Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kahta naista yhtaikaa
Kirjoittanut: R.C
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

”Emilia laskeutui alas yliopiston portaita kassi olallaan. Vielä hän saattoi tuntea pillussaan Markun, sinologian professorin, sperman, mikä aiheutti hänelle suuren mielihyvän tunteen. Tuuli oli tempaista hänen hameensa helmat ylös, jolloin…” -Jätin perin kyllästyneenä lähes koko lentomatkan ajan lukemani eroottisen kirjan vapaalle vieruspenkille ja kiinnitin haukotellen turvavyön, kun kuulutus kertoi Airbus 320 laskeutuvan Helsinki-Vantaalle. Olin ollut 2 viikkoa Italiassa, Assisissa, ja nyt palasin takaisin koto-Suomeen vähän uupuneena ja melkoisessa krapulassa.

Olihan reissu ollut hauska, toki, 14 vrk La Dolce Vita´a, viiniä, aurinkoa ja hehkeitä donnia. Mutta nyt oli edessä tylsä arki –niin ainakin kuvittelin koleassa Suomen kesässä. Lämpömittari näytti kotona Iso-Roballa +17 C ja taivas oli ikävästi pilvessä. Purin matkalaukkuni ja kaadoin itselleni ison lasin Jim Beam´iä. Katsoin ulos ikkunasta: muutama tiukkailmeinen seniorivaeltaja. Mietin mitä tekisin, olihan nyt vasta lauantaiaamu.

Tarkastelin sähköpostejani, kun puhelin pärähti. Heittäydyin sängylle ja vastasin haluttomasti. ”Hei Roni, mites matka meni. Et kai vaan joutunut kiusaukseen jonkun senoritan kanssa?”. Se oli Janita, ylipirteä, isorintainen vaaleaverikkö. ”En tietenkään. Tein ahkerasti töitä koko stipendimatkani ajan”, vastasin. ”Et sinä mitään töitä tee, älä viitti, Roni. Sen kuin tuhlaat perintöäsi.” ”Ei Janita-kulta, suurromaanini ensimmäisen osan ensimmäinen luku on valmis”, sanoin vakavana. ”Joo, joo, mutta lähde nyt Sea-Horse´en kaljalle”, Janita ehdotti. Sanoin Janitalle, etten nyt oikein tiedä, on matkaväsymystä ja niin pois päin. ”Mulla on sulle pikku yllätys”, Janita sanoi, ”Oona”.

Otin ison huikan lasistani. ”Mitä, onko pikkusysterisi Imatralta tullut suureen maailmaan?”, sanoin. ”Lappeenrannasta, Lappeenrannasta, Roni”, Janita jatkoi. ”Meillä voisi olla kolmistaan kivaa”, hän tuikkasi ja alkoi hihittää. Katsoin kelloani: 10.45. ”No olettepa te aikaisessa”, totesin. Kikatusta. ”No ok, tulen puolen tunnin kuluttua”.

En olisi jaksanut muuten lähteä, mutta Janitan mainittua Oonan, mieleni kääntyi. En ollut häntä tavannut koskaan aikaisemmin, mutta Janita oli kerran näyttänyt hänestä valokuvia maatessamme sängyssä irstaan panotuokion jälkeen. Oona oli nuori, tummatukkainen kimma, joka valokuvissa pelleili kireät farkut ja hassu lätsä päässään. Ei muuta kuin nopeasti suihkuun ja menox.

Astelin pitkin kotikatuani pukeutuneena mustiin puuvillahousuihin, siniseen paitaan ja mustaan Sandin pikkutakkiin. Hieman verestävien silmieni peitoksi olin laittanut sinilinssiset Ray-Ban-aurinkolasit. Jotkut ravintolat availivat oviaan ja järjestelivät terassejaan houkuttelemaan kansaa ohrapirtelölle. Räjähtänyt partasuu pummasi rahaa, ja harmaalokit koilottivat kattojen tuntumassa.

Oona, kenties kimppakivaa, hmmm…

Käännyin vasemmalle kohti Viiskulmaa ja jatkoin Laivurinrinnettä ylös. Tunnustelin leukaani, johon oli ehtinyt jo kasvaa 3 päivän sänki. No, ehkä Oona pitäisi siitä. Mutta haaveilinko turhia? Ei kai Janita sentään päästäisi pikkusiskoaan suden suuhun? Katsotaan, katsotaan, sanoi tohtori.

Marssin sisälle Sikalaan. Tilasin A-tuopin ja silmäilin ympärilleni. Pelkkiä hemmoja krapulaisella korjaussarjalla. Oliko tämä joku Janitan pila? Ei ollut, sillä kohta ohitseni purjehti hoikka tummatukkainen mimmi vilkuillen uteliaana minuun päin. Katsoin häntä takaapäin: kiinteä peppu, sirot jalat, punainen H&M –huppari. Kävelin takaseinän merihevosfiguuria kohti, jolloin kuulin Janitan ääneen. ”Täällä, Roni.”

Menin Janitan luo. Tämä oli pukeutunut siniseen puseroon, joka paljasti rintavakoa hieman enemmän kuin laki sallii. Keltaiset Hilfiger-farkut, musta leveähkö nahkavyö. Huulipuna hillitty, mikä oli pieni yllätys. ”Senor istuu vaan”, Janita vinoili. Päätin sillä hetkellä, etten kerro Janitalle mitään Italian-seikkailuistani, koska siitä ei hyvä seuraisi. Oikeastaan Janita näytti hehkeämmältä kuin vuosiin, oli hoikistunutkin muutaman kilon. Mieleeni muistui riettaat panomme Janitan luona ravintolaa vastapäätä. ..Ja tietenkin se marraskuinen ilta, jolloin katselin kuinka musta mies panee valtaisaa kyrpää Janitan vakoon.

Hörpin kaljani nopeasti, koska krapula vielä muistutti olemassaolostaan. Hain toisen ja iskin silmää kauniille tarjoilijatar-tytölle. Join senkin muutamalla kulauksella. Oona tuli pöytään. ”Tässä on Roni, ja tämä kullannuppu on Oona”, Janita esitteli. ”Moi, muru”, sanoin. Huomasin Oonan olevan limulinjalla, ja Janitakin kertoi, että vasta toinen keskarituoppi oli menossa. Lupasin oitis hakea neideille uutta, virkistävää juotavaa omaan piikkiini, jotta hilpeyskäyrä lähtisi nousuun. Toin sitten naisille votkarussianit ja itselleni taas tuopin ja Jägerin. Oona pääsi nopeasti ujoudestaan, olihan hän Etelä-Karjalan tyttöjä. Janita tietenkin uteli Italian reissustani, mutta sanoin, etten keskustele ”keskeneräisistä töistä”. Oona alkoi tulla seuraavan kierroksen aikana jo hieman huppeliin ja päpätti koko ajan mietä ja sietä. Pienet pystytissit hölskyivät kivasti hänen kertoessa kesämökkitarinoitaan.

Välillä tytöt kävivät puhumassa ”naistenjuttuja” ulkona tupakilla. Mietin olisiko Oona, 19v, ollut monenkin kundin kanssa sängyssä, ja oliko hänellä kokemusta peräti kimppakivasta. Arvelin että ei ole.

Sain myöhemmin huomata erehtyneeni pahanlaisesti. Tultuaan pöytään Janita ehdotti, että voisimme mennä heille jatkamaan ryyppäämistä ja kuuntelemaan musiikkia. Mikäs siinä, ainahan pieni kimppakiva virkistää ulkomaanreissaajaa, ajattelin. ”Voisit sitten tutustua Oonaan paremmin”, Janita sanoi ja hihitti.

Aurinko oli alkanut jo paistaa kun ylitimme kadun. Janitan kämppä oli kuin tornadon jäljiltä. Siitä hän itse ei ollut moksiskaan, vaan pyysi meitä peremmälle keittiöön ja kaivoi jääkaapista ison pullon votkaa, jonka heidän ”iskänsä” oli kuulemma tuonut Viipurista. Blandikseksi Janita tarjosi karpalomehua. Istuin Oonan viereen puiselle penkille ja tunnustelin oikopäätä hänen tissejään hupparin päältä. ”Te siskot olette kuin kaksi marjaa”, sanoin ja katsoin Janitaan päin. Tytöt nauroivat. Karpalovotka, jota Janita oli lastannut lasini melkein täyteen, alkoi tehdä tehtävänsä, ja niinpä rupesin heittämään hetulaa oikein olan takaa. Vein käteni vaivihkaa Oonan reidelle ja rupesin hyväilemään sitä. Ei vastustusta. Kun Janita kävi vessassa, hivutin käteni tussun päälle ja kuiskasin Oonan korvaan: ”Olet paljon kauniimpi kuin kuvissa, sinussa on malliainesta.” Oona punastui hieman, mutta suuteli sitten minua halukkaasti suulle. Kielemme kohtasivat ja tartuin hänen rintoihinsa.

”Ja täällä on jo aloitettu!”, kiljaisi Janita tuohtuneena tullessaan keittiöön. ”Mitä vielä, vähän harjoittelimme vain ennen kimppakivaa”, vastasin. Janita leppyi ja hymyili kaataessaan lisää Viipurin votkaa. ”Vai kimppaa”, Janita sanoi. ”Mie kyl sit näytän enstes Oonal, kuink´ mies tyydytetään”, hän tokaisi. ”Ja kylhä sie Roni meill parit orkut järjestät”, hän jatkoi ja istui syliini. ”Toki”, sanoin ja aloin hyväillä Janitan meheviä ryntäitä. Vedin hänen paitansa ylös ja aloin suukotella nännejä. Oona katseli touhujamme kiinnostuneena. Suutelin Janitan kanssa ja suuhuni tuli mansikan maku. Suutelin Oonaa, mikä maistui vielä paremmalta. Janita työnsi käteni paidanraosta sisään ja avasi pari nappia. Hän alkoi hyväillä rintaani, jolloin sapelini alkoi virkistyä. Avasin Janitan vetskarin, mikä paljasti kirkkaan punaiset pikkuhousut. Janita nousi seisomaan ja vedin farkut kokonaan pois. Vein käteni hänen pakaroilleen, työnsin ne housujen sisään ja lopulta vedin myös pikkuhousut pois. Janitan tummakarvainen vittu paistoi edessäni, aivan kieleni ulottuvilla.

Janita meni jääkaapille hakemaan lisää juotavaa, jolloin huomasin, että Oona oli riisunut myös housunsa. ”Näytä mulle tussusi”, pyysin. Oona heitti ensin yläosansa paljaaksi ja laski sitten kitkuttavan hitaasti farkkunsa alas. Hän tuli seisomaan viereeni, jolloin vedin pois pallokuvioiset nimettömät. Oonalla oli posliinipillu. Hän kumartui eteeni, aukaisi sepalukseni ja otti kyrpäni esiin. Se oli jo täydessä miehuudessa.

Oona asettui polvilleen ja tarttui kädellään kyrpäni juureen. Hän alkoi liikutella esinahkaani ylös-alas hitaasti. Tyttö toi söpön suunsa aivan lähelle terskaani, ja olin pakahtua kiihotuksesta. Hän työnsi kielensä ulos suustaan ja kosketti sillä terskan kärkeä. ”Ota se suuhusi”, anelin, mutta Oona lipsutti vain kieltään terskani ympärillä. Se tuntui niin hyvältä, niin hyvältä. Hän liikutti kieltään pitkin seisokkiani ja otti sen lopulta suuhunsa. Varmoin elein hän imi kyrpääni melkein juuresta asti ja suukotteli välillä terskan päätä.

Janita seisoi (turhautuneena) vieressä, joten vein käteni hänen häpyhuulilleen. Levitin hieman rakoa ja aloin hieroa klitorista. Janita voihkaisi. Työnsin sormeni hänen litimärkään vittuunsa. Katselin kuinka ruskeasilmäinen Oona imi munaani. Tyttö oli niin lapsenkasvoinen, että häntä olisi luullut 16-kesäiseksi. Seipääni oli jo niin kova, että teki melkein kipeää. Laskimot pullottivat himokasta verta.

”Siirrytään makkariin”, Janita komensi. ”Ja sitten on miun vuoro”. Joimme lasimme tyhjiksi ja siirryimme sängylle. Kaadoin Janitan selälleen ja ohjasin kyrpäni häpyhuulille. Sylkäisin käteeni, hieroin syljellä munani ja työnsin sisään. Oooooooooooooouuuuuuu!

Nussin Janitaa hartaasti ja tunsin krapulani häipyvän kuin tuhka tuuleen. Oona laittoi Pink Floydin ”Atom Heart Mother´in” soimaan. Tartuin Janitaa rinnoista, mikä lisäsi kiihkoani. En halunnut vielä laueta, joten vedin mulkkuni ulos ja kellahdin selälleni. ”I rode across the rainbow on a billion-dollar elephant”, lauloi Roger Waters.

Nyt hyppäsi Oona päälleni. Levitti haarat ja ohjasin pistoolini karvattomaan pilluun. Se liukui sinne esteettä. Tartuin häntä lanteista ja työnsin häntä itseäni vasten. Kulli painui yhä syvemmälle. Oona avasi suunsa hymyillen, ja katselin hänen suloisia tissejään. Hieroin kädelläni kovia nännejä, Vedin hänen päänsä lähelleni ja kielimme toisiamme. Oona ratsasti yhä hurjemmin ja vinkui kääntäen päätään sivulta toiselle. Oli mahtavaa saada nuorta pillua pitkästä aikaa; Italian senoritat, joita pääsin nusaisemaan, olivat olleet 25–30-vuotiaita.

Oona lipoi kielellään vuoroin ylä-, vuoroin alahuultaan. Janita oli siirtynyt alemmaksi ja tarttui skrebbanoihini alkaen hyväillä niitä hellästi. Hän otti kivekseni vuoron perään suuhunsa, jolloin voihkaisin äänekkäästi. Pyysin Oonaa lopettamaan, mutta tämä vain kiihdytti tahtia. Mikä vamppi! Janita siirtyi makaamaan vuoteelle pää minusta poispäin. Silloin otin kyrpäni pois Oonan vitusta ja asetuin hajareisin Janitan päälle. Aloin runkata nahkapistooliani Janitan tissivaossa. Mulkku oli limainen Oonan nesteistä, joten se liukui hyvin Janitan iholla. Puristin tissejä kyrpääni vasten. Ylpeänä täyteläisistä rinnoistaan Janita antoi minun jatkaa ”toimenpidettä” melkein loputtomiin.

Sitten halusin vielä panna. Pyysin tyttöjä asettumaan vierekkäin vuoteelle. Olin niin kiimassa, etten enää tiennyt kumpi oli kumpi. Työnsin kyrpäni ensin karvaiseen vittuun.. Painelin ja painelin, kunnes tunsin pienen käden tarttuvan limaiseen mulkkuuni ja ohjaavan sen toiseen rakoon. Tämä oli hieman tiukempi, enkä tuntenut karvoja. Panin niin lujaa kuin jaksoin. Sitten tunsin hetkeni koittaneen, hidastin tahtia ja otin lopulta munani ulos märästä onkalosta.

Heittäydyin selälleni kyrpäni sykkiessä pulssini tahdissa. Janita ja Oona asettuivat sivuilleni ja alkoivat imeä sauvaani vuoron perään. Ensin Oona otti mulkkuni siveään suuhunsa runkaten sitä samalla varresta. Sitten hän tarjosi patukkaani Janitalle, joka nuoli sitä kuin sekopäinen naisvanki.

En kestänyt enää. Ruiskautin spermani Oonan söpöille kasvoille ja Janitan vaaleille hiuksille. Muutama tippa taisi mennä Janitan ryntäille. Oona pumppasi kyrvästäni kaikki, mitä irti lähti. Eikä se ollut vähän.

Rentouduin. Katselin miten Oona nuoli spermaani Janitan tisseiltä. Tytöt suutelivat toisiaan. Makasin tyytyväisenä sängyllä, ja kohta tytöt tulivat viereeni. Suutelin molempia ja totesin olevani onnellinen mies.

Hetken levättyämme nousin ja astelin keittiöön tyttöjen jäädessä vielä sänkyyn lepäämään. Otin jääkaapista votkapullon ja kaadoin siitä lasini melkein täyteen. Kulautin juoman kurkkuuni. Se lämmitti sisuksiani mukavasti. Minulla on aina kunnon panon jälkeen nälkä, joten katsoin vielä jääkaappiin olisiko siellä mitään. Olihan siellä, karjalanpiirakoita. Mussuttelin niitä sitten yksikseni ja katselin ikkunasta pihalle. Muutama vaahtera kylpi kesäauringossa.

Hetken perästä Oona tuli seurakseni. Utelin häneltä, onko hänellä kenties poikaystävää. ”Ei oikeastaan, mutta yhden Janin kanssa me naidaan aina silloin tällöin”, Oona vastasi. ”Vietkö miut huomenna Linnanmäelle, Roni?”, Oona kysyi hieman yllättäen. ”No totta kai”, vastasin. ”Voidaankin sitten sekstailla kummitusjunassa. Mutta ethän kerro sitten Janitalle”, virkoin. Oona lupasi pysytellä vaiti.

Oona istui viereeni ja ryypiskelimme yhdessä votkaa ja olutta. Kerroin hänelle Helsingin menopaikat, mutta hän tukki pian kädellä suuni. Oona siirtyi alas ja otti velton kullini suuhunsa. Muutama imaisu, ja moloni oli taas kova kuin luu. Oona nuoli terskaa ja pallejani nuoren karjalaistytön intohimolla. Välillä hän otti kyrpäni syvälle suuhunsa ja pyöritteli sitten vimmatusti päätään. Lyhyt, tumma tukka pörhötti edessäni. Yritin hillitä Oonan kiivasta tempoa, mutta turhaan. Lopulta, pitkän ja ansiokkaan imemisen jälkeen, tunsin orgasmini lähestyvän. Yritin vetää parruni ulos, mutta tyttö sen kun jatkoi. Laukesin hänen suuhunsa, mutta Oona ei silloinkaan lopettanut, vaan imi antaumuksella munaani vaaleitten spermavanojen vuotaessa hänen suupielistään.

Lopulta irrottauduin hänestä, kävimme yhdessä suihkussa, puin päälleni ja hyvästelimme suukotellen. Ojensin lähtiessä Oonalle paperilapun, jossa oli yhteystietoni. Makuuhuoneessa näin Janitan nukkuvan sikeästi. Onpas siinä karjalaistyttöä kerrakseen, ajattelin.

Novelletti, kirj. Roni Castrén 2011-06-16 copyright

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET