Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Ihastuttava Mekko+Jakku
Kirjoittanut : Keijo
Kategoria: Tositarina / Sukkahousufetissi

 

Pyörin kyläraitilla, katse kääntyi olin pankin, edessä ootin.
yhtä äkkiä ilmestyi tuntematon nainen, jolla oli kauniin värinen mekko yllä
takana oli aikapitkä vetoketju oli auki melkein peppuun asti ja hymyili sen katse kääntyi
hidasti minua kohden, kun katselin sitä autonikkuna auki ja upean näköiset piikkarit pitkät varpaan kynnet lakattu
vaalean punaiseksi, en ollut viheltämättä sille.
Nainen palasi takaisiin. "ensimmäistä kertaa minulla sydän hyppi sen katse teki, jotain outoa" Kysyi miksi
herrasmies vihelsi hälle? Katsoin hätä silmiin. Sanoin oletpas tyylikäs ihminen.

Se ällistyi kumartui alas katsoi ikkunasta meikäläistä kehui oletpas sinä huomaavainen mies. Kysyin siltä onkos kylmä ilma kun täällä on lunta maassa vielä ja melkein pakkasta.

Jos tämä on kohteliasta niin pyysin häntä auton sisälle se epäili tuli istumaan etupenkille. Nosti mekkoa ylöspäin
näkyi ihonväriset sukkahousut yllä. Sekö poikamiestä alkoi hirvittämään. Hän vain hymyili ja kysyi onkos sinulla tyttö ystävää?..
Kun olet niin kohtelias hälle, aloin virnistellä hälle vähän katselun jälkeen sanoin ei ole vielä. Hän "punastui alkoi nauraa vain ei oo mikäs mies se semmoinen olisi", joka on ilman tyttöä..
Otti kaulasta kiinni halasi kuiskasi tänään saat häneltä vaatimus oli aika kova kun viet hänet kotio asti, huh mietin kysyin missä asut?

Hämmästyin matkan lyhyen takia noin 200 kilometriä oli matkaa. Eikös hänen ehdotus ole hyvä, sitten hän kiusasi nosti vielä vähän ylemmäs helmoja ja levitti jalkoja levälleen hymyili. Mekossa oli kuvioita, jotain valkosinistä kukkasta vähän iho näkyi läpi oli aikatiukka..

Kysyin häiltä, jota ei ikänä saisi kysyä tytöltä onkos sinulla miestä.

Hän purskahti nauruun , nauroi makeasti, no ei ole ihan vapaa neiti ihminen, silloin ajattelin pirua ei kai tämä ole totta. Tosi oli tukka oli värjätty komeaksi kasvot huikean nätit. Samalla kosketti kädellä polveani hiveli ylöspäin teki aikapahaa kun tunsin kullini nytkähti minun katse kääntyi häntä päin sillä näkyi ringit olevan otti käen pois. Hän vain hymyili. kysyi ketäs odotat oli hämmästyin sinua. Läimäytti minua naamalle valehtelet hälle... Enkä valehtele.

Otti minua kädestä kiinni nosti käden jalkojen väliin sanoi sitä saat, kun viet kotio hänet. Tuntui pimppi kosteanhikiseltä käsi melkein kastui. Eiköhän meillä pitäisi lähteä ajamaan, sitten että ei tule pimeä...

Lähdettiin ajamaan halutti sanoa hälle että minä asun meno matkalla, eikös poiketa kahvilla kotona.. Mentiin ohitse talostani. Alkoi jo tulla hämärä kerran lupasin hänelle vien kotio asti ilman naimista matkalla.. Niin pidin lupauksen enkä koskenut häneen, vaikka oli tuntematon ihminen..

Mutta perillä sitten hän nousi autosta katsoin, ihailin vaatetusta ja kenkiä pitkäkorkoa. Laita ovet lukkoon hän keittää meille kahvit ja lämmittää ruokaa..Siinä käveli valohämyssä erikoisen nätti neiti mulla kullini oli pystyssä koko ajan. Ajattelin jokohan sattui se oikea nainen, jonka kanssa olisi kiva asua kahden kesken..

Ruoka oli valmista pyysi pöydänäärelle laittoi lautaselle söin. Neiti lähti kamariin ovi oli auki riisui mekon pois näkyi nätin näköinen vartalo rintaliivit ringit jalassa sukkahousut ihon väriset. Hän katsoi minua päin hymyili tuli istumaan pöydän toiselle puolelle sanoi tuliko vatsatäyteen kiitin ruuasta..Kello oli puoli yksi yöllä.

Neiti kysyi otatko viiniä.? Minäkö muka juon hirvitti viimeksi otin alkoholia noin. kuusivuotta sitten.
Olin sen verran kohtelias hälle otin paukut sen kanssa neiti tuli syliin istumaan tuntui lämpöiseltä takapuoli oli pehmeän tuntuinen pyöreä pullea. Kullini seisoi käsi meni tytön ihoa vasten hivelin alaspäin jalkojen väliin sukkahousut sinkuivat pillun kohdalta, koskettelin sitä häpyhuulet pullistautui leveimmälle hellästi hieroin huulia..Käsi kostui neitiin pää liikkui huokaili sanoi mennään jo, naimaan kamariin..

Minulta jäi kondomit pois. Neiti sanoi ei niitä tarvita kun minulla on sukkahousut yllä, nai läpi housuista kyllä ne sinkuivat..Sen verran minkä pituinen kyrpä sinulla olisi no melkein noin. 17-21 jotain en ole mitannut koskaan...

Harmi vain, että kielellä en pystynyt lämmittämään häntä..Neiti oli kuumana ja märkänä otin kyrvän esille aloin viemään tytön pilluun sisälle sukkahousujen läpi tuntui hyvältä terskan pää painui
kosteaan uomaan kokonaan puoli kyrpää sisällä, sitten pillu imaisi yhtä äkkiä juurta myöten sisälle oi mikä olo tuli hui mikä tunne tuntui ,että kyrpäni oli tulessa..
Neiti huusi kiljui ja huokui läähätti syvästi muutaman kerran työnnyin edes taas häntä ja sukkahousut repesivät tuntui vielä paremmalta naija häntä ihmeen pitkään kesti. Kumpikin laukesi yhtä aikaa mulla valui sisälle nesteet tyttö otti minua kiinni ja sanoi läähätti pidä paikalla juurta myöten... Sain mitähän lupasi piikkarit olivat jalassa...

En ole aikaisemmin nainut housujen läpi kun nyt...Neiti hymyili sanoi siiankuivat ja tunne oli mahtava.. Kyrpäni oli herkkä hui mikä tunne...
Tämä on tosi...Vieläkin on vähän arka, kai se siitä menee ohitse hirvittää nyt ajattelen on melko pöljä jätkä...

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET