Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Gay-tarina
Kirjoittanut:
joannah6
Kategoria: Homo / Transvestiitti / Naistenvaatefetissi

 


Olen 29 vuotias mies ja minun oli tehnyt munaa jos pitemmän aikaa ja leikkiä naista. Kerran kun olin ostanut lenkkimakkaraa kaupasta ja kotio päästyäni kiihottuneena riisuin itseni alasti ja puin päälleni minihameen ja korkokengät sekä peruukin ja avasin lenkkipaketin ja menin olohuoneeseen. Leikin että mies istuu sohvalla ja asetin lenkkimakkaran pystyasentoon sohvalle ja menin itse kontilleni eteen. Hyväilin makkaraa ja tunsin kuinka munani heräsi tuosta kiihotusesta ja aloin nuolemaan sitä.

Olin niin kiihoittunut että haein toisen makkaran. Menin samaan asentoon sohvan eteen, nostin minihametta ylös ja työnsin toisen makkaran kiihottuneeseen pyllyyni samalla imien edessäni ihanast isojottavaa makkaraa. Olin niin kiihottunut etten huomannut että kaverini oli tullut sisään koska ovi oli jäänyt minulla auki..takaovi. En huomannut yhtään mitään kun minihameeseen ja korkokokenkiin pukeutuneena imimin ja työnsin toista makkaraa pyllyyni että kaverini huomasi sen ka katseli. Kun ´huomasin sen niin hämmennyin edelleen kiihottuneena. Huomasin kaverini verkkareissa kivan pullotuksen ja kysyin että alkoiko seisomaan. Hän meni vaikeeksi mutta sanoin hänelle että tule tänn sohvalle istumaan..hän tuli hiukan vaikean oloisesti mutta sanoin että älä ujostele..rohkeasti vain.

hän istuin sohvalle ja kyykistyin hänen eteensä..kosketin hänen housujensa pullottavaa kohtaa ja huomasin ilokseni että kaverillani oli aika iso vehje :) Kiihotuin lisää ja otin ison kalun esiin ja koskettelin sitä ja kysyin kaverilta miltä tuntuu. Hän vastasi että hyvältä..menin lähemäksi ja otin kalun suuhunu ja aloin imeä ja nuolla..kaveri voihki nautinnosta..nuolin ja imin varmaan puolituntia koska halusin niin munaa..kysyin kaverilta että haluisiko hän naida minua minihameen alle peppuun ja ilokseni hän suostui..menin sohvalle ja pyllistin hänelle ja voi tuota nautintoa kun hän tuonsi ihanan kalunsa sisääni..huomasin kyllä että hän on hyvä noissa hommissa. voihkin ja pyysin että mentäisiin sänkyyn..me menimme ja menin selälleni sängylle ja nosti njalat ja sanoin kaverille että nai minua kunnolla. Hän taas alkoi naimaan minua ihanasti ja voi tuota kiihotusta mikä minut oli vallannut.

Sanoin siinä kaverille että olisi ihanaa saada kahta munaa samaan aikaan. Kaveri tunnusti että hän on homo ja hänellä olisi pari homokaveria joille voisi soittaa ja kysyä. Sanoin että soita äkkiä. Hän meni soittamaan ja jonkin ajan kuluttua minun luo saapui toinen mies :) Menin häntä vastaan edelleen korkokengissä ja minihameeseen sonnustautuneena ja peruukki päässä ja kun menin niin huomasin että hänellä alkoi pullottamaa nedessä. Hyväilin kädelläni hänen löysien farkkujen etumusta ja suutelin häntä suulle ja sanoin tule sänkyyn. Kun pääsimme sänkyyn kysyin mitä haluisitte tehdä minulle..ihan mitä vain kuhan äkkiä saisin lisää kalua ja kunnolla. He halusivat että toinen nai minua peppuun ja toinen suuhun. Voi tuota tunnetta kun ihana kova kalu uppoaa märkään pyllyyni ja suuhuni. Aloin hyväilemään omaa kovaa kaluani samalla ja tunsin kuinka kohat tulisin. Kaveri sanoi että hänkin tulisi kohta ja myös toinen sanoi ettei kestä kauaa vaikka juuri tuli..taisi poika olla puutteessa :) Sanoin että tule naamalleni ja kaverille että vaikka peppuuni jos haluaa ja näin he tekivät..se oli ihanaa. Suutelin molempien kalua vielä päätteeksi ja snaoin että joskus uusiksi :)

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET