Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Joulutarina
Kirjoittanut: H&K
Kategoria: Eroottinen joulusatu

 


Oli synkkä ja myrskyinen ilta...

kun Tiina-tonttu, lyhyt ihmisen kaltainen olento punaisessa nutussa, lumenvalkoisissa sukissa, punaisissa kengissä, tonttulakki päässä asteli kevyin askelin lumista tietä pitkin kohti kotiaan. Tiina-tonttu oli pieni verrattuna ihmisiin, mutta tontuksi pitkä kuin mikä. Toiset tontut kiusoittelivat joskus Tiina-tonttua nimitellen häntä lipputangoksi johtuen pituudesta ja hoikkuudesta, mutta ei hän siitä niin mieltään pahoittanut vaan antoi ivan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Korvat olivatkin silmiinpistävin asia, joka erotti hänet selvästi ihmisteinitytöstä, koska hänen korvansa olivat pienet, mutta haltioiden tapaan suipot. Hänen silmänsä olivat hyvin vihreät, todella vihreät kuin koivun lehti.

Kasvoista Tiina-tonttu oli erikoisen kaunis myös ihmismittapuun mukaan, johtuen syvän vihreistä silmistä, nöpönenästä ja pienestä suusta. Vähän niin kuin keiju, mutta paljon pidempi ja ilman siipiä. Myös iän puolesta tontut ovat ihmisiin verrattuna erikoisia, koska elävät satoja vuosia vanhoiksi. Ihmisiässä mitattuna Tiina-tonttu olikin jo täysi-ikäinen, mutta tonttuna vasta teinityttönen.

Tiina-tontulla oli ollut puuhakas ja pitkä päivä jouluverstaan lahjapakkaamossa ja nyt hän kiirehti askeleitaan, jotta ehtisi ennen puoltayötä oman mökkinsä lämpöön turvaan myrskyltä virittelemään tulta pienen mökin nurkassa seisovaan tulisijaan. Tiina-tonttua hytisytti muutenkin kuin kylmästä, sillä hänen ystävänsä Tonttu Taikatupsu oli koko illan pelotellut ja kertonut tarinaa Pahasta Pukista, joka himoitsi sieviä tonttutyttöjä. Tarkemmin oikein kukaan ei osannut sanoa mitä Paha Pukki teki tai miltä se näytti, mutta huhuja kyllä liikkui paljon sen pahoista teoista. Tonttu Taikatupsu oli kyllä illan päätteeksi heläyttänyt makeat naurut, että satuahan se vaan oli, ei Pahaa Pukkia oikeasti ollut, mitä lie legendaa, mutta Tiina-tonttua ajatus jäi kuitenkin vaivaamaan ja hän vilkuili vähän väliä hermostuneesti olkansa yli matkatessaan tuiskussa lyhty kädessä mökilleen.

Kuten tontuilla yleensä, Tiina-tontullakin oli maaginen taito suunnistaa pimeässä, olla huomaamaton varsinkin ihmisille jos hän niin halusi ja astua askel niin ettei ääntäkään kuulunut ja hankeen jäi vain pieni hento painauma sirosta tonttutytön jalasta. Sää ei todellakaan ollut paras mahdollinen, koska oli kylmä ja tuuli tuiversi metsän puissa ja tonttutytön tummat pitkät hiukset leimuivat tuulessa. Tuuli tuiversi saaden aikaan ylimääräisiä ääniä, vinkunoita ja narinoita ja tuulen voimasta lumi putoili puiden oksilta kohahdellen ja täyttäen ajoittain ilman sakealla lumipölyllä, jolloin näkyvyys heikkeni huomattavasti ja pyry hävitti askelten jäljet heti parin metrin päästä takaa. Jos samanlainen pyrytys jatkuisi koko yön, tie ja kotipolku varmasti hautautuisivat lumeen ja aamulla takaisin työhön palatessa saisi arvailla missä kohtaa tie milloinkin kulkee. Vaikka hän oli kulkenut yksin saman tutun kotitien jo tuhansia kertoja niin nyt häntä hieman pelotti myrskyinen metsä, eikä pienin syy pelkoon ollut Tonttu Taikatupsun tonttupajalla kertomat höpinät Pahasta Pukista.

Tiina-tonttu

Pahasta pukista oli liikkeellä monenlaisiakin tarinoita: Jotkut kertoivat sen olevan iso joulupukin kaltainen, pitkä parta, harmaat paksut hiukset, ihmismäinen pukki, jopa joulupukin veli. Toiset kuvailivat sen demonimaiseksi olennoksi punaisine silmineen ja sarvineen, joka lumella kulkiessaan ei jättänyt jalanjälkiä lainkaan, vain sen pitkä häntä piirsi jäljen hangen pintaan. Eniten kannatusta sai tarina ,jossa kerrottiin että Paha Pukki oli ollut joulupukin luottotonttu, Korvatunturilla työssä, esimiesasemassa. Pukin alaisena työskentely ei ollut sopinut sille ja jotenkin vallanhimo oli sen turmellut ja se oli alkanut tavoitella joulupukin virkaa ja yrittänyt päästä Korvatunturin joulupukiksi nykyisen pukin tilalle! Siitä suivaantuneena joulupukki oli karkottanut sen tuhanneksi vuodeksi pois Korvatunturilta asumaan metsään, yksinään. Kerrottiin, että se oli erakoitunut ja muuttunut synkkämielisemmäksi ja jopa sen silmien väri oli ajan myötä tummunut mustaksi. Se oli kasvanut pituutta ja leveyttä ja koko olemus oli muuttunut uhkaavaksi. Paha Pukki osasi kuulemma myös tehdä taikoja, ei mitään kevyitä tonttutaikoja vaan oikein kunnon magiaa tarvittaessa. Sanottiin, että Joulupukin karkotettua Pahan Pukin, se oli alkanut hautoa kostoa joulupukille ja myöhemmin alkanut vaania metsässä liikkuvia joulupukin alaisena toimivia tonttuja ja vaaninnan kohteena olivat varsinkin nuoret kauniit tonttutytöt. Puhuttiin, että Paha Pukki oli lumonnut ja kaapannut heitä itselleen ties mihin tarkoituksiin. Koska kukaan ei kuitenkaan näyttänyt tuntevan ketään kaapattua tonttutyttöä, Paha Pukki tuntui vain keksityltä tarinalta, jolla peloteltiin nuoria tonttuja. Mutta mistäpä sitä koskaan voi olla varma mikä on totta ja mikä tarua.

"Huh!" ajatteli Tiina-tonttu taivaltaessaan myrskyssä "Onneksi kotimökkini pihalla tuikkivat itsestään hohtavat jouluvalot erottuvat jo lumituiskun keskeltä!" Sen verran nuori Tiina-tonttukin oli jo oppinut tonttutaikoja, että osasi tehdä kuusenkävyistä hienon jouluvaloketjun ja laittaa sen puiden välille hehkumaan eri väreissä. Loppumatkan pihapolkua hän pisti juoksuksi, pysähtyi ovella hetkiseksi kaivamaan nuttunsa alta avainta ja hiukan tärisevin käsin avasi oven kotoisaan tupaan. "Hui, että osaakin olla kylmää ulkona!", ajatteli Tiina-tonttu ja riisui kengät, nutun ja tonttulakin pois päältään, viritti tulen kaminaan, sytytti kynttilöitä valaisemaan ja istahti kaminan edessä olevaan lampaantaljalla päällystettyyn nojatuoliin.

Mökki lämpeni nopeasti suloisen lämpimäksi ja tonttutyttö nosti pienet jalkansa tuolin edessä olevalle rahille ja hieroi niitä pienillä käsillään saadakseen lämmön palaamaan varpaanpäihin saakka. Käden kosketus jalalla tuntui mukavalta ja Tiina-tonttu hieroi ja ojenteli jalkojaan kaminan lämmössä. Lämpö levisi hitaasti tonttutytön jaloista koko siroon hoikkaan vartaloon ja samalla mielikin piristyi, "Hih, vai muka Paha Pukki, ei sitä ole olemassa! Taikatupsu yritti vain pelotella minua, mutta hyvin hän siinä kyllä onnistui, pisteet siitä Tonttu Taikatupsulle". Saatuaan itsensä lämpimäksi, Tiina-tonttu nousi ylös ja sipsutti nätissä punaisessa mekossa ja lumenvalkoisissa sukkahousuissa hellan ääreen ja viritti siihenkin tulet. "Keitän vielä lämpimät iltakaakaot ja sitten uni saakin jo tulla".

Ulkona tuiversi tuuli. Tiina-tontun mökkikin naksui ja narahteli tuulen ja kiristyvän pakkasen voimasta. "On se onni saada olla täällä sisällä lämpimässä, lämmin kaakaomuki kädessä" hän ajatteli, meni takaisin kaminan ääreen hörppimään makeaa lämmintä kaakaota ja nosti jalat rahille.

"GRUNTS KOLIN KLOPMS!"

"Hui mikä se ääni oli?" Tiina-tonttu säikähti ja hyvä ettei kaakao lentänyt syliin punaiselle mekolle. Se ei ollut mikään tavallinen mökin natina tai myrskyn viuhuna vaan raskas kolina, etuovelta tai jostain mökin ulkopuolelta. Tiina-tontun käsi lennähti suun eteen ja veri kohahti jyskyttämään korviin. Hän oli täällä aivan yksin. Yksin pienessä mökissään metsän keskellä ja nyt jotain kamalaa tapahtuisi, hän tiesi sen yhtä varmasti kuin sen, että vasta huomenna kello kuusi tonttupajalla alettaisiin ihmetellä hänen poissaoloaan. Sitä ennen mitä tahansa saattaisi tapahtua, eikä kukaan aavistaisi mitään!

Hän laittoi kaakaomukin pöydälle ja kuunteli hiljaa sydämen takoessa rinnassa. Yhtäkkiä ovelta kuului kovaääninen koputus;

"KLONKS KLONKS KLONKS!"

Tiina-tonttu perääntyi ja painautui kauhuissaan nojatuolin taakse piiloon ja tekeytyi varjossa niin näkymättömäksi kuin kykeni. Jos ovella oli joku ihminen niin se ei ainakaan häntä näkisi. Yhdellä voimakkaalla riuhtaisulla ulko-ovi tempaistiin auki niin että lukko rämähti ja Tiina-tonttu katsoi kauhuissaan tuolin takaa kuinka viiman ja pyrytyksen saattelemana, kyyryssä sisään astui jokin uhkaava, raskaasti hengittävä hahmo.

Iso ihmisen kaltainen olento tuli sisään ja veti oven perässään kiinni. Tuli hiljaista, vain olennon raskas hengitys kuului selvästi. Tiina-tonttu tärisi pelosta eikä saanut katsettaan irti hahmon kasvoista. Niissä oli jotain pelottavaa. Silmät olivat mustat ja kasvot kuin kirveellä veistetyt. Hahmo näytti valtavan voimakkaalta ja uhkaavalta. Tiina-tonttu saattoi vain toivoa, että hänen ihmisiä varten opettelema näkymättömyystaikansa toimisi kunnolla ja otus ei näkisi häntä. Se oli kuitenkin liikaa toivottu, koska hahmo suoristautui sen minkä matalassa tonttumökissä pystyi ja heilautti isoa kämmentään oikealta vasemmalle ja sormenpäistä näytti kirpoavan jotain tähtisateen kaltaisia kipunoita sinne tänne ja ilmaan levisi rikin tuoksu.

Tiina-tonttu tajusi, että verho hänen ympäriltään katosi ja hän muuttui samalla sekunnilla täysin näkyväksi. Otus kiinnitti heti mustan pistävän katseensa kauniiseen tonttutyttöön. Se ei puhunut mitään, mutta tuijotti tiiviisti Tiina-tonttua suoraan silmiin. "Ku-kuka olet?" Nuori tonttutyttö kysyi ja yritti kauhuissaan kääntää katseen pois olennosta, mutta ei onnistunut. Sitävastoin hän alkoi tuntea omituista sähköistä sirinää varpaissaan ja jalkapohjissaan, kuin tuhat muurahaista olisi kipittänyt jalkojen alla ja käskenyt häntä nousemaan pystyyn. Hän kuuli päässään käskyn "Nouse ylös". Olennon huulet eivät kuitenkaan olleet liikkuneet. Tiina-tonttu yritti taistella vastaan. Silloin otus heilautti uudestaan kättään ja nyt sormista näytti lähtevän vihreitä ja sinisiä säteitä, kuin revontulia jotka tulivat suoraan kohti Tiina-tonttua ja hän näki kuinka säteet tulivat ja lävistivät hänet.

"Ooh mitä taikaa tämä on..?" hän ehti ajatella kun hänen sisällään tulvahti lämmin aalto ja pelko tulijaa kohtaa väheni. Hän tunsi jotain, mitä ei koskaan ennen ollut tuntenut. Jotain levotonta, kutkuttavaa levisi ympäri vartaloa ja se sai hänet hengittämään raskaammin. Ihan kuin perhoset olisivat kutitelleet hänen alavatsaansa ja käsivarsissa ihokarvat nousivat pystyyn. Ihmetyksen vallassa Tiina-tonttu nousi hyvin hitaasti pystyyn ja tuijotti otusta suoraan tummiin silmiin ja oli nyt näkevinään jotain lämmintä, vahvaa, vaativaa, ylivoimaista voimaa. Hän tunsi olevansa tekemisissä nyt jonkun häntä paljon vahvemman voiman kanssa. Voiman, jota oli pakko totella.

Salaman lailla Tiina-tontun mieleen tuli tarina Pahasta Pukista. Oliko se sittenkin totta? Tulija oli kyllä todella iso, joulupukin kokoinen, pitkä parta ja paljon Tiina-tonttua pidempi ja harteikas. Ei samalla tavalla pyöreä muodoltaan kuin joulupukki, vaan karskilla tavalla iso, jopa lihaksikas. Olento joutui seisomaan kumarassa koska tonttutalo oli niin matala. Paha Pukki - se se oli, nyt Tiina-tonttu oli siitä varma - heilautti taas kättään ja sormista levisi joka puolelle punaista kipinöintiä, joka tuoksui jollekin hyvälle. Tiina-tontun polvet notkahtivat ja lämpö levisi poskiin ja siitä alas koko vartaloon. Hänen hengityksensä muuttui lähes huohottavaksi ja hän tunsi haarojensa välissä jotakin lämmintä ja kosteaa, joka alkoi hitaasti valua hänen pikkuhousuihinsa. Ei pissaa, vaan jotain mikä vaan valui niin kuin steariini kynttilän vartta pitkin. Sitä ei pystynyt pidättämään.

Hän oli kyllä nuorempana tonttukoulussa opiskellut ihmisten tavoista ja ihmisten ja tonttujen eroavaisuuksista, kuten että ihmistytöillä oli valuvat kuukautiset, mitä taas tontuilla tai haltioilla ei ollut ja että ihmiset lisääntyivät seksiksi kutsutun nautintoa tuottavan kanssakäymisen kautta. Ja kyllä hän tietysti tiesi myös miten eläimet lisääntyivät, yhtymällä. Tontut sen sijaan syntyivät syvällä metsän siimeksessä, kuoriutuivat kuin perhoset maanalaisista koteloista ja sieltä keräilijätontut tonttuvauvat aina keväisin kävivät noukkimassa ja toivat tonttuperheelle, joka jälkikasvua kiihkeimmin odotti.

Tiina-tontulle tuli vahvasti mieleen koulussa vietetyt tunnit ja puheet ihmisten sukupuolielimistä, seksistä ja sen ihmisille tuottamasta nautinnosta. Jotenkin Paha Pukki taiallaan sai hänet tuntemaan yksinomaan ihmisille tarkoitettuja tuntemuksia ja hän nautti niistä suunnattomasti. Hän tunsi kiihkeää hyvänolon tunnetta haaroissaan ja koko vartalo tuntui säkenöivän. Hän oli kuin hunajaa, valuvaa, makeaa ja lämmintä.

Pukki liikahti lähemmäs Tiina-tonttua ja tykytys haarojen välissä voimistui. Vieraan mustat silmät ja kiinteä katse olivat niin hypnotisoivia, että Tiina-tonttu ei kyennyt liikkumaan. Hän tunsi vastustamatonta halua laittaa kätensä sukkahousujen ja pikkuhousujen sisään pissavaolle ja sivellä sitä. Olio räpäytti silmiään ja kohdisti katseensa alas tonttutytön haaroihin levittäen ison kämmenensä viisi sormea haralleen. Sormien päissä kulki sähkönsinistä sirinää sormesta toiseen. Maaginen vieras laski kättä alaspäin kuin sukkahousujen pintaa pitkin kuljettaen. Tiina-tonttu tiesi nyt mitä hänen kuului tehdä. Hän nosti käsillään tonttumekon helmaa ylös ja tarttui lumenvalkoisten sukkahousujen vyötäröstä kiinni ja alkoi hitaasti hinata sukkahousuja alaspäin. Paha Pukki seurasi silmää räpäyttämättä, kun Tiina-tonttu laski sukkahousuja alas nilkkoihin ja polki ne pois jaloista. Nyt hän tiesi minne vaativa vieras halusi päästä. Ihan kuin se olisi äänettömästi puhunut hänen päänsä sisällä. Tiina-tonttu tunsi kuinka haaroista valui kuumaa nestettä pikkuhousuihin ja ilmassa leijui ennen kokematon tuoksu. Pukin silmiin syttyi hehkuvan hiilen värinen punertava polte. Otus hallitsi tonttutyttöä miten halusi. Tiina-tonttu oli täysin sen vallassa ja tiesi että sallisi kaiken mitä Paha Pukki hänelle tekisi.

Paha Pukki liikkui hitaasti lähemmäs Tiina-tonttua. Tonttutytöstä tuntui kuin hän olisi ollut unessa, osa jotakin satua, kaikki tuntui niin epätodelliselta, mutta samalla äärettömän jännittävältä ja nautinnolliselta. Tiina-tonttu tunsi nenässään hahmosta uhkuvan uroksen voimakkaan tuoksun. Vaikka hän ei ollut koskaan ollut ihmismiehen lähellä, hän tunsi uroksen ja naaraan tuoksun eron, koska oli koko elämänsä elänyt villin luonnon keskellä. Tontuilla on ihmistä sata kertaa parempi hajuaisti ja ne haistavat helposti eläinten sukupuolen. Paha Pukki tuoksui selvästi ja voimakkaasti vahvalle urokselle. Tiina-tonttu tunsi valtavaa vetovoimaa tuota tuoksua kohtaan. Se sekoittui hänen omaan tuoksuunsa, kosteiden pikkuhousujen ja pimpin tuoksuun ja ne yhdessä saivat aikaan huumaavan vaikutuksen - koko tonttutytön alapää sykki ja kuumotti ja mielessään hän rukoili, että nuo suuret vahvat kädet koskettaisivat häntä. Tunne oli lähes pakahduttava ja tonttutyttö kallisti päänsä takakenoon ja sulki silmänsä. Hänen taas avatessaan ne hän huomasi tuijottavansa suoraan Pahan Pukin kasvoja, jotka olivat nyt aivan hänen edessään. Tiina-tonttu näki Pahan Pukin silmissä himoa ja alkukantaista kiihkoa, samaa jota hän oli joskus aistinut luonnossa tarkkaillessaan eläimiä, porojen tai hirvien kiima-aikana kun urokset olivat kolistelleet sarviaan yhteen ja ottaneet mittaa toisistaan. Tämä alkukantainen himo tuntui tuoksuna ilmassa, sähkönä iholla, kuumotuksena ja poltteena alavatsassa. Pukki avasi raskaan sudennahkaturkkinsa vyön ja päästi sen putoamaan kahahtaen lattialle. Turkin alta paljastui sarkapaitaan verhottu vahva, lihaksikas ylävartalo.

Pukki laskeutui polvilleen lattialle Tiina-tontun eteen ja tarttui kiinni hänen vaaleisiin väriseviin reisiinsä. Tiina-tontun huulilta pääsi tukahtunut henkäisy ja tuntui kuin pukin kädet olisivat polttaneet hänen ihoaan. Se oli nautinnollista poltetta, kiduttavuudessaan hengästyttävän nautinnollista. Paha Pukki levitti käsillään Tiina-tontun reidet auki ja kumartui nuuhkaisemaan punaisen mekon helman alta nyt jo tonttutytön kiihkosta litimärkiä pikkuhousuja. Pukki päästi matalan eläimellisen urahduksen ja työnsi koko kasvonsa Tiina-tontun jalkoväliin. Nuori tonttutyttö ei ollut koskaan kokenut mitään tämän kaltaista! Tuntui kuin koko hänen vartalonsa olisi säkenöinyt ja aaltoillut. Hän voihkaisi nautinnosta ja taivutti päänsä taakse. Paha pukki nuuhki ja hieroi kasvojaan Tiina-tontun neitseellistä jalkoväliä vasten ja koko ajan Tiina-tonttu vajosi syvemmälle johonkin lämpimään, tummaan, nautinnolliseen paikkaan, eikä hän muistanut enää missä oli, saatikka sitä, että oli vielä hetki sitten ollut lähes pelosta lamaantunut. Nyt hän tunsi vain suunnatonta mielihyvää ja hän halusi tuntea Pahan Pukin kosketuksen joka puolella kihelmöivää vartaloaan.

Pukin pää oli tonttutytön haaroissa ja Tiina-tonttu tunsi pimpissään sen kuuman hengityksen. Paha Pukki tarttui hampaillaan kiinni tonttutytön pikkuhousujen reunasta ja hitaalla liikkeellä veti ne alas reisille paljastaen tonttutytön pehmeästi kaartuvan häpykummun ja ruusunpunaiset häpyhuulet. Tiina-tonttu ei voinut pidättää parahdusta tuntiessaan isot kämmenet pienillä pakaroillaan ja suuren, pehmeän, lämpimän kielen nuolaisun pimpissään. Lämmin märkä kieli lipoi hänen pissavakoaan ja Tiina-tonttu ei ollut pysyä enää pystyssä. Hän tarttui Pukkia kiinni hiuksista ja joka nuolaisulla hän nousi ylemmäs ja ylemmäs varpaiden varaan. Jos pukki ei olisi pitänyt pakaroista kiinni niin tiukasti, hän olisi varmaan kaatunut. Pehmeä, märkä, suunnattoman nautinnolliselta tuntuva kieli liukui syvemmälle vakoon. Kieli alkoi pyöriä pidemmän aikaa samassa paikassa vaon alapäässä, kunnes se löysi etsimänsä ja alkoi upota hänen pimppinsä sisään. "Aaaaaah!" Tiina-tonttu tajusi huudahtavansa ääneen kun hän tunsi märän, jäykän, lämpimän kielen pimppinsä reiässä. Tiina-tonttu oli joskus kylvyssä peseytyessään kyllä huomannut reiän olemassaolon, mutta hän ei ollut voinut kuvitellakaan, mikä nautinnon syvyys hänen sisällään aukeni! Nyt vaativat isot kourat puristivat hänen piukkoja pakaroitaan ja vetivät häntä tiukemmin Pukin kasvoja ja märkää kieltä vasten sen ollessa syvällä pimpin uumenissa. Tiina-tonttua pyörrytti ja hän voihki ja vaikeroi ääneen tuntiessaan, kuinka kieli teki tutkimusmatkaa ja etsi hänen jokaisen poimunsa ja joi joka pisaran minkä hänen pimppinsä valutti.

Paha Pukki hellitti otteensa, nousi ylös ja otti tonttutytön syleilyynsä. Tiina-tonttu oli pienenä ja heikkona voimakkaan uroksen syleilyssä ja täysin tämän armoilla. Tilanne oli samalla vaarallinen ja äärimmäisen kiihottava. Pukki voisi tehdä hänelle mitä tahansa ja hän olisi täysin kykenemätön vastarintaan. Siitä huolimatta Tiina-tonttu ei ollut koskaan aiemmin tuntenut oloaan näin turvalliseksi. Pukki napsautti sormiensa välissä tonttutytön punaisen mekon rinnuksilla olevat napit auki yksi kerrallaan niin, että rinnus paljastui. Sitten se otti kaksin käsin tonttumekon helmasta kiinni ja riisui sen. Tiina-tonttu tunsi häpeää alastomuudestaan Pukin edessä. Hänen pienet kauniit rintansa eivät olleet koskaan rintaliivejä tarvinneet, eikä hän ollut ikinä ollut kenenkään edessä alastomana, ilman rihmankiertämää. Nolostunut tonttutyttö puristi reidet yhteen ja laittoi kädet ristiin haarojensa eteen. Paha pukki laskeutui polvilleen tonttutytön eteen, tarttui vahvoilla käsillään Tiina-tontun käsiin ja lähes sääliä tuntien, hellästi siirsi ne hoikan varren vierelle roikkumaan. Se tarttui kourillaan tonttutyttöä lujasti ja määrätietoisesti pararoista, kumarsi hiukan päätään ja otti toisen nöpölleen nousseista nänneistä huultensa väliin. Pukin suu imi ja nuoli Tiina-tontun pientä pyöreää rintaa ja kiihkosta kovettunutta nänniä. Tiina-tonttu sulki jälleen silmänsä ja ynisi hiljaa nautinnosta. Hänen kätensä etsiytyivät Pukin paksujen hiusten sekaan ja hyväilivät niitä. Hän työnsi lantiotaan pukkia vasten ja keinutti ja kiehnäsi kuumottavaa pimppiä.

Pukki käänsi tonttutytön ympäri, asetti tämän kädet nojatuolia vasten, taivutti häntä eteenpäin ja nuuskaisi hänen pyllyään. Tiina-tonttu tunsi Pukin kädet pakaroillaan ja kuuli takapuoleltaan matalaa urinaa. Seuraavassa hetkessä Pukin kädet tarrasivat tonttutytön lantiosta kiinni ja kasvot upposivat tonttutytön pimppiin ja pyllyvakoon takaapäin. Tiina-tonttu tunsi kuinka Pukin kieli nuoli vakoa ja pimppireikää ja nenä nuuski intohimoisesti tonttutytön pyllyä. "Huuh aaa...", Tiina-tontun päässä pyöri ja humisi kun Pukki lipoi märällä paksulla kielellä hänen vakoaan ja nuuskinta voimistui. Se tuntui muuttuvan koko ajan rajummaksi ja lipomisen lomasta kuului eläimen kaltaisia murahduksia. Tiina-tontun pimppi oli kuin tulessa nautinnosta. Pahan Pukin käsi siirtyi pakaralta reisien väliin ja hivuttautui hitaasti hänen häpyhuulilleen. Se solahti kosteudesta liukkaiden häpyhuulien väliin ja Tiina-tonttu tunsi kuinka yksi ja hetken päästä toinen sormi liukui syvälle hänen sisälleen. Tonttutyttö huusi nautinnosta ja heitti päänsä taaksepäin, niin että selkä kaareutui ja pitkät hiukset ryöpsähtivät vyötärölle saakka ja pylly nousi pyöreänä vielä ylemmäs, vielä enemmän esille. Paha Pukki liikutti hitaasti sormiaan Tiina-tontun pimpissä syvälle sisään ja uudelleen ulos, niin että vain sormen päät hipoivat pimppireiän reunoja. Tiina-tonttu keinutti lantiotaan ja odotti uutta ja uutta sormien sukellusta syvälle sisälleen ja tunsi kuinka joka työnnöllä jännitys nousi hänen vartalossaan. Sormien tyydyttäessä tonttutytön pientä liukasta pimppiä, Pahan Pukin lämmin kieli kierteli pakaroilla ja voimisti nautintoa, jota sen sormet saivat aikaan työntyessään yhä uudelleen syvälle pimppiin. Pukki työnsi sormensa rystysiä myöten hänen sisälleen ja Tiina-tonttu tunsi ihanan kuumottavan paineen, kun käsi puristui tiukasti hänen reikäänsä vasten. Samalla Pukki nuoli pyörivin, hitain liikkein hänen pyllyreikäänsä ja Tiina-tonttu huohotti ja tärisi nautinnosta.

Kesken nautinnon yhtäkkiä peto tarttui häneen takaapäin lantiosta kiinni ja hän nousi heilahtaen käden varassa ilmaan. Hetken aikaa hento tonttutyttö keikkui Pukin vahvalla käsivarrella niin etteivät varpaat koskettaneet lattiaa ja sitten hänet pudotettiin selälleen pienelle tonttutytön sängylle. Tiina-tonttu katsoi sängyllä posket punaisena, jalat koukussa kun raskaasti hengittävä Paha Pukki tuli hänen hoikkien sääriensä väliin ja asetti kätensä tytön lantion molemmin puolin ja laski kasvot reisien väliin. Tiina-tonttu tunsi jälleen kuuman hengityksen sykkivällä vaollaan. Pukki alkoi hitaasti tunnustellen nuolla ja lipoa kiihotuksesta liukasta pimppiä. Se pyöri ja kierteli ja yhä uudelleen kulki jonkin kohdan yli, joka tuotti erilaista, aivan erityisen nautinnollista värähtelyä tonttutytön sisässä. Pukki nuoli kostealla kielellään yhä uudelleen ja uudelleen himosta paisunutta tonttutytön klitorista. Tiina-tonttu voihki ja huohotti äänekkäästi. Tuntui kuin hänen koko alavartalonsa olisi kiristynyt ja jännittynyt äärimmilleen. Hitaasti pyörien Pahan Pukin kieli saatteli tonttutytön elämänsä ensimmäistä kertaa reunan yli ja hän sai hyökyaallon lailla ylitse vyöryvän orgasmin. Ihana lämmin aalto pyyhkäisi yli Tiina-tontun vartalon ja hän takertui kaksin käsin Pukin karheisiin hiuksiin ja huusi suoraa huutoa pimpin supistellessa ja sykkiessä yhä uudelleen ja uudelleen. Kokemus oli tottutyttöselle järisyttävä, hän ei ollut osannut edes aavistaa miten suurta nautintoa on mahdollista kokea. Tiina-tonttu huohotti ja nauroi ja itki yhtä aikaa, hänen sisällään oli valtava lämmön ja autuuden tunne, joka täytti hänen joka sopukkansa uskomattomalla tyydytyksentunteella.

Tiina-tontusta alkoi tuntua, että Paha Pukki ei ollutkaan niin paha kuin tarinat antoivat olettaa. Pukki laskeutui polvilleen sängyn viereen ja riisui sarkapaitansa ja harmaat villakangashousunsa pois jalasta. Tiina-tonttu näki miten suonikas, paksu elin seisoi jykevänä pystyssä valkoisen, mutta likaantuneen aluspaidan helman alla. Tiina-tonttu kyllä tiesi minne tuo paksu elin oli menevä. Olihan hän metsässä kulkiessaan monia kertoja nähnyt eläinten parittelua - uroksen työntämässä elintään kiimaisen naaraan sisään. Tonttutyttö ei vaan ollut koskaan aiemmin kuvitellut joskus kokevansa samaa.

Peto nousi alaruumis paljaana sängylle ja sängyn jalkopään tolpat valittivat. Siitä välittämättä Pukki laskeutui Tiina-tontun päälle ja tonttutyttö nielaisi hätääntyneenä. Elin oli näyttänyt niin suurelta ja pelottavalta hänen hennon vartensa rinnalla. Paha Pukki laskeutui tonttutytön reisien väliin ja Tiina-tonttu tunsi, kuinka paksu kuuma elin kosketti hänen pieniä liukkaita ruusunpunaisia häpyhuuliaan ja liikkui rauhallisesti edestakaisin liukkaassa vaossa pedon päästellessä vaimeita murahduksia. Tiina-tonttu sulki silmät. Hän tunsi itsensä niin pieneksi suuren uroon alla. Nyt hän jo kuitenkin uskoi ja luotti petoon, ettei tämä tarkoituksella vahingoittaisi häntä. Hän toivoi, että peto ottaisi hänet jo kokonaan ja tulisi ison elimensä kanssa pimppiin sisään. Kuuma elin etsiytyi alas reiälle ja alkoi työntyä liukkaasta aukosta syvemmälle ja syvemmälle. Aluksi Tiina-tonttua hieman sattui ja hän takertui kaksin käsin Pukin jykevään selkään. Sitten kipu alkoi hellittää ja ihana paine kasvoi tonttutytön pimpissä ja hän avasi jalkansa aivan auki ja ulisi nautinnosta, kun hitaasti ja vääjäämättä olion kuuma kulli upposi syvemmälle ja syvemmälle hänen märkään pimppiinsä.

Tiina-tonttu ja Paha Pukki

Edestakaisin, ensin hitaasti koko elimellä ja sitten hiukan koventaen tahtia Paha Pukki työnteli kaluaan tonttutyön pimpissä. Tiina-tonttu nautti uusista tuntemuksista ja voihki ääneen. Mikään aiempi kokemus ei ollut tuntunut niin hyvältä. Joka kerran kun Paha Pukki työnsi elimen syvälle Tiina-tontun pimppiin, hänestä tuntui, että nautinto vain kasvoi siron vartalon jännityksen nousun myötä. Paha Pukki sai hänet voihkimaan nautinnosta ja ulisemaan työntöjen voimakkuuden kasvaessa jatkuvasti suuremmaksi ja suuremmaksi. Tiina-tonttu risti jalkansa Pahan Pukin lantion ympärille ja huohotus vaihtui huudoksi. Tiina-tontun kehoa alkoi kiertää nautinnon aaltojen sarja, joka tuli uudestaan ja uudestaan entistä voimakkaampana. Pahan pukin viimeisiä työntöjä hän ei enää edes tajunnut, kun valtavan suuret, tummat orgasmiaallot vyöryivät toinen toisensa perään Tiina-tontun vartalon läpi. Viimeinen orgasmin aalto oli jo niin suuri, että tonttutytön suusta purkautui huutoa ja itkunsekaista valitusta. Sitä hän ei enää edes kunnolla tajunnut, kun Paha Pukki alkoi urahdella kovalla äänellä ja sen verisuonet pullistuivat ohimoilla, selkä jännittyi jäykäksi ja paksu elin sykkien sylki siemennesteet syvälle tonttutytön punaiseen turvonneeseen pimppiin.

Seuraavan kerran kun Tiina-tonttu havahtui, hän näki kun otus puki housut takaisin jalkaan ja laittoi paidan ja sudennahkaturkin päälleen, kääntyi ja poistui ulos. Tiina-tonttu oli päästänsä aivan pyörällä ja sekaisin. Hän tunsi olevansa samaan aikaan kauhuissaan ja nautinnosta sekaisin, olo oli täysin epätodellinen. Hänen viaton kiltti tonttutyttöelämänsä oli totaalisesti muuttunut ja siihen ei ollut enää paluuta. Kului aikaa ja tonttutyttö Tiina kävi taas säntillisesti tonttupajalla työssä ja joka ilta kaakaota keittäessään hän toivoi, että etuovelta alkaisi kuulua kolinaa ja ovi avattaisiin väkivalloin niin, että uudelleen korjattu lukko menisi rämähtäen rikki.

Nyt hän ymmärsi miksi Pahasta Pukista liikkui niin paljon huhuja ja miksi kukaan ei kuitenkaan tiennyt ketään, joka olisi joutunut Pahan Pukin saaliiksi. Pukki ei loppujen lopuksi kuitenkaan ollut niin paha kuin tarinat kertoivat, vaan tuotti uhreilleen suurta nautintoa. Ja kukapa tonttulaakson tytöistä olisi halunnut sitä tunnustaa, että toivoi ja odotti pukin vierailuja illat pitkät..

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET