Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Ensimmäinen hieronta
Kirjoittanut: PoikaystäväX
Kategoria: Tositarina

 

 
Olin toista kertaa luonasi yökylässä. Olimme jo edellisenä viikonloppuna panneet mutta kovassa kännissä …..

Herään aamulla ja ihmettelen, mikä maa, mikä valuutta, taas krapula.

Ai niin, olimme olleet juhlimassa eilen illalla. Kuulostelen varovasti kroppani tunnelmia. Olo on onneksi ihan hyvä. Vain pieni krapula.
Katsahdan viereeni, etkä ole sängyssä.

Pesuhuoneesta kuuluu kolistelua ja suihkun veden kohina. Sinä oletkin jo herännyt ja mennyt aamupesulle, siihen varmaan itsekin heräsin.
Makailen sängyllä ja kuuntelen kun läträät pesuhuoneessa. Ei sitä näin suhteen alussa kehtaa rynnistää samaan suihkuun, joten odottelen kohteliaasti omaa vuoroani.
Hetken päästä sammutat suihkun ja tulet makuuhuoneeseen pyyhe ympärilläsi.

Olet seksikkään näköinen märissä hiuksissa. Hymyilet posket punaisena loistaen.

Toivottelen hyvät huomenet ja kysyn pyyhettä lainaa. Kaivat kaapistasi pyyhkeen ja heität sen minulle, suihkaisen pikaisesti vessaan.
Heppi hiukan aamukrapulassa, turpeana kuseksin lorotellen pönttöön ja huomaan pyykkikorin päällä pikkuhoususi. Jalkovälin kohdalla on pieni sievä, tumma viiva.
Mukava kiihotuksen vihlaisu tuntuu vatsassa. Tuijotan alushousuja hetken ja mietin kehtaisinko koskea niihin. Kiusaus on suuri, otan pikkarit käteen ja nuuhkaisen niitä, aaah , taivaallinen tuoksu.

Menen suihkuun rauhoittumaan ja yritän saada seksikkäät tuoksuvat pikkuhousut pois mielestä. Mietiskelen edellisen illan tapahtumia. Mitään ihmeellistä ei ollut tapahtunut ja hauskaa oli ollut yökerhossa……
Aikani läträttyäni, sammutan suihkun ja kuivailen itseäni peilin edessä. Naama on vähän krapulaisen näköinen ja suussa maistuu vanha viina.

Ihmettelen millä saisin pestyä hampaat kun ei ole omaa hammasharjaa, no hampaat jää pesemättä.

Kun tulen ulos, touhuilet yhä makkarissa pyyhe ympärilläsi.

Menen sängylle makoilemaan, levitän pyyhkeen päälleni ja katselen kun vaeltelet edestakaisin.

Viimein rauhoitut ja riisut pyyhkeen ja tulet kiehnutellen kainalooni ja laitat pääsi olkapäälleni ja pienen kätesi rintakehäni päälle. Kätesi kosketus rinnalla tuntuu hyvältä ja menen kananlihalle. Painan sinua tiukemmin itseäni vasten. Olo on rakastunut ja onnellinen.

Makoilemme ja sinä leikittelet sormellasi rinnan päällä. Nännit kovettuvat ja menen vielä enemmän kananlihalle. Kosketuksesi tuntuu jo kiihottavalta. Suutelet kaulaani ja nostat toisen jalkasi minun jalkojeni väliin, levittäen sillä reisiäni levälleen. Työnnät kieltä korvaani. Heppi herää kuin salamaniskusta ja ponnahtaa jäykäksi jalkaasi vasten. Yritän kääntyä kyljelleen sinuun päin ja suudella, mutta pysäytät minut ja painat takaisin selälleen.

Sanot, - ”En ole koskaan nähnyt että kalu jäykistyy noin nopeasti. Anna mun hoitaa sua”

Suostun, pienen vastustelun jälkeen koska olin ajatellut heti seksiä. Rentoudun ja laitan silmät kiinni.

Nouset ja otat yöpöydältä rasvapurkin. Nostat pyyhkeen pois päältäni katsot jäykkänä sojottavaa heppiäni. Jostain syystä minua alkaa vähän ujostuttamaan. Tämä on ensimmäinen kerta kun makaan valoisassa huoneessa, heppi pystyssä, sinun katsellessa yläpuolelta alastonta kroppaani. Tunnen kuinka vatsanpohjassa lentelee pieniä perhosia.
Tulet viereeni kyljelleen ja pujotat jalkasi tiukasti minun reisieni ympärille. Tunnen olevani kuin pihdeissä. Tilanne on ihan uusi ja se kiihottaa minua. Varsinkin tunne ja ajatus sinun upeista sääristä, jaloistasi reiteni ympärillä kiihottaa paljon. Olit edellisenä iltana ollut hameessa, mustissa sukkahousuissa ja korkokengissä. Tosi seksikäs!

Lasket pääsi rintakehoni päälle ja pursotat rasvaa jäykän hepin päälle. Puristaudut tiukasti minua vasten. Tunnen kuinka pimppasi karvoitus koskettaa ja kutittaa reittäni.
Sydän hakkaa toista sataa ja heppi sojottaa kivikovana. Enpä ole ennen tällaista ”sidontaa” kokenut.

Puristat pienen kätesi hepin ympärille ja levität rasvan koko varren matkalle. En ole myöskään koskaan ennen kokeillut hierontaa rasvan kanssa ja hätkähdän kuinka ihanalta se tuntuu.
Hierot heppiä ensin hitaasti, esinahan liikkuessa edestakaisin vartta pitkin. Loputkin ujostelustani katoaa ja vajoan nautinnolliseen horrokseen. Huohotan ääneen ja nautinto pakottaa lantioni liikkeelle. Työntelen heppiä rytmikkäästi kättäsi vastaan.
Kidutat minua piinallisesti hieromalla vartta tosi hitaasti koko matkalta. Jatkat hidasta hierontaa pitkään ja teet sen niin hitaasti ja hellästi, että estät jo laukeamispisteessä olevaa heppiä purkautumasta. Vääntelehdin nautinnosta. Yritän kiihdyttää kätesi vauhtia nostelemalla lantiota tiuhempaan tahtiin. Et anna minun kuitenkaan purkautua vaan jatkat ja jatkat hellää hierontaa. Viimein, pitkän ja kiduttavan nautinnollisen hivelyn jälkeen, kun päässäni sinkoilee jo salamoita, nouset ja siirryt reisieni väliin ja puristat kätesi tiukemmin hepin ympärille ja alat runkata minua kovemmin.

Jännitän vartaloni jäykäksi ja valmistaudun laukeamaan. Muutama nautinnollinen voimakkaampi hieraisu ja ihana, pelastava räjähdys tuntuu palleissa. Heppi sykkii rytmikkäästi ja sperma lentää upealla kaarella vatsalleni.

Olen taivaissa ja tärisen ja vapisen orgasmin voimasta. Onneksi säälit minua ja hellität hieman otetta, hierot heppiä hellästi ja pumppaat loputkin spermat ulos palleistani. Ihania värinöitä kulkee pitkän aikaa pitkin vartaloani.
Nouset ylös ja kierähdät sängylle selälleen makaamaan.

Otan pyyhkeesi ja pyyhin spermat pois vatsaltani, käännähdän kyljelleni sinuun päin ja tulen vuorostaan sinun kainaloon köllimään. Laitan käteni pimpillesi. Pimppa on ihan märkä. Sivelen ihan hellästi. Levität jalkojasi ja otat kalustani kiinni ja hoidamme toisiamme. Kalu jäykistyy uudestaan, olet ihan märkä, nousen päällesi jalkojesi väliin, levität reitesi ja nostat jalat vyötärölleni, työnnyn pimppiin ja alan työnnellä ihan hitaasti, voihkit allani, yrität pyörittää kädelläsi klitorista.
Sanon ”Ei vielä, nautit vaan”

Työntelin ainakin puoli tuntia hitaasti. Suutelimme ja voihkit ja huohotit. Suutelin kaulaasi ja kuiskasin korvaasi - ”Nyt”
Veit kätesi klitorikselle ja aloit pyörittää. Kätesi vauhti kiihtyi ja aloit voihkia äänekkäämmin. Työntelin voimakkaammin kalua pimppiin. Hetken päästä huusit ”AAAAAAAAAHHHHH” ja työnsin yhä voimakkaammin. Vääntelehdit allani kun laukesin pimppiisi ja melkein putosin päällesi huohottamaan.

- ”Voi taivas mikä pano” sanoit
- ”Niinpä!”

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa