Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Fantasiointia
Kirjoittanut: Malaria
Kategoria: Eroottinen seksifantasia



Suutelisin sun kaulaa, vähitellen laskeutuisin alas päin ja näykkisin sun kylkiä matkaten sun kovenevaa kullia kohti.Avaisin hitaasti vetoketjun farkuistasi ja työntäisin käteni sepaluksestasi ja tunnustelisin tykyttävää elintäsi himoiten.

Avaan housunnapin,sitten vyönsoljen ja esiin työntyy himottava kyrpäsi.Kokeilen sitä ensin kieleni kärjellä, sitten otan terskasi huulieni väliin kiusoitellen.Alan maistella sitä tutkiskellen ja se maistuu kiimaiselle.

Housuni alkavat kostua kun kuvittelen kuinka hyvältä se tuntuisi sisälläni.Nuolen vielä ihanaa isoa terskaasi ahnaasti ja samalla toinen käteni hapuilee kiveksiäsi.Puristelen ja alan imeä kovemmin samalla voihkien kiimaisesti.

Otat minua tukasta kiinni ja alat työnnellä kasvojani kohti kyrpäsi juurta.Katson sinua silmiin samalla kun otan koko komeuden kurkkuuni.Pyydän sinua ottamaan minut takaapäin.Ensin polvistut ja työnnät yhden sormen märkään pilluuni.Voihkaisen nautinnosta.Varovasti tunnustelet ja työnnät toisenkin sormen sisääni.

Kuumottava pilluni tuntuu tiukalta sormiesi ympärillä.Huomaat että haluan kullisi sinne ja siirrät minut rajusti keittiön pöytää vasten.Työntelet ensin vain tykyttävää terskaasi pilluni suulle.Loputtomalta tuntuvan odotuksen jälkeen saan koko komeuden sisääni, ja nyt jo melkein huudan kiimasta.

Alat työnnellä kyrpääsi ensin hitaasti mutta määrätietoisesti sisääni.Sitten kiihdytät tahtiasi ja alan voihkimaan toden teolla. Olemme molemmat lähellä huippua.Alan hieromaan omaa klitoristani ja kohta tunnen orgasmin alkavan ravistelemaan kehoani.Tämän huomatessasi vetäydyt minusta ja siirryt eteeni punainen kyrpä pystyssä, otan sen suuhuni,imaisen sitä ja tunnen kuinka lämmin sperma täyttää suuni. Nielen kaiken kiitollisena.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET