Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kauppatori
Kirjoittanut: Runk-Ari
Kategoria: Eroottinen tarina, Runkkausfantasia

 

Kävelet kesäistä kauppatorin laitaa. Torin laidalla seisoskelee miehiä, naisia, turisteja, nuorisoa. Torilla on paljon myyntikojuja ja ihmisiä shoppailemassa tai muuten vaan kuluttamassa aikaa kauniina kesäpäivänä.

Olet pukeutunut vartalonmyötäiseen ohueen hiattomaan toppiin, tiukkoihin istuviin farkkuihin missä on kapeat lahkeet ja jalassa punaiset tennarit.

Sulla on sun pitkät punaiset hiukset auki ja ne menee korvien takaa puoleen selkään selän taakse, kauniit pyöreät korvat näkyy selvästi ja hiukset on pään muotoisesti niin, että kaunis pallopää erottuu selvästi. Sun kuvankauniit kasvot on sopivasti meikattu, ihana tyttömäinen luukki mutta kuitenkin aikuinen nainen.

Kävelet kauniisti niin kuin aina, olet hoikka ja siro ja selän kaunis voimistelutaustasta tullut s-kaari erottuu täydellisesti ja sen jälkeen tulee pieni kiinteä pylly joka yhdistyy selän kaaren jatkoksi täydellisesti. Pienet treenatut kiinteät pakarat erottuvat kiihottavasti farkkujen kankaan alta.

Koko elämänmittainen treeni näkyy selvästi sun vartalossa ja sun vartalo on yhä kuin teini-voimistelijatytön vartalo. Kauniin muotoiset pienet a-kupin rinnat tulevat just sopivasti esille, ei yhtään liikaa tyrkyllä. Hoikat treenatut pohkeet ja sääret näyttää kapeilta ja lahkeensuusta näkyy siro sukkanilkka ja koko ihanuuden kruunaa punaiset tennarit.

Kaikki on juuri oikean kokoista suhteessa muuhun vartaloon ja koko hoikka vartalo näyttää täydelliseltä ja yhteensopivalta koska kaikki on siroa ja kaunista.

Miehet kääntää katsetta sun perään, katse laskeutuu pitkistä hiuksista keinuvaan pyllyyn. Muutamasta autosta mies tuijottaa suu auki sun vartaloa ja miettii, että kukahan luckygay tuota naista nussii. Jalkakäytävältä pari teinipoikaa katsoo häpeilemättä sun pyllyä ja toinen napauttaa toista hartiaan ja sanoo, ''Kato kuin ihana pieni perse, tuota jos sais nussia niin...'', muutama hyvännäköinen tyttö katsoo sua ja miettii, ''Jos olisin tytön kanssa joskus niin haluaisin seksiä just tuon naisen kanssa! Onkohan se bi tai lesbo, tosi siro vartalo, se saattaisi tykätä tytöistä, näyttää ihan bii-ltä''.

Just silloin sun tennarinnauha aukeaa. Edessä on penkki mikä on torin laidalla parveilevia turisteja varten mutta nyt siinä ei ole ketään. Menet penkin viereen, nostat jalan penkille ja alat sitoa tennarin nauhan kiinni sun siroilla käsillä. Muutamaksi sekunniksi timmi farkkupylly kiristyy vielä tiukemmaksi etukumaran asennon vuoksi. Takana muutama mies, muutama poika huokaa syvään, ne kuvittelee, että laskee sun farkkuja alas ja paljastaa täydellisen tiukan pyllyn, kiinteät pakarat ja ne miettii miltä sun pillu mahtaa näyttää, onko se aina märkä ja kuinka ihanaa sitä olisi nussia, kuinka kiihottavaa pitää käsin lantiolta kiinni ja työntyä sisään!

Surukseen poikien ja miesten ilo on lyhyt koska tennarin nauha on nopeasti kiinni ja jatkat matkaa kauniisti kävellen, pieni pylly ihanasti keikkuen.

Illalla miehet (kuin myös allekirjoittanut) nussiessaan omaa vaimoa, pitää silmiä kiinni ja mielikuvittelee, että ne sais nussia sua, sun tiukkaa pyllyä, sun märkänä litisevää pimppaa...!

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET