Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Bi-naiset, sukkahousut
Kirjoittanut:
Adores
Kategoria: Jalkafetissi / sukkahousufetissi

 

 

Seison kotiovellasi valmiina soittamaan kello, kun jo avaat oven.. olet ollut katsomassa tuloani!!! Nauramme molemmat ja pyydät minua astumaan sisään, minkä mielelläni teenkin. Olen tulossa suoraan töistä, joten puseroni ja hameeni ovat vähän ryppyiset. Suoristaaksesi vaatetukseni pyyhkäiset kädelläsi selkääni, annat liikkeen jatkua kyljelleni ja reidelleni ja väristys kulkee selkäpiitäni pitkin. Jo ajaessani luoksesi olen tuntenut jännitystä, levottomuutta, hermostuneisuutta ja halukkuutta samaan aikaan. Lasken kassini lattialle ja katson ylös – hymyilet! Ylläsi on mekko, joka näyttää arkiselta, mutta lähempi tarkasteluni paljastaa sen olevan uskomattoman kallis. Huokaisen näylle ja lasken käteni olkapäällesi ja siitä ”huolimattomasti” käteni liukuu melkein rintojesi päälle.

 

Katsomme toisiamme silmiin hetkisen verran ja sitten ojennamme kätemme ja suljemme toisemme piiiiiiiiiiitkään, lämpimään ja tiiviiseen syleilyyn. Painan rintani sinua vasten ja halaan sinua kiihkeästi ja hengitän sisään ihanaa parfyymiäsi ja hiustesi tuoksua. Olet vähän minua pidempi, mutta korkokengissäni olemme suunnilleen saman mittaiset. Seisomme siinä hetken halauksen jälkeen ja katsomme toisiamme käsivarren mitan päästä. Sitten, kuin yhteisestä sopimuksesta, tulemme lähemmäksi ja huultemme koskettaessa toisiaan suljemme silmämme. Saan sinulta pitkän ja täyteläisen suudelman suoraan suulleni. Huulesi ovat tuoreeltaan punatut – tunnen sen – ja saan varmasti osani sinun huularistasi minun huulilleni, sillä omani oli jo kulunut ajeltuani luoksesi ja vietettyäni aikaa liikenteessä huultani purren. J Tartun vyötäröösi rutistan sinua ja sinä vastaat kietomalla kätesi yhä tiukemmin kaulani ympärille. Aika menettää merkityksensä… Lopulta irrottaudumme ja kävelemme hitaasti olohuoneeseen. Pyydät minua pitämään avokkaani jalassa, kun huomaan saapikkaat, joita olit juuri ollut pukemassa yllesi, kun saavuin. Ilahdun pyynnöstäsi, sillä jalkani ovat kuumenneet korkkareissani ja varmasti tuoksuvat melkoisesti. Riemastun saapikkaistasi ja pyydän sinua pukemaan ne heti päällesi ja SIINÄ se on… veri syöksyy suonissani, punastun ja huomaat sen. Nauraen puet saapikkaat viekottelevasti ja HYVÄ LUOJA kuin hyvältä ne näyttävät jaloissasi!


Selvästi me, kaksi naista, olemme virittäytyneet tunnelmaan ja nautimme toisistamme… Kävelen luoksesi ja otan kädestäsi kiinni ja suudelmaa haluten painaudun vastesi. Hellästi tunnustelen vartaloasi ja puristan vähän peppuasikin ja hymyilet suudelmasi läpi. Käännän sinut ympäri ja halaan sinua takaapäin ja aaaahh kuinka ihanalta se tuntuu.
Käteni ovat kyljilläsi ja sitten annan kosketukseni tulla suoraan rinnoillesi. Polvesi notkistuvat vähän ja huokaat.. ihan kuin antaaksesi minulle merkin.. ja oikea käteni liukuu alas lantiollesi ja vielä alemmas.. venus-kukkulallesi. Painan siitä vähän ja TIEDÄN, että kostut siitä, sillä niin minäkin AINA kastun. Tämä on MEIDÄN yhteistä aikaamme.
 
Täysissä pukeissa kävelemme keittiöön juomaan vähän vettä. Tullessamme takaisin istahdan alas ja äkkiä pudottaudut jalkojeni juureen, katsot minua ja sanot kuinka kauan olet odottanut tätä päivää. Myönnän tunteneeni samoin ja sitten et voi enää odottaa. Suoristat jalkani eteesi ja painat kasvosi jalkoihini. Hitaasti mutta varmasti otat avokkaani pois jalastani ja kuuman ja hionneen kengän ja sukkahousun tuoksu on välittömästi nenälläsi. Suutelet jalkaani ja hierot jalkapohjaani samalla käsin ja huulin ja ooooohhhh kuinka upealta se tuntuu – olen ihan heti mielettömän kiihottunut, mutta varon näyttämästä sitä liikaa, koska muuten syöksyisimme toistemme kimppuun niin halukkaasti, ettei mitään haluja voisi enää pidätellä. Hetken kuluttua toistat toisellekin jalalle saman käsittelyn ja olen taivaassa. Ilmassa on selvästi jalkojeni ja korkkareitteni tuoksu ja jos se kiihottaakin minua, niin huomaan sinunkin olevan valtavan kiihottunut. Istut viereeni ja päättäväisesti minä silitän pehmeää ja hienoa saapikkaasi nahkaista pintaa. Seuraan saapikkaan sisäsaumaa ylöspäin kunnes tavoitan sukkahoususi verhoaman reitesi ja kumarrun, nostan mekkoasi niin, että saan suudeltua reisiäsi, mutta en kurota yhtään ylemmäksi! Huokaat ja huuliltasi pääsee pieni vaikeroiva valitus.
 
Nousemme ja rinta rinnan seisten rullaan mekkosi ylös… janoan vartaloasi niiiiin paljon. Polvistun eteesi ja suutelen vyötäröäsi kiihkeästi ja sitten… ohhh… nousen rinnoillesi ja suutelen niitä himokkaasti hyväillen ja imaisen varovasti myös. Vedät puseroni päältäni ja annan rintani sinun hyväiltäväksesi. Nännini kovettuvat lopullisesti suudelmistasi ja nuolaisuistasi ja imaisuistasi ja C++ kuppikoon rintani liikkuvat käsilläsi ihanan kiihottavasti. Hymyilet ihaillen ja annat mekkosi pudota kokonaan lattialle. Puolialastomina seisomme siinä, kun laskeudut jalkojeni väliin ja painat huulesi niiiiiiiiiin tiiviisti Venukselleni pikkuhousujeni läpi ja puristat itsesi minua vasten pitäen reisieni takaa lujasti kiinni. Riisumme rintsikat ja paljaat rintamme toisiamme vasten suutelemme jälleen huulillemme tällä kertaa käsien seikkaillessa villisti pitkin vartaloitamme.


Kiihotuksemme on tulossa niin kuumaksi, että vaikka kuka tulisi ovesta sisään, niin hän olisi tervetullut väliimme, mutta nyt juuri toivon, että saamme pitää tämän hetken toisillemme kahden naimisissa olevan naisen kesken. Hameeni on yhä ylläni… rullattuna, mutta silti… puseroni on jo mennyttä ja rintsikat samoin.. jalassani olevat kengät lämmittävät jalkojani ja sukkikseni tuntuvat liukkailta sinun sukkiksiasi vasten, nainen. Kätesi tulee Venukselleni ja teet ihanan “kupin” ja saat minut valumaan pikkareihini, jotka huolellisesti valitsin sinua varten… mustat, koristeellisilla kultaisilla kirjailuilla ja pitsisillä ruseteilla. Laitan käteni sinun kukkulallesi juuri samalla tavalla ja hellästi vedän sinut alas kyykkyyn.
 
Huulemme kohtaavat ja varovasti venytän sukkistesi vyötäröä ja hivutan käteni ja sormeni sukkahousuihisi. Katson, ettei manikyyrini vain tekisi silmäpakoa, mutta lohdutat minua kuiskaamalla, että voin vaikka  repiä sukkikset yltäsi eikä se haittaisi ollenkaan. Korkokengillämme on niin helppoa kyykistyä, että suutelemme pitkään ja annan käteni etsiä tiensä pikkareittesi sisään ja sormeni liukuu märältä pillultasi suoraan sisääsi. Tunnen sinut nyt niiiiin tiiviisti!!! Melkein vahingossa kuiskaan: rakastan sinua, ihana nainen! Silmäkulmasi ovat kostuneet, kun tuonkin sormeni klitoriksellesi ja silmäsi lentävät auki ja olet hyvin hereillä! Käteni liukuu takaisin alemmas, sillä haluan sormeni SISÄÄSI. Pikkuhoususi ja sukkiksesi painavat käteni tiukasti vastesi ja teen kädelläni samanlaisen kupin kuin äsken ja jään siihen vastesi. Liikutan hiljaa sormeani ja puristan kämmenellä klitoristasi ja olet ihan kuin ohituskaistalle hirmuiseen orgasmiin. Hiljennän ajoissa antaakseni sinulle mahdollisuuden tulla minuun – ja himokas katse kertoo sinun käyttävän mahdollisuuden hyväksesi. Näen kauniisti lakattujen sormenkynsien tulevan sukkiksilleni enkä voi enää odottaa. Tule jo! Minun käteni ihanassa, kuumassa ja kosteassa pillussasi haluan sinun kätesi minun pilluuni niiiiiiin kovasti!!!
Tule jo, kuiskaan ja hymyillen liu’utat kättäsi alaspäin. Nooooin!!!! Noin helposti mikään ei ole koskaan liukunut huuliltani sisääni. Teet kädelläsi saman kupin, nyt vain KAKSI sormeasi syvällä sisälläni. Klitoriksella oleva kätesi saa jokaisella liikkeellä aikaa pieniä räjähdyksiä sisälläni. Sitten venytät pikkareitani ja sukkiksiani ja otat nimettömän pillustani, laitat sen peppureikäni päälle ja jätät siihen. Haukon ilmaa ja välittömästi LENNÄN orgasmin rajalle! Nautit hävyttömästi näystä. Varovaisesti leikimme toistemme märillä pilluilla vetäytyäksemme ennen orgasmia. Puhtaasta halusta nauttien otan käteni sinusta ja nuolen, imen ja suutelen kädeltäni naisellista kosteuttasi. Teet samoin ja sitten vielä tarjoamme kätemme toisenkin nuoltavaksi.


Nousemme ja saan ja annan pitkän suudelman.
Kävelemme peilin eteen ja rinnan seisten katsomme toisiamme, kunnes halaamme ja suutelemme jälleen. En tiedä mikä siinä on, mutta tällaisen tunteen saa vain kaksi naista.. tämä on niin spesiaalia. Sitten saan ajatuksen ja pyydän sinua pitämään sukkikset jalassasi koko yhteisen rakastelumme ajan ja kysyn saanko tehdä sukkiksiisi reiän ja nyökkäät hyväksyvästi. Teet minulle samoin ja molemmat tiedämme mitä se tarkoittaa. Siirrymme kohti makuuhuonetta ja korkojen kopina lattialla nostattaa kiihotusta huomattavasti. Tunnen jalkojeni välin olevan hurjan märkä ja liukas kävellessäni. Käteni tulee taaksesi ja sormeni liukuu sukkisten reiältä suoraan sisään ja takaapäin raotan pikkareitasi ja annan sormeni tulla märälle pillullesi jälleen. Tuon kosteutesi huulilleni ja maistan sinua – tunne vie minut taas taivaaseen!


Vihdoin istumme vuoteen reunalle ja hellästi työnnän sinut selällesi..
olen valmis tutkimusmatkalle! Selälläsi maaten tarjoan sinulle jalkani hyväitäväksi ja tuoksutettavaksi (anteeksi vain korkkarini ovat edelleen ylläni vaikka olemme jo päiväpeitolla) ja samaan aikaan katson jalkojesi väliin ja näen uskomattoman kostean pillusi ja minun on suorastaan PAKKO tulla lähemmäksi. Painan avoimet huuleni pillullesi peittäen sen kokoaan suudelmaani ja huolellisesti käyn kielelläni läpi jokaisen klitoriksesi juonteen ja nuolen sinua kielelläni ja imen kosteuttasi itseeni ja varovasti imaisen klitoristasi nopeasti. Pillusi ihanaa kosteutta on niin paljon huulillani ja kielelläni, että minun on nielaistava sinua. Jalkani ja avokkaani kasvoillasi ja pillusi saama kohtelu on vienyt sinut jo liian pitkälle ja tiedän, että minun on annettava sinulle iso orgasmi ennen kuin on minun vuoroni. Ja silti tiedämme, että se on molemmille vasta ensimmäinen sensuaalisten orgasmien sarjassa, joita olemme säästäneet toisillemme.

Siinä olen päälläsi, heilautan hiukseni toiselle puolelle, jotta voin suudella sinua suoraan Huulillesi! Olemme 69ssä.. runsaasti tuoksuvat jalkani kasvoillasi ja minun uteliaat huuleni maalaamassa pilluasi punaiseksi huulipunalla. Liikut kiihotuksessasi ja lantiosi liikkuu ylös-alas liu’uttaen suudelmaani kasvaneella ja tummanpunaisella klitoriksellasi kahta enemmän. Kiihotut liikkeestä koko ajan enemmän ja huomaan sinun olevan kohta jo aivan orgasmin partaalla. Ahmit suudelmilla jalkojani ja avokkaitani ja imet varpaitani sukkisten läpi ja se saa sinut vain kiihottumaan enemmän. Et enää kohta voi pidätellä, joten hellitän suudelmiani ja saat hetken levon.

 

Kassissani olen tuonut monta kenkäparia luoksesi ja nyt seisahdan ylös ja tyhjennän kassini sisällän vuoteellesi. Huolellisesti valitsen kaksi paria umpikärkisiä sandaaleja, joissa on pitkät, nahkaiset nilkkaremmit. Tulen viereesi ja hellästi asetat kylmän metallisen soljen klitoriksellesi ja katson kuinka silmäsi lentävät jälleen auki kylmästä ja jännittävästä tunteesta – ja sitten suorastaan näen sinun kastuvan lisää! Ihanaa! J Suljen huuleni tiiviisti soljen päälle ja kielellä pyöritellen leikittelen klitoriksella olevan soljen kanssa. Samaan aikaan hyväilet vartaloani joka paikasta, minne yllätkin… ja pehmeän kiihkeä kosketuksesi tuntuvat NIIIIIIIIIIN kiihottavilta kyljilläni, reisilläni, rinnoillani ja pillullani, joka on tulvimaisillaan kiihotukseni kosteutta. Sitten – ja tämän olen halunnut hyvin pitkään tehdä toiselle naiselle – asetan sandaalin nilkkaremmin jalkojesi väliin. Sandaali on vatsallasi ja nilkkaremmi kulkee klitorikselta alas märän aukkosi yli ja yltää helposti peppuusi asti. Vaikeroit välittömästi uudestaan! Painan sormellani nilkkaremmin pilluusi ja samalla remmi painautuu klitoristasi vasten tiiviisti. Nyt vain nuolen remmiä ylös-alas ja näen kuinka vartalosi alkaa täristä tahdottomasti, pysähtyen hetkeksi ja sitten räjähtäen kaarelle. Aaaaaah kuinka ihanaa on saada sinun, nainen, laukeavan huulilleni. Orgasmisi kestää pitkään ja odotan aivan loppuun asti painaen huuleni pillullesi ja antaen sinun valua suuhuni. Maistut niin hyvältä, etten haluaisi ollenkaan nousta…

 

Lopulta irrottadumme, mutta vain hetkeksi. Ajattelen kuitenkin, että tarvitset lepotauon niin valtavan orgasmin jälkeen – ja oletkin aivan hengästynyt. Halaamme pitkään kunnes käännät minut selälleni ja nostat jalkani ylös. Luulen, että olet halunnut tätä hyvin pitkään: suutelet minua suoraan läpimärälle pillulle niin että nuolet minua viimeistä tippaa myöten, mikä saa minut kostumaan entistä enemmän uudelleen! Hyväillessäni sinua olen kastellut reitenikin (kyllä, kostun niiiiin paljon) ja halukkaasti nuolet reitenikin ja LUOJA kuinka hyvältä kielesi tuntuu reidelläni. Pyydän sinulta palvelusta… josko voisit pukea yllesi toisen sandaaliparin.. vähän empien suostut, joten otat saapikkaasi yltäsi ja puen sandaalit jalkoihisi. Otan toiset sandaalit itselleni ja sulkiessani solkea sujautankin nilkkaremmin sinun nilkkaremmiesi takaa, joten jalkamme ovat nyt sidottu toisiinsa kiinni. Vähän venytellen teen toisellekin jalalla samoin ja olemme nyt jaloista yhteensidotut! Nahkaisten sandaalien narina toisiaan vasten ja liukkaat sukkikset jaloissamme tuntuvat kiihottavan meitä molempia uskomattomasti!


Pillusi kosteus maistuu huulillani ja sinun huulillasi on minun makuni ja syleilemme pitkään painaen huulet suudelmaan… ja kaikki naiselliset tuoksumme, huulipunat ja tunteet ja maut luovat aivan mielettömän seksuaalisen ja intensiivisen ilmapiirin. Samaan aikaan tuon lämmenneet saapikkaasi ja  minun avokkaani kasvoillemme niin, että voimme tuntea niiden tuoksun samalla kun suutelemme kiihottuneina.
Tuot kätesi jalkojeni väliin ja värähdän kiihotuksesta, kun tulet sormellasi sisääni. Pyydän hiljaa toistakin sormeasi, kun olen sisältä vielä vähän iso ja halukkaasti tuot toisenkin sormen pilluuni ja ihan heti siirryn tunteissani toiseen maailmaan. Ihanaa! Hyväilet kädelläsi pilluani niin taitavasti ja suutelet minua niin kiihkeästi ja kauniit korkokengät kasvoillani tuoksumassa niin voimakkaasti, että nyt on minun vuoroni… ohh… vavahdella.. ja … nyt se tulee.. uuuh… että laukean NIIIIIIIN täysin ja niin pitkään ja voimakkaasti, etten ole koskaan tuntenut sellaista orgasmia ennen. Sen täytyy johtua naisen kosketuksesta, sen täytyy… Huokaan sinulle..

 

Pysymme paikoillamme toisimme kietoutuneina… melkein nukahtaen.. rauhallisina ja tyydytettyinä.
 

adores@mail.com

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET