Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kiihkeitä saksantunteja kiittäen
Kirjoittanut: KorkeatKorot
Kategoria: Eroottinen tositarina

 


Katsoin minusta sivulla viistossa istuvaa poikaa saksanluokassa. Häntä oli mukava katsoa, hänellä oli keskiruskeat vähän pörröiset hiukset ja siniset silmät, sekä pieni parransänki. Hänellä oli selkeät kasvonpiirteet ja komea vartalo, sopivan lihaksikas. Hän ei erottunut mitenkään erityisesti vaatteiltaan tai persoonaltaan, mutta hänestä huokui maskuliinista itsevarmuutta ja karismaa.

Jätkä oli jo pidemmän aikaa ollut ainoa syy miksi en lopettanut saksantunteja. Hänessä oli varsinaista silmänruokaa varsinkin kun grammatiikkaa alettiin lukemaan, katseeni saattoi harhailla muuallekin kuin tehtäviin.

Tällä kertaa vilkuilin taas häntä, ja yhtäkkiä hän katsoi minuun. Sydämeni jätti lyönnin väliin kun hän skannasi minua jäänsinisillä silmillään. Hän tutkiskeli minua katseellaan, häikäilemättömällä, arvioivalla. Hän katsoi suoraan pähkinänruskeisiin silmiini, sitten vaaleanpunaisia pulleita huuliani, jotka olivat hieman avoinna yllätyksestä, ja loi myös pikaisen katseen alemmas, näemmä poveeni. Kaduin hiukan avonaista paitavalintaani, joka antoi aika hyvät näkymät. Tunsin että poskiani kuumotti ja loin nopeasti katseeni alas tehtäviini, kerrankin.

Kun uskalsin nostaa katseeni, hän tutkiskeli taas papereitansa intensiivisesti.
Näin jatkui koko tunnin, loimme tutkivia katseita toisiimme, ja silmäkontaktia oli todella usein. Hän veti tuoliaan hieman taaksepäin, ja yllätyin todella paljon näkemästäni; hänellä pullotti selvästi farkuissa. Tämä näky lamaannutti minut täysin ja tunsin kiihottuvani näystä. Tunsin nännieni kovettuvan kun kuvittelin kookkaan kalun joka kovettui ja kasvoi hänen housuissaan, ja painoi farkkukangasta vasten, yritti pyrkiä ulos... Minun käteni hänen housuillaan, avaisi ne hitaasti, hieroisi hänen seisovaa kyrpäänsä ja...

Pörröpää vilkaisi taas minuun ja hänen kuuma katseensa ei jättänyt epäselväksi mistä hänen seisokkinsa oli peräisin. Puraisin huultani, ja rukoilin ettei kukaan huomaisi pientä peliämme, mutta onneksi kaikki muut luokassa seurasivat tarkasti oppituntia. Istuin kuin tulisilla hiilillä ja en voinut olla katsomatta hänen haaraväliinsä aina kun hän ei huomannut.

Tunti loppui, ja pääsin vihdoinkin tuolilla kiemurtelusta. Kokosin tavarani ja pinkaisin heti ulos luokasta. Näin sivusilmällä jätkän katsovan perääni ja peittävän stondistaan repulla, ja vaikken enää nähnyt hänen katsettaan tunsin sen polttavan selässäni. Kipitin alakerran vessaan rauhoittumaan. Hetken hengitettyäni avasin oven ja meinasin melkein törmätä \"Herra-saksantunnilla-seisokkiin\". Hän katsoi minuun ja näin pienen hymyn kaartuvan hänen huulilleen. -Moi mä oon Mikko, mä nyt ajattelin esittäytyy ku ollaa samalla tunnilla ja kaikkee, hän sanoi hiukan vähätellen tilanteeseen nähden, ja arvelin että hän oli seurannut minua ja kytännyt oven takana. Se oli oikastaan aika suloista, miesten vessa kun oli ihan eri puolella.

-Ömm joo, mä oon Sara, sain kakistettua ja ryhdistäydyin. -Kiva tavata. Olin aivan varma ettei tämä kolmasluokkalainen eli abi edes katsoisi minuun (olin tokalla lukiossa) jollei hänellä ollut jotain mielessä. Kaveripiirimme eivät todellakaan törmänneet. -Sä vaikutat kiinnostavalta ja kivalta niin ajattelin että ois kiva tutustuu, vaikka käydä kahvilla tai jotain, Mikko sanoi asiallisesti, vaikka sainkin kuvan ettei tämä ollut ainoa mitä hänellä oli mielessä suhteeni. Toisaalta ei se minua haitannut, olinhan itsekin fantasioinut hänestä. Yritin antaa hieman vaikeastisaavuteltavan kuvan, enkä kiimaista, epätodentuntuista ja sekavaa, mikä oli senhetkinen tunnetilani.

-Kai se kävisi, mutta tunti alkaa just, joten annanko mä vai sä? Siis numeron, lisäsin ja hymyilin vinosti. Huomasin Mikon nykäisevän hiukan. –Saat mielelläsi antaa numeron, tässä on mun puhelin, Mikko kokosi itsensä ja ojensi kosketusnäyttöisen Iphoninsa. -Ääh, mä en vieläkää tajua miten tätä käytetään, sanoin, mikä oli totta. -Sä vaan ojennat sormen...Mikko hipaisi kättäni, ja tunsin sähköisen virtauksen lävitseni. -...ja naputat numerot, näin- hän näytti ja vetäisi kätensä pois. –No, nähdään, oli kiva tutustua, sanoin saatuani numeron lisättyä ja kävelin tieheni lantio keinuen. Minulla oli aika leveä, naisellinen lantio ja pyöreä, kiinteä takapuoli joka yleensä sai poikien myönteisen huomion. Minulla oli joskus ollut leikkimielinen kutsumanimi JLo. Kurvikas tiimalasivartaloni oli aina ollut valttini, ja B-kupin rintoihini olin myös tyytyväinen. Pitkät, auki olevat luonnonkiharat tummanruskeat hiukseni pomppivat kilpaa peppuni kanssa. Pystyin kuvittelemaan Mikon ajatukset, mutta hänen katseestaan olin ehkä huomannut jotain muutakin kuin vartalon arvostamisen.

En nähnyt Mikkoa paljoa koulussa koska abien lukuloma oli jo alkanut lukuunottamatta niitä, joilla oli vielä kursseja suorittamatta. Olin odottanut tekstiviestiä häneltä, ja kirosin etten ollut ottanut hänen numeroaan. Ehkä hän ei sittenkään halunnut mitään...

Seuraavalla saksantunnilla silmäpelimme jatkui kuitenkin kiihottavasti. Olimme molemmat todella latautuneita tunnin loppuessa, kun hän tuli puhumaan kanssani. -Eihän tästä lukemisesta tuu mitään ku sä oot täällä, hän virnisti. -No, sullehan se on paha jos et saa kurssia läpi, sanoin ja hymyilin ilkikurisesti silmiäni myöten. -Ajattelin et kerta tänään on perjantai ja mulla ei oo suunnitelmii, niin haluaistko tehdä jotain? Mikko ehdotti. -Se olis mukavaa, mitäs tehtäs? vastasin muka viattomasti ja en voinut estää päässäni viliseviä perverssejä kuvia meistä puuhailemassa tuhmia. Yritin karistaa mielikuvat ja keskittyä treffien sopimiseen. -Kävisikö vaik leffa illemmalla, sä voit vaikka valita, Mikko ehdotti. -Okei, deal, hymyilin. Tavataanko kasilta Tennarin aulassa? -Okei, ostaksä liput niin mä voin tarjota sulle? Siis sen leffan. Mikko kysyi. –Selvä, kunhan et feidaa mua, sanoin leikittelevästi. –En todellakaan, Mikko sanoi ja virnisti.

Ostin liput, ja tapasin Mikon Tennispalatsin aulassa. Tunnelma ei ensin ollut ollenkaan vaivaantunut ja nautimme toistemme seurasta. Leffa alkaisi vasta vähän alle tunnin päästä joten päätimme mennä kahville. Otin kaakaon kermavaahdolla ja Mikko cappuccinon. Istuimme vastakkain mukavissa tuoleissa. Kermavaahtoa oli valunut hiukan korkean lasin ulkopuolelle, ja luonnollisesti korjasin sen pitkällä hitaalla nuolaisulla. Huomasin että Mikko katsoi lumoutuneena. Yritin keksiä normaaleja puheenaiheita ja käyttäytyä kuten aina, mutta aina kun imin pilliä tai nuolaisin huuliani tunsin tosi latautuneen sähköisen tunnelman ja Mikon jäänsinisen katseen. Nauroimme kyllä ja hän heitti hauskaa läppää, mikä ehkä henki hermostuneisuudesta itsevarmuuden takana.

Istuuduimme leffasaliin, johon olin onnistunut saamaan paikat ihan takimmaiselta riviltä nurkasta. Ne olivat olleet ainoat vierekkäiset paikat jäljellä, kuin tarkoitetut meille. Kun leffa alkoi ja sali pimeni, jännitykseni nousi. Uskaltaisiko jompikumpi tehdä aloitteen? Pidin kättäni käsinojalla, ja pian Mikko nosti kättänsä nojan päälle ja käteni päälle. Hän hätkähti ensin kun huomasi käteni, mutta laittoi sen sitten hitaasti takaisin. Hänen lämmin, iso kätensä peitti oman kylmemmän käteni kokonaan. -Sul on tosi sirot pehmeet kädet, hän kuiskasi korvaani ja hiveli sormiani. Se tuntui ihanalta, ja olin vähän yllättynyt että hänestä kuoriutui herkkä poika, kun hän oli vaikuttanut itsevarmalta ja vähän kovikselta aikaisemmin.

Minulla oli vähän minttu-suklaa rakeita ja otin yhden suuhuni. -Saanks mä maistaa, Mikko kuiskasi, mutta ennekuin ehdin ojentaa pussia hän suuteli minua hellästi. Olin ihan taivaissa ja suutelin häntä kiihkeästi takaisin. Hän imaisi rakeen itselleen. -Maistuu hyvälle, hän kuiskasi jälleen korvaani, niin että mahanpohjassani kutitti, ja sipaisi hiussortuvan kasvoiltani. Leffasalin hämärässäkin näin hänen syvän sinisen katseensa, joka huokui miehistä karismaa ja intohimoa. Olin ihan kiihkoissani ja nännini varmaan paistoivat läpi ohuesta vaaleasta silkkipuserosta, jota yleensä pidin ilman liivejä koska se näytti paremmalta. Mikko kurottautui ja liu\'utti kättään sileän silkin pinnalla ja tunnusteli kiinteitä pysyjä rintojani. Hän nytkähti hiukan tuntiessaan kovat nännini ja silitti niitä. Laitoin käteni hänen alavatsalleen ja laskin sen alemmas. Tunsin hänen kiihottumisensa käsissäni, ja sivelin kevyesti häntä vaaleiden farkkujen pinnalta. Tätä pidemmälle en kehtaisi mennä, en leffateatterissa, julkisella paikalla. Kukaan ei kuitenkaan tuntunut kiinnittävän huomiota puuhiimme, ja itse asiassa tilanne kiihotti melkoisesti molempia. Vaihdoimme kiihkeitä kielisuudelmia ja näykkäisin hieman Mikkoa alahuulesta. Tämä tuntui pitävän siitä, tunsin kun housujen etumus paisui kämmeneni alla. Avasin farkkujen napin ja aavistuksen vetoketjua, ja pujotin käteni notkeasti sisään. Sivelin kalua boxereiden päältä, ja puristelin hellästi koventunutta elintä. Mikon hengitys oli muuttunut raskaammaksi ja hänen kätensä olivat selälläni paidan alla. Hän suuteli ja näykkäisi korvanlehteäni. Olin niin kostea että tuntui kuin alushousuni olisivat liimautuneet kiinni.

Katsoimme välillä elokuvaa, kohta siinä käytiin kiihkeää esileikkiä ja sitten oltiin jo sänkypuuhissa. Kiittelin salaa onneani leffan valinnassa, en edes ollut lukenut kunnolla mistä se kertoi. Vaikka olihan meillä jo tunnelmta katossa muutenkin. Katsahdin Mikkoa riettaasti ja otin hänen sormensa suuhuni ja imin sitä voimakkaasti. Hänen lävitse kävi ravistus ja hänen peniksensä oli vaikeuksissa kireiden housujen ja käteni alla. Emme kuitenkaan kyenneet menemään pidemmälle, vaikka olimmekin kiihottuneita, olimmehan sentään leffasalissa. Rauhoituimme vähitellen katsomaan elokuvaa, vaikkakin hiplasimme koko ajan toistemme käsiä ja vaihdoimme tulisia katseita.

Elokuvan loputtua olimme taas aika rennoissa tunnelmissa ja mietimme jatkoja. -Mulla olis yhet bileet, mut ne on Espoossa, ei sinne jaksaisi lähtee, valitin. -Mul on muute kämppä tos Manskulla...Mikko aloitti. Ei, unohda. Voidaan me mennä juhliinkin. Mielenkiintoni kuitenkin heräsi ja kannustin häntä kertomaan lisää sanomalla että en oikeastaan ollutkaan niin biletuulella. -No, mä oon nyt asunu siellä pari kuukautta että siellä on viel vähä sotkusta... mut kaikki tarpeellinen löytyy. Siis keittiö tai no keittonurkkaus, TV, sohva, sänky... hän listasi. -Kuulostaa hyvältä (varsinkin toi sänky, ajattelin) voisinhan mä tulla vilkasemaan? Ois ihan kiva nähdä missä sä asut, sanoin ja hymyilin säkenöivästi. -No, mennään sitte Mikko sanoi vakuuttuneena ja otti kädestäni kiinni.

Astuimme sisään pieneen mutta siistiin eteiseen. Lämmin valo toivotti tervetulleeksi. Kämppä ei ollut niin paha kuin olin kuvitellut, vaan oikein viihtyisä. Silitin nahkaista sohvaa ja katselin ympärilleni kaksiossa. -Ja makuuhuone? kiusasin. -Täällähän tää on, tuu kattomaan...
Astuin toiseen huoneeseen ja yllätyin positiivisesti. Sänky oli ainakin puolitoista metriä leveä ja siinä oli yksiväriset tummansiniset satiinilakanat, ei tosin pedatut. Ikkunaa koristi paksu ja leveä kivinen ikkunalauta, ja huoneessa oli himmeä valaistus. Seinällä oli kirjahyllyt ja matalammalla tasolla soitin jossa oli sekä lp-, cd- että kasettisoitin. -Täälähän on hienoa, sanoin ja istahdin sängylle. Lakanat olivat kahisevat ja sileät, liu\'utin kättäni niitä pitkin. -Tuu tänne sieltä ovenpielestä, kuiskasin seksikkäästi minua tarkkailleelle Mikolle. Hän totteli ja kaatoi minut hellästi sängylle asettuen päälleni ja suudellen kiihkeästi. Olin heti mukana ja aloin hyväillä hänen lihaksikasta selkäänsä. Aloin vetää hänen valkoista t-paitaansa pois ja hän auttoi. Hänen paljas hieman ruskettunut rintansa oli lähes kiinni vartalossani ja tunsin hänen jyskyttävän sydämeni rintaani vasten. Hän nosti minua hieman ja vedin paitani pois sulavasti paljastaen litteän mutta naisellisen vatsani, kiinteät rintani jota toista koristi pieni syntymämerkki. Mikko hipaisi sitä. -Sä oot niin täydellinen, hän sanoi käheästi ja suuteli vatsaani.

Nyt pääsin vihdoinkin hänen housuihinsa, ja kohta hän oli pelkästään istuvissa boxereissa, joista erottui selvästi hänen miehuutensa, joka olikin varsin näyttävä, ihan kuin kuvitelmissani. Hän vaikutti tavallista isommalta minulle, en ollut ollut kovin monen kanssa. Kiusasin hetken kalua ohuen kankaan läpi ja pujotin käteni sisään ja koettelin suonikasta kankea. -No, saanko mä nyt vihdoin riisua nää riivatun bokserit, Mikko kysyi ja vinkkasi silmää, ja vastasin myöntävästi auttaen häntä prosessissa. Nyt tavara oli koko komeudessaan edessäni ja painoi alavatsaani. Ohjasin Mikon kädet riisumaan housuni ja päälleni jäivät vain liukkaat, mustat tangat. Mikon peniksen kärki hieroi pöksyjä, kiusoitteli klitoristani, ja vaati pääsyä niiden alle. Nousin riisumaan stringit hitaasti ja kiusoittelevasti kuin strippaamalla ja heitin ne sitten huolettomasti olkani yli. Ne laskeutuivat kirjoituspöydällä auki olleille saksankirjoille. Naurahdimme molemmat, ja Mikko nousi myös seisomaan ja nosti minut leveän ikkunalaudan päälle hajareisin.

Marmori tuntui viilentävältä kuumaa alapäätäni ja peppuani vasten ja Mikko painoi minut viileää ikkunaa vasten. Sitten hän kiusoitteli vakoani kalullaan ja hieroi koholla olevaa klitoristani niin että kiimani yltyi entisestään ja hengitin raskaasti vetäen kynsilläni kevysesti hänen alaselkäänsä, annoin käteni vaellella hänen kiinteälle takapuolelle. Mikko alkoi hieroa terhakoita rintojani ja imaisi kumpaakin pyöritellen kivikovia vaaleanpunaisia nännejä kielellään. Huokaisin kiihkosta, kun Mikko vuorotellen vei sormiaan sisääni ja hieroi klittaani. Mikko työntyi kahdella sormella melko kireään pilluuni. Sain varmaan pienen orkun, vartaloni kouristeli miehekkäiden sormien käsittelyssä. Jos tämä jo tuntui näin hyvältä, entä hänen valtava kalunsa syvällä pillussani?

Aloin runkata hänen kyrpäänsä, joka oli todella kova ja Mikon huokaillessa kiimassa, kysyin kondomia ja niiden löydyttyä vedin kortsun päälle ja autoin loput suulla, niin pitkälle kun sain. -Sul on oikeesti tosi iso, henkäisin. –Ei kai tuu ongelmia, tunnuit aika tiukalta vaikka olit tosi märkä, Mikko huohotti. Todistaakseni ainakin sen mahtuvan suuhuni otin kalun huulieni väliin ja aloin imeä sen päätä. Olin taitava kielestäni ja pyöritin sitä terskan ympärillä kuin tikkarilla. Mikko hengitti raskaasti ja veti kevyesti hiuksiani. Hän työntyi syvemmälle suuhuni ja sain nopeasti ohimenevän kakomisrefleksin, mutta jatkoin vielä peniksen imemistä. Se ei mahtunut kokonaan suuhuni mutta se ei haitannut menoa. Nuolin ja näykin välillä myös hänen kokkaita pallejaan, runkaten samalla kalua.

Lopetin suulla hoitamisen kun alkoi vaikuttaa siltä että Mikko oli lähellä, jolloin hän nosti minut ja ”heitti” minut sängylle. Siirtyen päälleni hän työntyi sisälleni ensin vähän, kokeillen kireyttäni, ja rentoutti vielä hieromalla klitoristani joka kuin pullisteli saadakseen kosketusta ja välillä imien nännejä ja suukotellen solisluita ja koko vartaloani. Avauduin vähän ja Mikko työntyi uudestaan hitaasti sisääni, täyttäen minut äärilleni. Kiljahdin vähän, ei sattunut paljoa mutta yllätyin että hän mahtui kokonaan sisälleni. Mikko näytti huolestuneelta mutta vakuutin että kaikki hyvin. Hän jatkoi tasaisia voimakkaita työntöjä ja alkoi kiihdyttämään tahtia. Hän nosti ranteeni pääni yläpuolelle ja piti niistä kiinni. –Nyt et pääse enää karkuun, mä aion panna sua kovaa! –Voi ei, älä tee sitä, huohotin leikkisästi. Mikko nosti vielä jalkani hänen olkapäilleen, joka korosti työntöjä, jotka menivät syvälle pilluuni. -Mä en kestä kohta enää, sä oot kiusannu mua niin kauan, Mikko henkäisi käheästi.

–Otetaan vielä takaapäin, sanoin päähänpistosta. –Okei, todellakin! Haluun ottaa sua doggy style oikeen kunnolla, peppu tänne! Mikko karjaisi seksikkäästi. Hän oli sanojensa mukainen, ja pian olimme molemmat lähellä. Hänen kova kyrpänsä hieroi nautinnollisesti g-pistettäni, ja hän kurotti hieromaan rintojani yhdellä kädellä. Huohotin: -Niin lähellä, vähän vielä…aaah, ota mut nyt! Mikko paiskautui vielä muutaman kerran persettäni vasten, syvälle sisääni, ja karjui sitten työntäen viimeisen kerran piukkaan pilluuni, meidän molempien tullen räjähtäen. Voimakas kliimaksi ravisutti meitä ajan joka tuntui monelta minuutilta. Lopulta lysähdimme molemmat kasaan uupuneina, sivellen toisiamme hellästi, pienten jälkiaaltojen lainehtiessa lävitsemme.

Rakastelimme vielä vähän myöhemmin, tällä kertaa olimme vielä rennompia ja meillä oli kunnon meno päällä. Tulin varmaan viisi kertaa aktimme aikana, ja olomme oli todella tyydytetty. Jäin nukkumaan Mikon luokse, ja nukuimme toistemme ympärille kietoutuneina.

Aloimme seurustella vasta kuukautta myöhemmin Mikon kanssa, mutta sillä välin ehdimme tutustua toisiimme paremmin sekä viettää monta kiihkeätä hetkeä toistemme kanssa. Viimeisen saksan tunnin lopussa Mikko kysyi minulta; -Bei mir Heute abend?, ja vilkkasi sinistä silmäänsä.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri