runkkausta samalla nostaen jalkansa kasvojeni eteen ja kutitellen nenääni sukkajalalla. Haistelin sukkaa ja näin kuinka Pirjon suu lähestyi kulliani. Hän imaisi terskan suuhunsa samalla pussejani hieroen ja alkoi tehdä päällään naintiliikkeitä. Yht\'äkkiä Eki seisoi vierelläni suu hymyssä. Jumalauta, haistelen hänen vaimonsa sukkia samaan aikaan kun vaimo ottaa minulta suihin ja mies vain hymyilee!! Eki taputti minua olkapäälle ja sanoi:\"Meinasitteko jättää minut ilman\". Pirjo päästi kullini suustaan nousi ylös ja tarttui Ekin alushousujen peittämään kaluun joka seisoi pystyssä. Runkkaili kullia housujen läpi muutaman kerran ennekuin kaivoi kullin esille. En ole ikinä nähnyt luonnossa toisen miehen seisovaa kullia ja täytyy sanoa että näky oli vaikuttava. Paksu isoterskainen kulli täydessä seisokissa upposi tuohon samaan ahnaaseen suuhun josta oma kullini oli juuri tullut ulos.

Pirjo päästi Ekin kullin suustaan ja siirtyi sängylle konttausasentoon. Eki siirtyi paksu kulli seisten Pirjon taakse ja nyökkäsi minulle paikan Pirjon kasvojen eteen. Samalla kun Eki alkoi riisua Pirjon pikkuhousuja nappasin Pirjon kengät lattialta sängylle. Saatuaan housut pois Eki alkoi sovittaa paksua munaansa Pirjoon takaapäin. Puristelin Pirjon tissejä hameen läpi ja tunsin kuinka nännit kovenivat. Pirjo hamusi kullini suuhunsa samaan aikaan kun Eki aloitti työnnöt Pirjon pilluun. Työntelimme tasatahtia jonkun aikaa, toinen suuhun toinen pilluun ja Pirjon suusta kuului huohotusta ja voihketta. Välillä Pirjo päästi kullini suustaan ja runkkasi sitä toisella kädellään, hetken runkattuaan nuolaisi terskaa ja imaisi sen taas suuhunsa. Hytissä kuului aikamoinen lätinä ja voihke. Ekikin voihki nussiessaan takaapäin vaimoaan enkä minäkään voinut olla hiljaa, niin hyvältä suihinotto tuntui.

Jatkoi Pirjon tissien puristelua yhdellä kädellä ja nappasin kengän sängyltä käteeni ja vein sen nenäni eteen ja aloitin raivoisan nuuskimisen ja sisäpohjan nuoleskelun. Suolainen maku ja hikisen nahan aromi oli viedä minulta jalat alta. Kullini alkoi sykähdellä Pirjon suussa mutta en ollut vielä valmis laukaisemaan spermoja Pirjon suuhun. Eki aloitti loppukirin ja ääni käheänä hän sanoi:\" Pirjo, Pirjo, spermaa tulee nyt pilluusi, ota spermaa, ota spermaa\". Pirjo päästi kullini suustaan käänsi katseensa Ekiin, alkoi vatkata takapuoltaan kuin henkensä hädässä samalla voihkien:\" Kyrpää, kyrpää, kahta kyrpää. Anna suuhun, anna suuhun\". Käänsi kasvonsa minuun imaisten taas kullini suuhunsa. Ekin spermat lähtivät liikkeelle ja mies alkoi vapista kuin horkassa. Eki voihki ja ääni vapisten kyseli:\" Joko tulee, joko tulee, ruiski naamalle kunnon satsi\". Haistelin kenkää joka oli sisäpuolelta jo aivan märkä syljestäni kun Pirjo imemistä tehostaakseen alkoi runkata samalla kullini vartta. Runkkausvauhti kiihtyi ja tunsin että nyt lähtee sperma liikkeelle. Sopertelin ääni vavisten kengän sisään, tulee, tulee, spermaa naamalle, suuhun, tulee. Pirjo päästi kullini ulos suustaan ja runkkasi koko lastin naamalleen. Spermaa roikkui hänen poskistaan, suupielistään ja leuastaan. Vielä hän kieltään ulkona pyöräyttäen nuolaisi osan spermaa suuhunsa.

Istahdin sohvalle Ekin viereen hengästyneenä, mutta kullini ei vain lakannut seisomasta. Pirjo huomasi tämän ja kysyi että mitenkäs se sukkien haistelu? Pyysi minut sängylle tarttui kulliini joka seisoi edelleen tomerasti, ja aloitti runkkauksen. Hän nosti sukkajalkansa naamani eteen ja kehoitti haistelemaan sukkia, sitä vartenhan olin täällä. Haistelin hikisiä stay-up sukkia varpaiden kohdalta, nuolin jalkapohjaa ja sain kysyttyä Pirjolta saanko runkata sukillesi? Pirjo naurahti ja lupasi aivan kuten haluat. Eki nousi sohvalta kun Pirjo asetti toisen jalkansa kullini kohdalle samalla toista jalkaa nenäni päällä pyöritellen. Tartuin liukkaaseen kulliini ja aloitin runkkauksen sukkajalka osittain suussa. Huomasin Ekin seisovan vieressäni veltostunutta munaansa vatkaten, mutta en ajatellut asiaa enempää. keskityin vain sukkien hajuun ja siihen että kohta ruiskauttaisin loput spermat Pirjon jalkapohjalle.

Pirjo Tökki toisella jalalla terskani päätä samalla kysyen:\" Joko kohta lentää?\". Runkkasin kulliani kuin viimeistä päivää ja sain sanottua lastin lähtevän liikkeelle juuri nyt. Pirjo käänsi jalkapohjansa vasten terskaani, toinen sukksjalka suussani näin kuinka kullini päästi vaaleat liemet Pirjon mustan sukan pohjaan. Uskomaton tunne. Nyt oli kullinikin saanut tarpeekseen ja alkoi veltostua. Istahdin sohvalle tartuin viskilasiini otin hörpyn ja esitin pariskunnalle kiitokset. Eki oli saanut kullinsa runkattua taas pystyyn, meni Pirjon viereen sängylle, aloitti tissien puristelun ja esitti minulle suuret kiitokset sessiosta, ja samalla toivotti vaimolleen oikein hyvää hääpäivää!!! Pirjo kiitti ja sanoi tällä kertaa olleen mieluinen hääpäivälahja.

Kävin suihkussa pariskunnan hytissä, ja pukeutuessani toivottelin hauskaa loppuristeilyä. Eki makasi sängyllä selällään nosti kättä tervehdykseen ja Pirjo vilkutti minulle Ekin kulli suussaan. Poistuin hytistä ajatellen: Kerrankin minä voin olla antamassa ihmisille jotain, mitä he todella tarvitsevat ja sen myötä arvostavat.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri