Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kaverin vaimoa mökillä
Kirjoittanut: LegLover
Kategoria: Eroottinen tarina / Säärifetissi

 Oliin lähdössä parhaan kaverini Karin kanssa hänen mökilleen viettämään viikonloppua ihan vaan poikien kesken. Mutta yllättäen Kari ilmoittikin että hänen vaimonsa Anne tulisikin mukaan. No, ei se nyt kauheasti haitannut, sillä olin pari kertaa aiemminkin Annen tavannut, ja hän oli melkoisen upea pakkaus - hieman alle nelikymppinen, vaalea olkapäille ulottuva polkkatukka, C-kupin isohkot rinnat ja ennen kaikkea aivan jumalaiset sääret. En nyt toki ollut ikinä ajatellut naivani kaverini vaimoa, mutta saahan sitä katsella.

Mökille tultiin, otettiin siinä parit kaljat ja sitten Kari ehdotti minulle että lähdetään lämmittämään rantasaunaa. Anne sanoi että hän ei jaksa tulla ja jäi mökille - sanoi vaihtavansa vähän parempaa vaatetta päälle. Mentiin alas rantasaunalle, ja kun piti alkaa sytystyshommiin, Kari huomasi että tuli puuttuu. Hän kysyi:"Viitsisitkö käydä pyytämässä Annelta tulitikkuja, hän tietää varmaan mistä niitä löytyy".

Minähän lähdin takaisin mökille ja menin sisään. Annea ei näkynyt, joten kiipesin yläkertaan. Makuuhuoneen ovella näin jotakin mitä en ikinä unohda! Anne oli juuri pukemassa vaatteita päälle. Hänellä oli mustat stringit ja mustat rintaliivit päällään, ja oli juuri pukemassa mustia sukkahousuja päälleen. Katsoin kuinka hän veti mustat kiiltävät juhlasukkikset jalkaansa, ja tunsin kuinka kaluni tärähti seisomaan. Minulla on käynyt sellainen "onni", että minua on siunattu melkoisen isolla kalulla. Joskus siitä on kyllä ollut vähän haittaakin, kun se ei tahdo ihan jokaiselle mahtua sisään...

Minulla oli siinä vaiheessa pelkät shortsit jalassa, joten seisokkia oli aika vaikea peitellä. Anne huomasi minut ja sanoi:"No moi, etsitkö jotain?" - "Joo, stidejä tulin hakemaan". Anne kaivoi tulitikut laatikosta ja antoi ne minulle. Katsoin Annea aivan mykistyneenä. Hänen isot rintansa eivät oikein meinanneet mahtua liiveihin. Kasasin itseni ja lähdin takaisin saunalle.

Saunassa käytiin ja sitten syötiin vähän illallista. Sen jälkeen Kari ehdotti että lähdettäisiin vetämään verkkoja veteen. Totesin että en taida jaksaa, johon Kari:"No ei se mitään. Mä käyn yksin, ei siinä mene kuin enintään tunti. Ota sä pari kaljaa sillä aikaa". Kari lähti ja jäätiin Annen kanssa kahden. Katselin taas häntä...hän oli vetänyt päälleen pikkumustan kesämekon jonka helma oli vain puoleen reiteen. Ahmin hänen juhlasukkiksien peittämiä reisiä silmilläni ja tunsin kuinka kaluni alkoi taas nostaa päätään.

Sitten tapahtui jotain uskomatonta! Anne meni ikkunan eteen seisomaan selin minuun ja sanoi:"Huomasin kuinka katsoit minua silloin päivällä". En sanonut mitään...Anne jatkoi:"Piditkö näkemästäsi?". Sain sanottua:"Totta kai pidin. Sinulla on aivan mykistävän upeat sääret." "Hauska kuulla. Olen nimittäi ajatellut että olen aivan rupsahtanut, koska Kari ei ole rakastellut minua ainakaan kolmeen kuukauteen". Sillä hetkellä pidin kaveriani hulluna!

Anne seisoi yhä minuuun selin ja kysyi:"Haluatko nähdä sääreni uudelleen?". Vastasin:"No, mielelläni. Mutta ei puhuta Karille mitään". Sitten Anne otti helmoistaan kiinni ja veti koko pikkumustan pois päältään ja heitti sen sohvalle. Upeiden säärien lisäksi Annella oli aivan uskomaton peppu. Tässä vaiheessa oli jo selvää mihin tässä ollaan menossa, joten kylmän rauhallisesti riisuin kaikki vaatteeni pois. Minulla oli aivan tolkuton stondis. Menin Annen taakse seisomaan, kyykistyin hiukan ja työnsin kyrpäni Annen haarojen väliin. Anne säpsähti kun hän tajusi minkä kokoinen kalu minulla on. Aloin työntelemään edestakaisin Annen jalkojen välissä. Kiiltävät ja liukkaat juhlasukkikset tuntuivat ihanilta kalussani. Anne vielä pisti jalkojaan lähemmäs toisiaan joka lisäsi puristusta.

Sitten Anne kääntyi ja koetin suudella häntä. Anne sanoi tiukasti:"Ei suudella". Sitten hän meni polvilleen ja alkoi kaksin käsin runkata isoa kaluani edestakaisin. Kohta hän upotti sen suuhunsa...katselin kuinka kaluni täytti kokonaan hänen suunsa. Kun hän imi minua avasin samalla Annen rintsikat ja ne valahtivat lattialle. Sitten sanoin Annelle:"Mene selällesi". Anne totteli ja meni selälleen lattialle makaamaan. Vedin häneltä sukkikset ja pikkuhousut pois ja levitin hänen jalkojaan. Pistin pääni reisien väliin ja aloin hitaasti nuolla Annen märkää ja kuumaa pillua.

Hän alkoi heti huokailemaan siihen malliin että uskoin ettei hän todella ollut saanut pitkään aikaan. Sitten uskoin hänen olevan valmis vastaanottamaan suuren kyrpäni. Asetuin hänen päälleen siten että saatoin tuntea Annen rinnat omaa rintaani vasten...ne tuntuivat ihanan pehmeiltä. Oikealla kädelläni asetin kaluni Annen häpyhuulille. "Varovasti" Anne sanoi. Aloin milli milliltä työntämään sisään ja Anne tuntui yllättävän tiukalta. Sitten tunsin kuinka pohja tuli vastaan, enkä ehtinyt edes vetää taakse päin Anne upotti kyntensä selkääni ja huusi orgasmin kourissä. Hän ei todellakaan ollut saanut aikoihin...

Kun Anne rauhottui aloin hitaasti pumppaamaan edestakaisin. Mutta Anne löi lantiollaan siihen tahtiin vastaan että arvasin hänen tahtovan kovaa panoa. Niinpä aloin painamaan aivan täysillä ja se tuntui tehoavan. Joka kerta kun kaluni osui pohjaan Anne voihkaisi. Pidin käsilläni hänen molemmista pakaroistaan kiinni ja puristin. Sitten ajattelin että tämä on lopetettava ennen kuin Kari tulee takaisin. Vetäisin kaluni ulos ja asetuin Annen päälle istumaan. Sanoin:"Purista rintasi yhteen." Anne teki työtä käskettyä ja työnsin kaluni Annen rintojen väliin. Se tuntui aivan taivaallisen syntiseltä. Kun tunsin että tulee, käänsin Annen äkisti vatsalleen ja asetin kaluni hänen peppuvakoaan vasten ja laukesin siihen hurjasti huutaen. Tiesin että kaluni ei olisi Annen peppuun mahtunut, joten en edes yrittänyt, mutta minusta oli ihanaa laskea spermani Annen pyöreän pepun päälle.

Sitten Anne nousi, keräsi vaatteensa ja sanoi vain:"Kiitos", ja meni yläkertaan. Sen jälkeen häntä ei enää näkynyt, oli kuulemma päänsärkyä. Oli kyllä upea nainti, vaikka hieman oli huono omatunto kaverin vaimon naimisesta, mutta minkäs teet?

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET