Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Baaritiskillä taas
Kirjoittanut:
mtre
Kategoria: Eroottinen tarina /sukkahousufetissi 

Istun baaritiskillä ajatuksissani, kun huomaan kauniit sääret. Ahmin niitä silmilläni ylös kauniisiin reisiin. Naisellisen muodokkaat reidet on verhottu hieman ihoa tummempiin sukkahousuihin, ja keinuvaa lantiota peittää punaruudullinen vekkihame. Lantio keinuu viettelevästi. Hameen helmat heilahtelevat siihen malliin, että vilkkaalla mielikuvituksella saatan kuvitella näkeväni vilahduksen pakarasta. Ihailen lumoutuneena heiluvia helmoja ja reisiä, joiden väliin unelmoin jo käteni liukuvan. Pehmeät reiden sisäpinnat hyväilisivät kättäni molemmin puolin hänen kävellessä. Samassa tuo sulotar pysähtyy eteeni ja kuulen tiukan kysymyksen: \'Mikä se miestä noin kiinnostaa?\'.

\'Tota mä...\', tajusin tuijottaneeni aivan liian pitkään, eikä mieleen tule yhtään nokkelaa selitystä. \'Olet vaan niin uskomattoman hurmaava. Taisin lumoutua heiluvista helmoistasi. Sori, ei ollu tarkoitus olla niin öö... julkea\' koetan hakea sopivaa sanaa käytökselleni.

\'No, älä suotta pahoittele, noin intensiivinen huomiohan imartelee. Eikä näin lyhyellä helmalla kannata ruveta paheksumaan jokaista perään katsojaa.\' Helman mainitessaan hän nostaa sitä kädellään paljastaen lisää reittä. Katselen taas lumoutuneena. Kuin kiusoitellen hän pitää helmaansa hieman ylhäällä ja siirtelee sitä oikealle ja vasemmalle. Seuraan helmaa kuin kobra huilua, kunnes hän kysyy olisiko tässä tilaa. \'On toki!\' ryhdistäydyn, \'voinko mä tarjota sulle jotain? Ihan vaan osoittaakseni, että osaan käyttäytyäkin.\' \'No miksipä ei, katsotaan millainen herrasmies susta löytyy\'.

Hän kiilautuu baaritiskille eteeni, ja vaikka tiskillä on ahdasta, tuntuu kuin hän liioitellusti painautuisi minua vasten. Hän pyörii edessäni kiinni minussa ja toistuvasti hipaisee minua ohimennen käsillään, vartalollaan, jaloillaan. Ihanan eläväinen nainen! Minulla on shortsit, ja tunnen pehmeän kosketuksen aina tuon sulottaren reiden hipaistessa minua. \'Mä menin aika hämilleni sun naisellisesta tyylistä ja viettelevästä asustasi. Se selitys lumoutumisesta ei ollut pelkkää iskurepliikki\'. \'Ei tainnut\' hän sanoo, hymyilee valloittavasti, hieroo reittään kevyesti omieni väliin ja vie kättään vatsani ja rintakehäni ylitse ja hipaisee poskea. Hän on totaalisen, täydellisen ihana flirtti!

En ole koskaan ollut erityisen menestyksekäs iskemään naisia, mutta jostain syystä nyt kemia tuntuu toimivan. Flirttailun rohkaisemana lasken käteni hänen vyötärölleen ja tunnen vekkihameen alla kaareutuvan lantion, jota hän keinuttaa suloisesti siirtelemällä painoaan jalalta toiselle. Hamekangas liukuu sormieni alla liukkaasti sukkahousujen verhoaman lantion päällä. Samalla hänen reitensä hankautuvat omiani vasten. Olen ekstaasissa. Hän sanoo minulle jotain, mutta minun on mahdoton seurata keskustelua. Hän katsoo minua silmiin veitikkamainen hymy huulillaan: \'Mä oon Sinikka\'.

Minä esittelen itseni ja samassa baarimikko saapuu kohdallemme. Sinikka kääntyy tilaamaan työntäen peppuaan minua vasten. Hän työntää toisen reitensä jalkojeni väliin ja painaa pepullaan etumustani. Pehmeä naisen kosketus saa minut säkenöimään nautinnosta. Lasken kättäni vyötäröltä alemmas lanteille. Sinikka pyörittää lanteitaan hitaasti minua vasten ja hyväilen häntä vekkihameen päältä. Hamekangas liukuu liukkaasti sukkahousujen verhoamien sulojen päällä. Bokserini ja shortsini eivät mitenkään pysty estämään penistäni intoilemasta tuon naisen pehmeää takamusta vasten.

Sormeni kiertävät kiimaisesti Sinikan hameen helmoja ja hän vain jatkaa kiusoittelua peppuaan pyörittämällä ja painelemalla reittään jalkojeni välissä. Vien käteni hänen pepulleen ja voi taivas kuinka suloinen ja pyöreä se on. Ahmin kädelläni ihanaa pakaraa. Sormenpääni hapuilevat hameen helmaa ja palan halusta päästä tunnustelemaan noita sukkahousujen verhoamia reisiä joista hetki sitten unelmoin. Hamuan sormillani helman alle, ja hänen työntäessään peppuaan minuun päin, sormenpääni tapaavat hänen jalkojeni väliin työntyvän reitensä. Lämpimät aallot sykkivät lävitseni sormieni hamutessa reiden sisäpintaa. Sormeni osuvat hameen alla suoraan kohtaan, jossa reisi alkaa kaartua sisään päin ennen jalkoväliä. Tunne tuosta suloisen pehmeästä reidestä ja ajatus kädestäni niin lähellä tuon ihanan seksikkään naisen jalkoväliä... on lähellä etten laukea tähän paikkaan.

Painan koko kämmeneni hänen sisäreidelleen ja hyväilen ahneesti hänen naisellisia muotojaan. Koko kämmeneni välittää lämpöisiä nautinnon aaltoja liukuessaan pitkin reiden sisäpintaa. Kämmenselkäni koskettaa ajoittain toista reittä. Sinikkaa ei mitenkään tuntunut haittaavan, että hyväilen melkein hänen jalkoväliään julkisella paikalla. Liu\'utan sormiani hitaasti ylös reiden kaarta kunnes ne hipaisevat jalkoväliä. Sinikka jatkaa käteni hyväilyä reisiensä välissä. Hipaisen uudestaan, nyt hieman pidempään.

Kangas tuntuu erilaiselta. Vilkaisen alas ja katselen kuinka käteni katoaa vekkihameen helman alle. Hameen alla lantio pyörii hitaasti kättäni vasten. Sormeni tunnustelevat Sinikan jalkoväliä. Alushousut! Hänellä on stringit sukkahousujen päällä. Seuraan sormillani pikkareiden lahkeen reunaa koettaen löytää kohtaa, josta pääsisin livahtamaan niiden alle. Kämmeneni on pyöreän pakaran päällä kun sormenpääni onnistuvat livahtamaan stringien alle. Sukkahousujen kangas on niin ohut, että aistin täysin häpyhuulen pehmeyden sormenpään liukuessa lähemmäs hurmiota. Sormenpääni käyvät villeiksi...

Sinikka kääntyy ympäri ja säikähdän menneeni liian pitkälle. \'Sä oot ihana. Mennään tonne loosiin istumaan.\' Käteni erkanee vastahakoisesti hameen alta ja kävelemme pöytään. Pöydän molemmilla puolin on pitkät penkit joissa on korkea selkänoja. Istun penkille ja hän tulee viereeni samalle puolelle pöytää haluten ylitseni seinän viereen. Hän menee hitaasti edestäni ja pysähtyy kohdalleni. Vekkihameen helmat ovat edessäni ja liikuttelen käsiäni levottomasti sylissäni hänen reisiään hivellen. Hän jatkaa ohitseni istumaan seinän viereen, mutta jättää toisen polvensa syliini sääri jalkojeni välissä. Hän siirtää vielä säärtään niin, että se painaa penistäni. Pujotan vasemman käteni sylissäni olevan reiden alle ja lasken toisen käteni sen päälle. Hyväilen hitaasti reittä molemmilla käsilläni. Hän flirttailee nostamalla toisenkin jalkansa syliini ja hieromalla reisiään hitaasti yhteen, niin että käteni jää niiden väliin silkin pehmeään hyväilyyn. Hyväilen rohkeammin reittä ylös ja hän laskee toisen jalkansa takaisin lattialle jolloin reidet erkanevat hieman. Liu\'utan kättäni reisien väliin lähemmäs hameen helmaa.

Niin seksikkäitä kuin vekkihameet ovatkin, niissä on pikkumustaan verrattuna se huono puoli, että istuessa helma peittää enemmän, kun pikkumusta taas paljastaa enemmän. Niinpä sormenpääni ovat hameen helman alla, vaikken ole vielä edennyt kovin ylös. Nautinnon aallot säkenöivät lävitseni Sinikan ihanassa käsittelyssä.

Ahmin kiimaisesti ylemmäs sormet hameen alla villisti hamuten. Lopulta alemman käteni sormenpäillä tunnen taas reiden sisäpinnan kaareutuvan. Tästä jalkoväliin on matkaa enää muutama sentti. Painelen sormillani pehmeää reiden kaarta ja kerron hänelle kuinka tämä on mielestäni ihanin paikka naisen vartalossa. Ei ole mitään niin suloista kuin pehmeä reiden pinta siinä kohtaa missä reidet ja jalkoväli muodostavat kaareutuvan kolmion. Se on \'taikakolmio\'. Sitä kun pääsee tunnustelemaan, niin unohtuu maalliset murheet.

Sinikka ei vastaa mitään, vaan katselee minua tutkivasti kasvoihin ja nostaa lattialla olleen jalkansa toisen päälle jättäen ylemmän käteni reisiensä väliin. Hetken hän hieroo reisiään hitaasti yhteen ja sitten avaa jalkansa, mutta nyt aiempaa enemmän. Hyväilen molemmilla käsilläni reiden kaarta yhä ylemmäs kunnes sormenpääni koskettavat jalkoväliä. Olen aivan kiimassa ja pyörittelen sormiani hitaasti Sinikan jalkovälissä koettaen taas päästä stringien alle.

\'Hei Sinikka!\' kuuluu naapuriloosista selkiemme takaa. Kiroan yllättäen ilmaantuneita Sinikan kavereita, kunnes Sinikka kääntyi vieressäni polvilleen penkille toiseen loosiin päin. Minä saankin näin tilaisuuden ujuttaa kättäni penkin selkänojan ja reisien välissä hameen alle. Nyt kun Sinikka ei istu, pääsen vapaammin tunnustelemaan reisien kaarien ja pillun muodostamaa kolmiota. Nostelen kättäni ylös alas reisien välissä nautiskellen täysin siemauksin suloisista muodoista ja käyden välillä hipaisemassa jalkoväliä.

Lopulta ujutan pari sormea häpykukkulalla pikkareiden alle. Tunnustelen sormillani ympäri häpykukkulaa. Mieleni polttaa liu\'uttaa sormeni jalkoväliin, mutta viimeksi siinä kohtaa Sinikka vihelsi pelin poikki. Siispä tyydyn hyväilemään häpykumpua ja välillä reiden kaaria. Pitkään en kuitenkaan malta olla ujuttamatta sormenpäitäni pikkareiden reunan alle häpyhuulen päälle. Keskustellessaan kavereidensa kanssa Sinikka puristelee reisiään yhteen melkein huomaamattomin liikkein, aivan kuin hän runkkaisi hidastetusti kättäni vasten. Lopulta en enää malta, vaan sormeilen pikkareiden päältä edes takaisin keskeltä yli koko pillun. Sinikan vartalo nytkähtää ja hän puristaa reitensä tiukasti yhteen. Hän taitaa sekoilla keskustelussaan. \'Nyt mennään\' hän sanoo minulle lopulta. \'Mun vanhemmilla on tässä lähellä talo. Voidaan mennä sinne jos ne ei oo kotona.\'

Lähdemme kapakasta ja käteni käyvät jokaisessa mahdollisessa tilanteessa Sinikan ihanalla pepulla. Ulos päästyämme suutelen häntä intohimoisesti. Hän vastaa suudelmaani himokkaasti ja hyväilen ahneesti hänen vartaloaan. Sinikka on taivaallisen hyvä suutelija, samalla intohimoinen ja hellä. Sinikalla on pienet pyöreät rinnat. Tunnen puseron läpi nöpöttävän nännin. Hän hengittää kiihkeästi ja vien toisen käteni hameen alle ja kourin kiimaisesti pyöreitä pakaroita. Saan sormenpääni pikkareiden alle ja ohut sukkahousukangas antoi sormieni liukua helposti peppuvakoon. \'Mmmmm\' hän painaa itseään minua vasten. \'Ei tässä, mennään\' hän sanoo ja irroittautuu hitaasti syleilystäni. Sormeni pyörivät vielä hameen alla pakaroiden välissä Sinikan vääntäytyessä irti suudelmastani ja lähtiessä kävelemään.

Matka vanhempien talolle ei ole pitkä. Käteni on suurimman osan ajasta Sinikan hameen alla tunnustellen keinuvaa peppua ja pillun ja reisien muodostamassa taikakolmiossa. Käsi tuon seksipommin reisien välissä niiden hankautuessa toisiaan vasten hänen kävellessä ja lantion keinuessa on jotain mielettömän seksikästä. Minua himottaa valtavasti ja koetan vähän väliä pysäyttää Sinikan suutelemaan. Hän pysähtyykin hetkeksi, vastaa suudelmaani, melkein nai jalkovälissään pyörivää kättäni vasten, mutta jatkaa sitten kävelyä.

Tätä kiduttavan kiihottavaa matkaa tuntuu jatkuvan loputtomiin. Vihdoin pääsemme pienen omakotitalon luo. Talo on pimeänä, mikä ei kellonajan huomioiden ole mikään ihme. Menemme talon taakse, katolle johtavien tikkaiden juurelle. \'Niiden makkari on tuossa. Kiipeän kurkkaamaan ikkunasta ovatko he nukkumassa.\' Samassa hän nostaa toisen jalkansa tikkaille. Laitan käteni toisen reiden sisäpinnalle ja nostan sitä hiljaa hyväillen hameen alle. Toinen jalka tikkaalla Sinikan pillu on ensimmäistä kertaa näin avoinna tarjolla. Ujutan sormenpääni pikkareiden alle ja tunnustelen tuon ruusun sopukoita. Sukkahousuissa ei ollut paksua puuvillaista haarakiilaa, ainoastaan silkinohut ja pehmeä kangas, joka antaa auliisti tilaa sormilleni liukua häpyhuulten välissä. Tunnen sukkahousujen läpi kostean pillun ja sukkahousujen ohut sauma tuntuu häpyhuulten välissä. Sinikka huokasee syvään ja työntelee lantiotaan kättäni vasten.

\'Oih sua mies, maltetaan vielä hetki. Päästään varmaan kohta sisään\' hän kuiskaa ja nousee ensinnäiselle askelmalle. Reidet puristuvat yhteen ja käteni jää niiden väliin, sormenpäät häpyhuulten välissä. Hänen kiivetessä vuorotellen pillu aukeaa käteni ahneille hyväilyille hänen nostaessa jalkansa seuraavalle puolalle, ja käteni jää pehmeiden reisien väliin hänen noustessa puolalle. Pyörittelen sormiani hänen jalkovälissään kiimaisesti. Lantion noustua kasvojeni korkeudelle pääsen ensimmäistä kertaa painamaan poskeni hänen suloisille pakaroilleen. Toinen käteni on takaa päin hänen jalkovälissään ja toisella hyväilen reisiä etupuolelta. Pyöritän poskellani vekkihametta vasten helmaa ylemmäs, ja juuri kun huuleni koskettavat sukkahousujen verhoamaa peppua helman alta, hän nostaa toisen jalkansa seuraavalle askelmalle noustakseen ylemmäs. Käyn molemmilla käsilläni pillun kimppuun, sormeilen häntä kiimoissani samalla suudellen helman alla sukkahousujen verhoamaa peppua. Sinikka jähmettyy paikalleen ja hengittää syvään. Tunnen hänen lantionsa nytkähtelevän.

\'Uuuuuh, ihanat sormet, malttakaa vielä hetki\' Sinikka voihkii, astuu askelman ylemmäs ja kurkistaa ikkunasta sisään. Minulle avautuu uskomaton näky hameen alle. Hänen reitensä ovat jumalaisen kauniit, käteni katoaa reisien väliin ja suloisten pyöreiden pakaroiden välissä pilkottavat ohut stringien kaistale. Se ei näy kokonaan, koska kaistale ja sen alla sukkahousut ovat kaivautuneet osittain piiloon pakaroiden väliin. Toinen käteni pysyy tiukasti reisien välissä ja sormenpäät liikkuvat nyt jo märässä pillussa sen minkä reisien puristukselta pystyvät. Toinen käteni on kuitenkin vapaa hyväilemään noita ihania reisiä ja pakaroita. \'Oi Sinikka, Sinikka, sä oot lumoavan seksikäs!\' soperran.

Ketään ei ollut kotona ja Sinikka laskeutuu tikkailta. Koko matkan sisälle minä ahmin toisella kädellä hameen alla ja toisella hyväilen hänen vartaloaan, lanteita, vyötäröä, rintoja. Sinikka koettaa keskittyä avaimen etsimiseen käsilaukusta, oven avaamiseen, sulkemiseen, valokatkaisijan löytämiseen, mutta kiima saa toistuvasti yliotteen, ja hän pysähtyy joka välissä voihkimaan ja runkkaamaan lantiotaan kättäni vasten. Hän tiputtaa avaimensa, nostaa ne, ei löydä avaimenreikää, tuntuu kuin sisään meno kestäisi ikuisuuden.

Sisällä hän kääntyy minuun päin ja suutelemme ahneesti. Molemmat käteni riehuvat kuin tulessa hameen alla ja tunnen, että kohta mua viedään. Sinikkakaan ei ole kaukana. Äkkiä hän lähtee juoksemaan ylös portaita ja otteni hänen pillustaan irtoaa. Säntään perään. Kiivetessään Sinikka kumartuu eteen päin ja ottaa käsillään tukea portaista. Etukumaran asennon takia helman alta vilahteleva peppu ja jalkoväli saavat kiimaani vielä lisäpuhtia ja tavoitan hänet portaiden yläpäässä.

Otan häntä lanteilta kiinni ja syöksyn hameen alle, suutelen ja näykin peppua joka puolelta. Vien toisen käteni reisien välissä ylös jalkoväliin ja alan kiemurrella sormiani taas häpyhuulten väliin. Toisen käteni vien hameen alle etupuolelta häpukummun päälle. Hyväilen häpykumpua ja reisien edustaa ja ujutan kättäni stringien alle häpykummun päälle. Sinikka työntelee peppuaan rytmikkäästi kasvojani vasten ja huohottaa kiimasta. Ujutan pillussa kiemurtelevia sormiani eteen päin kohti klitorista, ja häpykummulla käteni liukuu stringien ja sukkahousujen välissä kohti samaa maalia toiselta suunnalta. Kumpikin käteni saavuttaa klitoriksen ja pyörittelen sormiani kiimaisesti eri tahtiin klitoriksen ympärillä kuitenkaan siihen koskematta.

Sinikka puhkeaa tärisevään orgasmiin. Hän puristaa reisiään voimalla yhteen ja hänen koko vartalonsa vavahtelee. Työnnän nenälläni hameen helman ylemmäs ja suutelen orgasmin kourissa nytkähteleviä ohuiden sukkahousujen peittämiä pakaroita. Sinikalta pääsee kimeitä kiljahduksia ja yninää ennen kuin vartalon vavahtelu pikkuhiljaa vaimenee. Pidän hänen lantiotaan syleilyssä kasvojeni ja toisen käteni välissä, toinen käsi edelleen pillussa, mutta nyt aivan liikkumatta. Sinikka ynisee hengästyneenä ja nytkähtelee silloin tällöin, vaikka sormeni hänen pillussaan ovat liikkumatta. Hivelen hiljaa noita taivaallisen kauniita pakaroita huulillani ja poskillani.

Lopulta liikutan kättäni pillussa ihan vähän. \'Mmmmm\' Sinikka kehrää ja työntää peppuaan tiukemmin kasvojani vasten. Olemme näin pitkään, aina välillä vähän liikkuen. Vähitellen alan varovaisen hyväilyn uudelleen ja rupean riisumaan Sinikan stringejä. Hän avustaa vartalollaan myötäillen. Sinikka laskeutuu alemmas suutelemaan minua. Käteni pyörivät hameen helmoissaan ja ajatus siitä, että hameen alla pillua ei peitä enää mikään muu kuin ohuet sukkahousut saa himoni valloilleen.

Suudellessaan minua Sinikka riisuu samalla shortsini ja kaivaa patukkani esiin. Hän puristelee sitä lämpimillä käsillään ja minä sormeilen hameen alla reisien kaaria ja jalkoväliä. Sinikka kääntyy ja painaa peppunsa etumustani vasten. Se tuntuu taivaallisen hyvältä. Hän kääntää päätään ja suutelee minua. Hänen suudelmansa ovat yhtä aikaa pehmeän sensuelleja ja kiihkeitä. Hyväilen hänen vartaloaan ja toinen käteni pyörii hameen alla kauniissa kolmiossa. Nyt pillun päällä ei ole stringejä ja ohuet sukkahousut eivät mitenkään estä sormieni pääsyä kaikkialle pillun sopukoihin. Tunnen pillun taas kostuvan samalla kun hän pyörittelee lantiotaan etumustani vasten. Penikseni on painautuneena takaa päin hänen reisiään vasten ja Sinikan työnnöt aiheuttavat minussa nautinnon aaltoja ohuiden sukkahousujen verhoamien reisien hyväillessä penistäni. Sinikka nostaa ylempää jalkaansa ja penis ponnahtaa reisien väliin. Sinikka painaa reidet yhteen ja tunnen olevani taivaassa. Sinikka alkaa hieroa jalkojaan edestakaisin jolloin penikseni puristuu pehmeiden reisien väliseen hyväilyyn. Olen matkalla paratiisiin reisien välissä, joita olin muutama tunti sitten unelmoiden ihaillut ravintolassa.

Huohotan ja voihkin nautinnosta. Sinikka nostaa taas reittään ja painaa lantiotaan alemmas, niin että penikseni painautuu sukkahousujen verhoamaa kosteaa pillua vasten. Reisi laskeutuu taas alas ja penikseni on suljettuna tuohon taikakolmioon. Reiden kaaret ja märkä pillu puristavat penistäni joka puolelta ja tämä on liian ihanaa, tiedän tulevani. Paluuta ei enää ole. Sinikka työntelee peppuaan minua vasten ja puristelee rytmikkäästi reisiään ja pakaroitaan. Tämä saa aikaan sellaisen hieronnan penikseeni, että orgasmin aallot vyöryvät läpi vartaloni. Suutelen Sinikkaa ja hän painaa vielä kädellään terskani pilluaan vasten ja pyörittää ja puristelee... Painaudun himosta täristen kiinni hänen vartaloonsa, silmissä sumenee, olen taivaassa!

Makaamme pitkään hiljaa ja suutelen onnesta kiitollisena hänen niskaansa ja kaulaansa. Hyväilen hänen lanteitaan, vyötäröään ja rintoja. Sinikka kertoo olleensa tänään kovassa puutteessa. Ihmettelin miksi minä. \'Sun katseessa oli jotain syvää himoa ja ihailua eikä pelkkää taitavaksi kehittynyttä iskutekniikkaa, sitä mä oon kokenu ihan tarpeeksi.\' Lopulta Sinikka puristaa reisillään penistäni ja sanoo \'hei, nyt mä meen vaihtamaan jotain puhdasta päälleni.\' En ole aivan varma oliko hän jo arvannut mielenkiintoni hameen helmoja ja sukkahousuja kohtaan. \'Nää nykyiset on kyllä tosi seksikkäät\' koetan vihjata, mutta hän nousee ylös.

Koetan saada viimeiset nautinnot noista kauniista muodoista. Sinikan noustessa hyväilen reisiä ja hamuan hameen alta reisien kaaria ja peppua saadakseni viimeiset tuntemukset suloista, jotka ovat muuttaneet tylsän arkipäiväni onnen täyttymykseksi. Seuraan häntä kädet hameen alla kuin vasta kuoriutunut linnunpoika emoaan. Hän pysähtyy, oletettavasti entisen huoneensa oven eteen, ja suutelee minua käsieni hamutessa edelleen hänen hameensa alla. \'Olet aivan ihana, paljon ihanampi kuin arvasinkaan, mutta odota nyt tässä\' Sinikka sanoo lopulta ja menee huoneeseen. Odotusaika tuntuu iäisyydeltä ja mielessäni velloo toisaalta toive uudesta seksikkäästä asusta, toisaalta pelko siitä, ettei hän ole käsittänyt toivettani, tai ei halua sitä täyttää. Istahdan sohvalle odottamaan.

Iäisyydeltä tuntuvan ajan jälkeen hän tulee huoneesta päällään vieläkin lyhyempi valkoinen kellohame. Hame kyllä juuri ja juuri peitti jalkovälin ja pepun kaaret, mutta se alkaa alhaalta lantion päältä ja näyttää melkein leveältä vyöltä. Vöytärö on paljaana ja rintoja peittää vain ohut toppi, jossa on naruolkaimet ja sen alareuna roikkuu löysänä hieman rintojen alapuolelle, kuin paita olisi leikattu huolimattomasti saksilla. Rinnat varmasti näkyisivät jos katsoisi alaviistosta. Asu olisi hyvin voinut olla seksikäs showtanssijan esiintymisasu.

Sukkahousuja hänellä ei näytä olevan, mutta pikkuhousujen puuttuminen varmistuu, kun hän helmat heilahtaen pyörähtää ympäri. \'Mitäs pidät?\' hän kysyy ja tulee samalla eteeni niin, että rinnat ovat aivan kasvojeni edessä. \'Aika seksikäs\' vastaan, ja nojaudun hieman eteen päin, niin että kasvoni hipoivat rintoja. Sinikka heiluttelee rintojaan kasvojani vasten ja tulee syliini polvilleen sohvalle, toinen polvi jalkojeni väliin. Otan kiinni hänen paljaalta vyörätöltään ja hyväilen hänen lanteitaan hameen päältä, paljasta vatsaa ja kylkiä paidan alta rintoja hipaisten. Poskiani ja nenääni hivelevistä rinnoista tunnen nännien kovettuvan. Sukkahousut tai ei, tämä nainen on seksiä tihkuva unelmien täyttymys ja minun sylissäni.

Ajatus pikkuriikkisestä hameesta ja sen alta vilahtaneesta jalkovälistä saa minut lämpenemään. Lasken kämmeneni ohuen pikku hamosen päälle ja hyväilen pakaraa hameen helman päältä. Hameen kangas tuntuu liukuvan ihon päällä kuin öljyttynä, ihan kuin hänellä olisi sukkahousut. Vien käteni alas reidelle ja tunnen pehmeimmän tunteen mitä sormeni ovat koskaan kohdanneet. \'Sulla... on sukkahousut\'. \'Arvelin että pitäisit näistä\' Sinikka vastaa ja hieroo polvellaan jalkoväliäni. Käteni liukuu pitkin pehmeää reiden pintaa pikku hamosen helman alle ja pepulle. \'Aivan ihanat\' saan änkytettyä, \'voi Sinikka en ole koskaan kohdannut ketään niin seksikästä kuin sä\'. Sormeni liukuvat silkin pehmeällä pakaralla ja seuraan sukkahousujen seitin ohutta kangasta pakaroiden väliin. Kangas ei millään lailla kiristä. Työntäessäni sormiani pakaroiden väliin en kohtaa mitään vastusta, tunnen sormillani selvästi peppureiän. Tunnustelen sormillani peppuvaosta eteen päin kohti pillua. Sukkahousujen kangas on kauttaaltaan pehmeää ja myötäilee täysin pillun sopukoita. En löydä mistään kireätä kohtaa tai saumaa. Mitään tällaista en ole ennen tuntenut. Tunnustelen haltioituneena pillun sopukoita ja tunnen kuinka Sinikka on taas aivan märkä. \'Mmmmmm\' hän hymisee ja painaa päätäni alavatsaansa vasten. Suutelen hänen alavatsaansa ohuesti huulilla hivellen ja ahmin molemmin käsin tätä ennen kuulumatonta pehmeyttä, reisiä, peppua, jalkoväliä... \'Oooh\' Sinikka huokailee, \'sä oot liian ihana. Sä saat mut koko ajan lipsumaan suunnitelmistani.\'

En tiedä mitä suunnitelmia hänellä on, mutta hän vetää minut istumaan eteensä lattialle ja tulee seisomaan eteeni. Katselen hameen alle ja ensi kerran näen hänen jalkoväliinsä kunnolla etupuolelta. Sukkahousuissa ei ole minkäänlaista haarakiilaa tai edes saumaa. Sukkahousujen kangas on sormeiluni seurauksena painunut koko pillun pituudelta häpyhuulten väliin. Näyttää kuin olisi voinut työntää sormen pillun sisään sukkahousujen estämättä. Kiimanesteiden pisarat kimaltelivat sukkahousujen kankaalla kuin pillu olisi ympäröity timanttikoristein. Reiden sisäpinnan kaaret lähtevät pillun reunoilta päätyen pehmeisiin kohtiin jotka hipaisivat toisiaan viettelevästä kun Sinikka liikuttelee jalkojaan yhteen.

Hyväilen reisien sisäpintaa ja vien käteni keskelle tuota pehmeätä kohtaa. Sinikka hyväilee kättäni liikuttamalla reisiään yhteen ja katselee minua kiusoittelevasti. Tämä nainen todella osaa flirttailun taidon. Hän nostaa toisen säärensä olkapäälleni ja hieroo sitä poskeani vasten. Suutelen hänen reittään ja hyväilen sitä molemmin käsin. Kumarrun hiljaa eteen päin ja suutelen reiden sisäpuolta hitaasti ylemmäs. Toinen käteni käväisee välillä pillun päällä, mutta en koeta vielä mennä syvemmälle häpyhuulten väliin. Sinikka työntää aina lantiotaan kättäni vasten ja hieroo reidellään poskeani. Suutelen reittä yhä ylempää ja ylempää. Sinikan hengitys selvästi voimistuu tulevan odotuksesta kiihottuneena.

Tunnustelen sormillani pillun reunoja ja reisien kaaria. Timantteja ilmaantuu koko ajan lisää häpyhuulten väliin. Sormeilen hitaasti pepun vaosta alkaen häpyhuulten väliin. Emättimen aukon kohdalla koetan ujuttaa sormeani syvemmälle, ja sormenpääni uppoaa kevyesti hieman sisään. Sinikka katsoo minua silmiin jännittynyt ilme kasvoillaan ja työntelee lantiotaan ahneesti kättäni vasten. Jatkan sormeilua häpyhuulten välissä eteen päin kohti klitorista. Sinikan toinen jalka on jalkojeni välissä ja penikseni on hänen jalkateränsä päällä. Sinikan varpaiden kipristely saa jalkaterän hivelemään penistäni. Toinen reisi hyväilee ylempänä poskeani vasten ja pillu on avoimena kasvojeni edessä. Klitoris kimaltelee märän sukkahousukankaan alla ja kiertelen sormillani sen ympärillä siihen koskematta, kuin susilauma joka kohta aikoo käydä saliinsa kimppuun.

\'Voi taivas kun sä kiusoitelet ihanasti\' Sinikka sanoo. Hipaisen klitorista varovasti sormenpäälläni. Sinikka nytkähtää, \'Uuuhh! Varovasti herrasmies, mä oon vielä hellänä edellisestä\'.

Jatkan varovaista sormeilua ja suutelen reisiä yhä lähemmäs jalkoväliä. Yksi onneni täyttymys tulee, kun pääsen suutelemaan kaartuvaa reiden yläosaa, taikakolmiota. Suukottelen hellästi vuorotellen kumpaakin reiden kaarta ja annan välillä kevyen suukon häpyhuulille. Sinikka nojaa päätään taaksepäin ja vetää syvään henkeä. Hän laittaa toisen kätensä pääni päälle, kuin estääkseen liian kovat suudelmat vielä herkässä tilassa olevaan klitorikseen. Suukottelen pillun reunoja ja välillä hipaisen klitoriksen kohtaa huulillani sormieni pyöriessä pillun aukon ympärillä. Pikku hiljaa Sinikan käsi rupeaa estämisen sijaan vetämään päätäni pillua kohti. Annan välillä kevyen suukon klitoriksen päälle ja saan palkkioksi joka kerran lantion nytkähdyksen ja syvän \'aaahh\' huokauksen. Aina kun suutelen reisien kaaria, Sinikka työntää lantiotaan eteen päin ja painaa yhä vaativammin kädellään päätäni pilluaan kohti. Minä vastaan suutelemalla klitoriksen ympäriltä ja sormeilemalla pillua, johon Sinikka pyörittää lantiotaan ahneesti ja huohottaa.

Laitan toisen käteni pilluun aivan klitoriksen alle ja toisen häpykummun kautta klitoriksen päälle ja liikuttelen niitä eri tahtiin edes takaisin siten, etten ihan koske klitorista, mutta se pyörii silkin ohuen sukkahousukankaan alla sormieni välissä. Sinikka melkein kiljaisee ja hänen vartalonsa jännittyy. Pidän sormiani paikoillaan. Sinikka jännittää selkäänsä kaarelle, vetää syvään henkeä ja pidättää. Heilutan sormiani ja Sinikka kiljahtaa taas ja alkaa täristä vartalo kaarella. Lopetan ja ihailen tuota kaunista vartaloa ja ihanaa pillua silmieni edessä. Liikuttelen sormiani juuri sen verran, että Sinikan vartalo alkaa täristä ja sitten lopetan. \'Oihhh, oihhh, oihh\' Sinikalta pääsee kimeitä kiljahduksia.

Sinikka ottaa toisella kädellään tukea viereisestä hyllystä ja koettaa toisella painaa päätäni jalkoväliinsä. Hänen vartalonsa nytkähtelee näykkimisestäni. \'Älä, uuuh, kiduta, ahh. En kestä aaaah enäääähh!\' Silkin pehmeät sukkahousut, heilahtelevat minihameen helmat ja tuon naisen kiimasta sykkivä vartalo syleilyssäni savat minut hulluuden partaalle. En voi enää pidätellä, vaan suutelen pillua kiimaisesti ylhäältä alas ja takaisin. Sinikka huutaa \'Aaaahh, a, a, aaah, oooooooh\' ja aina klitoriksen kohdalla hän tärisee, pidättää hengitystään ja puristaa hiuksiani.

Suutelen reiden kaaria ja ujutan toisen käteni pakaralle koettaen kiemurrella sormenpäitä Sinikan sisälle. Sinikka pyörittää lantiotaan villisti kunnes hänen häpykumpuaan ja alavatsaansa hyväillyt toinen käteni käväisee klitoriksella. Tämä aloittaa taas koko vartalon tärinän ja poskeni puristuvat orgasmista tärisevien reisin väliin. Sukkahousujen kangas antoaa periksi ja toisen käteni sormet liukuivat Sinikan sisään. Suutelen pillua klitoriksen alapuolelta ja hyväilen toisella kädellä Sinikan alavatsaa sukkahousujen päältä. Aina kun vartalon tärina alkaa vaimeta, suutelen klitorista ja tärinä alkaa uudelleen.

Kiimani polttaa minua klitoriksen kimppuun ja näykin sitä huulillani yhä useammin ja tiheämmin. Toinen käteni löytää sukkahousujen vyötärönauhan ja sujahtaa sen alle. Hyväilen alavatsaa sukkahousujen alla, häpykummulle ja lopulta klitoriksen ympärille. Vuorotellen suutelen klitorista sukkahousujen päältä ja sormeilin sukkahousujen alta. En enää malta lopettaa härnäämistä niin pitkäksi aikaa, että tärinä välillä vaimenisi, Sinikan lantio vapisee koko ajan. Lopulta Sinikka rukoilee: \'nyt.. oooooooh äläää äääh oiiiih oooh enäää uuuuuuuh kiusaaaaaaaaaaaah\' ja vetää hiuksistani päätäni pilluaan vasten niin kovaa, etten saa enää naamaani irti Sinikan jalkovälistä. Suutelen pillua kaikella sillä patoutuneella himolla mitä olen elämäni aikana keränyt ja koskettelen klitorista kielenkärjellä. Sinikka irrottaa toisen kätensä hyllystä ja painaa molemmilla kasvojani pilluaan vasten. Tämän seurauksena hän menettää tasapainonsa ja kaatuu sohvalle. Minä pysyn tiukasti Sinikan jalkojen välissä. Tunnen sukkahousujen kankaan antavan periksi pillussa olevien sormieni tieltä ja ne luiskahtavat syvemmälle Sinikan kuumaan ja kosteaan syliin. Toisella kädellä täristän klitoriksen yläpuolelta ja Sinikka lentää nautinnon taivaaseen.

Makaamme sohvalla pitkän aikaa. Kasvoni ovat Sinikan jalkovälissä ja pehmeät reidet poskillani. Hyväilen hiljaa käsilläni reisiä, peppua ja lanteita. Pitkän tovin kuluttua annan myös pilluun kevyitä suukkoja. Sinikka nytkähtelee ja on muutaman suukon jälkeen taas hurmiossa. Revin sukkahousuihin syntynyttä reikää isommaksi niin, että klitoris paljastuu. Avaan häpyhuulia ja painan huuleni kiinni paljaaseen pilluun. Klitoris jää huulieni väliin. Sinikka tärisee ja voihkii jälleen. Käteni hyväilevät Sinikkaa joka puolelta, mutta pidän huuleni liikkumatta Sinikan pillua vasten, hipaisen vain kieleni kärjellä klitorista silloin tällöin. Sinikka on valmiiksi niin herkässä tilassa, että pienet kielen hipaisut riittävät Sinikan viemiseksi taas huipulle. Reidet puristavat poskiani ja Sinikka päästelee outoja korahduksia. Vien Sinikan kerta toisensa jälkeen huipun partaalle ja näykkimällä koetan pitää siellä. Sinikka huohottaa koko ajan kuin astmakohtauksen saaneena. Lopulta hän anelee \'ooh mä en jaksa enäää\'. Hän jaksaa kuitenkin lopputtomien orgasmien sarjan joita meikäläisen matematiikalla ei pystynyt laskemaan.

Lopulta Sinikka tulee syliini uupuneena ja suutelee kasvojani joka puolelle. Minä olen tullut vasta kerran ja kaikki tämä mieletön kiima ja nyt tuo sulotar pyörii sylissäni. Kivikovana sykkivä penikseni hivelee Sinikan hameen helmoja ja pehmeitä reisiä hänen kiemurrellessa sylissäni.

Sinikka huomaa penikseni ja tajuaa, että minä en äsken tullut. Hänen kasvoilleen ilmestyy ovela ilme, \'ai täällä ollaan vielä pelikunnossa. Nyt kiusataankin sua vähän.\'

Sinikka vetää minut istumaan sohvan reunalle. Hän aloittaa viettelevän tanssin silmieni edessä. Lantio keinuu ja pienen valkoisen hamosen helmat heilahtelevat nenäni edessä vilauttaen välillä pepun kaarta, taikakolmiota ja sukkahousujen reiästä vilahtelevaa pillua. Hän antaa minun hivellä hipaisten reisiään, mutta aina kun koetin hyväillä kunnolla, tai mennä helman alle hän astuu askeleen kauemmas. Hänen rintansa vilahtelevat topin reunan alta ja hän tulee lähemmäs reisieni väliin. Tanssiessaan hän hyväilee silkin pehmeään sukkahousuun verhotulla reidellään penistäni ensin toiselta puolelta, sitten toiselta. Tanssin jatkuessa hän hyväilee penistäni toistuvilla kevyillä reiden hipaisuilla ja penikseni vastaa tähän mahtipontisella pullistelulla.

Sinikka riisuu vaatteni ja asettaa minut makaamaan jonkin kuntolaitteen penkille. Sinikan seisoessa vieressäni, kasvoni ovat juuri reisien kohdalla hameen helman korkeudella, ja Sinikan tarvitsee kyykistyä vain hieman, niin huuleni koskettavat pakaroita. Sinikka aloittaa tanssin ympäri penkkiä. Hänen reitensä ja hameenhelmansa hipaisivat koko ajan reisiäni, penistäni, vatsaani, rintakehääni, kaulaani, kasvojani... Kasvojeni edessä heiluvat helmat ja sen alta vilahtelevat pakarat ja taikakolmio saavat minut hulluksi. Olisin halunnut painaa jokaisen soluni kiinni tuohon ihanuuteen, mutta hän vain hipaisee, tanssahtelee, keinuu, hipaisee... Välillä hän tanssii lantioni kohdalla hivellen penistäni reisillään ja pepullaan. Hän ottaa välillä penikseni reisiensä väliin ja niiaa pikkuisen jolloin penikseni liukuu reisiä vasten hameen alle ja terska painautuu pillua vasten. Sitten sama toistuu pepun puolelle. Minä näen tähtiä!

Tuo viettelevä kidutus jatkuu ja jatkuu. Aina kun olen räjähtämäisilläni hänen kiusoitteleville reisilleen, hän jättää penikseni sykkimään ilmaan, ja tulee tanssimaan kasvojeni eteen. Lantio keinuu, jumalaisen kauniit reidet hierovat toisiaan vasten sentin päässä naamastani, Sinikka pyörähtää ympäri ja ehdin nähdä helman alta vilauksen peppua ennen kuin silkin pehmeän sukkahousun verhoama pakara painautuu poskeani vasten, irrotakseen saman tien ja alkaakseen saman leikin alusta. Hän antaa minun hipaista hametta, reisiä ja peppua myös kädelläni, mutta heti kun koetan hyväillä enemmän, hän astuu kauemmas. Seitin ohuiden sukkahousujen hipaiseva kosketus yhdistettynä tuon sulottaren muotoihin ovat jotain satumaisen kaunista, kuin taiottua runoutta.

Sitten Sinikka laskee jostain vivusta penkkiä alemmas ja nostaa toisen jalkansa ylitseni niin, että hän seisoo hajareisin kasvojeni päällä. Katselen alhaalta suoraan hameen alle ja kymmenen sentin päässä yläpuolellani näen elämäni kauneimman näyn. Taivaallisen kauniit reidet kasvojeni molemmin puolin, näkymättömän ohuisiin sukkahousuihin verhottu pyöreä peppu, taikakolmio jonka keskellä sukkahousujen reikää reunustavat kimaltelevat pisarat. Ja reiän keskellä kuuma ja kostea pillu, häpyhuulet turvonneina ja punoittaen. Voisin katsella tuota näkyä vaikka lopun elämääni, ja Sinikka taitaa tietää sen. Hän jää siihen, keinuttaa lanteitaan hitaasti ja antaa minun katsoa.

Lopulta Sinikka kyykistyy hieman ja molemmat poskeni hipaisevat reisiä. Koetan nostaa päätäni ja suudella peppua, mutta Sinikka nousee aina ylemmäs, kuitenkin niin vähän, että poskeni hyväilevät reisiä vasten. Tämä toistuu useita kertoja ja välillä hän niiaa alemmas päästäen minut hivelemään peppuaan huulillani. Kiimani tuohon naiseen kasvaa ja kasvaa.

Sinikka siirtyi alemmas lantioni luo ja aloittaa saman kiusoittelun penikselle. Hän hivelee reisillään, kyykistyy upottaen penikseni helman alle, hyväilee pepulla, edessä häpykumpua vasten... Nyt on minun vuoroni rukoilla häntä saattamaan ylitse kuohuva kiimani loppuun, mutta ei. Kiusoittelu sen kun jatkuu, välillä hetken intensiivisesti hieroen, välillä hitaasti hivellen. Jalkani ovat penkin ulkopuolella ja hän asettaa toisen jalkansa reisieni väliin ja hyväilee reidellään kivespussejani ja penistäni.

Lopulta Sinikka laskee lanteitaan ja painelee peppuaan penikseni päälle. Terska katoaa minimekon helman alle ja painautuu pehmeiden pakaroiden väliin. Sinikka pyörittää peppuaan terskani päällä ja nautinnon allot säkenöivät lävitseni. Hän kääntyy ympäri ja painaa reittään jalkoväliini ja keinuu ylös alas niin, että kivekset ja penis liukuvat hänen reittään vasten. En kestä ja hivutan molemmat käteni hänen reisilleen. Nyt hän antaa sen tapahtua ja hyväilen ahneesti reisiä Sinikan laskeutuessa alemmas. Penikseni katoaa helman alle ja liukuu reisien väliin kunnes terska painautuu pillua vasten. Sinikka puristaa penistäni reisiensä väliin, avaa reitensä ja pyörittää lanteitaan terskan liukuessa häpyhuulien välissä, puristaa reisillä, avaa taas ja terska liukuu klitoriksen yli. Sinikka jähmettyy, on hetken liikkumatta ja alkaa kauttaaltaan vapista. Työnnän molemmat käteni hameen alle ja vedän Sinikkaa pepusta itseeni päin niin, että terska liukuu pillun suulle. Sinikan vartalon nytkähtelyt saavat terskan pään uppoamaan hivenen Sinikan sisään. Hamuan paniikissa pakaroita ja yritän kiimaisesti tökkiä lantiolla ylemmäs päästäkseni Sinikan sisään, kun hän äkkiä painautuu päälleni ja penikseni uppoaa kokonaan Sinikan uumeniin.

Tajuntani sumenee ja kuumat aallot vyöryvät lävitsemme. Sinikka painautuu koko vartalollaan päälleni, käteni liukuvat pitkin hänen vartaloaan topin alle paljaalle rinnalle ja lopulta kuumat huulet kohtaat toisensa. Jokainen soluni huutaa Sinikan kosketusta, ja kun se kosketus tulee, se lähettää kuumien sykkeiden vyöryn läpi molempien vartaloiden. Vartalomme sulautuvat yhteen hallitsemattomaksi nautinnon ryöpyksi. Liha lakkaa olemasta. On vain ennen kokematon tunne, tunne joka ei ole minun eikä Sinikan. Se on luonnonvoima joka tekee mitä tahtoo, kuin valtava vesiputous vääjäämättömästi mistään ja kenestäkään piittaamatta.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET