Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kaverin pikkusiskoa 1
Kirjoittanut: SD
Kategoria: Eroottinen tositarina


 

Kaverini Arin vanhemmat olivat paljon poissa kotoa töittensä takia, eikä heillä ainakaan rahasta ollut puutetta. Lapset, jos nyt seitsemäntoista ja kaksikymmentä vuotiaita nuoria opiskelijoita voi enää lapsiksi sanoa, olivat usein keskenään ja huolehtivat paljolti kaupassa käynneistä ja siivouksesta. Taskurahaa he saivat riittävästi ja vapautta vanhemmista piisasi, mikä tarkoitti sitä, että koko omakotitalo jäi heidän käyttöönsä pariksi päiväksi aina muutaman kerran kuukaudessa. Itse asuin silloin ahtaassa yksiössä, kateeksi kävi.

Monta kertaa kun olin lähdössä viettämään iltaa kaupungille, menin ensin Arille, hyvä paikka ottaa pohjia, saunoa, heittää tikkaa ym ja siitä sitten jatkettiin eteenpäin. Niiden parin - kolmen vuoden aikana kun siellä kyläilin, sain nähdä kuinka Arin siskosta, Sadusta kasvoi nuori, kaunis naisenalku. Satu taisi olla siinä kuudentoista, kun hän alkoi selvästi flirttailla minulle. Vaihtoi liian pitkiä katseita, tuli saunasta pyyhe ympärillään ja jäi peilin eteen harjaamaan märkiä hiuksia tai toisinaan tuli ja nosti hamettaan ja kysyi onko sukkahousun sauma suorassa ja kaikkea muuta pientä kiusaa minun pääni menoksi. Ehkä minä olin helppo kohde kiusata, koska olin muutaman vuoden vanhempi ja lisäksi olin melkeinpä ns. perhetuttu, eli ei niin vaarallinen. Ja jotenkin se tuntui itsestänikin siltä, että eihän sitä nyt kaverin pikkusiskoa voisi panna.

Kun tämä kertomani juttu tapahtui, olin itse reilu kaksikymppinen ja Satu seitsemäntoista tai vähän alle. Oli jo syksy ja illat alkoivat hämärtää. Grillattiin Arin kanssa makkaraa, juotiin kaljaa ja heitettiin tikkaa. Ne taisivat olla kesäkauden päättäjäiset tai jotain sinnepäin. Oltiin sovittu, että juodaan ja syödään siellä ja jätetään baarikierros väliin.

Iltasella Satu tuli kotiin ja yllättyi iloisesti kun olin kylässä. Hänellä oli mukanaan ystävätär, kaunis tyttö nimeltä Karita, ja heillä oli kädessä muovipussi, mikä kilisi tutun kuuloisesti, pussikaljaa. Kaverini oli näreissään,

- Mistä te kaljaa olette saanu?

- Kaupasta sitä saa, Satu vastasi

- Et sitten juo paljoa, isä ja äiti tulevat huomenna kotiin.

- Ei ei, me vaan vähän maistellaan, kuului vastaus ja kikatusta päälle.

Ari oli selvästi ottanut vastuunkantajan, vanhemman roolin vanhempien ollessa poissa ja Satu oli luonteeltaan vilkkaampi ja villimpi. Olin varsinkin viimeaikoina alkanut oikein odottamaan hänen näkemistään, ja vierailuni olivatkin tihentyneet aina kun vanhemmat olivat poissa kotoa. Tietenkään en sitä Arille suoraan sanonut, että himoitsin salassa hänen pikkusiskoa. Ari ei osannut ymmärrettävistä syistä katsoa siskoaan samalla tavalla kuin esimerkiksi minä, mutta oli joskus kertonut, kuinka vaikeaa on pitää silmät erossa Sadun kavereiden pepuista ja rinnoista. Ymmärsin hyvin miksi. Sadustakin oli niin äkkiä kasvanut nuori nainen, pitkä, hoikka vaalea kaunotar, eikä tämä Sadun ystävätärkään ollut yhtään huonompi, nätit pyöreät kasvot, punaiseksi värjätyt hiukset, tiukat housut ja kiinteä pieni peppu.

Tytöt menivät sisälle ja Arin kanssa jatkettiin ulkona tikan heittoa ja grillausta. Kului hetken aikaa ja he tulivat takaisin ulos kaljapullot ja makkarapaketti kädessään.

- Mekin halutaan grillata makkaraa, sanoi Satu

Tytöt taittoivat itselleen puutarhatuolit ja istuutuivat seuraamme grillin ympärille. Sadun ystävätär oli paljon hiljaisempi kuin Satu, eikä jutellut paljoakaan meidän miesten kanssa, vaan tytöt tirskuivat enimmäkseen keskenään. Satu otti paketista kylmän grillimakkaran ja heilutteli sitä nyrkissään.

- Arvaa mikä tämä on? hän kysyi hymyillen ja keikutteli makkaraa kädessään

- Makkaralta se ainakin näyttää, mutta ,,, ja molemmat alkoivat taas hihittämään.

Tytöt olivat koko illan levottomalla tuulella ja Satu heittelikin aina väliin jotain puolituhmaa ja vihjailevaa juttua. Kaveriani harmitti siskonsa käytös ja hänen ilmeestä näki mitä hän ajatteli: Rasittava pikkusisko ja sen penikka kaveri tästä vielä puuttuivat. Arin ilme oli ajoittain kärsivä, mutta hän ei puhunut mitään. Vielä pari vuotta sitten Satu olisi ajettu pois pelleilemästä, mutta nyt hän sai jäädä.

- Antaa lasten leikkiä, ei ne kuitenkaan jaksa valvoa pitkään, sanoin ja irvistin tytöille

- Vai lasten, et ole itsekkään kuin pari vuotta meitä vanhempi, sanoi Satu ja näytti päristäen kieltään

- Oi kuinka kaunis kieli, näytä vielä, sanoin, ja Satu myllisti entistä tiukemmin.

Jälleen kerran molemmat tytöt purskahtivat nauruun ja tirskuivat ja sättivät meitä. He alkoivat olla jo ihan mukavassa humalassa. Kaverini kiehui raivosta ja marssi sisälle vessaan.

Satu käytti tilaisuutta hyväkseen, tuli viereeni ja kysyi, - Jäätkö sä meille yöksi?

- Jään jos pääsen sinun viereen nukkumaan, sanoin virnistäen.

- Ai kuinka kiva, asia on sitten sovittu, sanoi Satu ja molemmat tytöt kikattivat taas minkä ehtivät.

No johan oli, en kuitenkaan ottanut juttua todesta, vaikka ajatuksena se oli kyllä erittäin mielenkiintoinen, ja totuuden nimissä käynyt myös mielessä nyt kun Sadusta oli tullut nainen. Olisihan se aika hurjaa jos pääsisi kokeilemaan Sadun, tai jopa kahden nuoren naisen kanssa peuhaamista. Olivatkohan he vielä neitsyitä, housuissa alkoi kuumottaa ja vatsassa tuntui kummaa kutinaa.

Ilta eteni vauhdilla ja kello läheni kahtatoista, oli jo aika hämärää ja ilma viilentynyt. Tytöt lähtivät sisään. Me jäätiin Arin kanssa vielä hetkeksi istuskelemaan pihalle ja juomaan ohraiset pois. Hetken päästä Satu kävi huutelemassa ovelta,

- Milloin te tulette sisälle?

- Mitä se sulle kuuluu, kaverini huusi ja alkoi taas keittää, - Ärsyttäviä nuo pikkusiskot, hän sanoi ja puisteli päätään.

En kommentoinut asiaa kummemmin. Minä kyllä pidin tyttöjen seurasta, varsinkin kun he oli pienessä sievässä, eivätkä ujostelleet lainkaan, päin vastoin. Sitä paitsi luulen, että ei ainakaan Satu tainnut edes tietää mitä tarkoitti ujostella. Monta kertaa kun olin käynyt kylässä, hän oli esitellyt vaatteitaan tai uusia tavaroitaan malliin, - Tule käymään täällä, tule käymään minun huoneessani niin näytän sinulle sitä ja tätä ja tuota plä plä plää..... tai sitten hän oli istunut liian lähellä tai koskettanut minua kädellään tai muuta vastaavaa, että paremminkin minä olin tuntenut oloni kiusaantuneeksi hänen seurassa.

- Voitaishan me kohta siirtyä sisään, sanoin - Kellokin on jo vaikka mitä ja täällä on jo aika kylmä.

- Ok, sanoi kamuni ja alettiin pistää tavaroita kasaan ja hetken päästä siirryttiin sisätiloihin.

Molemmat tytöt istuivat olohuoneen sohvilla, pitkät yöpaidat päällä ja lukivat teksti tv:stä jotain nuorten palstaa.

- Moneltako te laitatte nukkumaan? kysyi Satu

- Sekään ei kuulu sinulle, vastasi kaverini jälleen ärtyneenä.

Ari ei halunnut olla tyttöjen seurassa joten menimme keittiöön istuskelemaan ja polttelemaan tupakkia. Otettiin siinä sitten vielä kaljat ja Arilta alkoi selvästi loppumaan potku kesken. Hän päätti lähteä nukkumaan.

Molempien, niin Arin kuin Sadun huoneet olivat olohuoneesta lähtevän käytävän varrella. Vain isohko vessa oli heidän huoneidensa välissä. Huoneet olivat pitkiä, mutta kapeita. Kun kaverini kysyi haluanko nukkua hänen sänkynsä vieressä lattialla, tai keittiössä, vai tehdäänkö peti olohuoneen lattialle, valitsin ilman muuta olkkarin. Ari kävi mutkan varastossa ja toi minulle patjan ja muut tarvittavat nukkumisvälineet. Paiskasin patjan olohuoneen lattialle ja heitin muut tavarat sohvalle. Tytöt olivat yhä katsomassa tv:tä ja Satu nappasikin minun tyynyn ja peiton ja veti ne päällensä. Hän oli vallannut kolmen istuttavan sohvan yksin ja asetteli tyynyäni päänsä alle ja rullasi peittoa jalkojensa ympärille.

Ari toivotti yöt ja meni huoneeseensa vetäen oven perässään kiinni. Minä istahdin Karitan kanssa pikkusohvalle katselemaan tuliko telkusta vielä jotain järkevää ohjelmaa. Siellä pyöri vielä joku myöhäinen elokuva jota tytöt nyt seurasivat. Satu katseli minua omalta sohvaltaan ja sanoi,

- Miksi minun pitää olla yksin täällä, epäreilua, minäkin haluan tulla sinne.

- Mihin sä meinaat mahtua, kysyin, kun tämä on parisohva ja meitä on jo tässä kaksi. Sä olet yksin vallannut sen ison kolmen istuttavan.

- Kyllä sinne mahtuu ihan hyvin, sanoi Satu ja pomppasi peittoineen minun ja Karitan väliin laittaen pään minun reidelle ja jalat Karitan syliin.

- No jo on.... sanoi Karita, nousi ylös vaihtoi nopeasti toiselle sohvalle.

- Hih hih hii, Sadulla oli taas hyvin hauskaa.

Elokuva oli lopuillaan ja Satu makasi yhäkin pää sylissäni. Mitä jos Ari olisi tullut ulos huoneestaan, niin mitähän hän olisi tilanteesta ajatellut. Ja minulla oli ongelmia kun en oikein tiennyt miten olisin käsiäni pitänyt. Toinen käsi oli sohvan käsinojalla ja toinen Sadun selän takana. Jos sylissäni olisi ollut joku muu, olisin mielelläni nostanut peittoa ja kokeillut vartalon kaaria, mutta kun se oli Satu, niin jokin hälytyskello sanoi päässäni, että siinä on kaverin sisko, eikä sitä voi hiplata. Karita istui yksin toisella sohvalla jalat sängyllä ja yöpaita vedettynä koko vartalon päälle. Välistä kuvittelin näkeväni hänen pikkuhousunsa paidan helman alta, mutta voi olla että se oli vain toiveunta. Jos sylissäni olisikin ollut Karita, olisi tilanne ollut aivan toinen.

Hetkenpäästä elokuva loppui ja tytöt tekivät lähtöä nukkumaan.

- Tuutko sä nyt mun viereen, kuiskasi Satu ja hymyili leveästi

- Voi niin mielelläni tulisin, mutta ei se nyt kuitenkaan ehkä sovi, vastasin ja olin näyttävinäni oikein surullista naamaa.

- No mieti nyt kuitenkin vielä, sanoi Satu, ehkä vähän loukkaantuneena minulle kun käännähti nopeasti poispäin ja lähti kaverinsa perässä kohti huonettaan.

Seurasin katseella näitä kahta kaunotarta ja kirosin mielessäsi, että miksi en jo kuitenkin mennyt mukana. Ehkä pelkäsin että jos Ari saisi kuitenkin tietää. Voi Satu kun tietäisitkin miten paljon sinua juuri nyt himoitsin. Sinne katosivat pitkine säärineen Sadun huoneeseen.

Sijasin lakanan ja peiton lattialla olevalle patjalleni ja riisuin housut ja paidan pois. Tyttöjen huoneesta kuului jotain kolinaa ja hihitystä. Mietin vieläkin että olikohan Satu ihan tosissaan ollut siitä viereen tulosta, vai oliko tämä taas jotain sen flirttileikkejä. Ehkä hän sai siitä jotain tyydytystä kun sai "vanhemman" miehen vääntelehtimään vaivaantuneesti. Noh siinä Satu oli onnistunut hyvin, koska enemmän kuin kerran olin ollut hänen seurassaan kirjaimellisesti naama punaisena.

Kello meni hitaasti eteenpäin eikä uni meinannut tulla silmään, ei sitten millään. Tyyny tuoksui ihanasti Sadun hajuvedelle ja se sai minut tuntemaan oloni levottomaksi. Nuuskaisin peittoakin, sama hajuveden tuoksu oli siinäkin. Tälle levottomalle ololle olisi tehtävä jotain. Nostin takapuoltani ja laskin alkkarit polviin. Aloin hiljakseltaan hieroa penistäni ja kuvittelin olevani Sadun kanssa kuumassa suudelmassa. Se tehosikin hyvin, hetkessä muna seisoi tukevasti ja minä hyväilin itseäni rauhalliseen tahtiin. Tyttöjen huoneesta kuului välistä vieläkin jotain kikatusta. Kuuluikohan peittoni kahina sinne, eivät kait he arvanneet mitä minä tein, tuskin. Kiihottaisikohan tyttöjä jos näkisivät minut vetämässä käteen, eipä varmasti. Yleensä se vain tyttöjä naurattaa. Mutta mistäpä sitä tietää mitä ne siellä nytkin keskenään puuhaavat, tyttöjen juttuja, tyynysotasta, varpaankynsien lakkausta?

Monia ajatuksia pyöri mielessäni siinä masturboidessani. Jatkoin hitaasti penikseni hierontaa ja se alkoi tuntua jo oikein hyvältä, juuri kun pohdin, että mihin spermani päästäisin kun en kai voi peittoakaan sotkea, Satu tuli huoneestaan ulos. Minulla oli patjalta suora näkymä käytävälle, mutta hän ei valoisammasta käytävästä johtuen nähnyt varmaan pimeään olohuoneeseen. Sadulla oli yllä vain valkoiset pikkuhousut, ei muuta. Kiinteät kauniit rinnat loistivat rusketusrajojen ansiosta vaaleampina kuin muu vartalo kun hän hiipi hiljaa käytävällä ja meni vessaan. Hänen vartalonsa oli todella täydellinen nuoren naisen jäntevä, kaunis vartalo.

Voi ihme, nyt minua alkoi panettamaan oikein todenteolla. Vessasta kuului vaimeaa lirinää kun Satu pissasi ja minä jatkoin itseni tyydyttämistä. Hetken kuluttua paperirulla rämähti ja vessa vedettiin. Satu avasi hiljaa vessan oven ja tuli ulos. Hän seisahti paikallaan ja vilkaisi olohuoneen suuntaan, minuun päin, mutta ei varmaankaan nähnyt mitään, varsinkin koska oli juuri tullut ulos valoisasta vessasta. Hän katsoi minuun päin kuin odottaen, että sanoisin jotain, mutta kun en sanonut mitään, hänkin oli hiljaa. Hän oli kyllä todella kaunis käytävän kuulaassa valaistuksessa. Pitkät hoikat sääret ja tiukat reidet. Mukava pyöreä peppu ja hoikka vyötärö. Rinnat tököttivät paljaana ihanasti suipot nänninpäät pystyssä. Hän pysähtyi sen aikaa, että ehdin nähdä hänet kunnolla ja lähti sitten hiipimään takaisin kohti huonettaan.

Olikohan hän tietoinen, että en nukkunut vielä ja näin kaiken. Äskeinen saattoi olla viimeinen yritys ja vinkki minulle. Jos se oli sitä, niin se kyllä tehosi. Hän oli siis oikein todella tosissaan siinä, että rakastelisin hänen kanssaan, ei kai hän muuten itseään esittelisi ja antaisi noin varmoja signaaleja. Minua halutti nyt aivan mielettömästi ja Arikin varmaan jo nukkuu, eikä saisi koskaan tietää...

Näin vakuuttelin itselleni kun vedin alkkarit takaisin jalkaan jäykän peniksen päälle. Nousin ylös ja lähdin hiipimään kohti tyttöjen huonetta. Pakko myötää, että vähän jännitti, mutta jokin suurempi voima käski minun mennä eteenpäin, eli se voima kun panettaa niin hillittömästi, ettei järki ole enää siinä vaiheessa mukana kuvioissa.

Pysähdyin ja kuuntelin hetken kaverini huoneen oven takana. Sieltä kuului onneksi selvästi kuorsausta, se oli hyvä. Jatkoin hiipimistä. Vessan kohdalta näin, että Satu oli jättänyt huoneensa oven raolleen ja sieltä hohkasi himmeä valo, sekin oli hyvä. Menin ovelle ja koputin ihan hiljaa ovenpieleen.

- Kuka siellä, kuului hiljainen kuiskaus.

Avasin ovea ja kurkistin sisään. Tytöt olivat tehneet kahdesta patjasta yhteisen pedin lattialle ja makasivat siellä peiton alla.

- Saako tulla sisään, kysyin hiljaa kuiskaten.

- Joo

Luikahdin nopeasti huoneeseen ja työnsin oven hiljaa kokonaan kiinni.

Kumpikaan tytöistä ei puhunut mitään. Huoneen perällä paloi keltainen himmeä yövalo. Istahdin kovalle patjattomalle sängylle. Huoneessa tuoksui ihana hajuveden tuoksu, oikein naisellinen ja pehmeä.

- Voiko mä nyt tulla sun viereen, kuiskasin Sadulle

Satu ei puhunut mitään, mutta teki minulle tilaa ja siirtyi keskemmälle patjoja, lähemmäksi Karitaa. Laskeuduin patjalle Sadun viereen ja samalla vauhdilla livahdin hänen peittonsa alle, käännyin kyljelleni ja menin ihan kiinni ihoon.

- Hei vaan, täällä onkin mukavampaa kuin yksin olohuoneen lattialla.

- Kiva kun tulit, Satu kuiskasi

Laitoin käteni Sadun vatsan päälle. Hän makasi selällään, liikkumatta ja odotti mitä tapahtuisi. Karita oli vieressä peitto päällään, silmät kiinni, muka nukkuen ja luulen, että tuskin edes hengitti

- Enpä ole ennen ollut kahden kauniin naisen kanssa samaan aikaan samassa sängyssä, kuiskasin Sadun korvaan

- No nyt sinulla kävi sitten tuuri, Satu kuiskasi takaisin

Sivelin kädelläni Sadun poskea. Ai kuinka ihanan pehmeä ja sileä iho hänellä oli. Laskin pääni hänen yläpuolelleen ja suutelin pehmeästi huulia. Samalla hyväilin poskia ja kaulaa niin hellästi kuin vain osasin ja pystyin. Hivelin rintoja ja koskettelin kovettuneita nännejä. Sadun hengitys muuttui hiljaiseksi huokailuksi. Välistä silitin hänen käsitaipeita, kylkiä sitten taas rintoja, samaan aikaan suudellen pehmeitä huulia. Satu lämpeni kovasti ja vastasi suudelmiini koko ajan kiihkeämmin imien huuliani, kieltäni ja hengittäen koko ajan kiivaammin.

Kuljetin kättäni alaspäin kohti pikkareita. Oma miehuuteni puristi kovana housuissani kun laitoin sormeni Sadun pikkareiden päälle ja liikuttelin sitä klitorikselta aina vaon alaosaan saakka ja takaisin ylös. Pimppa tuntui ihanan pehmeältä kun painelin pikkuhousuja vaon kohdalta ja pyöritin häpyhuulia auki. Alkkarit kastuivatkin nopeasti ja muuttuivat nihkeämmiksi. Aloin hitaasti hinata hänen pikkareita pois jalasta. Satu nostautti peppuansa, että sain housut sujuvasti pois.

Heitin pikkuhousut sängylle ja siirsin peiton kokonaan pois päältämme. Peiton alta paljastui koko hänen kaunis vartalonsa, rinnat, pyöreä lantio ja pitkät kauniit jalat. Hinasin omat alkkarini pois jalasta. Penis ponnahti mahtipontisesti ylöspäin koko mela punaisena hohtaen ja oli onnellinen kun pääsi vihdoin vapauteen, pois ahdistavista housuista. Halu oli kuitenkin kova vielä jonnekin housujakin tiukempaan paikkaan. Se halusi nyt päästä sisään Sadun märkään, liukkaaseen pimppaan.

Suutelin Sadun pehmeitä huulia. Hänen hengityksensä oli kuuma kun liutin kättäni hänen jalkovälissä. Häpyhuulet olivat pehmeät ja liukkaat. Huoneessa leijui himokas tuoksu. Satu luki ajatukseni ja tarttui kädellään kiinni jäykkään kaluuni. Pyöritin sormeani reijän tuntumassa, pienten häpyhuulien sisäpuolella ja aina välillä kosketin klitorista ja taas takaisin huulten väliin. Satu alkoi vastata hiplailuuni ja keinutti lantiotaan samassa rytmissä kun sormeni touhusi hänen emättimen suulla ja hiljakseen pienen matkaa hänen sisällään. Hän oli todella tiukka ja tuntui ettei sisään olisi mahtunut enempää kuin yksi sormi kerrallaan. Satu puristeli penistäni tiukemmin, mutta ei kuitenkaan runkannut sitä edestakaisin. Samalla muistin, että huoneessa oli kolmaskin henkilö. Vilkaisin Karitaa, hän oli kääntynyt hieman kyljelleen ja seurasi touhujamme kiihottuneen näköisenä.

Nousin kokonaan Sadun päälle ja suutelin häntä kiihkeästi. Kovana seisova kaluni oli Sadun reisien välissä ja hän sen varmasti tunsikin. Levitin hänen jalkansa erilleen toisistaan ja vedin omat jalkani koukkuun, asettaen reidet tiukasti Sadun lantiota vasten. Hän ymmärsi heti mikä oli homman nimi ja veti jalkoja ylös koukkuun. Kivikova melani oli suoraan pimpin kohdalla ja valmiina sukeltamaan syvälle halukkaana odottavaan reikään. Sadun varpaat kutittelivat kiihottavasti kylkiäni kun tartuin kädellä munaani ja muokkasin sillä häpyhuulten väliin itselleni suoraa liukasta tietä. Satu värähteli kun heiluttelin munaani turvonneiden huulten välissä, koskettaen aina hetkittäin terskan päällä klitorista. Nyt alkoi olla valmista. Asetin munani pienten häpyhuulten väliin emättimen suulle, levitin Satun jalkoja ja laskeuduin käsieni varaan, juuri ihokosketusetäisyydelle, ja aloin hitaasti, milli milliltä työntyä syvemmälle Sadun tiukkaan ja kuumaan pimppiin.

Satu huokaili ja voihki kun yritin päästä hellästi syvemmälle hänen sisäänsä. Hän oli niin tiukka etten raskinut työntyä kaksikymmentä senttisellä paksuhkolla elimelläni suoraan sisään, vaan kaivauduin hitaasti ja rauhallisesti syvemmälle. Olinhan varmasti ensimmäinen joka pääsi tuota ihanaa vakoa kullilla soutamaan, joten en halunnut pilata asiaa kiirehtimällä. Satu veti päätäni alas, suuteli huuliani ja raapi niskaani kiihkon ja kivun kasvaessa hänen vartalossaan. Välillä hän puristi jalkojaan lantiotani vasten ja yritti pitää minua paikallaan, mutta olin päässyt jo pienen matkaa häpyhuulten väliin sisään, enkä aikonut enää tässä vaiheessa lopettaa.

Nousin polvilleni ja otin häntä nilkoista kiinni, ja puristin sääret rintaani vasten. Kädelläni asetin kivikovan, ihan punaisena hohkaavan kalun pillun reijälle, ja tein lantiollani muutaman varovaisen ja nopean lyhyen työnnön. Paisunut tummanpunainen terska luisti nyt työntö työnnöltä syvemmälle piiloon Sadun häpyhuulten väliin kunnes se avasi tiukan emättimen kokonaan ja upposi sisään. Satu nytkähti rajusti kun paksu kulli meni syvälle sisään ja tiukka neitseinen reikä antoi periksi. Verta ei tullut, mutta uskon, että hän todella oli vielä neitsyt, tai eikö hän vain ollut ennen saanut näin isoa ja paksua ja siksi reikä tuntui aluksi liian tiukalta minun kalulleni. Ei hän ainakaan enää näyttänyt kovin kärsivän joten pidin vielä hetken Sadun jalkoja ylhäällä ja työnsin koko kaluni juuria myöten hänen sisäänsä. Nyt homma alkoi sujua. Aloin työnnellä edestakaisin, pitäen aluksi koko keppini mahdollisimman syvällä liukkassa kosteassa kolossa ja pikkuhiljaa vaihdoin pidempiin ja voimakkaampiin työntöihin. Satu alkoi taas huohottamaan ja nautti nyt täysin rinnoin kalustani. Päästin hänen jalkansa alas ja painoin ne reidestä koukkuun vatsan päälle. Runsas tulvahdus pulpahti pimpsasta ulos ja kasteli koko jalkovälin ihanan liukkaaksi.

Äänekäs litinä täytti hetkessä koko huoneen kun pumppasin Sadun liukasta reikää. Muistin jälleen, että Karitakin oli samassa sängyssä. Hän oli kääntynyt takaisin selälleen, mutta oli kuitenkin pää meihin päin ja silmät puoleksi auki mutta hieman poissaoleva katse. Peitto liikkui vartalon keskikohdalla, eikä epäilystäkään siitä mitä hän teki, hän tyydytti itseään peiton alla. Se oli erittäin kiihottava näky. Hänen kauniit jalkansa näkyivät peiton alta ja varpaat kipristelivät rytmikkäästi masturboinnin tahdissa ja kasvoista näki, että hän nautti suuresti. Panin Satua ja seurasin Karitan masturbointia. Täydellistä, liiankin kiihottavaa. Tunsin, että orgasmini alkoi heti lähestyä. Rauhoittelin lantioni tahtia ja kumarruin Sadun päälle kuiskaten hiljaa hänen korvaan, että nyt on Karitan vuoro saada munaa. Satu hymyili ja nyökkäsi hyväksyvästi.

Annoin kaluni tulla ulos Sadusta. Hän huokasi helpotuksesta ja rentoutti jalkansa pudottaen ne suoraksi patjalle. Käännähdin Karitan viereen ja yritin heilauttaa peittoa pois hänen päältään. Hän silminnähden havahtui kuin unesta ja säikähti ja tarttui peittoon kiinni pitäen sitä päällään. Laskeuduin lähemmäs häntä ja kuiskasin

- Nyt on sinun vuoro, rentoudu ja nauti.

Karita katsoi hieman epäilevän näköisenä, mutta ei puhunut mitään. Otin uudestaan peitosta kiinni ja vedin sitä hitaasti pois hänen päältään. Nyt hän ei enää suuresti vastustellut. Huomasin, että hänellä oli vielä yöpaita päällä ja ohuet mustat pitsiset pikkuhousut jalassa. Hän oli kai hieronut itseään peiton alla pikkareiden päältä. Vedin peiton kokonaan pois ja siirryin hänen jalkopäähänsä. Karita tuijotti totisena kovana seisovaa, Sadun nesteistä kostunutta kiiltävää kaluani. Kumarruin eteenpäin ja otin ohuista pitsipikkareista molemmilta puolen kiinni ja vedin ne jalasta. Menin hieman eteenpäin ja levitin Karitan jalkoja enemmän auki ja levälleen. Tummanpunaisena hohtavat töröttävät, kosteat häpyhuulet näkyivät hänen tumman, siistin karvoituksensa seasta.

- Ota yöpaita pois

Karita nostautti peppuaan, veti yöpaitansa vyötärölle, sitten hän nousi istumaan ja riisui sen pois päältään. Pitkät punaiset seksikkäät hiukset pöllähtivät sekaisin ja laskeutuivat sitten ihon myötäisesti kiinteille paljaille rinnoille. Siinä minulla oli näky, joka on säilynyt vuosikaudet kirkkaana mielessäni. Kaksi alastonta kaunotarta. Toinen makoili kyljellään seuraten innostuneena vuorostaan minun ja Karitan puuhia, ja toinen istui alastomana edessäni, kauniit rinnat pystyssä, odottaen mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan.

Menin Karitan viereen. Kaluni oli hieman rauhoittunut ja olin valmis jatkamaan ilman, että laukeaisin heti. Otin toisella kädellä Karitaa hellästi niskan takaa kiinni, suutelin häntä suulle, toisen käden hyväillessä hänen rintojaan ja laskin hänet selälleen viereeni. Aloin suudella häntä kaulalta ja huulilta, käsieni jatkaessa rintojen hellimistä. Hän oli aluksi totinen ja piti huuliaan visusti viivasuorana yhdessä. Muutamia pieniä herkkiä suudelmia, huulille, kaulalle, toinen, kolmas ja hän alkoi varovaisesti vastata suudelmiini. Tunsin Sadun kosketuksen selkäni takana. Hän kosketteli hellästi pakaroitani ja ristiselkää, kunnes tuli ihan kiinni minuun ja tarttui kädellään penikseeni. Otin Satua ranteesta kiinni ja ohjasin muutaman kerran hänen kättään edestakaisin pitkin penikseni vartta. Hän ymmärsi idean ja alkoi runkata kaluani, esinahan kulkiessa helposti pohjaan ja takaisin terskan päälle.

- Hyvä Satu, aah tuntuu hyvältä, jatka vaan, sain päästettyä suustani

Karitakin rohkaistui ja kosketti sirolla kädellään tiukaksi palloksi kurtistuneita pallejani puristellen ja pyöritellen niitä sormissaan. Taivaallisen tuntuista hoitoa. Työnsin käteni Karitan jalkoväliin ja pyöritin kättäni klitoriksen päällä, samaan tahtiin kuin tytöt runkkasivat minua. Ei kestänyt kauaakaan kun aloin taas lähenemään orgasmia ja oli pakko lopettaa hetkeksi. Kaksi tyttöä kullini kimpussa oli jo liian kiihottavaa. En halunnut vielä purkautua, en ennen kuin olin nainut Karitankin kanssa.

Nousin pois tyttöjen välistä ja siirryin polvilleni Karitan jalkojen väliin. Hän levitti jalkansa ihan oma-aloitteisesti ja minä laskeuduin hänen päälleen työntyen samaa kyytiä hänen sisäänsä. Jäykkä kalu upposi märkään reikään kuin itsestään. Hän ei ollut lähelläkään niin tiukka kuin Satu. Aloin naida nautinnollisesti työnnellen lyhyitä työntöjä ihan reiän suulla. Pillu litsahteli seksikkäästi kullin tullessa lähes ulos ja jälleen takaisin sisään. Karita työnsi hyvin lantiolla vastaan ja imi minut joka kerralla aina syvemmälle sisäänsä. Katselin Karitan hölskyviä rintoja kun pumppasin häntä kiihtyvään tahtiin. Mitä syvemmälle työnnyin sitä voimakkaammin hän huohotti ja liikutti kapeaa lantiotaan. Karita ei varmasti ollut enää neitsyt ja käytti vartaloaan todella hyvin. Vielä muutama painallus ja Karitan imiessä minua syvemmälle sisäänsä, kolkuttelin jo pimpin pohjaa. Tunsin kuinka terskan pää kolisteli kohdun suuta ja oli vaikea pidätellä orgasmia. Karita vääntelehti allani. Keppini paksuin kohta, ihan penikseni juuressa venytti Karitan pillun aivan äärimmilleen. Hän levitti jalkojaan yrittäen tehdä kalulleni lisää tilaa niin, että pääsisin niin syvälle hänen sisäänsä kuin vain on mahdollista. Hän pyöritti päätään ja oli niin hurmioitunut, että luulin hänen alkavan kohta huutamaan. Vielä muutama kunnon työntö ja hän alkoi väristen sykkiä allani. Pillu puristui tiukasti kaluni ympärille ja orgasmin aallot kulkivat pitkin Karitan vartaloa. Hän nosti jalkansa ylös käänsi varpaitaan taaksepäin kuin olisi ollut krampissa. Pyöritin kaluani vielä hetken syvällä hänen sisällään ennen kuin pysähdyin ja annoin hänen nauttia orgasmistaan. Juuri oikea aika pysähtyä koska tunsin pienen nykäyksen palleissani. Orgasmini oli taas tulossa, mutta sain sen nipinnapin pidettyä vielä sisälläni. Muutama työntö lisään ja paluuta ei olisi enää ollut. Karita puuskutti nautinnollisesti ja avasi hymyillen silmänsä. Satu naurahti vieressä ja silitti Karitaa otsalta ja hiuksista. Hän kumartui Karitan puoleen ja kuiskasi hiljaa jotain - Kultaseni... Loppua en kuullut mutta molemmat naurahtelivat tyytyväisen oloisina. Kun Karitan pillun värähtely alkoi vaimeta, vetäydyin pois hänen sisältään ja nousin ylös.

- Nai vielä minuakin, Satu sanoi silmät kiiltäen ja osoitti sormellaan alaspäin pimpan suuntaan.

- Selvä, mutta tule kontalleen tähän Karitan päälle, pannaan takaapäin.

Satu toimi salamana ja singahti pimppi paljaana Karitan vatsan päälle istumaan. Molempia tyttöjä se nauratti.

- Pylly tännepäin pystyyn ja suutele Karitaa, komensin tiukasti

Satu totteli kiltisti ja pyllisti ihanan pyöreän peppunsa minuun päin. Menin Sadun taakse tyttöjen jalkojen jäädessä reisieni väliin ja silittelin hetken nauttien Sadun kiinteistä pakaroista, ja sitten tartuin lantiosta kiinni. Mela häpyhuulille ja taas mentiin. Tällä kertaa kaluni upposi jo liukkaasti hänen sisäänsä. Hieman Satu värähti ja taivutti selkäänsä kaarelle. Auts, niin ehkä kuitenkin vielä vähän varovaisuutta aluksi. Aloin pumpata Satua takaapäin pitäen häntä tiukasti lantiosta kiinni, ettei hän päässyt luistamaan otteestani. Sadun rinnat heiluivat työntöjen tahdissa ja hivelivät Karitan rintoja. Niin kaunista katseltavaa. Satu pyöräytti kätensä Karitan niskan alle ja alkoi todellakin suudella häntä suulle. Hänen vaaleat hiuksensa roikkuivat Karitan kasvoilla ja suusta kuului jatkuvaa vaimeaa, nautinnollista ininää. Näytti siltä, ettei tämä ollut todellakaan ensimmäinen kerta kun he olivat näin keskenään. Valtavan kiihottavaa, tytöt suutelivat ja minä kovensin työntöjäni. Satu alkoi vääntelehtiä pyörittäen peppuaan ja näytti siltä että hän oli selvästi valmis laukeamaan. Kiihdytin lantioni tahtia ja äänekäs litinä ja läiske täytti ilman. Nain häntä kovempaa kuin ennen ja lopussa niin nopeasti kuin pystyin. Satu kääntyi selästä sivuttain kaarelle ja tuntui että ilman sitä että pidin häntä tiukasti otteessani, hän olisi kellahtanut kyljelleen. Sitten hän jännittyi aivan liikkumattomaksi. Pillussa alkoi tuntumaan supistelua ja reikä puristui niin pieneksi ja tiukaksi kuin vain oli mahdollista minun ollessa yhä sisällä. Satu vavahteli samalla kun minä hiljensin rauhallisesti vauhtia ja annoin hänen tulla kaikessa rauhassa niin pitkään, että hänen vartaloansa rentoutui. Sitten hän rojahti Karitan vatsan päälle ja minun kaluni luiskahti pillusta ulos.

Tytöt makasivat tovin päällekkäin ja Karita pyöräytti säärensä huohottavan Sadun pepun ympärille ja silitteli vuorostaan tätä hiuksista. Katselin tyttöjä ja olin hyvin ylpeä itsestäni. Molemmat olivat, sanoisinko onnellisen ja tyydyttyneen näköisiä. Toinen ylpeyden aihe oli etten ollut vielä itse lauennut. Vaikka kuinka olin tottunut arkiseksissä pidättelemään ja antamaan naiselle ensin nautintoa, oli tämä tilanne ajoittain jo hieman liikaa. Kaksi himokasta kaunokaista samaan aikaan. Huh huh! mutta kiitos oluen ja sopivan humalan, että kestävyyttä löytyi tilanteen suuresta kiihottavuudesta huolimatta. Runkkasin hitaasti itseäni ja pidin seisokkia yllä tyttöjen haliessa toisiaan. Terskan pää alkoi jo olla aika herkkänä ja kiinnitin taas tyttöjen huomion itseeni.

- Oletteko jo nähneet kun mies saa siemensyöksyn?

Karita nyökkäsi ja Satu puisteli päätään.

- Nyt on minun vuoroni tulla, sanoin ja laskeuduin makuulle tyttöjen viereen.

Satu oli taas heti tavalliseen tapaansa innokkaana mukana touhussa. Hän tuli oikeaan kainalooni ja Karitan kaappasin vasemmalle puolelle. Tyttöjen rinnat hivelivät nännejäni ja saivat aikaan mukavia väristyksiä. Satu kumartui puoleeni ja alkoi suudella minua huulille, poskille, kaulaan ja näykki korvalehtiä. Kätensä hän laittoi niskani alle ja teki pientä kutittavaa liikettä sormillaan kaulan sivuilla. Karita siirtyi istumaan jalkojeni väliin, tarttui pehmein, lämpimin käsin kiinni kalustani, taivuttaen sen suoraan ylöspäin kattoa kohti ja alkoi runkata jo todella herkässä tilassa olevaa terskaani. Toisella kädellään hän puristeli ja hieroi paineesta kasaan rutistuneita pallejani. Ei todellakaan ensikertalainen näissä hommissa, ei todellakaan! Satu suuteli ja kosketteli minua joka puolelle, Karita runkkasi kaluani, puristaen sitä juuri sopivalla voimakkuudella. En kestänyt Karitan käden herkkää kosketusta kuin hetken ja vaikersin ääni vapisten,

- Aivan ihanan tuntusta... Aivan ihanaaaaa, ah...

Vatsasta alkoi vääntää ja palleissa salamoi. Tunsin kuinka jokainen lihassolu terskan ja peräaukon välissä alkoi sykkiä ja spermat lähtivät tykinlaukauksen lailla liikkeelle. Suljin silmäni ja kuiskasin kähisevällä äänellä,

- Nyt tuleeeeee...

Maailma pyöri ja Karita runkkasi entistä kiivaammin. Alapää sykki voimakkaasti ja siemennestettä alkoi lennellä kaikkialle. Vapisin ja tärisin nautinnosta kun sperma lensi kaarella joka puolelle sänkyä ja vatsaani. Hetkessä nautinto muuttui melkeinpä kivuksi ja pysäytin Karitan käden kullin sykkiessä yhä tipoittain siemennestettä Karitan käsille. Huohotin pitkän tovin paikallani ennen kuin sain taas ääneni kulkemaan.

- Kiitos tytöt, se oli ihanaa, otetaan joskus uusiksi. Nousin istumaan ja pää oli ihan pyörällä. Olin yltäpäältä spermassa ja alapää herkkänä. Nousin istumaan patjattomalle sängylle. Sadun valkoiset pikkarit olivat vieressä, nuuhkaisin niitä ja nappasin lattialta myös Karitan mustat silkkipikkarit sanoen,

- Nämä minä saan sitten pitää muistona

Kumpikaan tyttö ei puhunut mitään. Kuivasin siemennestettä tyttöjen pikkuhousuihin samalla kun Satu meni takaisin Karitan kainaloon ja veti peiton heidän päälle. Sanoin tytöille,

- Hyvää yötä ja aamulla nähdään.

Hiippailin hiljaa takaisin olohuoneen patjalle.

Ja ihan vahingossa, Satu sai vaihtokauppana pikkareistaan minun koira-aiheiset boxerini, joita en muistanut poimia mukaan kun olin niin päästäni pyörällä, enkä enää aamulla voinut niitä mennä hakemaan....

Jatkuu: Kaverin pikkusiskoa 2

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

No HEI..?

Itsetyydytys.org - Novellit Seksinovellit

Kaverin pikkusiskoa tarina on kopioitu itsetyydytys.org sivuille ja julkaistu nimellä Iltapuuhia, Kirjoittanut Perkele?
HYI HYI perkelettä! Eipä varasteta toisten tarinoita!!

Todettakoon, että kirjoitin tarinan jo 25-9-2002 ja julkaisin sen silloin vanhoilla Finnish legs and feet sivuilla, sekä Suomi24 / Seksinovellit palstalla.

Tarinaa on hiukan muokattu ensijulkaisun jälkeen ja kirjoitusvirheitä korjattu.

Ja todettakoon vielä epäilijöille, että tämä TARINA ON TOSI!
Suomi24 - Seksinovellit

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET