Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Hirvi ja kettu
Kirjoittanut: PiiMax
Kategoria: Eroottinen huumorifantasia / Eläinseksiä

 


Uroshirvi jolkutteli metsässä kaukana kotoaan, söi marjoja ja nautti loppukesän lämpimästä päivästä. Päivän painuessa jo iltapäivän puolelle hirvi tajusi ettei ole saanut naarasta eikä siemensyöksyä pitkään aikaan ja hirven munassa alkoi tuntua painetta ja se alkoi roikkua puolijäykkänä vatsan alla ja hirvelle tuli tarve purkaa paineensa johonkin. Runkkaaminen olisi yksi vaihtoehto mutta juuri sopivasti hirvi näki 50m päässä söpön tyttöketun hoitamassa ja nuolemassa itseään. Se nuoli siroja käpälöitään ja venytteli jalkoja, selkäänsä kaarelle ja näytti muutenkin jumppaavan itseään.

Hirvi ihastui heti kettutytön kauneuteen ja sirouteen. Ketun kasvot olivat kauneinta mitä se oli maailmassa nähnyt ja tyttökettu oli rungoltaan hoikka, joustava ja siro, täysin vastakohta omalle kankeammalle hirviruholle. Siksi hirvi tunsi, että tyttökettu oli täydellinen vastapari hänen omalle hirvivartalolle.

Tyttökettu venytteli varttaan nautinnollisesti ja työnsi sirot etutassut pitkälle eteensä ja venytti selkäänsä kaarelle nostaen häntäänsäkin suoraksi pystyyn. Silloin uroshirvi näki tyttöketun pienen pimpin kiiltelevän kosteana ja kutsuvana. Tuo pimppi on kauneinta, kiihottavinta mitä ikinä olen nähnyt, ajatteli uroshirvi ja sen muna jäykistyi paksuksi varreksi vatsan alle. Tuonne jos saan ison munani työntää niin en enää ikinä halua muuta pimppaa.

Hirven onneksi tyttökettu oli niin keskittynyt jumppaan, ettei tarkkaillut ympäristöä kovin tarkasti. Hirvi, iso sarvipää painautui koko ruhollaan maata vasten ja lähti ryömimään kohti tyttökettua. Hirven onneksi kettu jumppasi juuri pienen kumpareen takana ja matalana ryömien hirvi pääsi ihan ketun lähelle kolmen metrin päähän. Tästä matkalta hirvi jo haistoi tyttöketun suloisen tuoksun ja näki mielessään ketun takapuolessa pienen tiukan märän reijän jonne halusi munansa painaa. Hirvi valmistautui loikkaan ja laski päässään hiljaa 3, 2, 1 ja ponkaisi pystyyn ja oli yhdellä isolla loikalla pahaa-aavistamattoman tyttöketun yläpuolella ja tarttui tätä turvallaan niskakarvoista kiinni ja nosti ilmaan.

Tyttökettu kiljui ja rimpuili ilmassa kuin viimeistä päivää, 'Päästä irti, hullu hirvi', mutta hirvi ei kuunnellut vastaväitteitä vaan lähti kiikuttamaan saalistaan kohti kuusimetsikössä olevaa kotipesää, minkä hirvi oli vuosien aikana rakentanut oksista ja sammaleesta. Pesä oli kaksi metriä säteeltä ja ympyrän muotoinen, pehmeälaitainen, missä oli hyvä nukkua yöt kylki kaarella laitaa vasten. Muut eläimet tiesivät, että se oli hirven valtakunta ja pysyivät sieltä aika hyvin poissa paitsi karhut, mutta ne olikin ylimielisiä kuspäitä ja niiden kanssa hirvi joutui joskus taistelemaan reviiristään. Muut petoeläimet tiesivät ison uroshirven sarvien ja kavioiden voiman ja pysyivät poissa pesän liepeiltä.

Tunnin verran hirvi jolkotteli syvemmälle kuusimetsän uumeniin, missä metsä oli jo hiljainen, rauhaisa ja kalliot jyrkkiä. Kallioissa oli kivikautisia luolia ja ihmisten maalauksia ja kallioiden päältä löytyi ikivanhoja uhrialttareita jotka olivat joskus olleet ihmisotusten käytössä. Useina iltoina hirvi oli makoillut huvikseen uhrikivillä ja katsellut tähtiä ja miettinyt millaista elämä kivikaudella oli mahtanut olla. Kalliomaalauksista löytyi myös hirven kuvia joita ihmiset keihäillä osoittivat. Hirvi oli tyytyväinen, että ihmiset olivat hävinneet hänen valtakunnastaan ja asuivat nykyään kaupungeissa.

Hirvi saapui kotipesälleen niskakarvoistaan roikkuva tyttökettu hampaissaan. Tyttökettu oli jo matkan aikana rauhoittunut ja alistunut kohtaloonsa kun oli huomannut ettei vastarinta auttanut mitään. Hirvi laski tyttöketun pesäänsä ja odotti pinkaiseeko kettu heti karkuteille, mutta ei, tyttökettu mulkaisi hirveä ensin äkäisesti ja venytteli siroja tassujaan ja kaaristi selkäänsä nostaen taas häntäänsä suoraksi. Jälleen uroshirvi näki tuon pienen kosteutta tihkuvan pimpin hännän alta ja hirven muna alkoi taas jäykistyä täyteen mittaansa.

Tyttökettu venytteli ja laskeutui pesälle nuolemaan turkkiansa ja pieniä tassuja. Uroshirvi katsoi ketun kauniita kasvoja ja pientä kieltä joka lipoi joka paikan läpi ja hirvi mielikuvitteli miten tyttökettu nuolisi hirven isoa munaa ja turpaa ja kiihottui entisestään. Hirvi astui pesään ja laittoi kyljelleen makuulle tyttöketun takapuolen taakse ja asetteli isot honkkelot kavionsa tyttöketun hoikan vartalon ympärille niin, että kun tyttökettu nosti päätään, se tunsi olevansa vaativasti tiukassa otteessa ja tyttökettu oli juuri kysymässä, 'Anteeksi vaan, mutta mitä herra Hirvi nyt aikoo...?'. Pidemmälle tyttökettu ei päässytkään kun tunsi jotain isoa, kuumaa ja jäykkää pienen pimppinsä reijällä. 'Hetkinen mr Hirvi, et kai sä hullu aio työntää tuota...' samalla tyttökettu jo tunsi kuinka hirven iso muna upposi hänen pieneen pimppiinsä. 'Oh my good' tyttöhirvi kiljaisi kun hirven muna upposi syvemmälle ja syvemmälle hänen pieneen tiukkaan reikään. Uroshirvi urvahti nautinnollisesti kun se tunsi kutkuttavaa nautintoa kuumasta, kosteasta pienestä kettupimpistä ja työnsi se koko himosta värisevän hirvenmunan syvälle tyttöketun pimpin pohjaan asti ja nautti sitten taivaallisesta hyvänolontunteesta sanoen, 'Oh sä olet kaunis, siro, ihana tyttökettu ja sulla on maailman ihanin pimppa. Päätin just, sä olet nyt minun elämämme loppuun asti' sanoi hirvi ja alkoi hitaasti nauttien työnnellä liukkaammaksi muuttuvaa tyttöketun pimppiä. 'Oh iso ihana muna mun pimpissä, pane mua ihana iso sarvipää, pane mua, niin olen sinun ainiaan'. Ja hirvi teki työtä käskettyä ja pani takaa, päältä, sivulta, edestä ja molemmat nauttivat valtavasti ja tyttöketun pimpero valui kermavaahtoa ja kettutisseistä tuli lemmenmaitoa hirven nuoltavaksi. Välillä tyttökettu nuoli suulla, kielellään hirven munaa ja hirvi lipoi tyttöketun pimppaa ja molemmat nauttivat suunnattomasti. Seksin jälkeen ne makoilivat pesässä hymyillen tyytyväisenä ja tyydyttyneenä ja katselivat taivaalle ja kuuntelivat tuulen huminaa ja sitten taas hetken päästä he eivät voineet pitää tassujaan/kavioita erossa toisistaan ja rakastelivat uudestaan ja uudestaan kunnes nukahtivat pimeän illantullen yöunille.

Tulevina vuosina yhteiselon aikana kun hirvi kävi ajoittain pitkillä reviirintarkistusreissuillansa niin pesän hämärässä kettu kiepahti tiiviimmin kerälle ja nosti tuuhean häntänsä kuononsa päälle. Sitä nukutti, mutta uni ei vaan tullut yksin nukkuessa koska ketun pimppi tuuhean hännän alla kiilsi ja kuumotti. Oli jo kulunut muutamia päiviä siitä, kun kettu oli saanut tuntea hirven munan pimpissänsä. Pimpin tuoksu leijui ketun pieneen nenään ja kettu liikahti hermostuneesti.

Uni ei tulisi ennen kuin kettu saisi helpotusta tukalaan oloonsa, se oli nyt varma siitä. Kettu siirsi pienen tassunsa kosteana kiiltävälle pimpilleen ja huokaisi nautinnosta tuntiessaan paineen sisällään. Kettu sulki silmänsä ja näki mielessään hirven suuren jäykän munan kuononsa edessä. Kettu kuvitteli miten se nuoli ja imi hirven suurta elintä ja samalla se hieroi tassullaan yhä turvonneempaa pimppiään.

Ketun mielikuvissa hirvi otti sitä hampailla niskasta ja käänsi sen vatsalleen pesän pohjalle. Kettu tunsi hirven lämpimän kiihkeän hengityksen niskassaan ja tassu tuntui ihanalta sivellessään pimppireikää ja pimpin vakoa. Kettu nosti häntää ja pikku takapuoltaan ylöspäin ja kuvitteli miten hirven muna hitaasi upposi sen märkänä valuvaan pimppiin. Kettu voihkaisi ääneen, niin ihanalta ajatus hirven munasta liikkumassa märässä ketunpimpissä tuntui. Kettu kuvitteli hirven panevan itseään yhä kiihkeämmin yhä syvemmälle ja painoi voimakkaammin tassulla vakoaan, hieroi ja pyöritteli pimppaansa ja tunsi lämpimän aallon pyyhkäisevän yli vatsan ja vielä hetki ja kettu vavahteli orgasmin sykkiessä sen pimpissä.

Raskaasti hengittäen kettu kääntyi kyljelleen. Se antoi hengityksensä tasaantua ja tunsi miten uni hiipi sen kerälle kiertyneeseen vartaloon. Kettu hymyili hiljaa itsekseen, sillä se tiesi ettei kestäisi enää kauaa kunnes se kuulisi tutut sorkanpainallukset pesän ulkopuolelta varvikosta ja tuntisi nenässään hirven lämpimän uroksen tuoksun. Ihan pian se näkisi taas rakkaan hirvensä. Ihan pian se saisi rakastella pesän pehmeässä lämmössä hirvensä kanssa ja he saisivat elellä yhdessä elämänsä loppuun asti onnellisena ja tyydyttyneenä ja ihmetellä yhdessä maailman kauneutta.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET