Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Koffin puisto 2010
Kirjoittanut: R.C
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Elävää elämää kesä-Helsingissä.

Ikkunasta kuului iloista kirmailua, kun jengi vietti kuumaa kesäpäivää Koffarissa 2010. Olin juuri saanut vedettyä vaaleanpunaiset farkkuni jalkaan, kun Oona sanoi: “Nussi miua vielä kerran.” Ei sitten muuta kun panox. Ei minulla oikein stondannutkaan, puolikypsä hurmasauva roikkui ilmassa. ”Anna miun nuolla se jäykäksi.”, sanoi pikku seuralaiseni ja ryhtyi heti toimeen kuin konttoriapulainen. Ja sehän minua kiihotti.

Olin ollut Oonan kanssa 2 kuukautta.. Seksuaalielämämme oli kiihkeää, erikoista ja monipuolista. Oonan isä oli diplomaatti, ja äiti alkoholisoitunut kotirouva. Mutta kuitenkin aika stimmissä; saatoin usein salaa vilkuilla hänen persettään. No, 42-vuotias, mitäs sitten. Oona oli nuori, kaunis antilooppi, ikää 16, ehkä alle.

Tänä viikonloppuna Oonan vanhemmat olivat lähteneet Söderkullalandet´ille mökkeilemään.. Minulla oli siis ”vapaat kädet”, ja suostuin oitis Oonan pyyntöön lisäseksistä.

Oona oli ilkosillaan. Lyhyet, poikamaiset hiukset hän työnsi syrjään, kun alkoi imeä kyrpääni. Se jäykistyi heti, kun tunsin Oonan lämpimät, kiusoittelvat huulet. Liukas sylki vielä lisäsi nautintoa. Vielä hän runkkasi sitä, ja sitten olin valmis.

Nostin Oonan kirjoituspöydälle ja asettelin kullini vulvaan. ”Pane miua kuin Tarzan”, Oona sanoi, ja minähän tottelin ”Janeni” käskyä. En tiennyt miten ”Tarzan” olisi pannut, mutta minä sujautin kyrpäni hellästi märkään vittuun. Punatukkainen Oona tarttui hetkeen, carpe diem, ja antoi minun työntää jortikkani syvälle punakarvaiseen vittuunsa.

Halusin vaihtelua. Nostin Oonan pois kirjoituspöydältä ja siirsin hänet lattialle. Työnsin kyrpäni sisään kuin Arizonan härkä. Oonan pikkupillu vikisi, mutta minä pysyin lujana. Jos tuo kana ei saa minua laukeamaan uudestaan, vaihdan maisemaa. Oona keikutteli persettään, ja hänen vittunsa tuli yhä märemmäksi. Katsahdin Koffin puistoon, jossa näin yhden kundin hyväilevän jonkun hyvännäköisen, mutta kenties alaikäisen kimman munkkeja keltaisen farkkutakin alta.

Kyrpäni meinasi löysähtää, mutta sitten muistin oliiviöljypullon keittiön pöydällä. Vähän epäilin, oliko tuo saanut jo munaa perseeseensä, mutta etenin varmoin askelin. Ensiksi valelin kullini öljyllä, sitten levitin sitä Oonan persereiän ympärille. Ajattelin persepanoa Jutta Gessleff´in kanssa, mikä sai kullini uuteen uskoon. Työnsin sauvani hellänvarmasti Oonan anaaliin..

Työnsin ehkä 58 kertaa ja sitten ruiskuttelin spermatozooani Oonan pakaroille. ”Kiitti,kulta”,hän vikisi.

Napitin Prada-farkkuni, laitoin Wayfarer-aurinkolasit silmille ja olin lähdössä. Oona, vaikka oli väsynyt, halusi välttämättä mukaani Koffin puistoon. En ihan pitänyt ajatuksesta, sillä Koffarissa minua odotti 20 misun valloitukset. Lähdimme kuitenkin Oonan kanssa Koffin tornin juurelle. Oona alkoi humaltua sidukoistaan. Iskin yhden isorintaisen peruskoululaisen ja hänen tyttökaverinsa. Koska Oona asui lähellä, pyysin häneltä avaimet kämppään. Menimme sinne ja harrastimme kimppakivaa. Oona oli kai sammunut jonkun ammattikoululaisen syliin

Lyhyt novelletti,kirj.R.C.. copyright 2011-07-02

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri