Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kaksi naista ja minä
Kirjoittanut: Lucky Bastard
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Tämä on tositarina vaikka kuulostaakin keksityltä seksifantasialta. Sen verran uskomaton juttu tämä on jopa omasta mielestäni.

Tiedättekö pienen kaupungin Oulun yläpuolella perämeren perukoilla nimeltään Kemi? Siellä oli monia vuosia sitten sellainen paikallisten näyttelijöiden ja piirtäjien, kulttuuri-ihmisten suosima ravintola nimeltään Ankkuri. Olimme miespuolisen ystäväni ja hänen tyttöystävän kanssa Ankkurissa perjantai iltaa istumassa. Istuimme kaikki kolme pitkässä pöydässä 10 hengen pöydässä ja lisäksi muutama kaverini paikallinen baarituttu oli pöydän toisella laidalla. Ravintola ei ollut lähelläkään täyttä vaan tyhjiä paikkoja oli runsaasti. Kuitenkin yllättäen vaikka joka puolella olisi ollut tyhjääkin tilaa, meidän pöytään samaan päähän istahti kaksi tyttöä, brunette ja vaaleaverikkö. Brunette tyttö tuli pöydän minun puolelle viereeni istumaan ja sanoi "Moi" niin kuin olisi tuntenut minut ennestään. Blondi meni vastapäätä toiselle puolelle pöytää ja tervehti minua kauniisti hymyillen. Ajattelin ensin, että tytöt olivat erehtyneet pöydästä tai henkilöstä, mutta moikkasin kuitenkin kohteliaasti takaisin, nättejä nuoria tyttöjä kun olivat.

Blondin nimi oli Katri ja brunette esittäytyi Heidiksi. Molemmat olivat erittäin hyvännäköisiä tyttöjä, mutta varsinkin vaalea Katri, joka istui minua vastapäätä, oli suorastaan kaunis, hyvin kaunis. Valkoiset pitkät hiukset ja syvän siniset silmät, kasvot viattomat niin kuin enkelillä.

Petyin ensin hieman koska muutaman sanasen vaihdettuamme tytöt alkoivat sitten jutella kuitenkin vain keskenään. Ymmärsin tietysti tulleeni dumpatuksi. Vaihdoin siinä välissä sitten muutaman sanasen myös kaverini kanssa, kunnes kuulin kun viereeni tullut Heidi sanoi vastapäätä istuvalle Katrille, "Eiks se oo ihan hyvännäköinen?". Katri vastasi, "On se". Ihmettelin ensin kenestä ne oikein juttelivat ja heitin huvikseni kysymyksen, "Ai mä vai?", johon vieressäni istuva Heidi sanoi, että "Nii, sie just".

Olimme siis sittenkin samalla aaltopituudella, juttu alkoi luistaa. Tytöt kertoivat olevansa sairaanhoitajaopiskelijoita, mutta ei alkuperäisiä paikkakuntalaisia vaan alunperin vielä pohjoisempaa. Heidi sanoi, "Siekään et ole täältä kotoisin?". "Ei en ole, olen vain kaverilla kylässä" ja näytin vierustoveriani. Kaverini ei kiinnittänyt meihin mitään huomioita vaan jutteli tyttöystävänsä ja toisten kavereiden kanssa.

Viereeni tullut brunette Heidi lähti hakeman baaritiskiltä toista siideriä ja toi tullessaan myös Katrille tuopin, missä näytti olevan vettä ja jäitä. Hän näyttikin ihan selvältä, kun taas vieruskaveri Heidi oli pikkuisen humalassa. Jonkin aikaa juteltuamme oma tuoppini tyhjeni. Sanoin tytöille, että lähden tilaamaan oluen johon vieressä istuva Heidi tokaisi, että "Ei sie et juo enempää". Kun kysyin, että "Miksi en saisi juoda", sain siihen vastauksen, että "Met ei haluta, että olet liian känässä".

Aika kului ja porisimme niitä näitä kunnes yhtäkkiä Heidi, joka oli itse jo juonut siiderinsä lähes loppuun ja kysyi yhtäkkiä minulta, "Lähtisitkö sie meille jatkoille?"

Yllätyin kysymyksestä ihan perkeleesti, mutta yritin olla näyttämättä sitä ja vastasin tyynen fiileesti, "Tietysti, mennään vaan"

Tytöt nyökkäsivät toisilleen ja alkoivat saman tien kerätä kamojaan kasaan ja nousta pöydästä. Tajuttuani, että he todellakin olivat heti nyt lähdössä, sanoin kaverilleni, että "Nähdään taas joskus, mä lähden tyttöjen kanssa jatkoille", ja iskin silmää. Kaverillani oli, ei ihan vähänkään hölmistynyt ja kysyvä ilme ja hän jäi suu auki katsomaan kun poistuimme pöydästä.

Kävellessämme narikkaan katsoin tyttöjen vartaloita tarkemmin. Kumpainenkin oli ehkä jotain 160-165cm pitkiä, hoikkia korkeintaan 50kg. Molemmilla oli farkut ja ihanat pyöreät pienet tiukat perseet jotka keinuivat seksikkäästi tiukoissa housuissa. Tässä vaiheessa minulle oli vielä täysin epäselvää mikä oli kutsun todellinen tarkoitus. Oltaisiinko menossa vain juomaan vai sisältyikö kutsuun seksiäkin mikä oli tietysti toiveenani. "Et saa olla liian känässä" lausahdus saattoi viitata siihen, että ei saa juoda liikaa että kulli toimii tai jotain.

Saimme takit narikasta ja menimme ulos. Selvisi, että jäävettä juonut blondi Katri oli omalla autolla liikkeellä. Auto oli parkissa nurkan takana viereisen Merihovi hotellin parkkipaikoilla. Katri avasi kuskin oven ja meni autoon. Auto oli kaksiovinen vanhahko Datsuni. Odotimme Heidin kanssa auton toisella puolella, että hän avaa meille pelkääjän puolen oven. Lukituksen hellitettyä avasimme oven ja herrasmiehenä näytin Heidille, että ole hyvä, mene ensin, mutta hän otti ja käänsi vänkärin penkin selkänojan eteenpäin ja viittoili vuorostaan minulle, että minä saan mennä takapenkille istumaan. Kumarsin päätä alas, että sain pitkän, hoikan vartaloni käännettyä kaksinkerroin, että pääsin autoon sisään. Penkille päästyäni huomasin yllätyksekseni, että Heidi tuli myös taakse kanssani istumaan ja veti pelkääjän penkin takaisin pystyyn. Katri käynnisti auton ja peruutti kadulle ja lähti eteenpäin. Eihän tätä kukaan usko, eihän? Kuulostaa ihan keksityltä?

No kuitenkin, kysyin heti aluksi, "Minne mennään, missä te asutte?"

Sain vastaukseksi, että opiskelija-asuntola Relletti. Tytöillä oli kuulemma yhteinen kahden hengen huone, omalla keittiöllä ja vessalla. Se ei selventänyt minulle asiaa vielä millään tavalla kun en edes tiennyt mitään Kemin kaupunginosia sen tarkemmin, joten tyydyin vain istumaan ja katsomaan minne minut vietiin.

Katri ajoi hiljaisia laitakaupungin teitä eteenpäin. Itselläni ei ollut pienintäkään tietoa missä ajeltiin. Katsoin vieressäni istuvaa Heidiä ja hän katsoi takaisin. Kuin yhteisestä ajatuksesta nojasimme toisiimme päin ja aloimme suudella. Heidin suutelusta huokui heti seksikäs kiihko ja tunne. Vein kättä reiden sisäosiin ja lähes saman tien tunsin hänen käden reiteni sisäpinnalla ja samassa se kulki ylöspäin haaroihin etsimään kalua. Jumalauta suoraa toiminta ja kuinka kiihkeältä ja hyvältä se käsi ja suutelu tuntuikaan. Minulla alkoi jäykistyä saman tien ja ihana Heidi puristeli kalua housun läpi. Suutelimme ja hiplasimme toisiamme ja olin jo kiihkoissani avaamassa Heidin housujen nappia, että saan käden pillulle kun auton mutkittelu loppui ja moottori sammui ja Katri sanoi etupenkiltä, "Perillä ollaan".

Olimme jonkun leikkikentän vieressä parkkipaikalla. Vieressä oli korkea tornitalo, jota kohti lähdimme kävellen. Housuissa ahdisti vielä äskeinen erektio mutta katselin jälleen tyttöjen piukkoja perseitä ja olin lähes varma, että ainakin Heidin kanssa nussisin vielä tänä yönä, sen verran kiihkeältä hän oli autossa tuntunut. Seksin takia tänne tultiin, ainakin niin uskoin. Heidi tuntui jo varmalta nakilta, mutta myös Katri oli kasvosta niin tajuttoman kaunis, että odotin vain jos pääsisin häntäkin panemaan.

Tilanne tuntui jotenkin epätodelliselta. Ei kukaan uskoisi jos kertoisin, että kaksi hyvännäköistä, hyvä kroppaista, siroa tyttöä oli itse tullut iskemään minua ja pyytämään jatkoille. Jos ei autossa Heidin kanssa oltaisi heti alettu suudella ja hipeltää, olisin ollut ihan varma, että tämä oli pilaa ja sisään perille päästyämme olisi jotkut tulleet ja huutaneet, "Smile, you're on the candid camera"

Katri avasi lukossa olevan alaoven ja menimme sisään. Nousimme muutaman kerroksen portaita ylöspäin vaikka hissikin olisi varmasti ollut toiminnassa ja portaissa katselin yhä tyttöjen perseitä kuola valuen, miten piukat pakarat liikkuivat farkuissa jalkojen tehdessä portaissa töitä. Lisäksi vielä Katrin valkoiset hiukset tulivat takaa lähes puoleen selkään asti, että niistä kun ottaisi kiinni ja tykittäisi takaapäin niin MUAH! Heidin ruskeat kutrit olivat lyhyemmät, hartioille asti. Seisokki housuissa ei ottanut kokonaan laantuakseen kun mietin, että jumalauta jos pääsisin noita molempia herkkupyllyjä takaapäin panemaan niin olisin loppuelämän onnellinen tai vaikka jos kuolisin huomenna niin sekään ei haittaisi mitään.

Tulimme asunnon eteen ja Katri avasi oven. Kämppä oli karu, mutta ei sillä ollut väliä. Tytöillä oli yhteinen parisänky ja pari nojatuolia. Joka puolella lojui vaatteita, kasseja, kenkiä, nojatuoleilla housuja, mytyssä olevia sukkia. Mitään siisteyden perikuvia nämä tyttöset eivät olleet ja kämpässä oli jännä tuoksu.

Katri meni suoraan vessaan ja Heidi jääkaapille hakemaan siiderin. Hän kysyin haluanko oman juoman ja tarjosi minulle lonkkupullon. Sitten hän meni stereoiden eteen lattialle istumaan viritteli radion päälle. Raivasin käytetyiltä vaatteita tilaa nojatuoliin ja istuuduin siihen nauttimaan lonkerosta ja katsomaan mitä tuleman piti.

Katri tuli vessasta ja meni suoraan ikkunan eteen ja avasi sitä raolleen. Sitten hän kaivoi pienestä lipaston laatikosta esiin sytkärin ja peltirasian, mistä hän otti sätkän ja sytytti sen. Myös Heidi nousi stereoiden edestä lattialta ja meni ottamaan pitkiä henkosia ja puhalteli niitä hengitystä pidellen ulos. Tuoksusta haistoin heti, että kyseessä ei ollut tavallinen tupakka. Kun kysyin, että "Mitä polttelette?", Katri vastasi muitta mutkitta että, "Ruohoa, haluaks sie?". En ollut koskaan vielä kokeillut joten menin tyttöjen kanssa ikkunalle. Vedimme sauhuja vuoronperään ja nopeasti miellyttävä euforia levisi kroppaan. Sätkän käydessä loppuun Katri kävi vetämässä sen vessanpöntöstä alas. Johan alkoi asiat selvitä. En ollutkaan ihan kilttien äidin pikku enkeleiden kanssa tekemisissä. Tytöillä oli ihan omat kuviot.

Kropassa oli miellyttävä mielihyvän tunne. Menin takaisin nojatuoliin istumaan. Hieman suuta kuivasi kun en tavallisesti polttanut edes tupakkaa, mutta muuten oli hyvä fiilis ja rauhallinen olo. Katri tuli vessasta meni suoraan Heidin luo ja he alkoivat hitaasti musiikin tahdissa tanssia ja suudella toisiaan. Se näytti niiiiiiiiiiiiiiiin seksikkäältä. Siemailin lonkeroani ja kostutin suuta ja katselin tyttöjä. Olo oli mahtava ja erektio alkoi jälleen nousta. Tytöt hyväilivät toisiaan ja Katri riisui Heidiltä puseron ja rintaliivit pois. Heidi teki saman Katrille. Katrilla oli hieman suuremmat ja pyöreämmät rinnat kuin Heidin suipot pystyt tissit. He hyväilivät toisiaan rinnoista ja selkäpuolelta ja suukottelivat koko ajan keinuttaen vartaloita yhteen. Housuissani ahdisti. Avasin napin ja vetoketjun ja estoitta kaivoin jäykän kullini esiin, missä se sai rauhassa kovettua ilman ahtaiden alkkareiden kiristystä.

Tytöt unohtivat hetkeksi minut kokonaan ja keinuttivat itsensä sängyn viereen ja laskeutuivat sinne keskenään suutelemaan. Katselin kuinka he nauttivat toisistaan ja nipistin itseäni kädestä varmistaakseni näenkö unta. Ei ollut unta vaan ehkä villein seksifantasiani oli toteutumassa. Otin vielä huikan lonkeropullosta ja nousin nojatuolista ja riisuin housut ja sukat pois jalasta lattialle kullin heilahdellessa kauluspaidan helman alla jäykkänä edessä.

Tytöt hyväilivät toisiaan sängyllä. Menin muna pystyssä sängyn laidalle istumaan ja hyväilin tyttöjä sääristä, jaloista ja nilkoista. He eivät isommasti kiinnittäneet minuun vielä mitään huomiota vaan keskittyivät toisiinsa. Vaikka en mikään jalkafetisti olekaan niin katsoin kuolaten kuinka blondi Heidillä oli kauniit pienet jalat ja sirot nilkat. Hänellä oli farkkujen alla tummat ohuet sukkahousut. Kuljetin kättä pitkin jalkapöytää ja nilkkaa housunlahkeen sisään ja se kiihotti minua. Hän piti kosketuksesta ja ojenteli nilkkojaan suoraksi ja hän alkoi suudella Katria vielä kiihkeämmin.

Munassa tuntui tykytystä ja vatsassa kiristi kun halutti niin paljon päästä mukaan tuohon ihanuuteen. Olin hetken epävarma voinko koskea myös Katriin koska olin autossa suudellut Heidin kanssa. Tytöt olivat kasvokkain toisiaan vasten. Nousin ylös ja siirsin tyttöjen jalkoja erilleen ja kurottauduin väliin avaamaan Heidin farkkuja auki. Se ei hetkauttanut tyttöjä mitenkään, he jatkoivat häiriöstä huolimatta suutelemista. Käänsin Heidin lantiota niin että, sain housut auki ja aloin hinata niitä pois jaloista. Hän auttoi itse kädellään farkut kapean lantion yli ja sen jälkeenne luistivatkin sukkahousuja pitkin liukkaasti pois jalasta. Hänellä oli upeat hoikat sääret ja kiinteät reidet jotka näyttivät mustissa sukkahousuissa kaksin verroin seksikkäämmiltä. Hivelin aikani Heidin jalkoja ja sääriä kunnes kävin käsiksi Katrin housuihin ja avasin nappeja auki. Katri lopetti suutelun kesken ja nousi istumaan ja alkoi itse riisua housuja pois. Hänellä oli farkkujen alla paljaat jalat, vain nilkkasukat jaloissa. Katrin riisuessa housuja käytin tilaisuutta hyväkseni ja siirryin tyttöjen väliin tehden tilaa itselleni niin, että pääsin taas suutelemaan Heidin kanssa. Kulli oli ihan kovana edessä kun aloin suudella Heidiä. Katri jäi takapuolelleni istumaan ja housut riisuttuaan tunsin ilokseni hänen käden ensin pakarallani ja sitten kullillani. Samoin Heidin käsi hakeutui suutelun ohessa kullini vartta koskettelemaan. Se tuntui niiiiiiiiiin hyvältä ja kiihottavalta. Työnsin käteni Heidin sukka- ja pikkuhousujen sisään ja tunsin kädessäni lämpimän pillun joka oli jo ihanasti liukas häpyhuulten välistä.

Eikun asiaan. Laskin kädellä Heidin sukkahousut ja pikkuhousut alas ja Heidi auttoi itse jalkoja koukistelemalla ja potki ne pois jaloista. Hän oli nyt täysin alaston ja jalat auki vieressäni. Nousin käden varaan kyljelleni ja sivelin pillua. Näin ja tunsin kädellä ihanan hieman raollaan olevan posliinipillun. Vaon keskeltä kiilteli kosteaa punaista lihaa. Ihanin pillu mitä olin koskaan nähnyt tai sitten tyttöjen sätkä oli totaalisesti sekoittanut pääni. Kullini sojotti tiukasti pystyssä kun laskeuduin Heidin jalkojen väliin ja asettelin paljaan kullin pillulle ja aloin työntyä sisään. Reikä tuntui märältä ja luistin aika kivuttomasti sisään.

Heidi koukisti jalkojaan reiteni ympärille ja voihki allani, "Aaaaah Aaaaah Aaaaaaah". Sätkän aiheuttamissa huuruissa näin mielikuvissani ahnaasti kyrpäni kyntävän piukkaa pillua joka ei saa koskaan tarpeekseen. Katri yhtyi leikkiin mukaan. Hän kumartui Heidin taholle ja alkoi hyväillä ja suudella tätä joka puolelta. Panin rauhallisesti polviseisonnassa tuota ihanaa piukkaa pillua ja Katri alkoi kiihottaa sormilla Heidin klitorista ja Heidi huohotti Katrin hyväilyssä. Pari-kolme minuuttia kun olin työnnellyt rauhallisesti Heidin pillua, hän sai klitoriksen kiihotuksesta vartaloa vapisuttavan orgasmin jonka tunsin myös kyrpäni varrella pillun supistuessa kaluni ympärille.

Katri kääntyi minun puoleeni ja nousi jalat haaralla Heidin kasvojen päälle ja halusi riisua ylävartaloni paljaaksi jäykästä kauluspaidasta. Hän availi nappeja ja veti sitten paidan pääni yli alken suudella kanssani Heidin nuollessa haaroissa hänen pillua. Työnsin kullilla Heidin pilluun aina muutaman sekunnin välein rauhallisesti koska tyttöjen kanssa seksi kiihotti niiiiiiiiin paljon, että orgasmi oli koko ajan lähellä vaikka pidättelin ja hidastelin tahtia. Jonkin aikaa Katrin kanssa suudeltuani hän ilmaisi tahtonsa saada munaa vetämällä minua tiukemmin puoleensa ja sehän sopi minulle yllättäen mainiosti. Vedin kullin pois Heidin pillusta ja polvikontaten kaaduimme sängylle Katrin kanssa päällekkäin ja jatkoimme suutelua. Huomasin, että takaa Heidi nousi ylös sängyltä ja meni vuorostaan vessaan. Se ei meidän tahtia haitannut vaan Katrin ollessa jalat koukussa, ohjasin kaluni vuorostaan hänen pilluunsa ja aloin panna samalla suudellen.

Pillu oli ihana ja liukas ja kuskina ollut selvä Katri oli maltillisempi ääntelyissään kuin Heidi ja huohotti vain raskaasti. Työntelimme jonkin aikaa lähetyssaarnaajassa ja sitten Katri halusi nousta ylös ja tulla päälleni ratsastamaan. Hän ohjasi kalun pilluun ja alkoi ratsastaa kiihtyvään tahtiin lukiten säärensä reisieni alle. Se oli minulle jo liikaa kun en pystynyt kontrolloimaan panemisen tahtia ja upea, kaunis hoikka tyttö ratsasti suipot rinnat pystyssä päälläni tiiviiseen tahtiin. Sanoin Katrille ääneen, että mulla tulee kohta ja jätin hänen päätettäväksi minne laukean. Hän kumartui käsillään hartioitani vasten ja liikutti pientä persettään oikein kunnolla paisuvan kaluni ympärillä. Pienen hetken päästä laukesin hänen pilluunsa nautinnosta uhkuen. Hymyilevä Katri tunsi, että tulin ja hidasti tahtia ja suutelimme hetken sisäkkäin kalun pehmennettyä pillussa ja sitten se luiskahti ulos. Heidi tuli vessasta viereemme ja siveli spermaista kulliani ja levitti Katrin pillusta ulos valuvaa siemenlastia molempien, minun ja Katrin sukupuolielimiin ja tokaisi, "Sperma tuoksuu hyvälle" ja samalla nuuskaisi kättänsä. Lasti oli kyllä aika runsas koska olin ollut kylässä jo puoli viikkoa ilman purkautumismahdollisuutta.

Sanoin vuorostani käyväni vessassa ja nousin ylös. Kustuani pyyhin paperilla loput spermat pois ja kustessa kävi mielessä, että eipä käynyt pienessä mielessäkään käyttää kortsua enkä olisi kyllä halunnutkaan. Toivottavasti tytöillä ei ollut tauteja ja ehkäisyt oli kunnossa, mutta en aikonut ottaa asiaa puheeksi koska kyllä täysikäiset tytöt osaa huolehtia ehkäisystä ja olin ruutannut spermat ihan selvän Katrin pilluun.

Kun menin takaisin asunnon puolelle niin siellä oli Katrilla ja Heidillä jo täysi vauhti päällä. He suutelivat kyljellään sängyllä ja molempien kädet olivat toistensa pillulla. Istuuduin nojatuoliin ihastelemaan noita kaunokaisia ja heidän rakastelua. Tytöt suutelivat ja huokailivat ja käsien pyöritys kiihtyi ja molemmat olivat aivan kiimassa. Pienen hetken päästä Katrin vartalo alkoi vääntyillä ja jalat, jalkapohjat ja varpaat jännittyivät. Hän sai voimakkaan orgasmin Heidin sormettaessa klitorista. Katri kääntyi sängyllä selälleen ja veti toisen jalan vähän koukkuun niin, että paljas kiiltelevä pillu tuli näkyviin. Huoneessa tuoksui ruoho ja kiimainen seksi.

Aikamme siinä levättyämme ja keskusteltuamme aiheesta: Seksi ja paneminen on ihanaa, tytöt alkoivat jälleen pussailla ja hiplata toisiaan. Hetken sain tehdä käsityötä, että kalu jäykistyi uudestaan ihan kunnolla kovaksi ja nousin sitten nojatuolilta ja siirryin sängylle. Minut huomattuaan ihana pienijalkainen Heidi kääntyi selälleen ja levitti jalkansa jatkaen kuitenkin Katrin pussailua ja minä muna tanassa siihen Heidin jalkojen väliin ja taas kullia pilluun. Aloimme jälleen panna ja toisella kertaa kestin jo paremmin ja nussin välillä voimakkaasti, välillä hitaammin, välistä Heidiä, sitten Katria, sitten Heidiä...

Panimme pienien taukojen kanssa monta tuntia enkä enää saanut toista orgasmia pidättelyn jumitettua orgasmilihakset jo lukkoon ja kullinkin jo turtuessa panemiseen. Viideltä aamulla tytöt nukahtivat. Puin vaatteet päälleni ja lähdin kämpästä ulos. Lähdin kävelemään parkkipaikan ohi kulkevaa kävelytietä eteenpäin, tielle päin ja näin puhelinkopin. Soitin kaverilleni, joka onneksi vastasi ja sanoin, että olen jossain puhelinkopissa jossain opiskelija Retretissä tms ja hän tiesi heti paikan. Olin kuulemma ihan väärällä puolella kaupunkia. Kaverini lupasi soittaa minulle sinne puhelinkopille taksin joka toisi minut heille.

Eipä aikaakaan kun taksi tuli ja toimitti minut takaisin tutummille seuduille ja kaverin asunnolle.

Sen pituinen se tositarina. Ette te usko kuitenkaan, mutta totta joka sana.........!

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET