Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kiinteistönvälittäjää
Kirjoittanut: LegLover
Kategoria: Eroottinen tarina | Säärifetissi

 Olin jo usein törmännyt erääseen kiinteistönvälittäjään joka työskenteli asuinalueellani Helsingissä. Hänen toimistonsa oli samalla alueella kuin missä asuimme, ja näin häntä usein kaupassa, tai ajelemassa firman autolla.

Olen itse kolmekymppinen, ja hän selkeästi vanhempi - ehkä 45 - 50 vuotias, mutta loistavasti säilynyt ikäisekseen. Etenkin olin pistänyt merkille hänen aivan upeat säärensä, jotka ovat pitkät ja hoikat. Muuten hän oli vaaleatukkainen, melko pitkät, ja hoikka, melko pienirintainen.

Olin usein miettinyt miten ottaisin kontaktia häneen, sillä tiesin että hän on naimisissa, koska olin nähnyt hänet kaupassa miehensä ja lapsensa kanssa.

No kerran sitten huomasin että hänellä oli ilmoitus paikallislehdessä rivitalonpätkästä, joka oli hänellä myynnissä. Siispä päätin mennä sunnuntai-iltapäivän ratoksi mukaan esittelyyn.

Menin sinne, ja ilokseni sainkin ensimmäisen kerran puhua Riitan kanssa, kun hän esitteli minulle asuntoa. En kyllä kuullut mitään esittelystä, sillä keskityin vain hänen vartalonsa ahmimiseen...hänellä oli musta hame, musta silkkipaita, josta oli mukavasti pari ylintä nappia auki, ja mustat sukkahousut, jotka ihanasti korostivat hänen pitkiä sääriään...ja vielä mustat korkokengät - olin aivan myyty!

Jäin sitten esittelyn loppuun asti, koska olin päättänyt että nyt minun on aivan pakko päästä naimaan tätä unelmaani. Olin siellä viimeisenä ja Riitta tuli kysymään että haluaisinko vielä jotain lisätietoja? No, sitten rohkaisin mieleni, ja sanoin "No asunto on kyllä selvä, mutta haluaisin kuollakseni tietää onko sinulla sukkahousut, vaiko sukat tuon hameen alla?"

Ensin luulin että Riitta alkaa huutamaan vihaisena, mutta sitten hänen ilmeensä muuttui, ja sanoi "No, se sinun on kyllä itse selvitettävä". Sitten vaan härkää sarvista, kävelin Riitan eteen, ja aloin hitaasti nostamaan hametta ylös...nostin sen lanteille asti, ja totesin "sukkahousuthan ne", johon Riitta: "niinpä"....

Laitoin toisen käteni Riitan taakse ja aloin hyväillä hänen sukkahousujen verhoamaa peppuaan...voi taivas kuinka hyvältä se tuntui! Sitten pistin toisen käteni etupuolelle, ja puristelin pillun päältä...koko ajan Riitta vain tuijotti minua silmiin sanomatta mitään...sitten otin käteni pois, ja hame valahti takaisin alas...aloin availemaan hänen silkkipuseronsa nappeja...yksi kerrallaan kunnes kaikki olivat auki.

Sitten menin hänen taakseen, avasin hameen vetoketjun ja pudotin sen alas...nostin Riitan jalat hameen yli, ja työnsin häntä kevyesti yhtä sohvaa kohti, sen takapuolelle. Painoin Riittaa kevyesti hartioista siten, että hän nojasi sohvan takareunaan. Sitten kumarruin, ja vedin hänen mustat sukkahousunsa ja mustat pikkuhousunsa mytyksi nilkkoihin...katsoin hetken aikaa tätä unelmanaistani...siinä hän oli...paita avattuna, vaalea pylly pystyssä, valmiina nussittavakseni - tästä olin haaveillut pitkään...

Sitten kumarruin taas, tällä kertaa levitin Riitan pakaroita ja työnsin pääni jalkojen väliin...nuolin takaapäin hänen pilluaan...samalla työntelin etusormeani sisään ja ulos hitaasti...pikkuhiljaa alkoi kuulua maiskahteleva ääni aina kun vedin ulos...silloin tiesin että nyt on aika...

Nousin seisomaan, otin housuni ja kalsarini kokonaan pois, ja menin Riitan taakse seisomaan...pistin kaluni aivan huulille, ja kysyin "onko tämä O.K.?"...Riitta kuiskasi hiljaa "on". Sitten pistin kaluni häpyhuulille ja painoin hitaasti sisään. Täytyy sanoa että olen tiukempiakin pilluja nainut, mutta Riitta oli kyllä oikea nainen. Aloin työntelemään pikkuhiljaa kovempaa, ja Riitta oli kyllä aivan märkä...ihana tuoksu alkoi leijumaan ilmassa kun nussin.

Sitten Riitta pyysi vaihtamaan asentoa koska hänen jalkansa väsyivät. Joten työnsin hänet sohvalle selälleen, ja vedin kengät ja sukkahousut kokonaan pois jalasta, levitin Riitan jalat ja aloin taas naimaan...Riitta huohotti jo aivan kiimassa ja minä panin kuin hullu...sitten huomasin että Riitalta tuli...hän näytti jopa hieman nololta jostain syystä....minä vaan jatkoin, selkä aivan hiessä...tunsin että kohta minultakin tulee, ja ajattelin vielä pikku bonusta!

Nostin Riitan sääret olkapäilleni, nojauduin eteenpäin ja asetin kaluni Riitan persereiän päälle, ja katsoin kysyvästi...Riitta oli pistänyt silmät kiinni, joten aloin painamaan alaspäin. Se oli aivan jumalattoman tiukka, mutta painoin vaan, ja lopulta kaluni meni sisään...siinä vaiheessa Riitta kiljui suoraa huutoa...aloin vielä loppukirin ja painoin aivan hulluna...sitten tunsin että tulee...ja laskin Riitan perseeseen...uskomaton tunne kun kaluni sykki tiukassa pepussa...elämäni ehdottomasti paras pano!

Sitten Riitta sanoi että omistajat tulevat varmaan kohta kotiin, joten lähdimme ja jätimme ikkunat auki...;-)

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri