Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Eka siemensyöksy 1
Kirjoittanut: [TAXX]
Kategoria: Poikuuden menetys

 

 

Kaverin pikkusisko Heidi on siitä hyvä muija, että se hankki kaverille aina kaikki tytsyt, oikeesti. Kun kaverilla menee bänks tyttiksen kaa, pikkusisko hankki sille uuden, jonkun oman hyvän kaverin tai jonkun samasta koulusta, tai jonkun oman ystävän ystävän. Kaverini ei oo ollu koskaan sinkkuna varmaan viikkoa pidempään.

Pari kertaa seurusteltiin kaverin kaa samaa aikaa tytön kaa kimpassa. Kimppapariskunta! Oli Ismo ja sen tyttis, ja mä olin Ismon tyttiksen parhaan ystävän kans samaan aikaan. Olin kuitenkin loppujenlopuksi aika kokematon tyttöjen kanssa, mutta halu kokeilla kaikkea tyttöjen kans oli kova.

Ismo oli jo päässyt neitsyydestä eroon. Se oli harrastanut seksiä ainakin parin muijan kanssa ja oikeesti, ainaki kaks muijista oli ollu sitä parin vuotta vanhempia. Se oli täysin pikkusiskon ansiota, että Ismolla naisia riitti.

No toi ei oo tän kertomuksen pointti, vaan se Ismon pikkusisko. Aina iloinen, kiva, valtavan sosiaalinen, nätti, pylly kuin potkupallo, pyöreä.

Melkein joka perjantai tai lauantai ilta ilmoitin mutsille, että menen Ismolle yöksi. Ja niin polkasin mopon käyntiin, vaikka ei ollu vielä edes ikää, mutta sain ajaa mopolla kun menin pieniä sivukujia pitkin ja suuntasin kohti rantaa. He nimittäin asuivat rannassa, todella upeessa kakskerroksisessa omakotitalossa.

Alakerta oli varattu v a i n vanhemmille. Olohuoneeseen meillä e i ollu asiaa muuta kuin silloin kun kävi vessassa tai ku ne ei ollu kotona. Alakerrassa oli olohuone, keittiö ja vanhempien makuuhuone. Yläkerrassa oli sisarusten makuuhuoneet ja vierashuone, missä oli tv, videot, sänky ym. Käytäntö oli, että aina niille tultiin yöksi. Ne ei menny muualle yöksi melkein koskaan. Ne oli rikkaita ja siellä oli vapaata olemista, ei pingotettu turhaan. Yläkerrassa saatiin rauhassa katsoa videoita, tilata pitsaa, olla omissa oloissa.

Kuten kerroin, pikkusisko Heidi hankki aina kaverille tyttöystävät, mutta silloin hän ei vielä itse seurustellut juurikaan pidempiä aikoja kenenkään pojan kanssa vaikka halukkaita olisi varmasti ollut. Varsinkin vanhemmat kundit yritti sitä aina. Vakio kokoonpano viikonloppuisin oli se, että Ismo oli oman tyttiksen kans ja minä ja pikkusisko Heidi oltiin siinä vain vähän niin kuin mukana, seurusteltiin, ei kuitenkaan yhdessä, paitsi kun kerran......

Yks viikonloppu se alkoi! Niide porukat oli pois yötä tai oliko ne ravintolassa? en muista. Kuitenkin oltiin keskenämme, minä, pikkusisko Heidi, Ismo ja sen hetkinen tyttis Virpi. Minä ja Ismo nukuttiin aina Ismon huoneessa. Ismolla oli oma sänky ja mulla toisella seinustalla kaks patjaa päällekkäin lattialla. Oli jo ihan yö ja oltiin kaikki yöasuissa. Mä ja Ismo pelkissä alkkareissa ja tytöillä oli yöpaidat. Virpi tuli pikkusiskon kanssa meidän huoneeseen koska Ismo ja Virpi halus tietenkin,,, no tiedätte mitä! Virpi ja Ismo menivät heti samaan sänkyyn ja alkoivat pussailla, joo siihen oli jo totuttu, mutta sitte pikkusiskokin tuli yhtäkkiä, vähän epäröiden, mutta tuli kuitenkin mun kans samalle patjalle. Yllätys oli melkoinen ja lamaannuin hetkeksi eikä Heidikään tehnyt mitään, makasimme vaan hiljaa vierekkäin. Mutta kun kuuntelimme hetken Ismon ja Virpin suudelmien märkiä litsahduksia toisesta sängystä, rohkaistuimme meki ja aloimme vähän pussailla.

Aluks ne oli vaan pieniä pusuja. Sitten tunsin Heidin pienen pehmeän kielen huulteni välissä ja aloimme nuolla toisten kieliä. Tuntu uskomattomalta. Nannapamppu jäykisty ja jämähti ihan kovaksi. Se oikeesti värisi niin kuin viisari ku oli niin kova ja jäykkä. Värinä vaikutti hengitykseen ja hengityksestäkin tuli värisevää ja katkonaista. Heidi tunsi sen että nautin ja aloimme pussata entistä kiihkeemmin.

Mun käsi alkoi hamuta Heidin yöpaidan helman alle ja sitte pikkupöksyjen sisään. Alakerta oli hennon karvoituksen keskeltä pehmeä ja lämmin. Heidi värähteli kun sormi liikkui pimpsan vaossa edestakaisin ja alas mennessään keskisormi upposi joka kerta syvemmälle pimpsan reikään. Kosketuksista kiihottunut Heidikään ei jäänyt toimettomaksi vaan tunsin käden vatsallani ja se kulki hitaasti, kuin lupaa kysyen alaspäin, kunnes saavutti alushousujeni kuminauhan, ja raotti sitä ja käsi meni sisään. Hengitystä pidätellen odotin ku käsi kosketteli karvoitusta tunnustellen ja hakeutui sitten nannapampun varteen kiinni. Kosketus oli jotain niin mahtavaa mitä en ollut ennen kokenut. Varpaani puristuivat kippuraan kun käsi ja sormet koskivat paisunutta terskaa. Se tuntu ihan järjettömän hyvältä, enkä voinu pidätellä kauaa vaikka kuinka yritin, oikeesti yritin. Vartalo alkoi tahtomattani jännittyä ja orgasmi vain lähti tulemaan, enkä voinut sitä estää. Siemennesteet tulivat housuihin ja Heidin kädelle. Kuvittelin, että se oli valtavan noloa, mutta ei hän siitä välittänyt vaan jatkoi vaan nannapampun hieromista.

Seisokki ei laskeutunut ollenkaan kun hän jatkoi koskettelua. En oikein tiennyt miten toimia kun hän ei lopettanutkaan orgasmiin. Pääni oli orgasmin jäljiltä sekasin ja avasin silmiäni. Näin hämärässä huoneessa kuinka Ismo ja Virpi olivat toisessa sängyssä ihan kokonaan peiton alle hautautuneena ja peitto kohoili keskeltä ja liikkui levottomasti. Ne kai pani siellä ihan oikeesti. Itse olin vielä neitsyt.

Suljin uudestaan silmät ja aloin vaa nauttia Heidin käden kosketuksesta. Orgasmin jälkeen sain itselleni uutta itsevarmuutta ja hieroin taas Heidin pimpsaa. Se oli kuumennut vielä enemmän ja reikä tuntu limaiselta. Työnsin Heidin pikkuhousuja pois jalasta ja kun hän tajusi sen, hän teki minulle samaa. Saimme laskettua toisten housut polviin. Kuljetin käden yöpaidan alle rinnoille. Heidillä oli tosi kiinteät kahvikupin kokoiset tissit. Kun koskettelin niitä käsin, Heidi painautui tiukemmin minua vasten ja hieroi nannapamppua voimakkaammin. Se alkoi taas väristä kun Heidi liikutti esinahkaa terskan päällä kätensä sisällä. Ajattelin, että nyt tai ei koskaan. Käännyin Heidin päälle ja painoin polvella jalkoja auki ja potkin pikkuhousut nilkkoihin. Just kun olin pääsemässä itse asiaan, Heidi työnsi mua pois ja käänsi mua takaisin viereensä. Heidi laittoi kädet kaulani ympärille ja tuli ihan nenä kiinni nenään ja kuiskasi ''Mä oon vielä neitsyt.'' ''En mäkään ole vielä ollu kenenkää kans'' kuiskasin takaisin. Heidin hengitys tuntu kuumalta ja huohotimme suut vastakkain. Nannapamppu värisi yhä kovana ja poskia kuumotti. Halusin päästä Heidin sisään. ''Mä voin ottaa sulta suihin'' Heidi kuiskasi yllättäin.

Olin pornofilmistä ja lehdistä nähnyt kun nainen ottaa miehiltä suihin, mutta todellakaan ei omakohtaisia kokemuksia asiasta ollut. Heidi nousi istumaan ja laittoi peiton päälleni ja meni sinne alle haarojeni kohdalle. Peiton alla se otti nannapampusta kädellä kiinni ja laittoi sen suuhunsa. Ulahdin lähes ääneen sitä tunnetta kun tunsin Heidin huulet pampun ympärillä ja sitä kun kieli liikkui edestakaisin terskalla. Lantio alkoi käännellä sivulle ja vatsalihakset jännittyivät. Heidi imi ja nuoli nannapamppua niin, että pallit rutistuivat kasaan. Vatsanpohjaan levisi kuuma jännitys ja puristin kädet nyrkkiin. Jos ei hän heti lopettaisi niin laukeaisin samantien. Heidi ei lopettanut vaan imi terskaa voimakkaasti niin kuin tuttia. Nannapamppu vavahteli ja alkoi taas rytmikkään sykkimisen. Spermat tuli suoraan Heidin suuhun. Kuulin kuinka hän nielaisi pari kertaa ja sitten kuului ''Yöääk'', Heidi yökkäytti pari kertaa ja otti kiireesti munan pois suusta. Kuulin ja tunsin peiton alta kun hän sylki spermaa huultensa välistä päälleni. Munaa kuumotti ja minua hieman hävetti kun päästin sen lastin Heidin suuhun, mutta en pystynyt pitämään.

Heidi tuli pois peiton alta ja odotin josko hän sanoo jotain tai on suuttunut, mutta ei. Hän tuli viereeni ja makasimme peiton alla toisiamme vasten vartalot tiiviisti yhdessä. Kuuntelin kun Ismon sänky narahteli. Vilkaisin siihen suuntaan, peitto kohoili rytmikkäästi ja Ismo ja Virpi nauttivat siellä toisistaan ihan kunnolla. Heidi kuiskasi mulle, ''Ne panee'', ja meitä molempia se hymyilytti.

Seuraavana aamupäivänä Virpi tuli kysymään multa yllättäen ''Haluaks alkaa Heidin kaa?''. Kyllä se mulle sopi ja Ismoakin se vaan hymyilytti, ''Systeri taitaa olla rakastunu suhun'' se sanoi ja taputti kädellä hartialle. Niiden porukat oli jo kotona, mutta me saatiin jäädä vielä toisekskin yöksi jos mun vanhemmat antaa luvan. Soitin äidille ja pienen neuvottelun jälkeen se sopi................

jatkuu jos niin haluatte?!?!

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET