Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kaverin pikkusiskoa 2
Kirjoittanut: SD
Kategoria: Eroottinen tositarina
Edellisestä tapaamisesta Sadun kanssa oli kulunut kohta pari kuukautta, enkä saanut häntä pois mielestäni. Liikuin paljon Arin kanssa ja kävin kyläilemässä muutenkin kuin vain juhlimisen merkeissä. Toivoin, että näkisin Sadusta edes vilauksen. Hakeuduin ihan tarkoituksella mahdollisimman paljon tilanteisiin, jossa voisin törmätä häneen, mutta ei vain näkynyt. Ari ei onneksi tiennyt mitään minun, Sadun ja Karitan yhteisestä yöstä. Hän ei varmaankaan olisi ollut yhtä innoissaan tapahtuneesta kuin minä. Olin jopa pari kertaa miettinyt, että olisin soittanut Sadulle, mutta en sitten onneksi kuitenkaan ollut sitä tehnyt. En ollut tietääkseni rakastunut Satuun, mutta se kokemus tyttöjen kanssa oli ollut niin mahtava, että se pyöri koko ajan mielessä ja salassa olisin halunnut ottaa sen uusiksi.

Ja nyt, oltiin oltu Arin kanssa jälleen juhlimassa ja hänen vanhemmat olivat poissa kotoa joten tulin samalla taksilla heille säästääkseni taksirahoissa (tekosyy), oikeasti toivoin mielessäni että näkisin Sadun. En tiennyt yöllä tullessamme oliko hän kotona vai ei. Asunto oli pimeänä, eli hän ei ollut kotona tai sitten oli nukkumassa. No ei onnistunut tänäkään yönä, ajattelin. Tein itselleni patjasta sängyn, kolmen ja kahden istuttavan sohvien keskelle, riisuin vaatteet pois ja kävin hieman pettyneenä nukkumaan.

Aamulla kuitenkin heräsin siihen, kun joku puhui ja töni minua kylkeen. Avasin silmäni, se oli Satu joka istui yläpuolellani sohvalla ja tökki minua jalallaan hereille.

- Haloo, herätys unikeko, hän sanoi

- Hmmp, huomenta, mitä kello on, kysyin

- Kymmenen ja risat, on aika herätä.

Jaa kymmenen ajattelin ja maiskuttelin suutani joka tuntui hieman kuivalta. Ei ehkä onneksi ollut aivan valtava krapula, hieman pyörrytti ja janotti, mutta muuten ensituntuma tähän maailmaan oli hyvä. Ja ennen kaikkea olin onnellinen nähdessäni Sadun, vaikka kuitenkin esitinkin heti välinpitämätöntä. Satu oli hetki sitten käynyt suihkussa, koska hiukset olivat vielä märät. Hänellä oli yllään pitkä kylpytakki, märät hiukset roikkuivat seksikkäästi hartioilla. Jotkut ihmiset näyttävät upeilta kaikissa asuissa ja tilanteissa. Satu oli ehdottomasti yksi heistä.

- Eikös krapula-aamuna saa nukkua ainakin kahteentoista, kysyin ja vedin peittoa enemmän päälleni.

- Ei täällä kuule kokopäivää makoilla, sanoi Satu kuulostaen muka vihaiselta.

- Jahas, onko Ari jo herännyt? kysyin

- Ei ole näkynyt, jätkä nukkuu kuitenkin taas iltapäivään, niinkuin tavallista.

- Jaa-a, no oletko sä kauankin istunut siinä?, kysyin - Et sä ainakaan yöllä tietääkseni siinä vielä ollut?

- En mä ole ollut tässä kuin hetken, tulin katsomaan kuka täällä sohvan takana oikein kuorsaa, hän sanoi hymyillen

- En mä ainakaan kuorsaa, sanoin

- Kyllä täältä jotain epämääräistä ähinää ja murinaa kuului, mitä unta sä näit?

- En muista, en kai mitään

- Meinaan vaan kun sulla seisoi äsken, Satu kuiskasi virnistäen

Käteni sujahti automaattisesti munille kokeilemaan mikä oli sen hetkinen tilanne. Alkkarit oli jalassa ja keppi ihan levossa ,,, ja Satua nauratti.

- Taas sä kiusaat mua, sanoin ja tartuin häntä nilkasta kiinni ja vedin häntä sohvalta alaspäin. - Ja jos siellä joskus jotain toimintaa on, se johtuu siitä kun ajattelen sinua.

- Ai kun sä olet aina niin herttainen, hän sanoi

- Nyt sä voisit tulla tänne mun viereen, sanoin ja nostin peittoa ylöspäin.

- No sitähän sä varmaan haluaisit, possu, hän sanoi ja potkaisi minua kylkeen

- Auts, no itsehän sä siihen tulit, ja sitä paitsi mä tykkään enemmän sellaisesta hellästä käsittelystä, ei potkimista, sanoin hymyillen

- Ai tällaisesta. Satu silitti minua jalallaan kaulasta ja poskesta.

- Juuri noin, ja sitten vielä täältä ja täältä, heiluttelin peittoa haarojeni kohdalta.

- Heh hee, only in your dreams, kuului vastaus ja taas tuli potku kylkeen. Satu pomppasi pystyyn kylpytakin helmat heiluen ja poistui omaan huoneeseensa.

No niin, siinä hän nyt sitten oli ja meni. Niin kauan olin yrittänyt "sattumalta" törmätä häneen ja nyt hän katosi taas kuin savu sumuun. Mietiskelin millä tekosyyllä saisin häiritä häntä uudelleen. Pitäisikö nousta vaikka ylös ja mennä kysymään, keitänkö kahvit tai missä kahvipurut ovat (ihan niin kuin en tietäisi). Jotain nyt kyllä pitäisi keksiä, mutta mitä. Siinä pohdiskellessani hyvää strategiaa Satu ilmestyikin ihan itsestään takaisin. Hän oli pukeutunut t-paitaan ja verskoihin ja hänellä oli mukanaan punottu iso kori.

- Moi taas, hän sanoi, noukki teeveen kaukosäätimen pöydältä ja istahti takaisin sohvalle, samaan kohtaan kuin aikaisemminkin napsauttaen samalla telkun päälle. Sitten hän kaivoi korista ison bodymilk purkin esiin, ravisteli sitä ja veti veryttelyhousujen lahkeet polviin ja alkoi muina "miehinä", ihan niin kuin minua ei olisikaan siinä metrin päässä lattialla, pursottaa purkista rasvaa jalkojensa päälle ja rasvaamaan sääriänsä. Tuijotin häntä ja minulla melkeinpä kuola valui suupielestä, kun hän kumarteli eteenpäin, kosteat hiukset seksikkäästi roikkuen, sääret mehukkaasti kiillellen rasvasta. Tuijotin silmät tapillani Satua, hänen katsellessa tv:stä jotain lastenohjelmaa ja ollessa niin pokkana ,,, niinkuin en edes olisi paikalla.

- Wau, sanoin hiljaa ääneen. Satuhan teki tämän ilman muuta tarkoituksella, täysin vain kiusatakseni minua.

- Hyst, katsoppas säkin vain television suuntaan, hän sanoi tuimana.

Hän levitti rasvan varpaisiinsa, laski jalan alas sohvalta ja nosti toisen, minun kasvoja lähempänä olevan jalan ylös sohvalle, alkaen levittää rasvaa siihenkin. Kaluni nytkähti pari kertaa ja veri alkoi virrata alapäähän. Satu jatkoi jalkojensa hoitoa niin kuin mitään erikoista ei olisi tapahtumassa. Kaikenkaikkiaan rasvaus kesti varmaan viisi minuuttia. Sitten hän laski jalkansa alas ja sanoi

- Okkei, nyt on jalat huollettu, mitäs sitten?

- Sitten sä voisit tulla tänne mun viereen. Laitoin käteni peiton päälle kaluni kohdalle ja puristin siitä otsa kurtussa, tuskaisen näköisenä. Enkä kyllä näytellyt tippaakaan. Minua panetti niin paljon, että mahaan sattui.

- Ai onko se kipee? hän kysyi mukamas huolestuneen näköisenä. Nyökkäsin surullisena. - Pitäisikö sitä hoitaa? hän jatkoi.

- Kyllä sekin rasvauksesta tykkäisi, sanoin. Satu vilkaisi taakseen, Arin huoneen suuntaan. Siten hän selvästi pohti asiaa hetken ja sanoi hiljaa

- Uskaltaiskohan tuota ,,, okkei, nopeasti sitten ja tää on sun omalla vastuulla. - Peitto pois, housut pois.

Huh ja wow, se suostui

- Äkkiä nyt, Satu sanoi, nappasi rasvapurkin käteensä ja laskeutui lattialle viereeni. Siirsin peiton pois päältäni ja nostautin peffaani sen verran että sain alkkarit laskettua nilkkoihin. Kalu lätkähti puolikovana vatsani päälle. Satu katsoi hymyillen keppiäni. Tunsin kuinka vatsanpohjassa lenteli pieniä perhosia. Toivottavasti se Ari nyt sitten varmasti nukkui, voi olla ihan varmaa, että jos hän tulisi nyt huoneestaan ulos niin sotahan siitä syttyisi.

Vedin paitani helman ylöspäin ja Satu töräytti rasvapurkista reilun lastin rasvaa kalulleni ja osa meni vatsanikin päälle. Hätkähdin hieman kuinka kylmältä se tuntui. Sitten seurasikin se järisyttävän ihanalta tuntuva hetki, ensimmäinen kosketus. Hän tarttui kiinni kaluuni, levitti sormellaan rasvan joka puolelle jäykistyvää vartta ja kireänä pullottavia palleja. Sitten hän puristi kätensä tiukemmin kaluni ympärille ja alkoi runkata. Hetkessä kalu oli ihan kova ja ai kauhistus, että se tuntuikin hyvältä. Huohahdin ääneen ja Satu kuiskasikin heti

- Tuntuuko hyvältä?

- Aivan taivaalliselta, vastasin hiljaa ja laitoin toisen käteni hänen puseronsa sisään, selän puolelle.

Satukin otti rennomman asennon, kallistui kyljelleen viereeni. Hän nosti jalkansa minun reiteni päälle ja levitti haarojani. Ah kun se tuntuikin hyvältä. Satu hieroi ja työnteli esinahkaa edestakaisin aika hyvällä vauhdilla ja kalu ja minä nautimme jokaisesta hieraisusta suunnattomasti. Hivelin Satua selästä ja tunsin ettei selän puolella tuntunut rintsikoiden nauhaa. Vein kättä etupuolelle ja sieltä löytyikin kiinteä rinta, jonka nänni oli kovettunut. Etsin toisen rinnan ja sama juttu, nänni nöpötti pystyssä. Lähdin hiljakseltaan kuljettamaan kättäni alaspäin kohti hänen housujaan. Sitten käsi verskojen sisään, siitä pikkuhousujen sisään ja pyöreän timmin pakaran päälle. Iho tuntui ihanan pehmeältä ja lämpimältä. Hivelin peppua ja yritin sentti sentiltä hivuttautua sormellani lähemmäs, kohti pimpan reikää. Juuri kun pääsin melkein perille tavoitteeseeni, Satu kuiskasi

- Ei nyt, kun nyt mä hieron vain sua, hän sanoi ja siirtyi hieman alemmas niin että en enää ylettynyt housujen sisään.

Jaahas, pimppaa ei ollutkaan enää tänään tarjolla, mutta hieronta tuntui kyllä mahtavalta. Tv:stä kuului hiljaisella jotain lastenohjelmaa, piirrettyjen ääniä ja Satu runkkasi kaluani, pyyhkäisten siihen aina välistä lisää rasvaa vatsani päältä. Lasti oli tänä aamuna herkässä ja tuntui, että kohta lentää. Hoito oli pikainen ja tehokas, ja ei Satu kyllä antanut minulle tilaisuuttakaan nauttia hitaasti ja rauhallisesti, vaan runkkasi vauhdilla. Niinpä nopeasti pallit puristuivat kasaan ja vatsaa kramppasi. Kuiskasin käheästi,

- Nyt tulee! ja jännitin vartaloni jäykäksi. Vielä muutama nautinnollinen hieraisu ja ihana, pelastava räjähdys tuntui vatsan pohjassa ja palleissa. Keppini sykki rytmikkäästi ja paksua spermaa lensi upealla kaarella vatsalleni ja puserolleni. Minun siinä vavahdellessa orgasmin kourissa, hymy levisi Sadun kasvoille. Hän pumppasi kalua vielä sen aikaa kun spermaa valui ulos.

- Noin, tuntuiko se hyvältä, hän kysyi

- Kiitos, se tuntui aivan ihanalta, sanoin hiljaa, silitin häntä reiden päältä, kuitenkin hivuttaen kättäni jalkaa pitkin kohti jalkoväliä. Nyt Satu ei pistänytkään vastaan vaan antoi käteni mennä pidemmälle ja sormeni silitellä pimppaa verkkahousujen päältä.

- Ole hyvä, saat siivota jäljet itse, hän sanoi ja pyyhkäisi kätensä puserooni. - Onko susta illalla mihinkään jos mä tulen käymään kylässä, hän kuiskasi hymyillen

- Tottakai, nyt mä vasta kunnossa olenkin, tervetuloa, sanoin

- Oukkei, mä tulen sitten kans illalla, oikeesti.

Hän siirsi käteni pois jalkovälistään ja nousi, ja häipyi korinsa kanssa omaan huoneeseensa. Otin alkkarini nilkoista ja pyyhin spermat pois vatsalta ja kalusta.

Lähes heti puin vaatteet päälleni, survoin spermaiset kalsarini takintaskuun, pakkasin kamani kasaan ja vähin äänin, häivyin omaan kotiini nukkumaan. Ja Satu piti lupauksensa, illalla kuuden jälkeen soi yksiöni ovikello.....

Jatkuu: Kaverin pikkusiskoa 3

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET