Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Kaapissa
Kirjoittanut: mtre
Kategoria: Eroottinen tarina / SukkahousufetissiSaavun bileisiin ajoissa. Porukkaa ei ole vielä paljoa paikalla, mutta huomaan heti Sirpan. Sirpa on koulun kaunotar ja suosikki. Hän on muodokas ruskeasilmäinen jokaisen miehen unelma, ja hän myös tietää sen. Hän käyttää usein seksikkäitä vaatteita, tiukkoja rintojen muodot paljastavia, tai avokaulaisia paitoja, ja tällaiselle sukkahousu- ja minihamefriikille henkeäsalpaavan seksikkäitä kellohameita.

Nytkin hänellä on punainen skottiruudullinen lähes vesirajamittainen vekkihame. Kauempaa en saa selvää onko hänellä paljaat reidet vai hyvin ohuet ihon väriset sukkikset, mutta veikkaan sukkahousuja, koska ulkolämpötila on syksyn myötä käynyt jo melko alhaiseksi. Lisäksi Sirpa käyttää usein ohuita sukkahousuja - tällainen yksityiskohta ei minulta ole voinut jäädä huomaamatta!

Sydämeni tykyttää ajatuksesta, että illan mittaan saattaisin nähdä vilauksen Sirpan pakaraa tai \"haarukkaa\". Sirpa ei ole niitä tyttöjä jotka hameeseen erehtyessään istuvat jalat ristissa ja riipivät tuskastuneena helmojaan alemmas. Hän saattaa sohvan selkänojalla istuessaan heilauttaa jalkansa huolettomasti selkänojan yli ja vilauttaa palan taivasta minunlaisilleni sukkisfaneille. Hän kyllä tietää mitä tekee ja muutaman kerran tahattomasti auki loksahtanut leukani ei ole häntä häirinnyt, hän moikkaa ja hymyilee aina yhtä ystävällisesti. Olen jotenkin elätellyt toivoa, että hän jopa pitäisi tuollaisesta huomiosta.

No, enempään kuin vilaukseen minulla ei kuitenkaan ole mitään mahdollisuuksia. En kuulu koulun pintajengiin, Sirpa saisi aivan kenet haluaa ja sitäpaitsi Sirpalla on poikaystävä, vieläpä mustasukkainen sellainen.

Sirpa istuu sohvan selkänojalla toinen jalka selkänojan päällä ja toinen jalka suorana lattialla. Hänellä on uskomattoman kauniit reidet, ei mitkään mallien riisipuikot, vaan sellaiset jotka levenevät naisellisesti ja muodostavat jalkoväliin kolmion muotoisen kolon kun hän seisoo bikineissä jalat yhdessä. Hänen peppunsa on pyöreä ja niin kaunis, että antaisin mitä tahansa saadakseni laskea käteni ja poskeni noille pakaroille. Hän on minun eroottinen päiväuneni.

Suunnistan olohuoneen poikki kohti keittiötä hänen ohitseen ja hän moikkaa minulle. Palan halusta katsoa hänen punaista minimekkoaan ja reisiään, mutta pakotan itseni katsomaan häntä silmiin ja tervehtimään takaisin. Sirpa on siitä poikkeuksellinen kaunotar, että hän on hyvin ystävällinen muillekin kuin pintajengin pojille. Haen keittiöstä boolia ja jään keittiön ovelle siten, että minulla on näköala Sirpaan edestä päin.

Eteisestä kuuluu kolinaa ja tunnistan äänestä, että sieltä tulee yksi tyyppi jota en kerta kaikkiaan voi nyt tavata. Paniikissa säntään makkariin. Ainut piilopaikka näyttää olevan liukuovella varustettu kaappi. Kaapissa on toinen puoli lattiasta täynnä sekalaista tavaraa, laseja ja muuta särkyvää joten istahdan tyhjän puolen lattialle, nostan jalkani romukasan yli vastakkaiselle seinälle ja vedän liukuoven kiinni. Otan mukavan asennon koska tästä voi tulla pitkä ilta. Ovi on sellaista säleikköä, että läpi tulee vähän valoa.

Istuskelen aikani ja koetan seurata sattuisiko tämä ei-toivottu henkilö poistumaan. Silloin joku lähestyy kaappia nopeasti ja kaapin ovi aukeaa. Ovella seisoo Sirpa. Tuijotan kirkaan valon sokaisemilla silmilläni hänen hameen helmojaan jotka ovat hieman kasvojeni yläpuolella. Nuo enkelin reidet...

- \"Voi ei! Tee äkkiä tilaa, mun poikaystävä tuli.\" Sirpa tokaisee ja alkaa samassa tunkeutua kaappiin. Ainut vapaa tila lattialla on kuitenkin se missä minä istun. Sirpalla ei ole paljon vaihtoehtoja, hän nostaa toisen jalkansa ylitseni asettaakseen sen kaapin takaseinän ja lantioni väliin. Hänen hameenhelmansa on vain senttien päässä kasvoistani ja hänen nostaessaan jalkaansa näen hameen alle. Reidet ovat niin täydellisen kauniit ja... voi taivas! Hänellä ei ole sukkahousujen alla mitään! En oikein ehdi tajuta tilannetta kun hän saa jalkansa pujotettua jonnekin lantioni ja seinän väliin. Hän nojaa käsillään taakse ja alkaa pujottaa toista jalkaansa liukuoven ja lantioni väliin. Helma ei nouse tällä kertaa niin ylös ja näen vain pienen vilauksen jalkoväliä. Hän vetää liukuovan kiinni ja pidätämme molemmat hengitystämme. Mitä oikein tapahtui? Tajusiko Sirpa, että näin hänen hameensa alle? Mitä hän aikoo tehdä? Mitä seuraavaksi tapahtuu?

En tiedä miksi hän on poikaystäväänsä piilossa enkä kyllä pysty nyt keskittymään siihen ongelmaan. Minä yritän mieltää rajusti muuttunutta tilannetta. Unelmani on minihameessa ja ohuissa sukkahousuissa ilman pikkareita muutama sentti naamastani. Hetken kuluttua tajuan, että olen hänen sääriensä välissä, oikea käteni on polveni päällä kämmensyrjä Sirpan reittä vasten. Siis käteni koskettaa reittä, jonka hipaisemisesta olen unelmoinut vuosia. Enkä edes tajunnut miten se siihen päätyi. Sukkahousujen verhoama reisi tuntuu silkin pehmeältä ja lämpimältä. Voi miksi en siinä hötäkässä älynnyt kääntää koko kämmentä reidelle. Nyt tuntisin kädessäni tuon pehmeän unelman. Pulssini nousee ja veri kohisee suonissani.

Silmäni alkavat taas tottua hämärään ja alan hahmottaa silmieni korkeudella olevaa vekkihameen helmaa ja reisien sisäpintaa. Koetan miettiä näkyykö helman alta jo reiden yläosa joka alkaa kaartua juuri ennen jalkoväliä. Tulen siihen tulokseen, että näkyy, kun Sirpa samalla korjaa ilmeisen epämukavaa asentoaan ja laskee lantionsa hieman kauemmas. Samalla kämmensyrjäni liukuu reidellä, hieman polven yläpuolella, eikä Sirpa tunnu noteeraavan sitä mitenkään. Tässä on tilaisuuteni! Seuraavan kerran Sirpan korjatessa asentoaan käännän kämmeneni hänen reidelleen. Se tuntuu vielä ihanammalta kuin olin kuvitellutkaan ja alan olla aivan kiimassa tuohon silmieni edessä hajareisin seisovaan kaunottareen. Korjaan hieman asentoani, mikä antaa minulle tekosyyn liikauttaa hivenen kättäni reittä vasten, ja silkinpehmeän reiden hyväily saa minut aivan sekaisin.

Sirpa korjaa jälleen asentoaan. Hän joutuu nojaamaan koko ajan taakse päin käsivoimillaan ja se alkaa ilmeisesti käydä raskaaksi. Sirpa nousee ylös päin ja hameen vekit osuvat kasvoilleni ja poskeni painautuu helman alta paljastuvaa reittä vasten. Lämmin aalto tulvahtaa lävitse, pehmeä reiden kosketus poskellani... samassa Sirpa vetää lantiotaan takaisin. Sisälläni roihahtaa liekki joka käskee minua painamaan kasvoni tuon naisen reisien väliin, matkaa olisi vain muutamia senttejä. Hyväilen oikealla kädelläni hyvin varovasti hänen reittään. Katselen reisien täydellistä silhuettia ja melkein aistin hänen ihostaan huokuvan lämmön. Roihu sisälläni yltyy.

Vasen käteni on ollut polvieni päällä ja siten hänen reisiensä välissä, tosin kaukana kosketusetäisyydeltä. Kiimoissani yritän keksiä jotain uskottavaa tekosyytä päästäkseni koskettelemaan edessäni olevia Sirpan suloja. Koetan hieman korjata asentoani ja vaihdan samalla vasemman käteni paikkaa siten, että käsi ohimennen hipaisee Sirpan reiden sisäpintaa. Tämä on samalla mielettömän kiihottavaa, mutta samalla pelkään, että kohta tulee ympäri korvia ja saan Sirpan vihat niskoilleni. Maailmassa ei liene mitään niin pehmeää ja suloista kuin tuon ihanan naisen reiden sisäpinta.

Hyväilen varovasti reittä oikealla kädellä ja vasemmalla hipaisen reiden sisäpuolta uudestaan ja uudestaan. Sirpalta pääsee pieni ähkäisy, hänen asentonsa on hankala ja taitavat voimat olla kohta lopussa. Sirpa tekee päätöksen. Hän nostaa lantionsa eteen päin ja painaa reitensä kasvojani vasten. Ilmeisesti kiimainen lähentelyni on pienempi paha kuin poikaystävälle paljastuminen.

Poskeni ovat hänen pehmeiden sukkahousujen verhoamien reisiensä välissä ja nenäni on häpukumpua vasten. Yritän vakuuttaa itselleni että tämä on totta. Poskeni ovat unelmieni naisen reisiä vasten. Reisien pehmeys ja taivaallisen kaunis muoto ylittää kaikki unelmani. Vekkihameen helma on nenäni päällä, vain pieni pyöräytys ja helma nousisi päästäen nenäni painautumaan... ai niin ja tällä tytöllähän ei ollut edes alushousuja sukkahousujen alla. Oikea käteni lepää hänen reidellään. Käännän varovasti vasenta kättäni ja lasken sen Sirpan vasemman reiden sisäpinnalle. Naisen pehmeys ja sulous täyttävät kaikki aistini. Käytännöllisesti katsoen lamaantuneena, molemmat käteni Sirpan reidellä ja posket reisien välissä suunnittelen nerokasta helmannostomanöövieriäni nenälläni kun hän kumartuu korvani juureen ja kuiskaa aivan hiljaa:

- Mun voimat loppuu nyt. Saat nautintosi jos kannattelet mua pepusta ja olet hiiren hiljaa.

Täh? Ei voi olla totta! Sirpa siis antaisi luvan... en tiedä mihin kaikkeen, mutta Sirpa pyytää mua koskemaan peppuunsa... oikeesti! Tämä on tarjous josta
ei voi kieltäytyä!

Siirrän varovasti molemmat käteni hänen taakseen molemmille reisille. Hän työntää taas lantionsa naamaani vasten. Suipistan huuliani varovasti ja koetan kääntää suuta reittä vasten samalla kun käteni nousevat reisiä pitkin ylös päin. Miltä tuntuu suudella unelmien naisen reittä? Pysähdyn kun sormenpääni osuvat pakaroiden alareunaan. Jatkan siitä hitaasti hameen alle pyöreille pakaroille. En olisi koskaan uskonut kokevani tällaista tunnetta! Tuen kyynärpääni polviini jotta jaksan kannatella Sirpaa ja aloitan pakaroiden hyväilemisen.

Painan häntä pakaroista kasvojani vasten ja suutelen reisiä aivan hameenhelman tasalta. Hän laskee painoaan käsieni varaan ja Sirpan maitohapoille menneet lihakset tärisevät rasituksesta. Suutelen kiihkoissani hänen reisiään ja nostan nenälläni hameen helmaa. Suutelen yhä ylemmäs ja pysähdyn reiden ja pillun yhtymäkohtaan. Hame on noussut ylös ja huulieni ja Sirpan reisien ja häpykummun välissä ei ole mitään muuta kuin hyvin ohuet sukkahousut. Avaan ja suljen suutani hitaasti aistiakseni miten huuleni liukuvat vasten tuota pehmeää ja epätodellista unelmaa.

Suutelen hameen alle hiljaa ja samalla toisen käden sormillani tunnustelen pakaroiden väliä. Sirpa on kyllä niin täydellinen kuin vain nainen voi olla. Suutelen hitaasti häpykummun yli toiselle puolelle ja koetan samalla saada sormiani pakaroiden väliä pitkin alas jalkojen väliin, mutta se ei onnistu koska en pysty samalla kannattamaan häntä. Tunnen huulillani muutaman häpykarvan pistelyn sukkahousujen läpi. Ajatus Sirpan lähes alastomasta pillusta huumaa minua. Vedän kasvojani hieman kauemmas, nostan otsallani vekkihameen helmaa ja käännyn katsomaan hameen alle.

Näky on lumoava. Sirpa on ajanut pillunsa ja jättänyt pienen tupsakkeen häpykummulle. Katson huumaantuneena isojen häpyhuulien välistä pilkottavia pieniä häpyhuulia. Sukkahousuissa ei ole haarakiilaa ja tarkemmin katsoessani en näe minkäänlaista saumaakaan. Osa sukkahousun kankaasta on vekillä pienten häpyhuulien välissä. Tuonne voisi livauttaa sormensa jos kädet eivät olisi varattuna Sirpan kannattelemiseen.

Painan huuleni kevyesti pilluun kiinni. Pehmeät reidet ovat poskiani vasten. Olen pitkän aikaa hiljaa paikallani ja koetan aistia kosketuksen luomia tuntemuksia. Tämän onnellisemmaksi ei mies voi tulla! Sitten kokeilen kielelläni josko sen saisi häpyhuulten väliin. Kieli uppoaa sinne hieman kunnes kangas ottaa vastaan. Kokeilen kiemurrella kielen kärkeä syvemmälle siinä paremmin onnistumatta. Suutelen Sirpan pillua hitaasti joka puolelta. Miten tämä voi olla totta? Sirpa siirtää painonsa toiselle kädelleni. Se vapauttaa toisen käteni ja lähden hyväilemään pakaroiden väliä alas päin. Sormenpääni liukuvat häpyhuulten väliin ja pillun suun kohdalla sukkahousukangas myötää ja sormeni luiskahtavat aavistuksen sisään. Kuvittelenko vain, vai aistivatko sormenpääni kosteutta!??? Ajatus sormistani minihameisen Sirpan kosteassa pillussa saa minut lopullisesti sekoamaan ja sormeilen hulluna hänen pilluaan ja suutelen ja näykin jalkoväliä klitoriksen kohdalta.

Sirpa inahtaa ja vetää lantiotaan nopeasti taakse päin. Säikähdämme molemmat. Sirpa sitä, että poikaystävä kuulisi ja minä sitä, että olen mennyt liian pitkälle. Olemme molemmat hetken hengittämättä. Sirpa painaa lantionsa takaisin suutani vasten. Sormeni ovat edelleen Sirpan pillun suulla ja hän puristelee reisiään yhteen ja auki, yhteen ja auki. Sirpa on oikeasti kiihottunut! Hän tuntee nautintoa minun kosketuksestani!

Suutelen jalkoväliä taas hitaasti. Kaksi sormea koettaa kaivautua syvemmälle pilluun ja loput hamuavat reiden yläreunassa. Toisella kädelläni hyväilen Sirpan pyöreää pakaraa. Sirpa nostaa vapaan reitensä lähes vaakasuoraan olkapäälleni ja tarttuu toisella kädellään niskaani ja painaa päätäni kevyesti pilluaan vasten. Saan näin huuleni uppoamaan paremmin Sirpan jalkoväliin. Vedän kielelläni koko pillun yli ja samassa sukkahousukangas antaa periksi ja sormeni luiskahtavat sisälle Sirpan pilluun. Sirpa vetää syvään henkeä ja minä olen aivan liikkumatta. Sirpa ei pysty pidättämään hengitystään ja hänen lantionsa vavahtelee suutani vasten. Päässäni velloo ristiriitaisia ajatuksia. Kaksi sormeani ovat unelmieni naisen sisällä ja haluaisin viedä tuon naisen huipulle, mutta emme saa jäädä vielä kiinni. Tämä ei missään nimessä saa vielä loppua tähän.

Vedän sormeni ja suuni pois Sirpan pillusta ja siirrän molemmat hyväilemään sen jalan reittä jolla Sirpa seisoo. Sirpa yrittää painaa kädellään päätäni takaisin jalkoväliinsä, mutta luopuu kohta ja alkaa hyväillä vapaana olevan jalan reidellään poskeani. Hän pyörittää koko ajan lantiotaan ja jalkoväliään naamani edessä hitaasti ja niin houkuttelevasti että minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin sortua.

Suutelen Sirpan reisiä samalla kun sormeni etsivät aiemmin syntynyttä reikää sukkahoisuista. Jo etsintä aiheuttaa litinää ja nytkähdyksiä Sirpassa ja koetan edetä varoen. Saan laajennettua sukkahousujen reikää niin, että se on lähes koko pillun mittainen. Laitan sormeni varovasti häpyhuulten väliin ja tunnustelen hitaasti käyden välillä pillun suulla ja välillä klitorisella. Molemmat käteni ovat Sirpan hameen alla, toinen pepulla ja toinen jalkovälissä. Katselen tätä näkyä lähietäisyydeltä. Hameen helma juuri ja juuri peittää tuon kauneuden. Lantion nytkähdykset saavat hameen helmat heilahtelemaan. Käteni kohoaa reisien välissä hameen alle ja saa aikaan tuon lumoavan naisen nautinnon värähdykset. En olisi aamupäivällä voinut uskoa, että samana päivänä minun käteni olisi Sirpan hameen alla ja saisi tämän naisen värähtelemään nautinnosta!

Katselen tuota kauneutta lumoutuneena kun Sirpa alkaa lähestyä huippua - liian meluisaa huippua. Sirpa huohottaa pelottavan kuuluvasti ja vedän käteni pois hänen jalkovälistään. En kuitenkaan pysty pitämään käsiäni erossa tuosta magneetisesta vartalosta, hyväilen tuota kaunista naista joka puolelta, reisiä, lanteita, peppua, rintoja, kaulaa, vatsaa... Kiihotun tästä niin, että syöksyn taas sormineni ja huulineni hameen alle ja Sirpan sulojen kimppuun. Tällä kertaa pääsen suutelemaan häpyhuulien paljasta ihoa. Sormeilen kiimaisesti sukkahousujen verhoamaa reiden sisäpintaa, käväisen sisällä pillussa, tunnustelen pyöreän pakaran kaaria ja taas reidelle samalla kiimaisesti Sirpan pillua suudellen. Tutkin kielelläni Sirpan pillun
sopukoita ja hipaisen välillä klitorista.

Sirpa on nostanut vasemman reitensä olkapäälleni ja lantio pyöri villisti naamaani vasten hameen helman heiluessa silmilläni. Näky on mieletön. Välillä näen keinuvat lanteet ja heiluvat helmat ja välillä näen hameen alle kuinka nuo kauniit reidet ja paljas pillu tanssivat edessäni. Vaikka kuinka mieli tekisi, en uskalla käydä klitoriksen kimppuun koska pelkään leikin loppuvan siihen. Sitäkin innokkaammin uppoudun tuon naisen muihin suloihin ja sopukoihin. Sirpa hengittää nopasti ja katkonaisesti, aivan kuin hengityskin tärisisi lantion kanssa samaan tahtiin. Aina kun painan huuleni Sirpan pillulle, tuntuu kuin ne sulaisivat yhteen.

Makuuhuoneen ihmiset tulevat ja menevät, joten saatamme ajoittain olla hieman vähemmän varovaisia. Nyt kuitenkin huoneeseen tulee taas joku ja riipivästä himosta huolimatta pysähdyn. En pysty kokonaan irroittautumaan tuosta ihanasta vartalosta, vaan jätän käteni reiden sisäpinnalle sormenpäät häpyhuulten välissä. Koetamme olla hiljaa paikoillamme, mutta Sirpan lantio nytkähtelee koko ajan. Tärinän voimistuessa vedän sormiani pois päin ja takaisin syvemmälle pilluun ja klitorista kohti tärinän vaimetessa. Sirpa puristaa hiuksiani niskasta niin lujaa että sattuu. Joku on huoneessa pitkään joten tämä kuilun partaalle -sormeilu jatkuu ja jatkuu. Lopulta huone tyhjenee ja Sirpa kumartuu ja kuiskaa:

- Nyt et jumalauta jätä kesken kiduttaja!

- En, jos lupaat että saan sulta yhden unohtumattoman yön.

- Saat takuulla ja monta jos nyt teet tän loppuun asti. En kestä enää!

En enää välitä onko huoneessa joku vai ei. Nostan hameen helmaa ja painan poskeni Sirpan pillua vasten ja suutelen reiden sisäpintaa. Hyväilen reittä pitkin ylös päin kohti jalkoväliä ja Sirpa tietää mitä tuleman pitää. Hän alkaa täristä ja ynistä jo ennen kuin olen päässyt pilluun asti. Sirpa pitää minua niskasta kaksin käsin ja puristaa itseään vasten niin, ettei minun tarvitse enää kannatella häntä. Molemmat käteni ovat vapaat vaeltamaan pitkin Sirpan unelmaista vartaloa. Toisella käteni nousee reittä pitkin ylös ja
päätyy sormeilemaan pillua edes takaisin, tunnustellen joka sopukan, kuin painaen ne mieleen siltä varalta ettei enää koskaan pääsisi sinne uudestaan.

Työnnän sormet syvälle Sirpan pilluun, ulos ja ympäri klitorista. Sirpa päästelee tukahdutettuja katkonaisia ähkäisyjä. Tuntuu kuin Sirpa hengittäisi vain sisään päin. Avaan suuni ammolleen ja painan pillua vasten. Vedän kielelläni hitaan ja leveän vedon koko pillun yli ja upotan sormeni taas Sirpan sisään. Sirpa kiljaisee kimeän vinkaisun ja Sirpan koko vartalo tärisee kuin horkassa. Vaivumme jonkinlaiseen puolitiedottomaan tilaan. Minä kiinnä Sirpan hameen alla kuin mustekala saaliissaan ja Sirpa tykittäen lämpöaaltoja vartalostaan pillunsa kautta minuun.

Kun jossain vaiheessa tulen jollain lailla tajuihini, katson ylös Sirpan kasvoihin ja näen kyyneleen valuvan poskea pitkin. En ole koskaan elämässäni ollut, enkä enää koskaan tulisi olemaan näin onnellinen.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET