Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Hotellissa
Kirjoittanut: Matti Kukkaro
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

Olen melkein 50-vuotias mies. Olen tehnyt ns. keikkahommaa kohta kaksikymmentävuotta.
Tämä tapahtui tänä syksynä. Olin .. no jääköön sanomatta missä pienehkössä kaupungissa työkeikalla.

Työnantajani oli varannut minulle huoneen pienestä kaupunkihotellista koko viikoksi. Keikkani kestivät yleensä muutamasta päivästä muutaman kuukauteen. Nyt oli tiedossa vain viikon keikka.
Saavuin hotellille maanantai-iltana. Sisäänkirjauduttuani, respa kertoi, että sauna olisi lämmin kello 18 - 21. Kiitin ja lähdin huoneeseeni.

Hotellissa oli respa ja aamiaisravintola ensimmäisessä kerroksessa. Respasta kun käveli eeteenpäin läpi ravintolan, niin saapui hissille, jolla pääsi ylempiin kerroksiin.
Hissistä vasempaan oli käytävä, jossa oli jonkinlainen kabinetti ja perällä kaksi saunaa. Huoneet olivat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Minun huoneeni oli kolmannessa. Huone oli normi hotellihuone.
Sisään astuessa oikealla kylppäri, vasemmalla naulakko, kaksi kaappia ja sen jälkeen matkalaukkutaso, joka jatkui kirjoituspöytänä ikkunaan asti.
Kylppärin jälkeen oikealla oli kunnon vuode, noin metrin levyinen runkopatjasänky. Ikkunan edessä oli pieni sohva ja sen edessä pieni pyöreä pöytä.
Siinäpä ne oli huoneen kalusteet. Niin ja jalkalamppu.

Purin hieman tavaroitani ja lähdin sitten n. tunnin kävelylenkille saadakseni happea ja pienen hien pintaan.
Tultuani lenkiltä lähdin saunaan. Siellä oli siis kaksi saunaa. Ei merkintää tarkoituksesta. Vain Sauna 1 ja Sauna 2.
Yritin ykköseen, kuten aina ensin. Pieni pukeutumistila, sivummalla pieni oleskelutila, edessä pesuhuone ja sen takana löylyhuone. Kaikki OK, paitsi että... sauna oli kylmä. Siis kakkoseen.
Se oli muuten samanlainen, mutta pukeutumistila oli isompi, oleskelutila oli isompi ja SAUNA OLI LÄMMIN!
Menin siis saunaan. Saunoin yksin, join mukanani tuomani oluen yksin ja lähdin pois yksin.

Seuraavana päivänä saavuin taas hotellille noin puoli kuuden aikaan. Kävin lenkillä ja lähdin sen jälkeen saunaan. Taas yksin. Istuin löylyssä, kun kuulin pukuhuoneen oven käyvän.
Tulee siis kaveri saunomaan. Odotin hetken, sitten avattiin varovasti pesuhuoneen ovi ja ääni huhuili:"HUHUU! Onko siellä ketään?"
NAISEN ÄÄNI !!

- Joo. On täällä, vastasin.
- Voinko tulla sinne saunaan, kun tuo naisten sauna on kylmä?
- Minun puolesta!
- Onko siellä muita?
- Ei.

Sitten pesuhuoneen ovi jälleen sulkeutui. Hetken päästä se avautui uudestaan ja joku meni suihkuun. Odotin jännittyneenä.
Hetken kuluttua löylyhuoneen ovi avautui ja oviaukossa seisoi noin nelikymppinen tumma nainen. ALASTI!
Lyhyet tummat hiukset, ja melko isot tissit! Nainen ei ollut mikään twiggy, jos ei nyt mikään pullukkakaan. Miten sen nyt sanoisin. Runsasmuotoinen!
Isot rinnat, sopiva vatsa, lantiossa ja reisissä muutama sentti ylimääräistä, sirot nilkat. Ei hullumpi pakkaus! Nainen nousi lauteille.

- Mun nimi on Piia, hän sanoi ja ojensi kätensä.
- Matti.
Hän istui hieman minusta sivulle ja tarjosi kohtuullisen näköalan.
- Respa sanoi, että sauna 1 olis naisille, mutta se oli kylmä.
- Joo. Niin se oli eilenkin. Ei o varmaan kauheesti naisia hotellissa.

Heitin löylyä ja juteltiin niitä näitä. Hän oli jonkun sortin kaupparatsu. Sillä oli muutama asiakas kaupungissa, joista toiselle se oli käyny tekemässä tarjouksen ja oli menossa sen toisen luo huomenna lähinnä tervehdyskäynnille.
Kerroin sille ylimalkaisesti tekeväni tietokonehommia ja olevani paikkakunnalla vain sen viikon.
Kun oli riittävästi löylytelty, niin mentiin suihkun kautta oleskelutilaan. Kumpikin kuivasi itseään ja sitten minä avasin oluttölkin. Onneksi olin ostanut hotellille tullessani sellaisen pintin tölkin.
- Oi! Miksen minä muistanut ottaa minibaarista itselleni olutta.
- Maistuuko olut?
- Kyllä, mutta en huomannut ottaa sitä mukaan.
- No, eiköhän tästä riitä meille molemmille.

Näin sivupöydällä muovimukeja nurin ja otin siitä kaksi ja kaadoin niihin olutta.
- Ole hyvä.
- Kiitos! Kylläpä tämä maistuu.

Hän istui minua vastapäätä siten, että pyyhe oli hänen allaan suojaamassa istuinta ja KOKO komeus oli minun edessäni!
Ne isot tissit ja se tumma karvakolmio siellä reisien välissä.
Siinä istuimme ja joimme olutta.

- Minä tässä juon sinun saunaoluesi.
- No, kyllä siitä riittää meille molemmille. Ja minulla on vielä toinen huoneessani.
- Yritätkö huokutella minua huoneeseesi?
- Minäkö? No miksei.
- Yritätkö päästä pukille?
- Tä??
- Yritätkö päästä pukille?
- Onnistuisko?
- Haluaisitko?
- Mikä ettei.

Sitten hän hymyili ja vaihtoi puheenaihetta. Puhuttiin mistä tahansa. Kun oli riittävästi vilvoiteltu, niin palasimme löylyyn.
Löylystä siirryimme pesuhuoneeseen. Molemmilla oli oma shampoo ja käytimme hotellin suihkugeeliä muuhun peseytymiseen.
Katselin häntä, kun hän pesi hiuksiaan. Kädet ylhäällä. Tissit oli vieläkin isommat!

Menimme vielä oleskelutilaan kuivaamaan itseämme ja juomaan pois loput oluet. Piia näytti ihan pantavan näköiseltä!
Seuraavaksi puin ylleni alushousut, olohousut ja T-paidan. Pistin vielä jalkaani jostain hotellista hankkimani valkoiset tossut.
Hän puki ylleen puseron ja hameen ja laittoi kengät jalkaansa. Rintaliivit, pikkuhousut, huoneen avaimen ja muut tarvikkeensa hän otti käteensä.
Menimme hissille. Hän ei kertonut huoneensa kerrosta, joten valitsin kolmosen. Kun hissi pysähtyi, hän odotti johdatusta.
Niinpä kävelin oman huoneeni ovelle, avasin sen ja päästin hänet sisälle. Menin perässään huoneeseeni. Hän potkaisi eteisessä kengät jalastaan ja laski tavarat kädestään siihen matkalaukkutasolle. Sitten hän käveli ikkunan luo.
Minä menin kylppäriin ja laitoin pyyhkeeni kuivumaan. sitten palasin huoneeseen.

Hän seisoi ikkunan edessä ja sanoi:
- Minun huoneeni on toisella puolella.
- No veikkaan, ettei sielläkään liikenteen melu haittaa.
Hän tarttui sälekaihtimen sulkijaan ja käänsi siitä niin, että ikkunasta ei enää nähnyt sisään, eikä ulos.

Sitten hän tarttui puseronsa helmaan, veti sen päänsä yli ja heitti sen sitten siihen sohvalle. Seuraavaksi hän avasi hameestaan napin ja vetoketjun ja heitti senkin samaan kasaan.
Seuraavaksi hän käveli vuoteeni luo, kokeili sen joustavuutta ja istahti sitten sen reunalle. Siitä hän kaatui makuuasentoon ja katsoi minua syvälle silmiin.

- Haluat varmaan nähdä mut tässä asussa?

Hän makasi sängyllä kylkiasennossa alempi jalka suorana ja ylempi koukussa ja polvi seinällä. Koko komeus minun silmieni edessä.
- Maistuuko olut, kysäisin ja menin minibaarille. Avasin uuden tölkin, hain WC:tä kaksi muovimukia ja kaadoin niihin jalojuomaa. Ojensin hänelle toisen mukeista. Hän nousi hieman ja siemaisi hyvän hörpyn.
Sitten hän laskeutui taas makuuasentoon. Istahdin tuolille ja katselin häntä. Ehkä hieman rivo minun makuuni, mutta olinhan "Lonely cowboy, and long long way from home".
Niinpä katselin kiinostuneena.

- Ota sääkin nuo vaatteet pois ja tule tänne viereeni.
Riisuin vaatteeni ja menin istumaan sängyn laidalle. Piia veti minut viereensä maate ja tarttui välittömästi kulliini.
- Säähän halusit pukille!
Minä puolestani työnsin ainakin kaksi sormea hänen pilluunsa. - Oot melko märkä ja liukas.
- Johan tässä vaiheessa pitääkin olla. Aletaan hommiin. Tu mun päälle.
Kampesin itseni Piian päälle. - Mulla ei o kortsua!
- Jos sulla ei o tautia, niin anna mennä vaan. Muusta ei o vaaraa.

Mulla ei ollut tauteja, joten, "Ei kun mäkeen vaan, sanoi Rölli muinoin". Työnsin kaluni, tai siis en työntänyt. Piian vittu suorastaan imas mut sisäänsä. Hyvä että edes jotain jäi ulkopuolelle.
Ajattelin ruveta työntelemään, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Piian lantio liikkui siihen malliin, että meikä poikaa hirvitti. Hyvä että pysyin sisällä.
Piia nosteli, vatkas ja veivas lantiotaan siihen malliin, että heikompi olis jo luovuttanut. Yritin epätoivoisesti PANNA Piiaa, mutta yritykseksi se taisi jäädä.
Piia oli niin märkä ja liukas, että ei siitä juurikaan kitkaa syntynyt hänen pillun ja minun kullin välillä. Mutta halu oli kova.

Piia huohotti, vikisi ja ulvoi. Katsoi minua välillä mitään näkemättömin silmin ja seuraavassa hetkessä pisti silmät kiinni ja ulvas.
No, kun oli n. viisi minuuttia ähkitty, puhkittu ja huohotettu, niin minulta lähti mälli. Piia taivutti selkaänsä kaarelle ja otti kaiken mitä ylhäältä annetaan.
Kun homma oli selvä, niin kierähdin pois Piian päältä ja jäin huohottamaan hänen viereensä.

- Sehän oli kunnon pano.
- Joo, mä sanoin, nousin ylös ja menin veskiin peseen vehkeeni. Kun mä tulin takaisin, niin Piia makas edelleen sängyllä ja katteli mua.
- Oot sä aika orhi. Ei mars, kai munkin tarttee mennä siivoon tavarani. Piia meni veskiin ja kuulin kuinka se laski vettä bideestä. Pesi mun juuri kovalla työllä antamani aineet tavarastaan.
Kun hän tuli WC:tä, niin hän istahti sängyn laidalle ja kumosi loput kaljat kitusiinsa. Nousin ja kaadoin kummankin mukiin loput kaljasta. Sitten istahdin alastomana takaisein tuoliin ja katselin häntä.
- Mites sun miehes suhtautuu näihin sun myyntimatkoihin?
- Ei mulla oo miestä. Siis vakituista. Mää kyllä ihastuin yhteen jäbään yli kymmenen vuotta sitten. Mentiin naimisiin ja aateltiin perustaa perhe. Mutta nää mun hommat on tämmösiä. Ja niistä mää tykkään.
Viikossa 2 - 5 päivää reisussa. Ei siinä perhettä perusteta. Yritettiin, mutta päätettiin sitten pistää hopeet kahteen kasaan ja erota ystävinä. Ja kavereita me ollaan vieläkin. Eron jälkeen se kävi pari kertaa panemassa mua, mutta löysi sitten uuden naisen ja perusti perheen.

Sen jälkeen se ei o käyny. Ainakaan panemassa. Sen takia mää sanoinkin, että ei o vaaraa. Kun ei o vakituista, niin parempi pistää putket poikki ettei tu kännipäissä mitään vahinkoja.

- Mites sää sitten nykyään hoitelet nää yksinäiset illat? Roikut tiskeillä kyttäämässä vapaita orhia tai vaikka saunomassa miesten saunassa?
- En. Käytän hyväkseni jos joku sopiva kävelee vastaan, niin kuin nyt, mutta muulloin tyydyn kynttilään, joka on mulla aina matkassa.
- Jaa semmonen Havin paksu pöytäkynttilä?
- Hah, ei. Vaan pattereilla toimiva varamulkku.
- Dildo kasissa koko ajan?
- Kyllä. Naisen on ajateltava tarpeitaan. Entä ite? Ookko naimisissa?
- Oon. Kolme mukulaakin on. Kaks on jo omillaan, mutta kolmatta koitetaan auttaa matkaan. Se on vähän niin kun yks kaveri sano, että kun kotio tultuas panet muijan paksusks, niin mihkä se siitä lähtee. Aika ikävästi sanottu.

Sitten puhuttiin niitä näitä maan ja taivaan väliltä. Kun Piia oli kaljansa ottanu, niin kysyin maistuisko viski? Mulla on aina matkassa vajaa viskipullo yömyssyä varten. Kaadoin molempien lasiin siivut.
Siinä aikaa vierähti tovi ja Piia kävi levottomaksi. Välillä hän kääntyili sängyllä ja välillä räpläs ihan julkeasti värkkiään.

- Joko sulla seisoo? Otettasko jo toinen varvi?
- Jaa toinen! Vähän on pikkuveikka vielä unessa.
- Tuo se tänne, niin täti herättelee.

Nousin tuolista ja lähdin kohti vuodetta. Piia nousi istumaan ja kun ehdin vuoteen viereen, niin Piia tarras kullista kiinni ja heitti munan helttaan. Eli imi oikein kunnolla. Ei ollu ekaa kertaa pappia kyydissä, meinaan kyllä kieli toimi.
Eikä siinä kauaa menny, kun velikulta oli lähes tulkoon täydessä mitassa.

- Uskallakko tulla mun alle?
- Miksen uskaltais?
- Jokkut pelkää, että ne ei enää nouse mun alta.

Minä uskalsin. Menin sänkyyn selälleni. Piia piti kyrvästä kiinni kuin hukkuva viimeisestä oljenkorresta. Kun olin selälläni, niin hän nousi päälleni ja asetteli kaluni häpynsä väliin. Sitten hän istahti koko painollaan alas.

- Oho. Sehän meni syvälle.

Ja sitten alkoi se vatkaus. Minun tehtävänä oli vaan pitää kulli sisällä. Kyllä Piia hoiti loput. Hän pumppas ylös ja alas, vatkas edes takas vartalon suuntaan ja kieputti lantiotaan milloin mihinkä suuntaan. Nyt oli Matti karusellissa!
Ja kyyti ei ollu kylmää. Päin vastoin. Piia huohotti ja huhki päälläni, katsoi taas välillä minua näkemättä mitään, laittoi välillä silmät kiinni ja puhalsi. Hän huohotti, valitti ja huokaili.
Ja minä poika kourin hänen isoja tissejään. Leivoin, raastoin ja puristelin. Otin nännit etusormen ja peukalon väliin ja pyörittelin ja vetelin. Välillä hinkkasin hänen häpykukkulaansa. Siitä Piia tykkäs.

- Ai, sattuu, hän sanoi kun raastoin hänen rintojaan oikein kunnolla. - Purista hellästi. Ei ne hellästä puristelusta rikki mene. Ja minähän puristelin.

Sitten hän sai yhtä äkkiä vimmasen vauhdin. Hän vinkui ja huohotti ja pumppas siihen malliin, että pelkäsin munasta lähtevän nahkan.
Ja aivan ylättäen ja nousi pystyyn, nosti katseensa kattoon, otti minua reisien alta kiinni ja painoi itsensä koko voimalla minua vasten. Hän lakkasi hengittämästä.
Vasta tovin kuluttua hänen suustaan kuului vaimea ulina ja hengitys purkautui hentona puhalluksena ulos.
Hän liikutti vartaloaan varovasti edes takaisin. Sen jälkeen hän rojahti päälleni.

- Voi luoja mikä orkku. Mää sain oikein kunnon orgasmin. Oot sää kamala.

Sitten Piia liikkui vielä hetken päälläni ja kysyi:
- Säähän et vielä tullu?
- En.
- Viittikkö panna loput takaapäin?

Hän nousi päältäni ja kun kierähdin alta pois, niin hän asettui nelinkontin vuoteelle. Hän laski päänsä tyynylle, nosti perän ylös ja laittoi jalat yhteen.
Menin hänen taakseen, levitin hänen pakaransa ja asetin kullin ensin hänen peräaukolleen.
- Älä sinne. Mulla ei o rasvaa mukana, enkä muutenkaan siitä enää oikein välitä. Pane sinne alemmas.
Ja minähän panin. Kuin koira. Ja kauan. Joskus pannessa on ajateltava vaikka valtionvelkaa, tai muuta yhtä kiinnostavaa, ettei laukeis liian aikaisin. Nyt ei tarvinnu.
Mun oli pakko ajatella Piia, muijaa ja muita panemiani naisia, jotta velikulta ei olis löystyny. Onnistuin. Tunsin, että kohta lähtee ja niinpä kiihdytin tahtia. Kiihdytin ja kiihdytin. Ja onnistuin.
Loppujen lopuksi lähetin pitkällisen yrittämisen jälkeen koko pussilastillisen siittiöitä Piian pilluun.

Kun lähetys oli loppu, niin vetelin vielä muutaman kiitostyönnön ja vedin sitten kullini ulos. Saman tien nousin sängystä ja lähdin siivoamaan vehjettäni.
Palattuani veeseestä Piia oli vielä pitkällään sängyllä.
- Täl mä elän puol vuatt! Oot sää kauhee paneen! Mää luulin, että sää et lopeta ikinä. Sonni!
Sitten Piia nousi vuoteelta ja meni vessaan. Kuulin kun hän jälleen tuhosi aikaansaannokseni.

Vessasta palattuaan hän meni sohvan luo, puki hameen ja puseron päällensä. Sitten hän otti loput tavaransa, meni eteiseen ja laittoi kengät jalkaansa. Hän avasi oven ja vilkaisi vielä minuun päin.
- Kiitos!
- Nähdään.
- Toivottavasti. Terveyttä.

Sitten hän astui ovesta ulos ja sulki huoneeni oven.
Minä nousin ylös, puin bokserit ja T-paidan päälleni ja ryhdyin katselemaan televisiota. Mitäpä sitä muutakaan tekemistä on hotellihuoneessa.
Olikohan hänen nimensä Pia vai Piia? Vai mikä.
Aamupalalla en häntä tavannut, enkä ole tavannut sen jälkeenkään.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET