Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Ensimmäinen
Kirjoittanut: TyTsy^

Kategoria: NeitsyysEnsimmäinen tarinani, jonka tuon julkiseksi. Antakaa anteeksi pitkäveteisyys. :)

ENSIMMÄINEN

”Ja sitten teette..” ..En pystynyt keskittymään yhtään opettajaan joka yritti jotain selittää, mietin jotain ihan muuta, autopuolen miesopettajaa. Sen vahvan näköiset kädet.. Vahvat kasvon piirteet.. Vaaleat hiukset.. Ah, voi sitä näkyä.. Kellot soivat tunnin päätteeksi. Tulin luokasta viimeisenä ulos, jäin istumaan käytävälle ja odottamaan seuraavan tunnin alkua.

Taas mieleeni tuli tuo taivaallinen autopuolen miesopettaja. Minua olisi varmaan pidetty hulluna jos olisin ilmaissut mielipiteeni siitä, pitivät minua jo muutenkin omituisena, en tiedä miksi, sen takia minulla ei ollut edes kavereita. Mietin miltä tuntuisi suudella niitä taivaallisen ihanan näköisiä huulia, miltä tuntuisi koskettaa sen vaaleita hiuksia, miltä tuntuisi koskettaa hänen vahvan näköisiä käsivarsiaan.. Yritin koota ajatukseni ja ajatella jotain muuta, mutta en onnistunut.

Päätin lähteä kiertelemään ja katselemaan, jos vaikka näkisin sen ihanan miesopettajan. Kävelin yläkertaan ja näin sen, se puhui jonkun toisen oppilaan kanssa.. ”Sopiiko jos teet sen uusintakokeen vaikka..?” En jäänyt kuuntelemaan enempää vaan käännyin ympäri ja menin takaisin alakertaan. Mietin huomasiko mies tuijotukseni, joka vaelteli pitkin hänen vartaloaan. Tunsin itseni melkein kiihottuneeksi pelkästä näkemisestä. Samassa kello soikin seuraavan tunnin alkamisen merkiksi..

Lopulta koitti viimeinen tunti, matikkaa.. Laskin innoissani, ajatukset matikassa, koska se oli lempikouluaineeni. Yhtäkkiä oveen koputettiin, opettaja avasi sen, ja sielä oli se ihana miesopettaja. Tunsin kuinka katseeni nauliutui hänen silmiinsä, ja huomasin myös että hän vastasi tuijotukseeni. Yhtäkkiä kuulin kun opettaja sanoi ”Mira, Arilla olisi sinulle asiaa.” Ari siis oli tämän jumalaisen opettajan nimi. Nousin pulpetistani ja kävelin hämilläni käytävälle, vedin oven perässäni kiinni. Ari katsoi minua hetken ruskeilla silmillään, ”Minä huomasin sinun viipyilevän katseesi.” Tunsin kuinka puna kohosi kasvoilleni.. ”Siksi haluan että otat tämän.” Hän ojensi kätensä ja antoi minulle lapun. Ari vilkaisi vielä ympärilleen ettei ketään olisi näkemässä, ja tuikkasi pusun poskelle. ”Heippa, ja toivottavasti nähdään!”

Ari jo käveli pois enkä ymmärtänyt mitä hän tarkoitti, sitten muistin lapun ja luin sen, ”Tule luokseni tänään klo 17, osoitteeseen Puistotie 7, minun luokseni. Ari.” Luin monta kertaa tekstin ennen kun ymmärsin sen sisällön. Totta se oli, se ihana miesopettaja oli kutsunut minut luokseen. Palasin takaisin luokkaan. Sain osakseni outoja katseita mutta en välittänyt niistä.

Tunnit tuntuivat menevän niin hitaasti, kunnes kello oli kahtakymmentä vaille viisi. Huikkasin äidilleni, että menen kirjastoon, vaikka valehan se oli. Tuntui että vatsanpohjassani oli ainakin miljoona perhosta.

Vihdoin ja viimein olin päämäärässäni. Olin saapunut ison omakotitalon pihaan. Katselin vaikuttuneena hetken ovea, kunnes uskalsin painaa ovikelloa. Ari tulikin melkein heti avaamaan oven, ”Hei, sinä tulit. Tule toki sisään ettei tarvitse pihalla palella.”

Riisuin takkini naulakkoon, ja Ari ohjasi meidät melko suureen olohuoneesen. ”Anteeksi tämä pieni sotku, mutta tälläistähän kaikkien poikamiesten asunnossa on.” Ari oli siis vapaa. Hän käski minun istua sohvalle. ”Haen meille vähän juotavaa ja pikkupurtavaa.” Katselin ympärilleni ja mietin että täällä oli minusta kuitenkin melko siistiä. Pian Ari saapui tarjottimen kanssa olohuoneeseen. Hän laski tarjottimen pöydälle ja istui itse viereeni. ”Ota siitä mitä haluat.” En pystynyt syömään mitään, ainakin siltä se tuntui. Otin vain hiukan juomista, koska oli hirveä jano.

Juteltiin niitä näitä, ja Ari myönsi että oli katsellut minua jo jonkin aikaa sillä silmällä, mutta ei ollut ennemmin uskaltanut tehdä minkäänlaista aloitetta. Ammattinsa vuoksi. Mutta oli sen kuitenkin sitten tehnyt. Tunsin itseni vaivaantuneeksi, mutta kuitenkin niin iloiseksi. Ari nousi laittamaan musiikkia.

Pian hän istui takaisin viereeni, ja lähemmäs, reitemme melkein jo koskettivat toisiaan. Ari hetken tuijotti minua silmiin, ”sinä olet niin kaunis”, laittoi kätensä niskani taakse ja toi kasvojaan lähemmäksi. Tunsin lämpimän hengityksen kasvoillani. Pian tunsin myös kuinka Arin huulet painautuivat omiani vasten, tunsin vieraan kielen suussani.. Vastasin ensin ujosti suudelmaan, pian vähän rohkeammin. Pian myös tunsin Arin vahvat kädet paitani alla. Se tuntui niin taivaallisen hyvälle. ”Eihän sinua pelota?” Ari kysyi. Vastasin suudelmalla kysymykseen. Ari tajusi kyllä.

Vaikka ehkä tämä vähän pelotti, olihan tämä ensimmäinen kerta kun olen miehen kanssa näin lähekkäin. Ari nosti minut hajareisin syliinsä, ja suuteli. Tunsin jo kuinka aloin kostua. Tunsin itseni jo melko kiihottuneeksi. Nousin seisomaan ja otin paidan pois päältäni, riisuin myös farkkuni. Ari teki saman perässäni. Arilla oli vahvat käsivarret niin kuin olin kuvitellutkin. Suutelimme, tunsin kuinka Arin käsivarret liukuivat alaspäin, pikkuhousuihini, löysi karvoitukseni.. Se tuntui niin hyvälle että voihkaisin äänen. Ari nosti minut syliinsä ja kantoi makuuhuoneeseen ja laski sängylle.. Ari otti pikkuhousuni ja rintsikkani pois ja heitti ne lattialle. Pian tunsin kun Arin sormi livahti kosteaan sisääni, en voinut voinut taas muuta kun voihkaista ääneen. Ari työnsi sormiaan välillä voimakkaammin ja välillä hellemmin sisääni. Se tuntui niin taivaallisen hyvältä. Pian hän taas suuteli minua ja kosketteli rintojani. Huomasin kuinka Arin penis oli kohonnut kauniisti pystyyn, käskin Arin mennä selälleen sängylle. Otin hänen bokserinsa pois. Ihastelin hetken sitä kaunista näkyä, kunnes tartuin siihen, nuolin sitä ja tein kädelläni edestakaista liikettä. Ari tuntui nauttivan kaikesta. Pian hän kaivoi kondomin yöpöydän laatikosta ja asetti sen peniksensä päälle, käänsi minut selälleen, levitti jalkani.. Ensin hän kiusotteli hetken, liu’utti penistään häpyhuulillani, kunnes upotti sen hellästi minuun. Voihkaisin, se tuntui niin hyvälle, eikä edes sattunut. Ari jatkoi rytmikkäästi, vakoni oli niin liukas, että litisi.

Käskin Arin mennä selälleen, istuin ja hänen peniksensä päälle ja rupesin ratsastamaan. Ari ohjaili minua lantiolta. ”Vielä.. Vielä..” Ari huohotti. Tunsin kuinka pilluni alkoi sykkiä pikkuhiljaa, näin myös Arin kasvoilta että myös hän tulisi pian. ”Nyyt….”. Laukesimme yhtä aikaa, se tuntui taivaalliselta, vakoni sykki ja kiristyi Arin peniksen ympärille. Kumarruin suutelemaan Aria. Laskeuduin Arin päältä hänen viereensä. Hän nousi otti kondomin pois ja laittoi roskiin.

Sitten tuli takaisin viereeni. Ari silitti hiuksiani, ”Se oli ihanaa, kiitos Mira.” Siihen me nukahdimme, lähekkäin ja tyydytettyinä.

Heräsin kuitenkin pian ja tajusin että minun pitäisi olla jo kotona! Annoin Arin nukkua, nousin hitaasti sängystä, keräsin vaatteeni ja puin. Etsin kynän ja paperia. Kirjoitin Arille viestin, ”Piti lähteä kotiin. Enkä raaskinut herättää sinua. Otetaan joskus uusiksi. Mira” Raapustin vielä puhelinnumeroni paperille. Jätin lapun keittiön pöydälle ja lähdin kotiini.. Matkalla mietin kaikkea sitä tapahtunutta.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET