Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kantavahvikkeet seksikkäät kuin kuin sukan saumat
Kirjoittanut : Passionato
Kategoria: Sukkahousufetissi

 


"Saumassa sen salaisuus" mainostettin siihen aikaan, kun kantapäättömiä yhdenkoon sukkahousuja eikä tylsiä rajattomia sukkiksia oltu keksitty, vaan eroottisuus huokui pienistä yksityiskohdista kuten kantavahvikkeista, saumojen suoristamisesta ja säären nostamisesta toisen polven päälle, jolloin saattoi nähdä vilahduksen sukan yläosan hyvinkin koristeellisesta vahvikkeesta. Se oli samalla kutkuttavaraja.

Saumasukkien ajoista lähtien on kaunis kantapää ollut olennainen osa aistikkuutta. Saumojen kulta-aikana kantapäätä koristi kantakiila, jonka korkeus ja kapeus vaihteli muodin mukaan. Saumattomuuden myötä on kantavahvikkeen merkitys entisestään korostunut, sillä se tuo sukille tärkeää lisäväriä ja antaa huolitellun vaikutelman naisesta. Läpikuultavat, kauniisti muotoillut kanta- ja kärkivahvikkeet ovat henkeäsalpaavan ihanat varsinkin korkeakorkoisissa sandaaleissa, jotka houkuttelevasti paljastavat kantapään ja varpaat.

Naiset, jotka käyttävät kantavahvikkeellisia sukkahousuja ovat yleensä tavallista tyylikkäämpiä. He pukeutuvat sävy sävyyn, lakkaavat kyntensä, käyttävät korkeakorkoisia kenkiä ja nauttivat naisellisuudestaan. He tietävät, että "kantavahvikkessa sen salaisuus".

Saksalainen Bunte-lehti julkaisi vuonna 1992 artikkelin, jossa kerrottiin työpaikkahaastatteluissa tehdyistä yksityiskohtaisen tarkoista havainnoista ja yhteenvedoista. Yhtenä arviointiperusteena oli huomattu, että naiset, joilla oli siistit sukat ja kantavahvike suorassa, olivat selvästi muita tunnollisempia ja ahkerampia. Tällaiset naiset eivät tämän tutkimuksen mukaan jätä mitään sattuman varaan, vaan paneutuvat työtehtäviin(kin) huolellisesti. Kantapäättömiä sukkia käyttäneet naiset eivät erottuneet yhtä selkeästi tavanomaista huolellisemmiksi. Passionato

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

FINNISH LEGS AND FEET