Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Heli
Kirjoittanut: BSF
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

Tutustuin Heliin ensin chatissa jossa kirjoiteltiin usean kuukauden ajan ennen ensi tapaamista mikä oli äärimmäisen mielenkiintoinen sekin. Heli oli varattu perheellinen nainen joka oli lähettänyt minulle itsestään muutaman kuvan joiden perusteella olin innostunut vielä enemmänkin. Kuvissa poseerasi pirtsakan näköinen rouvas nainen mm. skottiruutuisessa lyhyessä hameessa, tiukoissa valkoisissa housuissa ja bikineissä. Olen kova käymään lavatansseissa ja niin on Helikin joten luonnollisesti tapasimme viattomasti ekan kerran kesäisellä tanssilavalla. Pitää kertoa että pari kertaa oltiin netissä harrastettu jotain netsexin poikasta mutta lähinnä vain kerrottu fantasioista yms.

Innostuneesti odottelin Heliä ja vilkuilin koko ajan puhelinta joska hän soittaisi että ei olisi uskaltanutkaan tulla. Odotukseni palkittiin kun huomasin että lavalle käveli tutun kasvoinen nainen tiukoissa valkoisissa housuissa ja valkoisessa lyhyessä takissa. Varmistuin henkilöstä kun näin hänet valokuvista tutuissa housuissa ja etenkin kun näin hänen perseensä niissä. Menin heti häneen luokseen ja kysyin: Heli oletan? Sain hymyn ja myöntävän vastauksen sekä jännittyneen käden puristuksen vastaukseksi. Esittelin itseni myös näin livenä ja pikku hiljaa juttu alkoi sujumaan. En voinut vastustaa kiusausta vilkuilla hänen tiukkaa persettä noissa housuissa jotka myötäilivät hänen pyöreitä pakaroitaan, erotin pikkareiden rajat pakaroiden päällä, ajattelin itsekseni ettei ainenkaan ole stringit. Hetken juteltuamme pyysin Heliä tanssimaan kun kerran täällä ollaan. Alkuun oli jotain foxia ja sain ekan kerran pitää tuota naista lähelläni.

Kätemme hapuilivat toisiaan kun aloitimme. Toinen käsi otteessa ja toisen laitoin Helin alaselälle. Eka tanssi meni ihan vain small talkissa ja alku jännityksessä. Toisen tanssin aikana tunsin Helin rinnat itseäni vasten ja joskus käteni ”vahingossa” lipesi hänen pakaroilleen josta sen nostin kuitenkin nopeasti pois. Kolmas tanssi oli tangoa ja siinä vaiheessa kullini oli jo kovana painoin sitä korostetusti Helin lanteita vasten. Käteni oli jo rohkeammin hänen pakaralla ja päättelin että kun ei hän sitä siitä poistanut niin sain pitää sitä siinä ja hyväillä tuota pyöreyttä hänen lanteiden keinuessa.

Tango loppui ja Heli sanoi viehkesti että taitaa olla jäähyn paikka ja asteli edelläni rappuset alas tanssilavalta pihalle. Seurasin häntä aivan perässsä ja katse hänen perseeseensä naulittuna. Se keinui houkuttelevasti edessäni. Pysähdyimme pihamaalle juttelemaan ja Heli otti lyhyen takkinsa pois, vaalean sininen tiukasti istuva toppi paljasti hyvin hänen rintojensa muodot ja mikä tärkeintä, havaitsin selvästi hänen nänninsä paidan läpi. Juttelimme netissä käydyistä keskusteluista ja Heli kertoi kuinka hirveästi häntä jännitti tämä tapaaminen. Jutustelun kuluessa sain kuitenkin hänet vapautumaan ja nautin kun hän nauroi ihanasti jutuilleni. Kehuin hänen vaatetustaan todella nätiksi, Heli pyörähti edessäni ja naurahti että kiva jos pidät. Sanoin että pidän, paljonkin ja siinä vaiheessa kehaisin kuinka hyvin housut istuu hänelle ja taputin häntä pepulle. Heli nauroi ja lähti kävelemään takaisin tanssimaan. Pari askelta otettuaan hän vilkaisi taakseen ja jäin kiinni hänen perseensä tuijottamisesta.

Seuraavat tanssit olikin jo paljon kuumempaa menoa. Heli painoi itseään minua vasten ja uskalsin yhä rajummin tunnustella hänen pakaroitaan. Liutin sormeani hänen pikkareiden saumaa pitkin, se kaartui kiihottavasti perseen yli. Tuntui että mitä enemmän löylyä lisäsin niin tämä nainenkin syttyi sitä enemmän. Taas muutaman tanssin jälkeen menimme ulos ja ehdotin että kävisimme autollani juomassa. Kävelimme sinne käsi kädessä ja Heli vilkuili salaa etumustani joka kohoili uhkaavasti. Huomasin hänen katseensa ja rohkeasti kysyin olisiko näin ekoilla treffeillä liian aikaista…? Heli ymmärsi kysymykseni ja sanoin ettei voisi tehdä mitään sellaista. Ajattelin että olin tulkinnut hänen elkeensä aivan väärin mutta siinä samassa hän kumartui edessäni korjaamaan kengästään nilkkaremmiä. Voi saatana, hänen tiukka perseensä oli pystyssä aivan edessäni. Hetken aikaa katsoin vain tuota valkoisten tiukkojen housujen peittämää ihanuutta. Sitten Heli vilkaisi minua, otti kädestä kiinni ja me kävelimme auton luokse. Hän kumartui autoa vasten ja veti minut hänen perseeseensä kiinni. Heli sanoi että on huomannut kiinnostukseni ja sanoi että olin joskus aiemmin netissä sanonut että olisi ihana hieroa kullilla pakaroita ja samassa hän taas naurahti ihanasti. Ymmärsin kyllä mistä oli kyse mutta kysyin silti että onko hän aivan varma…ja että tässä? No ei tässä hän vastasi, ja vei minut oman autonsa luokse joka oli aivan parkkipaikan reunassa, lähellä metsää.

Vilkuilimme ympäriimme, kukaan ei varmaan näkisi meitä. Heli avasi housuni samalla katsoen silmiini. Hänellä oli kiimainen ilme kun hän kokeili kaluani alushousujeni läpi. Heli kääntyi ja kumartui autoa vasten….hän sanoi että ole hyvä. Silloin mua vietiin, tartuin hänen pakarastaaan kiinni ja puristelin sitä, toisen käteni siirsin hänen rinnoille. Sormeni näpelöivät kovettuneita nännejä topin päältä. Heli sanoi että häneltä ei saisi riisua vaatteita mutta muuten saisin vapaat kädet. Olimme juuri jotain tälläistä puhuneet netissä. Kaivoin kullini esiin housuistani samalla vilkuillen ympärille. Heli vilkaisi olan yli mitä touhuan ja oli innostunut näkemästään ja suorastaan tarjosi enemmän persettään hyväiltäväksi. Annoin kullini koskettaa hänen perseettään noiden tiukkojen housujen päältä. Kuin luonnostaan se löysi pakaravaon johon muutaman kerran sitä hieroin. Hän työnsi persettään minua kohti yhä lisää ja en vain kestänyt enään. Tunsin että sperma lähti sykähdellen kullistani ja nautin kuinka se liukasti liikettäni persettä vasten. Jäin hetkeksi paikoilleni häntä vasten. Sitten hän kääntyi ja katsoi raukeaa oloani ja kysyi oliko hyvä? Vastasin myhäillen: täydellinen perse sulla.

Heli etsi autostaan pyyhkeitä joilla pyyhin spermani pois hänen perseestään, mieluinen tehtävä sekin. Hänellä oli käteviä pieniä kosteuspyyhkeitä joiden avulla hetken kuluttua tuskin oli huomattavissa että tuota valkoista pyöreää ihanuutta vasten oli lennätetty yhtä valkoiset spermat. Tanssimme vielä pari tanssia ja kysyin lopulta suoraan saisinko nussia häntä. Heli vastasi välittömästi että ei, tänäänkin oli jo menty liian pitkälle tai ainenkin pitemmällä kuin hän oli suunnitellut. Menimme ulos juttelemaan ja kerroin kuinka paljon hän kiehtoo minua jä minäkin sain vastauksen että hän voisi olla valmis jännityksen hakemiseen mutta jossain muualla, ei näin julkisessa paikassa. Keskustelimme yli tunnin ennen kuin erkanimme. Voi saatana miten hyvältä hän näyttikään tuossa asussa. Aloimme tämän jälkeen juttelemaan yhä kiihkeämmin chatissa ja soittelimme myös useasti toisillemme. Tilannetta hankaloitti että hän oli perheellinen.. Heli etsi kuitenkin jännitystä ja hänen sanoin: extra sexiä.

Juttumme pyöri yhä useammin yhden hänen kuvansa ympärille missä hän istuu punamustassa skottiruutuisessa lyhyessä hameessa. Olin useasti runkannut katsellen tuota kuvaa, hänen sääriään sukkiksissa ja ajatellut että millainen vittu siellä hameen alla on. Aloimme kehitellä tapaamista, paikaksi valikoitui hotelli Tampereella jonne hän pääsi sen alibin turvin että oli menossa kurssille. Taaskin olimme sopineet että mitään yhdyntää ei harrastettaisi. Helin ehtona oli että hänellä olisi vähintään sukkikset päällä koko ajan. Sehän sopi minulle mahtavasti. Halusin aivan mielettömästi tuota naista ja hänen sääriään sekä hänen persettään sukkikisissa ja tietysti myös pillua. Takaraivossa takoi haave tuon naisen vitun nussimisesta. Viimein siis onnistuimme junailemaan yhteisen yön. Tapasimme myöhään syksyllä hotellin aulassa. Hänellä oli aivan uskomaton asu yllään, juuri tuo skottiruutuinen hame, mustat ohuet sukkikset, pitkät kiiltävät saapikkaat sekä puolipitkä punainen villakangastakki. Saatana että hän oli kiihottavan näköinen tuossa asussa, ja hänen huulensa olivat myös houkuttelevan punaiset, unelmien rouva.

Kirjauduimme sisään vähän hämillään pariskuntana. Mikä jännitys ja kutkutus olikaan hississä kohti huonetta. Heli asteli huoneeseen rauhallisesti, laittoi matkalaukkunsa sivuun ja kääntyi minua kohti. Hän sanoi suoraan että meinasi hetki sitten lähteä pois, mutta päätti uskaltaa kuitenkin, mutta heti perään muistutti sopimuksestamme. Tyynnytin häntä ja muistutin että molemmat olemme tässä nautintojen perässä. Heli rauhoittui hieman ja istahti tuoliin. Päätin käyttää heti tilanteen hyväksi ja kysyin häneltä että saanko ottaa häneltä nuo nahkasaapikkaat pois. Hetken hiljaisuuden jälkeen oli huomaavani taas tuon naisen kasvoilla saman kiimaisen ilmeen kuin silloin lavatansseissa. Hän vastasi että toki ja avasi samalla loputkin napit auki takistaan. Voi hitto siinä tuo nainen nyt oli edessäni, siinä asussa jossa olin häntä useasti kuvitellut naivani, olin runkannut kymmeniä kertoja katselleen sitä kuvaa juuri tuossa samassa hameessa. Laskeuduin hänen eteensä ja autoin saappaat hitaasti pois häneltä. Heli taivutti päätään taaksepäin ja ajattelin että nyt tai ei koskaan. Aloin hieroa hänen nilkkojaan, suutelin niitä ja aistin että olin oikeilla jäljillä. Liutin sormeani ylöspäin nilkasta sukkahousujen peittämää säärtä pitkin kohti polvitaivetta. Miten ihanalle hän tuoksuikaan. Hetken hyväilin hänen polviaan kunnes Heli hieman raotti sääriään. Aivan uskomatonta. Edessäni oli kiimainen rouva joka esittelee minulla hameen alla olevaa tussuaan. Tosin siis sukkisten ja pikkareiden läpi. Katseeni oli naulittuna hänen sukkisten alta kuultaviin vaaleisiin pikkareihin jotka olivat kiimaisen vitun peittona, jatkoin säärien hyväilyä, toinen käsi oli pitkään hameen alla hyväillen vittua kun Heli yllättäen kohensi asentoaan ja nousi tuolista. Hän katsoi minua silmiin ja sanoi….kerro mitä haluat.

Hetken nieleskelin mutta sitten muistin että Heli piti kun häntä hieman käskettiin tai komenneltiin. Sanoin hänelle että ota päällysvaatteet pois. Heli riisui ensin punaisen villakangastakkinsa ja oli siis edessäni mustissa sukkiksissa, hameessa ja valkoisessa poolopaidassa. Paidan läpi näkyi taas nuo tutut kovettuneet nännit joita olin saanut ihailla aiemminkin. Seuraavaksi paita, sanoin. Heli kääntyi selin ja nosti paidan pään yli, ja heitti sen tuolille. Sitten hän kääntyi varovasti ympäri punakasvoillaan. Valkoiset seksikkäät pitsirintsikat nostivat hyvin hänen rintojaan, ei suuret mutta terhakat. Pyysin hänet sängylle selällään makaamaan ja suutelin hänen kaulaansa. Hyväilin rintoja rintsikoiden päältä ja otin toisen nännin ulös rintsikoista. Heli ynähti ei ei….ei tuollaista. Vastasin ok….sori. Olin vähän ymmälläni, hän antoi niin erilaisia signaaleja koko ajan mutta päätin jatkaa hänen lämmittämistään. Käteni jatkoi kohti lantiota, liukuivat hameen yli polvelle. Aloin hitaasti nostamaan kättäni kohti hameen helmaa. Käteni nosti hameen hitaasti lantiolle, Heli nieleskeli mutta sanoi…jatka vain. Katsoin mitä olin paljastanut, pitsiset pikkuhousut näkyivät tummien sukkisten alla ja huomasin hänen pillukarvansa tummempana kohtana haaroissa. Yhdistin heti että pikkarit ovat rintsikoiden kanssa samaa sarjaa. Nyt en voinut enää vastustaa itseäni, suutelin ensin hänen vatsaansa ja sitten asetin suuni hänen haaroihin, tunsin ensin kerran tämän naisen vitun tuoksun. Suutelin sukkisten läpi Helin pillua. Heli nosti lanteitaan itseäni vasten. Tunsin yhä paremmin kiimaisen vitun tuoksun. Sitten yllättäin hän tarttui housuihini ja avasi ne. Hän kaivoi esiin kovan suonikkaan kyrpäni ja varmoin ottein alkoi hyväillä sitä. Toisella kädellä hän hieroi pallejani, toisella kädellä veteli tottuneesti esinahkaa edes takaisin…Mitä sinä nyt?, kysyin hämilläni . Etkö sitten halua?, Heli kysyi aivan kiimaisena ja tuijotti kullliani. Silloin oli satavarma että saan nussittua tätä naista, tuo nainenhan oli aivan kiimainen! Heli istui sängyn reunalle ja asetuin hänen eteensä, työnsin kulliani kohti hänen kasvojaan, vasten sileätä poskea, sanoin, ota suihin. En ilman kortsua, sain vastauksen. Onnessani otin äkkiä takkini taskusta kortsun jonka ojensin Helille laitettavaksi kulliini. Se meni tottuneesti aivan hetkessä.

Katsoin Helin kasvoja, hän sulki silmänsä, avasi herkullisen suunsa ja upotti kerralla kullini suuhunsa. En voinut uskoa tilannetta, kaikki oli sovittu etukäteen että oltaisiin vain hyväilty yhdessä ja nyt kullini oli hänen suussaan. Otin Heliä niskasta kiinni ja rytmitin imua. Katselin miten huulet olivat puristautuneet kyrpäni ympärille ja nautin miten hän toisella kädellä hyväili pallejani. Mietin jo seuraavaa siirtoa sillä tällä menolla laukeaisin hänen suuhunsa kohta. Niinpä asetin hänet kontilleen sängylle. Avasin hänen rintsikat ja nyt pääsin hyväilemään paljaita rintoja takaapäin. Heli katsoi minua olkansa yli ihmetellen. Nostin hameen pois perseen päältä ja annoin nyt kullini liukua sukkisten pintaa pitkin. Tunsin miten sukkikset ja pikkarit antoivat periksi kullini painaessa niitä vasten yhä tiukemmin. Heli työnsi itseään taas minua vasten aivan kuin haluten minun laukevan juuri nyt. Hieroin kädelläni hänen haarojaan sukkisten päältä. Sitten hetken päästä sujautin käteni sukkisten ja pikkareiden sisälle josta löytyikin kuuma ja kostea vittu. Sormeilin pitkään hänen vittuaan eikä hän vastustellut enää yhtään. Tunsin kuinka hän tuli yhä kiimaisemmaksi ja kuinka hänen pillunsa sykähteli sormeilustani.

Käänsin hänet kuitenkin yllättäen selälleen ja aloin nussimaan häntä sukkisten päältä. En ehtinyt kuin pari työntöä kun hän alkoi kiemurella ja veti sukkikset alemmas ja niiden perässä meni pikkarit. Hän kiuskasi, hiljaa nussi mua. Olin ihmeissäni ja samalla onnessani. Olin saanut hänet tekemaan aloitteen nussimisesta joten nyt saisin nussia tätä unelmieni rouvaa luvan kanssa. Autoin Heliltä sukkikset pois, nostin hametta ylemmäs ja työnsin kieleni Helin yllätykseksi hänen pillunsa. Ihana suolainen maku täytti suuni ja aloin tyydyttämään tätä naista suullani. Nuoleskelin nipukkaa, työnsin kieltäni sisään ja imin hänen klittaa, tuon naisen vittu oli nyt minun. Sain Helin jo entistä himokkaammaksi sillä hän otti rintansa esiin ja alkoi hieroa niitä. Jatkoin vielä hetken ja aloin asettautumaan hänen jalkojensa väliin. Heli hymyili hurmaavasti ja pyysi taas, nussi mua. Työnsin kulliani ensin aivan huulille, Heli kohottautui katsomaan miten kullini oli menossa hänen sisäänsä. Pari kertaa kevyesti kosketin kyrvän päällä tämän kiimaisen rouvan pillun huulia ja sitten työnsin sen hitaasti sisään. Hän seurasi katsellaan ja oli tyytyväisen näköinen. Aloin aivan hitaasti naimaan tätä naista. Joka työnnöllä vähän syvemmälle, katsoin miten Helin pystyt rinnat heilahtelivat. Hetken päästä alkoi kuulumaan tyytyväistä hyminää ja huokauksia. Sanoin Helille että hänellä on herkullinen pillu, hän oli tyytyväisen näköinen.

Kostean vitun litinä täytti hotelli huoneen, sängyn pääty hakkasi seinää vasten. Kumarruin väilliä ottamaan nännin suuhuni ja imin sitä, hyvälin kielellä. Hetken päästä hän pyysi päästä päälleni, ratsaille, minun unelmani! Hän asettui hajareisin päälleni, nosti hametta, näin oikein kunnolla hänen karvaisen vittunsa jota oli vain vähän siistitty. Hitaasti hän upotti kullini sisäänsä, otti hameensa helmasta toisella kädellä kiinni ja toisella rinnastani. Katsoin hänen rintojaan kun hän alkoi ratsastavan liikkeensä. Otin toisen rinnan hyväilyyni ja toisella kädellä puristin häntä kunnolla pakarasta. Se sai häneen lisää intoa. Heli alkoi kiihdyttämään tahtia ja näin miten kiihko oli vallannut tämän niin hillityn oloisen naisen. Hänen voihkinansa voimistuivat ja olin itsekin aivan lähellä laukeamista. Heli hidasti tahtia ja sanoi minulle, ihana iso kulli sulla. Hetki tämän jälkeen laukesin, Heli jatkoi ratsastamista vielä hetken vaikka kullini oli jo alkanut jo kutistua. Viimein Heli nousi päältäni, samoin kortsuni joka oli irronnut jo ratsastuksen alussa. Heli kävi viereeni makaamaa pillu spermaa valuen. Otin kortsuni hänen vitustaan pois. Paljaalla tuntuu paremmalta kuului Helin suusta, hänen sormet vaeltelivat rinnoilla ja katsoin miten hän tyydytti itseään minun vieressäni. Hetken päästä hän laantui ja jäi raukeana makaamaan vierelleni sängylle.

Katselin ihaillen tuota naista, halusin nussia häntä pian uudestaan. Kehitin ajatusta päässäni jossa hänellä olisi jalassa pelkät sukkikset ja työntäisin kullini sukkisten läpi hänen pilluunsa tai perseeseen. Mielessäni käväisi myös mitähän vaatteita hänen matkalaukustaan löytyisi.

Jatkoa seuraa…

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET